Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C:\Program Files\Ubisoft\Far Cry 2\bin - mappában találod
szabod
OFF
Látom te sem értetted meg amit mondani akartam.
1. Én úgy emlékszem hogy mikor általánosban tanultunk a kaktuszról, eredetei elterjedési helyének Észak-Amerikát tanultuk. Ez rég volt már, lehet hogy nem így van.
2.Agávé van nekünk is, de ha elolvasod az elsõ mondatot itt, akkor rájössz, hogy csak betelepítéssel jutott Afrikába, Európába... Én azt akartam mondani, hogy nem õshonos Afrikában, de mégis a sivatagban szinte ezt látni.
3. Egy szóval nem mondtam hogy köze van a tequilának a kaktuszhoz. Azt mondtam, hogy nem a négerek csinálják. (Ezzel arra a (szinte) mindenki által ismert tényre akartam utalni, hogy a mexikóiak csinálják a tequilát. Amúgy meg tequila=agávépálinka)

És hogy legyen valami köze ennek a hsz-nek a játékhoz is: Észrevettétek már hogy majdnem minden fegyver tükörképe az eredetieknek?

Mente et Malleo

Ha igazak a hírek és a késõbbi kiegészítõben már lesznek ragadozó állatok akik meg is támadnak majd, akkor érdemes lehet ismét belemelegedni a témába, addig meg ott a multi része <#vigyor2>
Azért be kell látnunk, hogy jó hangulatot, érdekes újdonságokat hoztak életünkbe a készítõk, bár sok hozzászólónak is igazat adok, hogy néha egy kicsit unalmas volt a játékmenet. Belegondolva azért és összesítve az egészet: igen is klassz game ez ... bár annakidején állt volna rendelkezésre ilyen játékmotor, amikor még a vietnami történéseket gyûrtük a gépeinken.
két vége? <#confused>
leírhatnátok a másikat, mert nekem ........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simán csak annyi történt, hogy elvittem a gyémántokat az utolsó faluban a völgybe ... duma a szobában lévõ három fekával ... majd vált a kép egy békés utcaképre (járókelõk-fotózkodás) ... és a háttérben nagy bumm (gondolom felrobban a völgy) ... végül természetesen jön a stáblista.
Mi a másik vége? Hogyan lehet másik vége a sztorinak, ha csak nyitva nem szeretnék tenni a történetet a folytatás reményében? Mondjuk nem szerzem meg a gyémántot, nem viszem el a faluba és ezért megölnek? <#nemtudom> ... melyik mentéstõl csináljam másként a dolgokat, hogy kipróbálhassam (lejátszhassam) a másikfajta végkifejletet?
OFF !!! - de egyszerûen válaszolnom kell

Sajnos botanikai ismereteid elég hiányosak, így nem ártana tájékozódni mielõtt ilyen hülyeségeket irogatnál.
Elõször is agave nem csak amerikaban van, de afrikában is ... sõt európában is található.
Kaktusz dolgában is javasolnám Namíbia áttanulmányozását (érdekes dolgokat fogsz felfedezni).
Végül: az általad említett TEQUILA-nak semmi köze a kaktuszhoz.

ezeket az apró kiegészítéseket nem tekintve persze elmés hozzászólás volt, baromira illik a játék megvitatása témakörhöz, amiért is ez a fórum született

gratula <#worship>
Encore
Azért nem teljesen ugyanaz a kettõ a végkifejlet módja miatt. Tudtommal csak ez a két vége van.
Mentésrendszer ? <#wow1>

1./ Pihenõrészeken, fõtáborokban és egy-egy szakasznál kék ládák a falon
2./ "ESC" - gomb, majd save menû
3./ "F5" - gomb = gyorsmentés

mennyi kellene még ? <#confused> <#beka3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ketfajta vege van? (ami tulkepp ugyanaz, amikor a gyemantot viszed el es amikor te robbantod be a volgyet?)
Nah szóval. Ott a sziklákon kell végigugrálni. Ha az úton vagy akkor látsz alulról 2 sziklát, ami egymás fölött van, ott lesz az átugrási pont. Közvetlenül a fortnál kell felmenni a sziklára, és onnan ugrás át a másik sziklára.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

VRSDM
"sztem nagy fan lenne"

akarod mondani fun?

u dont have to listen anybody else but me

lol, nem érted a poént látom... semmi spoiler nincs abba amit beírtam 😊 kitudja, na mind1 ne beszéljünk a jatek sztorijárol igy nyiltan

Synchronous
Ilyenkor röhögj, ne érvelj. <#crazya>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

zorrobomber
deer hunter való akkor néked!

zorrobomber
léci, spoiler tag

atila4
gyorsabb lesz egy kicsivel tõle a játék 😊 kb. olyan mint az atisoknak készült hotfix

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Ez jelent vmit vagy van haszna?
http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=3196&nev=Far_Cry_2_Nvidia_Forceware_Driver_180.43b_❤️2-bit_Xp>

spoiler!!!!!!! -.- honnan veszed, h kikell nyirni a Dzsakalt ?

az egész játékban az lesz ami eddig nekem, h felveszem innen onnan a küldit, és aztán megcsinálom stb stb, vagy lesz valami fordulopont, valami érdekesség mire kinyirom a Jackal-t? kiváncsi vagyok mert kezdem unni pedig még csak 25 % körül vagyok

btw konzol foreva, marcsak azértis, mivel még jómultkorába hallottam, olyat, h lesz majd vmi Animal-os DLC ami belerak mindent

