Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ne nézz azért hülyének :]
mind1, fölösleges vita ez, egyértelmû hogy amit késõbb adnak ki az jobb kell legyen.
ja és hogy közel egy idõben kezdték a fejlesztést? honnan tudod mióta csinálják ezt vagy azt? az hogy mikor adják ki ilyen szempontból meg halál mind1 ha nemtudod a kezdés idõpontját.

u dont have to listen anybody else but me

gduck
A FarCry2 március végén kint lesz 😛 (Igaz ez eddig "csak" egy fejlesztõ szájából hangzott el.) A fejlesztés végén meg nem a játék alapjait írják újra (nem windows ez 😄 ), ezért mondtam 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
szerk. " demóját fejezték be "

VRSDM
fél év semmi?! akkor minek tologatnák a játékokat? °-°
B&W2-E3-as demójához még akkor fejezték be mikor már repcsin ült molineux odafele 😛
nameg crysis kinntvan már egy jóideje, ez meg még nem lesz kint egy jóidejig. lesz az talán több is mint fél év.

gduck
Egy idõben (fél év - megjelenési dátum - különbség semmi!) készítették mind2 játékot, mind2 játékot DX10-es játéknak nevezik!
Majd kiderül 😉 A véleményem csak a videóknak szólt (én most láttam elõször a www.infarcry.com oldalon)

VRSDM
szeretem ezt " ez már most alázza az xy-t " még jó hogy, újabb gyerekek 😊

szép is lenne ha egy ilyen volumenû játék rosszabb lenne mint az "elõdei" 😛

gduck
😄

grebber
Régi képek és videók mindet láttam már!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Valószínüleg gépigényben is alázni fog, na nem ezért mert olyan alacsony lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Ezek is naon durva videók 😄 Nem semmi lesz az idõjárás sem! Az eddig látottak alapján simán alázza a Crysis-t 😉

gduck
Nagyon szép lesz 😊 (2. képet nézzed!) Képek , videók
Gameplay videó

Csak ne az legyen hogy kijön idõben (vagy hamarabb) aztán meg tele legyen buggal, meg csak 4 magos procin, 4 giga rammal és 9800GTX-szel fusson elfogadható sebességen picit viszavett részletességen és felbontáson... <#fogmosas><#conf>
Lásd Crysis (na ez mondjuk késett eleget és mégis...)

Shep
Vagy nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gduck
Jah! Elkezdték csepegtetni az infókat, csak az a baj hogy eddig nem sok újdonságot mondtak 😞 Februárban beszámolni egy decemberi rendezvényükrõl... háááát... Én már többet várnék hiszen bõ egy hónap és itt a játék 😄

dante3
Nyomtasd ki!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Húú bazz ez a festmény jól mutatna a szobában...

Ez Jóóóó!!<#worship><#worship>

dante3

Shep
Majd idõvel kiderül, lehet soha nem lesz belõle semmi 😊

grebber
Biztos ûrhajós.Már miért lenne biztos?Remélem valami fasza fps-t csiholnak.

Shep
Poén volt ha nem tûnt volna fel. Amúgy azért nem lepõdnék meg ha tényleg jó szarul futna a FM-os játék, ráadásul biztos ûrhajósos lesz 😊

grebber
Á erre nem is mondok semmit.
Most hogy bejelentette a Futuremarkos cég hogy csinálnak egy gamet egybõl mindeki "huha ha ugy fog futni mint a 3d mark akkor nem lesz olyan gép amin rendesen menne" meg 1 fps-e fog futni meg minden.
Könyörgöm lássatok már ki a fejetekbõl.
A 3D Mark direkt erre való hogy megfingassa a fullos gépeket.A játék meg más lesz.Én már nagyon várom már 2009 elõtt nem látjuk szerintem 😞

Shep
Ez igaz, épp ezért nem fog futni még úgy se mint a Crysis, na de majd a Futuremarkosok megmutatják milyen is az amikor 1 fps-el fut egy játék 😊 Azér õrület mik vannak. Vegyek egy PS3-at (ahoz lehet monitort kötni?)

grayfox
Sajnos az enyém sem tökéletes (sosem tanultam sajna, csak rámragadt), de én ezt értettem ^^ Csak összehozzuk 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

gduck
Ezek szerint van még mit tökéletesíteni az angol tudásomon 😄 Köszi a pontos fordítást 😉

grebber
Nagyon sok gépen elfog indulni azzal nem is lesz gond de hogyan az más kérdés 😄
Akkor igaznak bizonyult az a pletyka amit mondtak.

