Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
akik állandóan berohannak autód elé... tényleg nagyon hülyék 😄

múltkor is mentem a füves részen h elkerüljem a helyõrséget, erre elkezd elém jönni egy zebra, fut elöttem én lassítok erre õ is , na mondom bmeg akkor dögölj meg és áthajtottam rajta

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

LackoMester
van olyan fegyó aminél hasznos a célkereszt(usi,pisztolyok),de van olyan is aminél haszontalanság pl.géppuska..

élet a legjobb méreg

LackoMester
hát ha zembra,antilop,bivaly annak számit akkor igen...

élet a legjobb méreg

Gunner
én is bekapcsoltam célkeresztet, de csak a kicsi gránátvetõmnél használnom, amúgy sosem 😊

Encore
Csak részben értek veled egyet, kellene a kihajlás, meg jobb lenne pár civil is, de sok mindenben nem rétek egyet, de nem írom le huszadszorra is, elég visszaolvasni pár oldalt.
valaki tud a játékhoz magyarítást?

gduck
Hát én megnéztem célkeresztel is, de nem tetszett, csak zavart a célzásban <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kiegészítõ lesz sztem, nem extra tartalom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gunner
nem lenne utolsó, ha már ilyen "pici" helyen vagyunk, akkor legyen már egy kis élet... buszokat én is szívesen látnék, de normális civileket is, akik nem lõnek rám amint meglátnak...
egyébként itt azért lõnek mindig rád a történet szerint, mert külföldi vagy (nem fekete) de ha fekával mész akkor elvileg nem kéne annyira ránklõni 😛

És akkor ha lesz extra tartalom, akkor lehet kezdeni elõrõl? De jó lesz nekünk... valami rohattul ütõs extra tartalom kéne ahhoz, hogy újra végigunatkozzam az egészet.
Pl komoly élõvilág, civilek, és az hogy nem feltétlen lõnek rám minden ellenõrzõ ponton, és minimum 1 nap a respawn. Esetleg lehetne motoros repülõgép is, közlekedõ vonat, ja és a buszokat is látni lehessen amikor közlekednek. Ezenkívül lehessen hasalni, meg kihajolni is.
Na igy már gondolkodnék rajta.
Encore
Állítólag lesz letölthetõ extra tartalom és abban lesznek vadak is.

Amúgy másodszorra is elkezdtem a játékot ezúttal más valakivel és már az elején máshonnan indult a game. Megcsináltam nég vagy öt küldetést és azok is mások voltak, illetve nem mások, mert például a rendõrfõnök meggyilkolóssal az elsõ végigjátszás során is találkotam csak most máshogy alakultak a dolgok. Mire a konvojhoz értem egy haver már eltorlaszolta elõttük az útat és a nagy tûzharcra értem oda, látom ám kidõlt fa, füst, fegyverropogás.. na mondom itt buli van. 😄 Meg voltam olyan helyen, olyan küldetésen, amilyennel elsõ alkalommal nem találkoztam. Szóval újrajátszhatósági potenciál is van benne. Mondjuk mikor elõször elindítottam egy új karakterrel, akkor elsõre ugyanott és úgyanúgy kezdõdött, mint elsõ végigjátszáskor, aztán kezdtem egy új játékot és akkor évgre máshol kezdõdött a játék. Szóval lehet hogy nem is karakterfüggõ, hogy hol kezdõdik, hanem véletlenszerûen választja ki x kezdõhely közül, hogy melyik legyen az.

Multit is nyomtam és nem lenne rossz, de be kéne tiltani a célkereszt használatát multiban, mert én anélkül nyomom (a feeling ugye) és nekem nehezebb, mert céloznom kell, a többiek meg nem tökölnek ilyen apróságokkal. Persze beállíthatnám, hogy legyen nálam is célkereszt, akkor viszont olyanná válik az egész, mint akármelyik másik hasonló FPS multija.
Gunner
nöm testvírem, nöm

Talalkozott mar vki vadallatokka

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

BiG G
nem arról beszélek amit Jackal hagy neked ott a sivatagi viskóban, hanem arról hogy a fegyverboltosnál pár fegyver unlockolva lesz, tehát megveheted õket azzal hogy átléptél a második zónába.

