Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Ha felépítésében a Stalker szintjét hozná, egy szavam nem lenne. Mondták arra is, hogy a hatalmas mapek ellenére lineáris, én meg azt mondom, a kevesebb néha több.

Magh
Én az MP5-öt nem vettem meg, tûpuska (nevetséges fegyver) és silenced Makarov kombóval próbáltam. Cemo suitban lehet osonni, nagy fûben nem nagyon vesznek észre, közelrõl sem. Viszont én úgy vettem észre, nem figyeli a játék a LoS-t, mert ha egy katona mögött mondjuk 15-20 méterrel álló társát kilövöm, azonnal keresni kezd, pedig nem látta, nem hallotta. Nem nagyon lehet észrevétlenül haladni, mindenképp keresni kezdenek, akkor meg mire jó a hangtompító? Az meg egyenesen nevetséges, hogy 2-300 méterrõl lelövök egyet és megindulnak felém, pedig 360°-ban csupa potenciális mesterlövészpozíció.

Rage47
nem logikátlan
attól még hogy nála ez a 10. legjobb játék az évben, lehet csalódás
Prince23
Már olyan játék nincs is, fõleg manapság.

koschwarz
mindezek ellenére nekem meg fogja érni azt a 7k-t...

számomra az a monoton, amikor egy csõben haladva kell a szembejövõket irtani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
És a szavannai környezete miatt mindenképp top 5-10-es a játék, csak full monoton az egész, ez a bajom vele.

Prince23
Na itt is kezded. menj' inkább filmkritikázzá

Bucser
Nem keresem. Csak logikátlan amit összehordassz 1 mondaton belül..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
Ja igen, az is csak script... 😛 Akkor veszi csak ki jól magát, ha nem akarunk megállni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A Stalker Ai-ja nekem tetszett,és a Halo3-é is(Ez lineáris,de nagy terek vannak mindenütt,az ellenfél okosan taktikázik,stb)

Prince23
A grafikát is nézem, meg a játék eleji hangulatot.
és szálj már le rólam, ne keresd nálam a Szentgrált

Bucser
A legjobb mikor 10 méterre vagya tábortól és ahelyett, hogy fedezékbe rohannának beleülnek az autóba ketten. az egyik lövésznek a másik sofõrnek és megvárják, hogy halomra öld õket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
"A Crysisban is gyenge volt az AI.😊"

Na jó, akkor ne beszélgessünk AI-ról, ha szerinted a Crysisé gyenge... 😛 Azok a hülye koreaiak mozgó és mozgatható tárgyakat használnak fedezéknek, látnak, hallanak, és minden ember külön AI. Nem tudom, hogy láttam-e már jobbat. (Ja, és csõjáték AIval nem ér összehasonlítani, nagyteres játékról van szó)

Na de mindegy, ez itt off.

Hogy ne legyen az, összehasonlítva az FC2 AIval, a katonák it kollektív tudattal rendelkeznek, nem látás/hallás van, hanem "tudjuk hogy hol vagy, csak még nem triggerelted a riadót"-script, fedezéket nem láttam, hogy használtak volna, mindig a legrövidebb úton rohamoztak. Az egyetlen pozitívumának az autóba pattanást találtam.

Bucser
Cáfolható.

Northern trainyard: hegy tetejérõl elkezdtem kiszedegetni az embereket. ügyelve, hogy egy lövés egy ember.

sniperrel kezdtem a háztetõn aztán a többi rohangászó mikiegér odalent.

A respawn pedig szerintem nagyon gyorsan megoldható lesz hamarosan pár konzolparancsal. (a konzolt a 0 gombbal tudod elõhozni)

Pedig hidd el.😊
Ott csalódtam elõször ebben a játékban.

Bucser
Bazze te itt is olyan marhaságokat beszélsz mint a filmes topicban.. esküszöm...

benne van a top10-ben de az év csalódása?? WTF??? Hogy lehet valami csalódás ami top 10?? ne legyél már hülye...

tobias88
jajah, de ekkora baromságokat azért nem csináltak
Prince23
Ja, nálam is bennt van a top 10-ben, de meg kell jegyezzemú h az év csalódása nekem. de mostani felhozatal miatt még befér a top5-10 között. de meg kell várni év végét, azt összeállítok egy top 20 listát, kiváncsi leszek, h a fc 2 h végezz a listán. top 20. nem lesz, ezt azért garantálom.

