Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom te sem értetted meg amit mondani akartam.
1. Én úgy emlékszem hogy mikor általánosban tanultunk a kaktuszról, eredetei elterjedési helyének Észak-Amerikát tanultuk. Ez rég volt már, lehet hogy nem így van.
2.Agávé van nekünk is, de ha elolvasod az elsõ mondatot itt, akkor rájössz, hogy csak betelepítéssel jutott Afrikába, Európába... Én azt akartam mondani, hogy nem õshonos Afrikában, de mégis a sivatagban szinte ezt látni.
3. Egy szóval nem mondtam hogy köze van a tequilának a kaktuszhoz. Azt mondtam, hogy nem a négerek csinálják. (Ezzel arra a (szinte) mindenki által ismert tényre akartam utalni, hogy a mexikóiak csinálják a tequilát. Amúgy meg tequila=agávépálinka)
És hogy legyen valami köze ennek a hsz-nek a játékhoz is: Észrevettétek már hogy majdnem minden fegyver tükörképe az eredetieknek?
Mente et Malleo
Azért be kell látnunk, hogy jó hangulatot, érdekes újdonságokat hoztak életünkbe a készítõk, bár sok hozzászólónak is igazat adok, hogy néha egy kicsit unalmas volt a játékmenet. Belegondolva azért és összesítve az egészet: igen is klassz game ez ... bár annakidején állt volna rendelkezésre ilyen játékmotor, amikor még a vietnami történéseket gyûrtük a gépeinken.
leírhatnátok a másikat, mert nekem ........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a másik vége? Hogyan lehet másik vége a sztorinak, ha csak nyitva nem szeretnék tenni a történetet a folytatás reményében? Mondjuk nem szerzem meg a gyémántot, nem viszem el a faluba és ezért megölnek? <#nemtudom>#nemtudom> ... melyik mentéstõl csináljam másként a dolgokat, hogy kipróbálhassam (lejátszhassam) a másikfajta végkifejletet?
Sajnos botanikai ismereteid elég hiányosak, így nem ártana tájékozódni mielõtt ilyen hülyeségeket irogatnál.
Elõször is agave nem csak amerikaban van, de afrikában is ... sõt európában is található.
Kaktusz dolgában is javasolnám Namíbia áttanulmányozását (érdekes dolgokat fogsz felfedezni).
Végül: az általad említett TEQUILA-nak semmi köze a kaktuszhoz.
ezeket az apró kiegészítéseket nem tekintve persze elmés hozzászólás volt, baromira illik a játék megvitatása témakörhöz, amiért is ez a fórum született
gratula <#worship>#worship>
1./ Pihenõrészeken, fõtáborokban és egy-egy szakasznál kék ládák a falon
2./ "ESC" - gomb, majd save menû
3./ "F5" - gomb = gyorsmentés
mennyi kellene még ? <#confused>#confused> <#beka3>#beka3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=3196&nev=Far_Cry_2_Nvidia_Forceware_Driver_180.43b_❤️2-bit_Xp>32-bit_Xp>
Meg kitudja, hátha lesz vmi bonus mód,
VADÁSZNI KELL, azokat meg lelehet szállítani a tagoknak a vadakat, trófe stb. sztem nagy fan lenne,
AFRIKA, VADÁSZAT =>>>>ISTENI!!! 😛
Az biztos, h lesz dlc, mondták a fejlesztök, h már szinte készen van... pc-re nemtudom, h jön-e, de ha abból indulok ki, hogy ezen platformon a dlc fogalom kevésbé ismert v hogyis mondjam akkor nem biztos!
u dont have to listen anybody else but me
Nyilván nem, viszont egy szépen kidolgozott futkározó zebrasereglet oly gyönyörûen leszállítaná a frém per szekondod számát, hogy öröm lenne nézni.
És amíg elvonulnak lefõzhetnél magadnak egy kávét, annyira belassulna a játék. <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
sapphire Hd 3870 512mB pci-e
AMD AThlon 64 X2 DUol Core 5400+
2GB DDR2 800 MHz kompin hogy menne a játék?
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Kép
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Help. Most írtottam ki 65x az egyik õrhelyet, nemhazudok ez kiba******t unalmas. Fog valami változni a játékban ? Vagy csak quest közben a respawnolo emberek leõlése nyújtja a játék élményt ? Kicsit úgy érzem megszivattak ezzel ajátékkal. Szép csillogó nagy ló****r <#duma>#duma>
Az új fiókom: DevLupius