Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
A korábban sokak (köztük jómagam) tényként közölt értesülések a mutálódott malária vírusról pletykának bizonyultak.
Legalább abban igazam volt, hogy mutálódott ellenfelekre nem kell számítanunk, azonban Clint Hocking kreatív igazgató leszögezte, hogy semmiféle mutáció nem szerepel a játékban. Vagyis az malária vírusról szól híresztelések igaztalannak bizonyultak. Mea culpa ezúton is.
Az ominózus "Tiszta vizet a pohárba!" videoblog itt tekinthetõ meg.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A másik fegyó tényleg vmi uzinak tûnik, ill. egy régebbi kép alapján távcsöves AK 47 is lesz a játékban.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
😄DD tökjó
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dixie Flatline, 12:57 - PC - Játék: FPS
(C&VG) Senki ne számítson a nagy semmibõl elõbukkanó mutánsokra, kezdi mondókáját a Far Cry 2 producere, Lois-Pierre Pharand az Edge Magazinnak adott beszámolóban. Az afrikai szavannákon tett kiruccanásunk inkább minket változtat mutánssá, akit barátai és ellenségei egyaránt félni fognak. Az Ubisoft a jól bejáratott szintlépéses rendszerre kíván valami újat hozni a lövöldözõs játékok életébe.
Kalandozásainkat maláriás fõhõsként kezdjük, ahogy legtöbben ezen a környéken. A sztori elõrehaladtával különféle gyógymódokat alkalmazhatunk, melyek állandó védettséget biztosítanak, ám kisebb-nagyobb mellékhatásokkal kell számolnunk. Cserébe egyre erõsebbek, ellenállóbbak leszünk a külsõ, ártó behatásokkal szemben (aztán a játék végére kinõ a harmadik hüvelykujjunk, mint a Falloutban - szerk).
Az Ubisoft ugye saját játékmotort készített Dunia címmel, ami szuahéliül világot jelent. Szóval ez a csini motor több jövõbeni játékuk alapját fogja képezni és legfõbb erénye, hogy hihetõ környezet és atmoszféra teremtésére képes. A piacon lihegõ csilivili, steril megoldások helyett állítólag érezni fogjuk a körmünk alá fészkelõdött koszt, az izzadtságot, a moszkítók csípéseit, a fegyverolaj terhes szagát és a portól állandóan beragadó fegyverek keltette szoros szituációk kilátástalanságát.
Miden súlyos sebünket el kell látni, különben elvérzünk és a vinnyogó hiénák martalékává válunk. Ne lepõdjünk meg, ha ki kell túrnunk a testünkbe fúródott golyót a sebész felszerkóval, majd rövid férceléssel kell bezárnunk a tátongó sebet. Oh és lehetõleg ne a tûzvonalban kezdjünk operálni, mert a mûtés közben kapott találatok azonnali halálhoz vezetnek.
Szerencsére a sebek csupán minden fél órában szakadnak fel, így nem kell állandó jelleggel mikromenedzselnünk magunkat.
info: Hardwired
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
hát persze... 😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert ott adott egy haververkörnyzet ami nem változik sok évig arra fejlesztenek.
De pc-nél van sokmillió féle gép és ugy kell megirni a gamet hogy azon a sokmillio másfajta hardveren menjen.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Addigra csak meglesz a 8800GT-m amire régóta várok.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Legdurvább esetbe addigra lesz ugye 3870 X2 VGA és új nvidia is <#eplus2>#eplus2>