"az Ai meg nem egy Crysis"😄😄😄😄
A Crysisban is gyenge volt az AI.😊

Ahol én próbáltam lopakodni ott 3 ember állt,egymással szemben,egyik sem nézett felém. Oldalról elkezdem õket megkerülni,mert oldalról szinte egy vonalban lesznek,könnyû célpontot nyújtva. Egy fa mögött,majd a bokrokban(Árnyékban,sötétedéskor) bujkálva,nagyon lassan guggolva haladtam.
Majd puff,hirtelen észrevettek,kaptam is a nyakamba az össztüzet(nem találtak el,mert egy fa mögött álltam éppen...).
Kösz a segítséget,amúgy.😊

Lobsterman
Két igazi bajom van a játékkal.
1, Az azonnali respawn. Nem hiszem el hogy nem tudták volna megcsinálni, hogy mondjuk 1 nap kelljen ahhoz hogy újra feltöltsék az ellenõrzõpontokat katonákkal
2, A lopakodás teljesen lehetetlen. Szerettem volna ha lehet egy lopakodó, mesterlövészt csinálni, de hiába bandázok a legmagasabb hegy tetején 100 méterre az ellentõl, az elsõ lövés után kiszúrnak, tök mindegy hogy átosonok másik helyre vagy sem.

De ezek ellenére egy nagyon szórakoztató játék.

Prince23
Kicsit? nagyon!

dronkZero
Ja, és mindezt ÉJSZAKA érdemes csinálni!

dronkZero
Na, akkor lopakodás tutorial:

Akkor még ne próbálkozz lopakodni. Még a 45 gyémántos lopakodó cuccal is nehéz, meg a hangtompítós MP5-tel is fejre, egyes lövéssel kell lõni, hogy ne vegyenek észre. Ha nem az elsõ találat öl, akkor automatikusan észrevesznek. Akkor is, ha egyszerre kettõt látsz, és kiszeded az egyiket.

Ja, és effektíve akkor lopakodsz, ha _egyhelyben_ guggolsz a fûben. Akkor nem nagyon látnak. De ha feléd néz, és megmozdulsz, akkor észrevesznek.

Az a taktika, hogy takarásból, oldalról közelítesz, kinézel egyet magadnak, beállsz úgy, hogy a többi takarásban legyen (fa, kõ, épület, valami fedezék mögé), és egyes lövéssel kisnipeolod. Akkor a többi elkezd fel-alá mászkálni, akiket ugyanígy, egyesével el lehet intézni.

Ha észrevesznek, gyorsan le kell kaszálni azt, aki lát(remélhetõleg ez nem az összes maradék katona), ismét megtörni a láthatóságot, és leguggolni a fûbe. Aztán ahogy jönnek utánad (de már nem látnak, csak keresnek), lehet elõrõl kezdeni az egyesével leszedegetést.

Macerás, de mûködik. Az MP5 ha megkapja az upgradeeket egyébként bõven jó mindenre. Nekem legalábbis nem kell a tûpuska, mesterlövészkedni, messzire is jó. Az sem számít, hogy kicsit sebez - fejre kell lõni. Mindig. (És minden játékban)

Szal nagyjából ennyi. A lopakodás nem egy Splinter Cell, az AI meg nem egy Crysis. Ez egy kicsit gyengébb...

Irányítással semmi baj, ugyanolyan mint a többi fps-é, csak hasalni nem lehet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
De, engem ez qrvára zavar! Év csalódása nekem. aki meg fogja venni, annak egészségére!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy warezt
megért a játék, de semmi többet.