Meg kitudja, hátha lesz vmi bonus mód,

VADÁSZNI KELL, azokat meg lelehet szállítani a tagoknak a vadakat, trófe stb. sztem nagy fan lenne,

AFRIKA, VADÁSZAT =>>>>ISTENI!!! 😛

Az biztos, h lesz dlc, mondták a fejlesztök, h már szinte készen van... pc-re nemtudom, h jön-e, de ha abból indulok ki, hogy ezen platformon a dlc fogalom kevésbé ismert v hogyis mondjam akkor nem biztos!

lol, ugye ezt viccnek szantad 😊

VRSDM
ezt te sem gondoltad komolyan, semmi részlet nincs a zebrákon se az állatokon, a millionyi fa-fû-gaz-bokor-kóró-gaz-bogár mellé az a plusz 20x800poly nem oszt nem szoroz.

u dont have to listen anybody else but me

Synchronous
"...nem hiszem hogy a szavannán fél óránként bukkan fel egy állatka!!!!!!! "

Nyilván nem, viszont egy szépen kidolgozott futkározó zebrasereglet oly gyönyörûen leszállítaná a frém per szekondod számát, hogy öröm lenne nézni.
És amíg elvonulnak lefõzhetnél magadnak egy kávét, annyira belassulna a játék. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ok köszi😊, csak ez a mocsadék Vista nem úgy rendezi a start menüt, mint az XP, és csomó játéknak ki sem rakja a shortcut-ját, és még a start menübe se rakja, szal kicsit szivatás amit csinál, mert a játékoknak az extra content-jét, nem nagyon találom soha :S... És sry a nemtúl magyaros kifejezésekért😄

macleody
Szerintem próbálkozz a start menüben az ubisoftnál. Vagy a játék mappájában.
jah egy "nézzetek" kimaradt az elejérõl, boccs fáradt vok😄

Ne plz hülyének, de hol lehet a pályaszerkesztõt elindítani? Sehol sem találom 😄

Jól menne. Nekem ma volt egy kis teljesítménybeli problémóm, de most megint beléptem és megy vajsimán High-VeryHighon 1024-ben. Lehet a VGA szarakszott...

az engem is idegesít, meg hogy shotival 30méternél is leszed, meg megszerelem azt a rohadt autót, elindulok 2õt belém lõnek és már megint javíthatom meg

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Randelz
Na igen a shotolás a lényeg, de azért számomra kicsit idegesíttõ, hogy nemelég hogy annyit kell vezetnem még állandóan álljak meg és kaszaboljam le a népet. 😊

lac coo
Na most melyik az unalmasabb : kocsikázni egy FPS-ben vagy emberekre lövöldözni ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Randelz
Pár napja játszok a játékkal eddig nagyon tetszik. Csak egy nagyon untató dolog van benne az outpost-ok. Kicsit zavaró hogy allandóan a térkép egyik felérõl a másikra kell menni és útköze már 20x írtani ki ugyanazt a outpostot

Gunner
még a fejlesztõ is teljesen már, egyedül a nevet örökölte, hál' istennek 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

<#levele>

Bokafix2
Nem folytatás. Az elsõ részhez és annak történéseihez semmi köze. Csak a cím a közös.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

VoneOut
Szégyen, hogy ezt merik a folytatásnak nevezni...megerõszakolták a Far Cry nevet...😞

Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!

HD JOHNNIE
F5-el lehet gyorsmenteni

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

repvez
melyik gomb? nem akadtam rá eddig .Amugy a sound beállitás is eléggé puritánra sikeredett semmi EAX ki vagy be vagy hardveres hang meg egyebek.Nálam rendszeresen van egy olyan ha ALT+TAB-al lerakom tálcára majd vissza akkor elnémul a játék.
Papirzacsi
Ezen kívül ott van az ESC menüben a save opció is.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

gduck
Csak este 10 után leszek gép elõtt 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Seth
Van ám quicksave nevû varázslat a játékban ...úgy tudom !!!

PSN ID.: Beegabor

repvez
Az még nem mérgesitett fel senkit hogy ilyen sz@r a mentés rendszere a gémnek?Egy csöppet fel ment bennem a pumpa mikor vagy 3/4-ed orát játszottam megcsináltam pár küldit és vagy 4 gyémántot megtaláltam és az egyik keresztezödésnél meghaltam erre az utolso mentéspontrol töltötte be <#boxer>.És természetesem még csak esélyem sem volt menteni mert az összes utvonal elkerülte a mentési pontokat.
helo!
sapphire Hd 3870 512mB pci-e
AMD AThlon 64 X2 DUol Core 5400+
2GB DDR2 800 MHz kompin hogy menne a játék?

vki akar egyet warozni ?4v4? fun 😄 hamachin keresztül 😄

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

HD JOHNNIE
No itt a másik kép:

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Na szóval ott az a viskó, ott a gyémánt, mögöttem pedig a fort van.
Kép

HD JOHNNIE
Na mindjárt teszek be egy képet

Papirzacsi
Fog. Ezentúl elkerülöd azt az õrhelyet.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

HD JOHNNIE
Bocs a hülye kérdésért de mi az a ZIL? A nagy teherautóra gondolsz?

Prince23
Sajnos ilyen lett, és ez nekem is kibszottul böki a csõrömet 😞

<#conf>
Help. Most írtottam ki 65x az egyik õrhelyet, nemhazudok ez kiba******t unalmas. Fog valami változni a játékban ? Vagy csak quest közben a respawnolo emberek leõlése nyújtja a játék élményt ? Kicsit úgy érzem megszivattak ezzel ajátékkal. Szép csillogó nagy ló****r <#duma>

Az új fiókom: DevLupius