Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a ZIL-t elhozod a northern trainyardról, azzal a fort völgyének gyémánt felõli oldalán, a völgy bejáratánál fel tudsz mászni asszem. Ott látni is lehet, hogy mintha ilyen szerpentin szerûen menne fel egy út.
szabod
Találtam a sivatagban agávét és kaktuszt. Ez mind szép és jó lenne, de ezek Afrikában nem élnek. ( Legalább is én úgy tudom. Egy bisztos nem a négerek csinálják a tequilát 😄)

Mente et Malleo

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Mivel a kepfeltolto nem mûxik most vmiért ezért kép nélkül kérdezem.
Gyémántról van szó megent 😊
Fortnál vagyok, ott van 2 gyémánt, az egyik bent az erõmûben a másik pedig mellette a hegyen egy viskóban.
Azonban dunsztom sincs, hogy hogyan tudnék feljutni rá. Nem tudja vki? Már körbejártam ezerszer de nem ment. Sárkányrepülõt meg nem találtam. Van egy ugyan a gokka fallsnál de az kizárt, hogy onnan eljussak vele fort-ig. Vkinek vmi ötlet?
Elõre is köszönöm!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

DarkSector
O_o
részletessebben mirõl van szó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hallottál már a konzolról ? pc sucks 😛 - és mielött még megkérdeznéd igen látom az aláírásod...

DarkSector
Még csoda..
szutyok egy folytatás lett...nekem még widescrren-t is be kéne lõnöm, nemhogy játszani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fene a jó optimalizáltsággal. A térkép északi részén nekem vissza esett az fps. Érezhetõen lassabb, mert eddig simában futott. Ugyanazon beállításokkal (sõt mindent high-ra véve is marad ua a helyzet). Tiszta Crysis szindróma. 😄
Visszatöltöttem régebbi mentést és ott nem produkált ilyet.

Mr Bishop
Még el se kezdtem vele játszani...<#nemtudom><#wow3>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Prince23
<#eljen>
én már rég uninstaláltam, majd a magyarral esetleg végigviszem én is. de erre kevés az esély. Kéne egy jó kis patch az AI-ra legalább...

3Error
befejeztem... kacifántos a vége, de nem utazok Afrikába... 😊
gyenge játék, unalmas, millió ötlethiány, stb... NEM EGY FARCRY2 ! 😊))

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Gunner
óóó... nem vicc volt, 2 megoldás is lett volna, és még nem is kellett volna várnod mig válaszolunk...

1. körbenézel a fórumon, mint látod a banner alatt ott a megoldás
2. használod a drága keresõt

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Rage47
mikor folyamatosan világít a zöld lámpa, arra az irányba menj
soo277
Köszike marha vicces vagy bammeg,iyenek ne segicsenek!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

BiG G
el kell mellettük sunnyogni okosan 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

skyman14
wáááááá annyira felb@sszák már az agyamat ezek a rohadt örspontok

Gunner
olvasni tudsz?

soo277
Halosztok 1 kérdésem lenne,elakadtam a gémbe,elején vaok most keztem,valami gyémántot kell megkeresni,thx elöreBB

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Rage47
én már rpg-vel közlekedek... 😄
Gunner
akkor eltünne a bomba, és pedig azzal a magyarázattal h nem érzékeli a bomba az állapotjelzõjét a kapcsolónak és felrobban, de errõl te semmit se tudsz mert túl távol vagy, érted?

gyerekek mivan a topikkal baszki 😄

felkéne pörgetni, 10. éppen csak...

szerettem bejárni olvasgatni a játékról, tapasztalatok, nameg a képek!

Mi van ha lerakom az IED-et a kiirtott csomópontra, majd elmegyek a dolgomra hogy respawnoljanak, és visszafele jövet csak felrobbantom? 😄
broman191
Igen...ennyit ér a nagy taktika. A teljes lopakodást is el lehet vetni mert ha leszúrok valakit akkor a két épülettel távolabb lévõ katona - aki nem lát és hall semmit elvileg...-.- - is észreveszi... Nagyon a darálásra összpontosít a cucc, csak az dönthetõ el hogy kezded el, a végén úgyis minden robban, ég és pusztul...legalábbis nekem általában így zárul az legtöbb akció. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Gunner
olyanok mint a denevérek az ultrahanggal, csak õk a rádiófrekvenciára gerjednek 😄

SötétBarom
AI Best of:

Lerakom az IED-t a tábor egyik felén, atsurranok a másik felére, és felmegyek egy szikla tetejére sznájpolni.. Távirányítással felrobbantom a szeretetcsomagtot, mire mindenki elkezd felém futni.. -.-

Biztos hallották a távírányító kattanását.. :c

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

én is irok egy értékelést:-)
grafika nagyon szép, bár a szinek nem egészen életszerüek..nagyon jol fut a gépen a game, 1280/1024 very high......(P4 3 Ghz, X1950 Pro video, 2GB Ram)) az AI valami förtelem, ..............................nem mondok semmit rá....Stalker az etalon ebben a szintben......játékmenet elég monoton, és nem hiszem hogy a szabvannán fél óránként bukkan fel egy állatka!!!!!!!
gduck
Én is szoktam "távcsöves" távolságról lõni nem távcsöves puskával 😄 Szal nem biztos hogy cheat volt, lehet csak elbújtak valahol!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nemtom, énrám nem lõtt. Lehet hogy hatótávon kívül voltam. Olyan messze álltam, hogy zoomolt rpg-vel éppen látszott a tanker kocsi.
Bucser
Northern trainyardon a legnagyobb épület tetején van egy mesterbambi...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pacal17