Johnnie: nem lehet az összes fegyverboltos küldit egyben megcsinálni, kell haladni közben a fõküldikkel is, néha csak akkor enged újabb fegyverboltosat felvenni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Magh
Nekem eddig jobban tetszik a Crysis vagy a FC. Itt is elvagyok a fegyverekkel, de inkább csak szórakozok, nem érzem, hogy haladna elõre a történet. Legalább ha a fõküldetéseket feldobták volna valamivel, de semmi. Játszom a postást a gyógyszerért, konvojt elintézem, lebérgyilkolom a sokadik célszemélyt, elég monoton. Hovatovább semmi forradalmi játékélményt nem érzékelek. A FC-ban az összes nyílt pályán lehet lopakodni, Crysisban ezerféleképpen haladhatunk, itt meg Cemo suitban, dartpuskával (hangtalan) egy bokorból 200 méterrõl lelövöm az egyedül álló õrt, máris rámront a teljes bázis. Még a magányosan posztoló snipereket is csak néha lehet észrevétlenül leszedni. Summázva a lopakodás gyengén megvalósított.
Az MI pocsék, de legalább lehet rajta röhögni. Jópárszor beleborultak már a folyóba, szakadékba, rendszeresen belehajtanak a géppuskás kocsimba Jeep-el, többen is, hogy aztán mindet elintézze 1 darab gránát. Rendszeresen elakdanak, háttal állnak. Ócska fegyverekkel csordaként jönnek felém a mezõn át, kacsavadászat kb.
Õszintén szólva nekem végig olyan érzésem volt, mintha valami editorral vagy skirmish módban játszanék. Jobb lett volna egy kicsit lineárisabb játékmenet, jobban felépített kulcshelyszínek - az "alap" környezet kidolgozása viszont kiváló. Magán a harcon is lehetett volna még dolgozni. Erõsen konzolos irányítás, leszûkített lehetõségek; nem tudom a zoomot állítani, nem tudok tüzelõmódot váltani, nincsenek elternatív lõszerek. Fegyverfejlesztés primitív és alig érezhetõ. Gránátot sem lehet rendesen dobni.

Részemrõl a FC2 modért kiált. Így konzolos shooter benyomását kelti, a nehézség és komplexitás is ahhoz igazodik. Hardon kezdtem, meghalni gyakorlatilag lehetetlen. A játék nem jutalmazza az eltérõ stílusokat. Én szeretek szellemként/csöndes gyilkosként ténykedni, ezt remekül kiélhettem pl. egy Deus Ex-ben, de a FC1, Stalker, Crysis is nyújtott elég lehetõséget. Itt alig van rá eszköz, de az MI is beleköp a levesbe. Úgyhogy inkább egy terminátor-sniper módszerrel haladtam, 75%-tól meg gránátvetõ-gránátvetõ-aknavetõ kombinációval utászt játszottam.

Én 8.5/10-et adnék rá. Ha PC-only fejlesztik, simán meglehetett volna egy 90-92%. Sajnos egyre több potenciálisan top játékot csesznek el emiatt, bár itt már erõsen közrejátszhatott az erõsödõ casual-barát tendencia is. Kár.

macleody
Nem tudom volt-e már.
FC2 Widescreen
HD JOHNNIE
Én teljesítettem egy két fegyveres küldit, de azóta nem jön új 😞 Nem tudja vki miért?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dronkZero
Mi életszerûbb ezen?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gunner
én makarov-vot, ak47et, meg egy mortal-t kaptam, húrrá...

