Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
számomra az a monoton, amikor egy csõben haladva kell a szembejövõket irtani.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
és szálj már le rólam, ne keresd nálam a Szentgrált
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na jó, akkor ne beszélgessünk AI-ról, ha szerinted a Crysisé gyenge... 😛 Azok a hülye koreaiak mozgó és mozgatható tárgyakat használnak fedezéknek, látnak, hallanak, és minden ember külön AI. Nem tudom, hogy láttam-e már jobbat. (Ja, és csõjáték AIval nem ér összehasonlítani, nagyteres játékról van szó)
Na de mindegy, ez itt off.
Hogy ne legyen az, összehasonlítva az FC2 AIval, a katonák it kollektív tudattal rendelkeznek, nem látás/hallás van, hanem "tudjuk hogy hol vagy, csak még nem triggerelted a riadót"-script, fedezéket nem láttam, hogy használtak volna, mindig a legrövidebb úton rohamoztak. Az egyetlen pozitívumának az autóba pattanást találtam.
Northern trainyard: hegy tetejérõl elkezdtem kiszedegetni az embereket. ügyelve, hogy egy lövés egy ember.
sniperrel kezdtem a háztetõn aztán a többi rohangászó mikiegér odalent.
A respawn pedig szerintem nagyon gyorsan megoldható lesz hamarosan pár konzolparancsal. (a konzolt a 0 gombbal tudod elõhozni)
Ott csalódtam elõször ebben a játékban.
benne van a top10-ben de az év csalódása?? WTF??? Hogy lehet valami csalódás ami top 10?? ne legyél már hülye...
A Crysisban is gyenge volt az AI.😊
Ahol én próbáltam lopakodni ott 3 ember állt,egymással szemben,egyik sem nézett felém. Oldalról elkezdem õket megkerülni,mert oldalról szinte egy vonalban lesznek,könnyû célpontot nyújtva. Egy fa mögött,majd a bokrokban(Árnyékban,sötétedéskor) bujkálva,nagyon lassan guggolva haladtam.
Majd puff,hirtelen észrevettek,kaptam is a nyakamba az össztüzet(nem találtak el,mert egy fa mögött álltam éppen...).
Kösz a segítséget,amúgy.😊
1, Az azonnali respawn. Nem hiszem el hogy nem tudták volna megcsinálni, hogy mondjuk 1 nap kelljen ahhoz hogy újra feltöltsék az ellenõrzõpontokat katonákkal
2, A lopakodás teljesen lehetetlen. Szerettem volna ha lehet egy lopakodó, mesterlövészt csinálni, de hiába bandázok a legmagasabb hegy tetején 100 méterre az ellentõl, az elsõ lövés után kiszúrnak, tök mindegy hogy átosonok másik helyre vagy sem.
De ezek ellenére egy nagyon szórakoztató játék.
Akkor még ne próbálkozz lopakodni. Még a 45 gyémántos lopakodó cuccal is nehéz, meg a hangtompítós MP5-tel is fejre, egyes lövéssel kell lõni, hogy ne vegyenek észre. Ha nem az elsõ találat öl, akkor automatikusan észrevesznek. Akkor is, ha egyszerre kettõt látsz, és kiszeded az egyiket.
Ja, és effektíve akkor lopakodsz, ha _egyhelyben_ guggolsz a fûben. Akkor nem nagyon látnak. De ha feléd néz, és megmozdulsz, akkor észrevesznek.
Az a taktika, hogy takarásból, oldalról közelítesz, kinézel egyet magadnak, beállsz úgy, hogy a többi takarásban legyen (fa, kõ, épület, valami fedezék mögé), és egyes lövéssel kisnipeolod. Akkor a többi elkezd fel-alá mászkálni, akiket ugyanígy, egyesével el lehet intézni.
Ha észrevesznek, gyorsan le kell kaszálni azt, aki lát(remélhetõleg ez nem az összes maradék katona), ismét megtörni a láthatóságot, és leguggolni a fûbe. Aztán ahogy jönnek utánad (de már nem látnak, csak keresnek), lehet elõrõl kezdeni az egyesével leszedegetést.