Végre megjött!!!<#taps><#taps>

Milyen tûz?
Kb 1 km-re voltam a hegyen, belelõttem a tankerba, az felrobbant, és mire elkezdtek futkorászni az emberek én már ott se voltam. A trainyardon nincs mesterlövész. Viszont van vagy 30 ember a vagonok között. Ha oda berambózik valaki, jó eséllyel meg lehet halni 😊
adják hozzá. a lehetõ legegyügyûbb arc is képes vele mappokat készíteni, rendkívül eccerû. de ai-t nem tudsz beletenni, nincs coop a játékban <#rinya>

Because fuck you. That\'s why.

zorrobomber
A legégetõbb issue szvsz az lenne hogy ne 2 perc alatt respawnoljanak a népek hanem 1 nap alatt minimum. Esetleg soha

Hi all! a kérdésem az, hogy a map editort adják a játékhoz, vagy külön kell majd megvennem, mert gondolkozom a játék megvételén, és nem szeretném hozzá külön megvenni a map editort, de örülnék ha lenne hozzá...

norbi56
Ja értem. 5686:Egyb annyira nem zavar csak kiváncsi voltam hogy miért van ez.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Magh
Kis MI-kalibráció nem ártana, hogy életszerûbb legyen.

dronkZero
Szokj hozzá. Ez egy ilyen játék.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mrzoltan
Mert nem vagy feka és az UFFL-nél csak a vezetõk tudják ki vagy ,mert titkos küldetés.
norbi56
De egyébként a Guard Postoknál miért lõnek rám mindig?Bármilyen kocsival megyek ha megállok ha nem és mind a 2 rivális területen.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Synchronous
Az a küldetés is kemény, mikor a Deepthroat megbízott, hogy nyírjak ki Palában egy öltönyös mukit. Köztudott, hogy az semleges terület és nem szabad fegyvert használni.
Macsetével akartam csendesen elintézni, de nem sikerült, úgyhogy az egész tetves falu a nyakamra jött és nem elég hogy lövöldöztek rám, még válogatott sértõ megjegyzéseket is tettek.
Nagy nehezen tudtam csak elmenekülni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Prince23
Elnézésedet kérem!

Bucser
Nem rossz megoldás😊 Bár infamouson valszeg addigra leszedett volna a sniper a tetõrõl mire odér a tûz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Csak téged, mert amellé, hogy nagy a csipád még buta is vagy.

Encore
Én reggel csináltam meg egy merényletes küldetést, a célpont egy házban volt a hegy tetején és simán be tudtam lopakodni a házba a hátsó ajtón pedig hátul is õrködtek, késsel likvidáltam a célszemélyt és úgy távoztam, ahogy jöttem. Lehet lopakodni csak ésszel kell csinálni, lentebb valaki leírta a megfelelõ módszert.

Az AI pedig az eddigi legjobb szerintem, a reakcióik, a dumájuk, ahogy taktikáznak. Persze nem easyn kell ellenük menni. Mondjuk az AI mindig vitákra ad okot, volt aki szerint a Stlaker AI-ja a legjobb van aki szerint az rossz, van aki a crysis-ra esküszik másnál abban volt szar az AI. Mindent összevetve szerintem itt remekel a legjobban.
Sziasztok! 88% vagy 87%-nál nem tudom pontosan..mind1 be kéne menni Reuben-hez Marina bárjába és nem nyíllik az ajtó..ez egy bug vagy micsoda??? Valaki nem tart ott?
Hogthar
nincs hozzá unpacker pedi már jó ideje kiadták, és eddig még 1 modot nem találtam hozzá, eddigre a stalker CSnek már volt 10-20 módj igaz volt egy elõdje és az is befolyásolja de unpackert általában már az elsõ héten kiszoktak adni játékokhoz.
TIBI
Ezért jó az ilyen játékokkal 1-2 hónappal megjelenés után játszani, addigra olcsóbb is lesz meg lesznek hozzá különféle modok, mert ez elég nagykaliberû játék, Stalkernek is rengeteg modja volt ami javította, itt is lesz szvsz. bár nem tudom mennyire moddolható mert még nem vettem meg és nem tudom mien a fájlszerkezete..

^^

koschwarz
<#hehe><#eljen>éljen a taktikus gondolkodás!<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hát ja, bár FPS-ben összesen a FC2-õt, a stalkert és a crysis-t tudnám felsorolni, ami viszonylag szabad játékteret tartalmaz...de még azért ez nem jellemzõ. inkább úgy fogalmaznék, hogy a korábbiakhoz képest nemhogy sima FPS-ekbõl, de úgy általában FPS-ekbõl mintha kevesebb jönne ki. <#nemtudom>

(mert elsõsorban a konzolból indulnak ki, de ott viszont nem az FPS a mainstream mûfaj?...<#fejvakaras>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én meg a gáztank kilövõs missziónál felmentem a hegyre, rpg-vel kilõttem a trainyard közepén a tanker kocsit, majd elvonultam 😄 Emberre egy lövés nélkül...
Prince23
Úgy se érti meg, õ mindig a mondat logikáját, tartalmát nézi. Ezzel szivat mindenkit. De azt nem nézi, h a játék környezete full bejövõs, de a küldetések felépítése full monoton... talán játszania kéne vele, és megértené az összhatást.