Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mente et Malleo
Mivel a kepfeltolto nem mûxik most vmiért ezért kép nélkül kérdezem.
Gyémántról van szó megent 😊
Fortnál vagyok, ott van 2 gyémánt, az egyik bent az erõmûben a másik pedig mellette a hegyen egy viskóban.
Azonban dunsztom sincs, hogy hogyan tudnék feljutni rá. Nem tudja vki? Már körbejártam ezerszer de nem ment. Sárkányrepülõt meg nem találtam. Van egy ugyan a gokka fallsnál de az kizárt, hogy onnan eljussak vele fort-ig. Vkinek vmi ötlet?
Elõre is köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
részletessebben mirõl van szó?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szutyok egy folytatás lett...nekem még widescrren-t is be kéne lõnöm, nemhogy játszani.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Visszatöltöttem régebbi mentést és ott nem produkált ilyet.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
én már rég uninstaláltam, majd a magyarral esetleg végigviszem én is. de erre kevés az esély. Kéne egy jó kis patch az AI-ra legalább...
gyenge játék, unalmas, millió ötlethiány, stb... NEM EGY FARCRY2 ! 😊))
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
1. körbenézel a fórumon, mint látod a banner alatt ott a megoldás
2. használod a drága keresõt
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
felkéne pörgetni, 10. éppen csak...
szerettem bejárni olvasgatni a játékról, tapasztalatok, nameg a képek!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lerakom az IED-t a tábor egyik felén, atsurranok a másik felére, és felmegyek egy szikla tetejére sznájpolni.. Távirányítással felrobbantom a szeretetcsomagtot, mire mindenki elkezd felém futni.. -.-
Biztos hallották a távírányító kattanását.. :c
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
grafika nagyon szép, bár a szinek nem egészen életszerüek..nagyon jol fut a gépen a game, 1280/1024 very high......(P4 3 Ghz, X1950 Pro video, 2GB Ram)) az AI valami förtelem, ..............................nem mondok semmit rá....Stalker az etalon ebben a szintben......játékmenet elég monoton, és nem hiszem hogy a szabvannán fél óránként bukkan fel egy állatka!!!!!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kb 1 km-re voltam a hegyen, belelõttem a tankerba, az felrobbant, és mire elkezdtek futkorászni az emberek én már ott se voltam. A trainyardon nincs mesterlövész. Viszont van vagy 30 ember a vagonok között. Ha oda berambózik valaki, jó eséllyel meg lehet halni 😊
Because fuck you. That\'s why.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Macsetével akartam csendesen elintézni, de nem sikerült, úgyhogy az egész tetves falu a nyakamra jött és nem elég hogy lövöldöztek rám, még válogatott sértõ megjegyzéseket is tettek.
Nagy nehezen tudtam csak elmenekülni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az AI pedig az eddigi legjobb szerintem, a reakcióik, a dumájuk, ahogy taktikáznak. Persze nem easyn kell ellenük menni. Mondjuk az AI mindig vitákra ad okot, volt aki szerint a Stlaker AI-ja a legjobb van aki szerint az rossz, van aki a crysis-ra esküszik másnál abban volt szar az AI. Mindent összevetve szerintem itt remekel a legjobban.
^^
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(mert elsõsorban a konzolból indulnak ki, de ott viszont nem az FPS a mainstream mûfaj?...<#fejvakaras>#fejvakaras>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"