grayfox
Szó sem volt errrõl. Csak annyit mondott, hogy szerettek volna olyan játékot létrehozni, amin olyan döbbenetes a látványvilág, (ami kihasználja az új technológiák által adott lehetõségeket) hogy benchelésre is használják majd, mindenki errõl beszél stb.
AZAZ "mércévé", viszonyítási alappá válik.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

bertino
valamilyen gépen csak el fog indulni bakker 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Jah és a végég mosolyogva mondta a 2008 márciusi dátumot 😄 Csak legyen min futtatni 😉

gduck
Meg ugye hogy nem lesz script 😊 Kíváncsi leszek... A gépigény iszonyat durva (ha jól értettem), számomra az derült ki hogy nincs is olyan gép jelenleg amin fullon futna... Az "benchmark people" gépekre is azt mondta hogy: NO 😞((

Shep
Nem néztem végig, csak beletekergettem, a lényeg marha nagy szabadság úgy variálsz a felek között ahogy akarsz, élethû környezet, nextgen grafika, és 2x akkora gépigény mint a crysisnél, már ilyen 4 magos procit, meg csúcsgépeket magyarázott, na mondom jól van, ez se jön ki az idén 😊

grebber
Én nem értek angolul tehát mi miért ez a szomorú fej?

gduck

gduck
Egyenlõre ez a dátum de, olvastam már olyat is hogy a 08/09-es "pénzügyi" évben jelenik (2008/04-2009/03). Ezek egyenlõre mind találgatások, addig is bízzunk a márciusban 😉

Shep
Van ahol 2008 okt 31-et írnak, az hihetõbb mivel korábban volt valami hír, hogy csak április után várható egy csomó Ubis játék.

Shep
Hát ez a nincs script kamu, mert script nélkül nincs röténet, vannak események amiket le kell scriptelni, különben az egész egy nagy megoldhatatlan küldetésekbõl álló valami lesz.

dante3
Már nagyon várom, ps3-on próbáltam a demóját! A játék tetszett, de a konzolos grafika nem jött be, többet vártam!

Ja és nemsoká itt a TUROK

JaSoN HuNTeR
mind2

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

es directed 10 vagy 9 es lesz???

Köszönöm, mert éppen erre gondoltam, de nem mertem kiirni, nehogy lehurrogjon valaki..ezt irták annó a Crysisról is.....<#worship><#worship><#zavart1>

Kaszi46
"a játékban nem lesz semmiféle elõre megírt szkript" - de sokszor hallottuk már ezt...

az eddig megjelent képekhez képest nekem ezek nem tûnnek annyira szépnek.😞

*Posse*T.W.D*

A Dunia engine-re támaszkodó, Ubisoft kezei között alakulgató Far Cry 2-ben a készítõk elmondása szerint nagy szerep jut majd a mesterséges intelligenciának, így a tervek szerint a játékban nem lesz semmiféle elõre megírt szkript. A szabadon bejárható terület mintegy ötven négyzetkilométeres lesz, melyen 15 féle jármûvel száguldhatunk majd végig, miközben a harminc féle fegyvert tartalmazó arzenálunk valamelyik tagját használva pusztítjuk ellenfeleinket. Az új képek játékbeli akciókat, és terepeket mutatnak meg nekünk.

Forrás:Cybergen...

FlyHigh
Na erre a játékra nagyon kíváncsi vagyok, elõítéletek nélkül várom.😄

Thrash \'Till Death

lac coo
Arra gondoltam, hogy ötödrangú milyen csilli-villi a növényzet .Persze sokan vannak ,akiknek fontos, hogy a leveleken is legyen anyámkínja efekt 😉
Jobban örülöknék egy közepes de jól futtatható játéknak ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VRSDM
jaaa. értem már, szóval mi alapján vegyek játékokat? ha nem az alapján hogy mi az elõzetes információk alapján a véleményem róla?!

gondold végig és rájössz marhaságot írtál.
lacco meg aztmondta hogy a növényzet nem nagy szám ("ötödrangú") és szerinte sok embernél szaggatni fog. ennyi. de azzal hogy minket leszóltál valószínüleg ellenünk vagy hogyha a mi álláspontunkról szól a vita, ergó neked más a véleményed 😄 vagyis neked is van...

hagyjuk ezt, és maradjon normális téma legalább míg jön a sok nyuszi flémelni majd a megjelenés környékén.

lac coo
De televan a tököm a sok buta meberrel ...

Mit is írtam ???? Magyar szöveget tudsz értelmezni ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tugyiti
megjelenés elõtt ne legyen már vélemye,neked se