Én aktívan játszom PS2-n,x360-on,és PC-n is. Se konzolon nincs bajom az irányítással,se PC-n.
Az FC2 irányítása pedig szerintem kiváló lett,egyedül a fedezékbõl kihajlás hiányzik.(Boxon is játszottam vele,meg PC-n is)

dronkZero
Az irányítással mi a baj? Szerintem az teljesen rendben van. Célzás/lövés is, irányítás is. Hát hasalni nem lehet persze, ez konzolos beütés, de az legyen a legkevesebb...

Nekem a játékmenettel van bajom. Ez a GTA szerû "menj át a térkép legmesszebb pontjára, ölj meg mindenkit, gyere vissza" küldetésrendszer. Meg a respawnoló ellenségek. Meg hogy _mindenki_ ellenség. Na meg hogy az összes katonát egy AI irányítja, ha egy lát, akkor az összes tudja, hol vagyok. A hab a tortán az elbarmolt, tükrözött fegyverek. (Bár úgy látom, az szinte senkit nem zavar.)

Teljesen jó ötletek vannak benne, aztán a megvalósítás meg csapnivaló. Kár ezért a játékért, meg a Far Cry névért...

1 órát játszottam a játékkal,akkor még nem nagyon volt hangtompítóm.
És nem bénáztam,nem verõfényes napsütésben mentem,stb.

Prince23
No meg a kresztáblákat sem lehet szíjjel lõni, ez nagy hiba amúgy. ha már van fizikája...
de az AI viselkedése förtelmes, mintha tudnák minden egyes lépéseimet! persze Vérpistikének ez a jó!

Magh
Ha már a fizikát szóba hoztad, egy Crysis után illúzióromboló, hogy alig van mi rombolni, én legalábbis hasonló szintre számítottam. Gránátvetõvel nem lehet szétszedni a bádogvárosokat.

Magh
A játék hibáinak jelentõs része abból ered, hogy:
*konzollal nem lehet normálisan célozni
*a controller limitálja az irányítási lehetõségeket

Iskolapélda a FC2.

Prince23
Dettó... számomra csalódás a fc2. az biztos nekem nem kell eredetibe. az elsõ 20 perc az kiváló (azt mondtam anno rá, h tuti megveszem: az ELSÕ 20 PERCRE!!!!!), de utána olyan monoton h szavakat nem tudok írni. Ettõl jobb ha merc2-õztök, ott legalább lehet atomozni. itt csak szép a játék és a környezet, hangulat relatív dolog. Itt már kilõve nekem a hangulat, mivel olyan monotonok a küldetések, no meg az állandó járõrözések, hihetetlen, komolyan mondom. Fizika helyett inkább az AI-t csiszolták volna, mert mi az h nem léehet lopakodni sem?!lehetett volna sokkal küldetésorientáltabb a játék, lásd Krájzisznél. ott tökéletesen müködött a szisztáma. nagy környezet, és küldetéscentrikus
grafikabuzi és vérpistikéknek ajánlott a játék 😄

dronkZero
30 méterrõl már fejbe kéne õket lõdöznöd hangtompítóssal, egyes lövéssel. Lehet lopakodni, csak nehéz. És nem árt, ha nem verõfényes napsütésben próbálkozol vele. Ne a játék hibája legyen már, ha bénázol.

Sziasztok. A hamachiból meik verziót használjam?Mert az 1.0.1.3-al probáltuk haverommal de avval nem ment.

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Már van cheat a gamehez? mert hamachin felmentem volt valami hülyegyerek 3db nem magyarok elvileg aztán csakis ugy löttek rám mindenhonnan hogy én még nemis láttam õket.... valamikor mentm és hallom hogy a elöttem a falon pattognak a golyók... hát grt...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Játszottam vele tegnap egy órácskát,nem rossz. Szép a grafika,és az optimalizáció is kiváló.(Medium-High grafikán megy,egy középkategóriás gépen,régebbi driverrel)
Az Ai hülye,nem enged nagy szabadságot,csakis "mindent felégetek" és a "mindenkinek frontálisan nekimegyek" taktikát enged.Szóval nincs taktikázás,ez nekem fáj,mivel mindig is szerettem lopakodni,itt meg 30 méterrõl kiszúrnak úgy,hogy egy bokor mögött guggolok...
A világ nagyon szépen ki van dolgozva,visszaadja a szavannák hangulatát.
A nehézség szerintem nincs jól belõve,engem alig lehet kilõni,ha nincs sok életem,akkor is egy H betû,és kész is. Ez nékem nem annyira tetszik...