Synchronous
Mázlista! <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BiG G
a desertet, valami puskát meg a bombát automatice megkaptam mikor átkerültem a játék második felébe 😊

extra sensory
És milyen szuper lett volna ha ebbõl is kifacsarják a 2 millió poligont, mint a Crysis-ból. Akkor fotoreálabb lett volna a Crytek üdvöskéjénél is, mert ez a környezet életszerûbb, mint az csak sajna nagyon odavágtak neki a szegényesebb részletességgel.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Szasza20
Egyre jobban tetszik a gém ahogy haladok elõre! Pedig az elején azt hittem hogy nem fogok annyit játszani vele mint az egyel de, nagyon ideköt a géphez! Jó lett ez gyerekek 😊

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Gunner
ahova crysis-t fellehet, oda sztem az ilyenek is elférnek 😊

SeanJRRussel
sztem is kúrva jó csak sok idõ kell egy igényes maphoz,bár jó lenne tudni h fellehet e majd tölteni vhova vmi publikus helyre

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Gunner
tán akkor kéne odamenni mikor épp nincs küldetésed? <#wow2>

Synchronous
Akkor leülsz a gép elé és kész.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Nekem most pl semmit se adnak a fegyver kereskedõk... már 3 fõ missziót lenyomtam közben, meg 2 melléket, de még mindig nincs bent a faszi ha bemegyek egy fegyverkereskedõhöz.
Ez a map editor tök nagy fun 😄

Gunner
egy része? én úgy vettem észre csak úgy kapsz fegyverboltban újat, ha megdolgozol érte, az más kérdés h néha odavágnak hozzád vmit csak úgy a küldik során 😊

gabesz752
Köszönöm a segítséget.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

BiG G
egy része a fõküldik után, viszont a legjaváért el kell vállalni konvoj-megsemmisítéseket a fegyverboltostól.

gabesz752
Mitõl függ, hogy mikor tudom megvenni az összes fegyvert? FFõküldetések után unlockolnak?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Felpörög a motor?

tobias88
jah, mert a trailerben nem úgy volt <#vigyor>
Nathan66
mikor vehetem majd meg a Desert-et, meg a többi fegyvert? Már 27%nál járok és még mindig ugyanazok a megvásárolható fegyverek<#help>

NeBby
Gödröt csinálsz és emeled a vízszintet.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

tobias88
vízet hogy lehet csinálni?
NeBby
Hogyan tudnám visszavarázsolni a felsõ toolbart? Múltkor még megvolt minden , most viszont eltûnt az összes toolbar , csak az oldalsót sikerült visszavarázsolnom

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Sztem gyorsabban javítja az adott jármûvet.

sziasztok!

a fegyverboltba az autó javitás mit javít az autó? nevettem észre változást?! köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

thx, megyek megkeresem 😄
elitehun
És ez mire jó? (tom hogy elég hülye kérdés)
Papirzacsi
Petro Saheltõl délre található hegynyergen is van egy, a North Railyard felé néz. :-) Így már akkor 5. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Gunner
most az a baj h piszkos marad a szélvédõ? <#beka3>

Colton
Itt!

XP(32 bit) : http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Far_Cry_2_Nvidia_Forceware_Driver_18043b_32_bit_Xp

Vista(32 bit) : http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Far_Cry_2_Nvidia_Forceware_Driver_18043b_32_bit_Vista

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

kill3r21
Valaki Help! Hol találom a FC2öhöz készitett nvidia drivert? 😊
Ott is van? Akkor ez már a 4. lelõhely 😊
gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

na 42 %-nál vagyok, 14 óra 120km túra és kicsit több mint 10ezer ellõtt töltény...már nagyon unom, de kitartó vagyok, mivel átjutottam a másik térképre. 😄
Viszont 2 új (legalábbis nekem) dolgot fedeztem fel, az egyik mikor nekimentem egy fának: F-autó (no comment)
A másik, hogy teszem azt eltaláják a kocsim szélvédõjét, -> lyukas lesz és persze felforr a víz. De semmi baj, elõ a villás kulccsal és már húzzuk is az egy szem csavart a kocsin, és TÁDÁÁÁM -> eltûnt a lyuk a szélvédõrõl.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2