9022
Far Cry 2
-
#2190 nekem sajnos procinál lesz gondom:S -
#2189 Nem néztem, csak FC2-nél. Procinál nem lesz gondom xD, Se videókártyánál -
#2187 sok játéknál nagyon nem reálisan irja ki -
#2184 Van más ilyen "felmérő". honnan veszed, hogy hülyeség?
Elite : lehet, de operációs rendszernél van.. -
#2183 Maradjunk annyiban hogy nem valami pontos -
#2182 pedig k*rvára hogy hülyeség:) -
#2180 Én meg már ott tartok, hogy oroszlánok elől kell bújkálni. Ez egyértelmű volt ez a rész XD.
K*vára nem hülyeség a systemreqruimetnslab. -
#2176 systemreqruimetnslab nem jelent semmit .. az hülyeség -
#2175 megnézettem systemreqruimetnslab-on és a Recommended-en is túl ment.
Jó poénjaid vannak :D. Várom a többit :D -
#2174 A poénkodás ? Persze. -
#2173 Ez a hobbid? -
#2172 Biztos nagyon rövid lesz, biztos nagyon optimalizálatlan lesz, biztos nem fog rendesen futni sem XP, sem Vista alatt, biztos tele lesz majd bug-gal, biztos buta lesz az AI, de ha futni is fog, akkor majd biztos , hogy Grebber gépén akadni fog mint az állat -
#2171 Nem tudjuk nem vagyunk jósok. -
#2170 Mit gondoltok mennyivel fog jobban futni mint crysis -
#2169 hali
Én ugy tudom hogy a fejlesztők a crysist is butitották, mivel ha megnézed a legelső videókat jungle fight meg stb.. még szebb a grafja de senkinek nem metn volna jácchatóan ezert belenyultak -
#2168 -
#2167 lol... a part 1-ben, 0:24-nél mikor egy számítógépekkel teli terem belsejét mutatja, hirtelen azt hittem az is a játékból van.
Ugrásszerűen fejlődött volna a grafika? -
#2166 Ha már voltak bocsi!
Far Cry 2 All Access Trailer Part 1
Part 2
Part 3 -
#2165 Neheztelnék ha nem. -
#2164 nincs gond a grafikával, tökéletesen élvezhető, több nem kell.
az más kérdés hogy a bereklámozott hipertextúrák, meg fejleszett fény-tükrözés-törés lesz-e... -
#2163 Én is letöltöttem . Nagyon jó tettem. Főleg mikor a nap felkelt! -
#2162 Crysis tényleg üt grafika szintjén, meglehet hogy nem lesz überelve az FC2 által, ha tényleg igaz, hogy rondul a grafikája. Másrészt mióta a Crysishoz letöltöttem a Natural mod 2.0-át hát azóta még szebb lett, sokkal hidegebbek a színek és a fényhatások is jobbak, egyszóval valóban reálisabb lett, mert a környezet színei pont olyanok mint egy valós helyszín esetében. -
#2161 :DDD, Kicsit műanyag igen. Crysis valami csoda szép, mikor Mesa-nál multiban nukleáris fegyóval nyomolunk, és ott a grafikaa robbanásnál . Fájt a szemem. -
#2160 Hát ebben szerintem is van valami, gondolom rájöttek ,hogy marha szépek a korai képek, de nincsen hozzá megfelelő gép ami elfogadható sebességgel futtatná, hát kissé lebutították az egészet. Nekem túlságosan műanyagosnak tűnik az egész, a Crysis grafja valahogy életszerűbb, a fegyverek is úgy néznek ki mintha műanyagból lennének, és az ellenség, hát az valami vicc. Persze ettől még a játék remélhetőleg atomzsír lesz és ilyen apróságok felett el fogunk siklani.
Grebber majd szidja helyettünk is :) -
#2159 1024 simán-.-' -
#2158 FC2-t maxon? Akkor meglátod a fűben a hangyát. Tán még a mosolyát is. -
#2157 DE, nem is láttál olyan (kivéve Assassin's Creed) Gyönyörű szép gépatomerőmű zabáló játékot Ubitól. 1024 játszani fogok Max-on FC2 nVidia 9600GT (Crysis is ment) -
#2156 Áhhh... Nem hinném hogy olyan optimalizálatlan lesz mint a Crysis, én még nem láttam olyan Ubisoft-os játékot ami nagyon optimalizálatlan volt. -
#2155 Ja ne olyan legyen mint a crysis. bár nekem az is 1280x1024-es felbontáson és közepes/magas graffal nem szaggatott csak az első 5 mp-ben -
#2154 Szerintem jó lesz ez, és inkább legyen csúnyább, de jobban optimalizált, minthogy atomerőmű kelljen hozzá. -
#2153 Hajrá 12 nap van hátra -
#2152 9600Gt-vel kiváncsi leszek -
#2151 Én a Sapphire 4870 X2-t szeretném a megjelenésig beszerezni. Na az már 2 Gb rammal és 2 db GPU-val elég szépen eltologatná a játékot. Csak hát sok píz a... -
#2150 Ezzel a kijelentéssel várjuk meg a megjelenést,mert nem hiszem hogy maxon menne 8800GT-vel. -
#2149 A tiéden sztem tuti maxon fog menni de az enyémen nem -
#2148 Ezek nem az én szavaim azért írtam info : Hardwired ott írták.
Nekem egyelőre videókon nincs bajom a graffal majd ha már tolni fogom akkor alázom ronggyá -
#2147 "A grafika a megjelenéshez közeledve mintha egyre csúnyább lenne,..."
ehe... lol, de szép szavakkal biztatsz minket. Még kiderül, hogy mire megjelenik nem lesz szebb, mint a Quake 3, és a futtatáshoz tökéletesen elég lesz egy Gefore 6600 is, mert az is fél karral leszámol( ) a feléje érkező poligonáradattal. Dx 10-ről szó sincs, még a 9-et is csak félve emlegetik majd, mert valójában dx 7-re épül.
Ennyit a virtuális Afrika kalandról. Aki tényleg Far Cry-ozni akar Afrikában annak ki kell mennie Kenya környékére, mert még (szerencsére) tart a polgárháború. -
#2146 Hova húzzuk le? -
#2145 Tökmind1 milyen játék lesz, úgyis lehúzzátok. -
#2144 Azt hiszem ez még nem volt! Új Trailer
Hangulatos Far Cry 2 trailer érkezett egyenest a TGS-ről. A grafika a megjelenéshez közeledve mintha egyre csúnyább lenne, de mit sem számít ez, ha olyan hangulatos lesz a játék, mint a mostani és az eddig közzétett trailerek.
info: Hardwired