Viszont szerintem aki a "konzolos FPS" kifejezést használja erre a játékra,az hülye. Van FPS,van RTS,van TPS,de konzolos FPS nincs! Röhej amikor az elvakultabb PC-sek a konzolt fikázzák,amikor azt se tudják,hogy mi fán terem is az.😞
(Tisztelet a kivételnek)

ui:És most jönnek a habzó szájú fanboyok. Jesz.

Bug.😊

16gaborm
Hali
Olyan gondom lenne hogy egy Sapphire Radeonb 2600XT AGP-s(512) VGA-van melett egy AMD SEMpron 3200+,és 1GB-ram,a játék szaggatás nélkül vigan fut,csak mikor magas felbontásra állítom,részletesebb grafika meg stb,akkor vmiért nagyon kivilágosodik a kép,és a menüben a csuszkákat se tudom úgy összehagolni hogy jó legyen,mi lehet a gond?<#rinya><#rinya><#rinya><#nezze>

1280*1024-ben nyomnám közepes vagy jó grafikon,minimum on tökéletes a kép világossága!!

KÖSZI

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

repvez
Az normális hogy a játékban a karakterek szája nem mozog amikor beszélnek vagy nálam van valami bug?Mert azért ez elég fura egy 2008-as játéktól hogy nincs szájmozgás és arcmimika.
kill3r21
Gyerekek én most szabályosan kihültem....gondoltam kipróbálok egy Nvidia Omega Drivert...
Ezt találtam-->>nvidia_omega_xp2k_216921-.exe
Feltettem és FC2 rinyál hogy túl régiek a driverok, de a teljesitmény...kipróbáltam a gépemen ultra highon 1024x768 kb olyan kemény 10fpst ment....most meg ugyanugy volt beállitva és a driver hatására , mert másra nem tudok gondolni 18fps lett! mot minden maradt ultrán az árnyékot vettem le és most 25-28 fpsel szaladgál...hát ez komoly..használ még vki ilyen drivert?
Encore
Megölöd az elsõt és mire megölöd a 10.et addigra elfelejted az elsõ arcát. De legalább nem az van hogy lelõsz két három embert és egyforma a fejük. Örülni kéne hogy legalább ilyen is van, de hát mindenbe bele lehet kötni.
gduck
De legalább variálják <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

koschwarz
ez egy tisztességes vélemény.<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Gunner
naja, király h azt a 10et ilyen jól variálják 😄
igazítsatok ki ha nem igy van 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Valaki be tudná linkelni ujra azt a térképet ahol megmutaja hogy hol vannak a gyémántok???
Magh
Van valami jelentõsége a karakterválasztásnak egyébként?

Encore
Az is király, hogy nincs két egyforma arcú ellenfél, ez nagyon megdobja. az elején mikor visz a taxis és megállítanak az ellenörzõ ponton, az egyik zsoldos hátracammog és képedbe bámul és az elsõ végigjátszás során egy kalapos csóka volt, most meg egy szemüveges volt.
VRSDM
az újrakezdéssel való más történet az karakterfüggetlen.

énis újrakezdtem azonos karakterrel. és a kocsikázás alatt, egyszer jött a nagy konvoj simán a keresztezõdésnél, egyszer meg majdnem ütköztünk...

u dont have to listen anybody else but me

Akkor nem csak nekem ilyen hülyék >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PhantomAss
teljesen igazad van, ugyan ez a véleményem
sajnos nem aknázták ki a játékban rejlõ lehetõségeket
egy idõ után unalmas és idegesítõ mintsem szórakoztató
legnagyobb hiba a lopakodás hiánya
plusz beleraktak egy csomó felesleges dolgot
pl kocsijavítás
ebben a formában minek?
malária-kb annyi értelme van mint a stalkerben az evésnek