Macerás, de mûködik. Az MP5 ha megkapja az upgradeeket egyébként bõven jó mindenre. Nekem legalábbis nem kell a tûpuska, mesterlövészkedni, messzire is jó. Az sem számít, hogy kicsit sebez - fejre kell lõni. Mindig. (És minden játékban)
Szal nagyjából ennyi. A lopakodás nem egy Splinter Cell, az AI meg nem egy Crysis. Ez egy kicsit gyengébb...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az FC2 irányítása pedig szerintem kiváló lett,egyedül a fedezékbõl kihajlás hiányzik.(Boxon is játszottam vele,meg PC-n is)
Nekem a játékmenettel van bajom. Ez a GTA szerû "menj át a térkép legmesszebb pontjára, ölj meg mindenkit, gyere vissza" küldetésrendszer. Meg a respawnoló ellenségek. Meg hogy _mindenki_ ellenség. Na meg hogy az összes katonát egy AI irányítja, ha egy lát, akkor az összes tudja, hol vagyok. A hab a tortán az elbarmolt, tükrözött fegyverek. (Bár úgy látom, az szinte senkit nem zavar.)
Teljesen jó ötletek vannak benne, aztán a megvalósítás meg csapnivaló. Kár ezért a játékért, meg a Far Cry névért...
És nem bénáztam,nem verõfényes napsütésben mentem,stb.
de az AI viselkedése förtelmes, mintha tudnák minden egyes lépéseimet! persze Vérpistikének ez a jó!
*konzollal nem lehet normálisan célozni
*a controller limitálja az irányítási lehetõségeket
Iskolapélda a FC2.
grafikabuzi és vérpistikéknek ajánlott a játék 😄
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az Ai hülye,nem enged nagy szabadságot,csakis "mindent felégetek" és a "mindenkinek frontálisan nekimegyek" taktikát enged.Szóval nincs taktikázás,ez nekem fáj,mivel mindig is szerettem lopakodni,itt meg 30 méterrõl kiszúrnak úgy,hogy egy bokor mögött guggolok...
A világ nagyon szépen ki van dolgozva,visszaadja a szavannák hangulatát.
A nehézség szerintem nincs jól belõve,engem alig lehet kilõni,ha nincs sok életem,akkor is egy H betû,és kész is. Ez nékem nem annyira tetszik...
Viszont szerintem aki a "konzolos FPS" kifejezést használja erre a játékra,az hülye. Van FPS,van RTS,van TPS,de konzolos FPS nincs! Röhej amikor az elvakultabb PC-sek a konzolt fikázzák,amikor azt se tudják,hogy mi fán terem is az.😞
(Tisztelet a kivételnek)
ui:És most jönnek a habzó szájú fanboyok. Jesz.
Olyan gondom lenne hogy egy Sapphire Radeonb 2600XT AGP-s(512) VGA-van melett egy AMD SEMpron 3200+,és 1GB-ram,a játék szaggatás nélkül vigan fut,csak mikor magas felbontásra állítom,részletesebb grafika meg stb,akkor vmiért nagyon kivilágosodik a kép,és a menüben a csuszkákat se tudom úgy összehagolni hogy jó legyen,mi lehet a gond?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nezze>#nezze>
1280*1024-ben nyomnám közepes vagy jó grafikon,minimum on tökéletes a kép világossága!!
KÖSZI
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ezt találtam-->>nvidia_omega_xp2k_216921-
Feltettem és FC2 rinyál hogy túl régiek a driverok, de a teljesitmény...kipróbáltam a gépemen ultra highon 1024x768 kb olyan kemény 10fpst ment....most meg ugyanugy volt beállitva és a driver hatására , mert másra nem tudok gondolni 18fps lett! mot minden maradt ultrán az árnyékot vettem le és most 25-28 fpsel szaladgál...hát ez komoly..használ még vki ilyen drivert?
igazítsatok ki ha nem igy van 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
énis újrakezdtem azonos karakterrel. és a kocsikázás alatt, egyszer jött a nagy konvoj simán a keresztezõdésnél, egyszer meg majdnem ütköztünk...
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sajnos nem aknázták ki a játékban rejlõ lehetõségeket
egy idõ után unalmas és idegesítõ mintsem szórakoztató
legnagyobb hiba a lopakodás hiánya
plusz beleraktak egy csomó felesleges dolgot
pl kocsijavítás
ebben a formában minek?
malária-kb annyi értelme van mint a stalkerben az evésnek
komplex játékot akartak csinálni de nagyon is egyszerû lett
GOOBY, pls