Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
ja sajnos.Mind1 majd meglátjuk de ez a Farcry2 nagyon atom lesz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tigristank
Majd meglátjuk. Crysisre is mondták már, hogy azért késik, mert még optimalizálnak rajta, a végeredményt pedig mindannyian tudjuk. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

JaSoN HuNTeR
elvileg jobban optimizáltak az egész rendszere.Szóval egyészen jól fog fútni gyengébb gépeken is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Milyen VGA-val?

Next PC upgrade: 2022

gduck
A szerencsések már kipróbálhatták 😊

Az intel 8 procis rendszerén (Intel/Falcon Northwest Octo-Core system/two quad-core CPUs!) gond nélkül fut 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bajgunar
Jah: XP alatt a 4GB, már csak 3.5 -(mínusz) egyéb alkalmazások!
gduck
32bit-es oprendszer miatt (XP és VISTA is van 😉 )
4GB FIZIKAI RAM-768MB VGA RAM = 3328MB "HASZNÁLHATÓ" RAM 😊

grebber
Pff azthittem valami jó kis akció moviek lesznek erre mind a 2 majdnem szinte ugyanaz 😞

Neked hogy jön össze az a 3,25GB RAM? Tán az XP miatt? <#conf>

gduck
Végre! Gondoltam hogy a GDC 2008-on azért már csak mutatnak új videót 😄

LOL! Nagyon szép játék lesz 😄

gduck
Ez teljesen hivatalos infó! Alexandre Anacio mondta egy 2008.01.23-i interjúban!!!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Meg lett mondva, hogy április után várható, szerintem nem lesz belõle semmi tavasszal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shodan
Mindenhol ezt a márciust emlegetik, én nem értem honnan szedtétek ezt. Én egy olyan hivatalos infot nem láttam amibe elhangzott volna. Másrészt ha még csak most került betaba, akkor abból hogy lenne játék 2 héten belül <#falbav>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Márpedi nagyon úgy néz ki, hogy csúszni fog😞
jaj neeee<#rinya><#confused>

gduck
Elképzelhetõ, de még nincs hivatalosan megerõsített megjelenési dátum 😞

Riport

A Crysis sajnos csak drága hardveren jó game. Engem azért nem vett le a lábamról mert talán 4 opció volt mediumon többi low. Na majd a következõ konfigon... <#hehe>

Máe az EB Game-en is szeptemberi dátum szerepel😞
grebber
Izlések és pofonok.Nekem nagyon bejött!

JaSoN HuNTeR
Sima FarCry az szerintem über gyenge.😄
2.részbe remélem nem csalodok.

grebber
Énse tudom már 3x toltam végig mondjuk Far Cry ba is ugyanennyi végigjátszást tettem bele.

JaSoN HuNTeR
Crysis az egy jó játék.Nem tudom hogy mi bajotok van vele.

cicai
ejj, remélem jobban fog menni mint a Crysis. a játékélményben nem kételkedem. egy bizti, h a cryist még az 1 is veri.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Olyan hosszú lesz a game, hogy mire befejezed, simán kinõ a fa (remélem). <#hehe>

gduck
Hát kaphatnánk már vmi új videót 😉 Most egy hónapja nyilatkozták, hogy tartalmilag teljesen kész a játék,béta fázisba léptek és ha minden klappol akkor márciusban játék. Azóta meg eléggé nagy "csend" van ez ügyben, nem úgy néz ki, hogy jövõ hónapban kijönne a játék (Fõleg hogy a SixVegas2-t is akkor adja ki az UBI...) Szal legalább már gameplay videókkal kényeztetnének minket 😄

bajgunar
Fõleg ez fogott meg annyira:
Far Cry 2 Dunia Realtime Weather
Egyszerûen csodálatos.
Mondjuk sztem kicsit felgyorsították az idõjárást, idõt.
Mert azért nem hiszem h olyan gyorsan fog visszanõlni a fa.
De ha igen, az kicsit furcsa lesz.
grebber
Sajnos mindegyik régi 😞 ,de jók 😄

bajgunar
Akkor ezeket lessétek meg!
A dunia engine-t!
Dumia Engine
Igaz Deer Hunter 2k8 topic, de a forumok közt van egy ilyen dunia engine-es is. <#eljen>
Benne SOK-SOK FarCry 2 trailer-ekkel.
Nah ha ezek mind igy fognak mûködni benne, leteszem a hajam..
Ezen már tényleg besz*rtam!
<#wow1><#rinya><#guluszem1>
grebber
Ezt soha nem értettem mi a tökömért mutogatnak olyat amit már muattak korábban.

gduck
Már volt 😉

grebber
Rövidke Trailer a GDC-rõl

Hát komolyan beszarok, még ilyet!!!

tugyiti
Ugye nem mondjátok komolyan hogy Boll kapta a rendezési jogot !!!4<#szomoru1><#rinya>
Tigristank
Majd meglátjuk. Talán ez lesz az elsõ Uwe Boll film, amit megnézek, természetesen a játék miatt is. A genetikailag módosított katonák meg nagyon nem hasonlítanak a játékban lévõ nagy szörnyekhez, a kisebb ugrálósakat meg nem is látni, gondolom mert nem is lesznek benne, biztos "nehéz" lett volna õket megcsinálni. Udo Kierrõl meg Yuri jut eszembe a Red Alert 2-bõl. <#vigyor3>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Törölt felhasználó
Far Cry film elõzetes

Ez valami borzasztó!
bertino
ha megjelenik, biztosra megtudjuk 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

No problem.
Na szal kissebb lesz a gépigénye mint pl. a crysisnak?

bertino
jah jó, csak azt hittem a nagybetû miatt egy kicsit értetlenebb vagy, de így én kérek elnézést 😊
sry, csak tul sok hülyével találkozni manapság a fórumokon, télleg sry

gduck
Arra én is kíváncsi leszek 😊

UI: Azért érdekes, hogy az UBI TV-ben A LOST és a SixVegas2 "részletesen" be lett mutatva, az FC2 meg csak a NEWS részben szerepelt pár másodperc 2007/11 Alpha veziós gameplay videóval.

Valami rosszat írtam? Kérdeztem csak. Nem tudom mennyire lesz gépigényes.<#nemtudom>

bertino
én is remélem, hogy megtalálod a fórumon a kijelentkezés gombot

MSI P35NEO
CORE DUO E6750
ASUS 8800GT
2X2GB 800Mhz KINGMAX RAM
550 CHIEF TÁP

EZZEL A KONFIGGAL REMÉLEM ELKETYEG A FARCRY2.

Rage47
átlagos konfig kb. mi? 😊))
gduck
- a játék januárban került béta fázisba, tartalmilag teljesen kész 😉 Ha minden rendben van, márciusban RELEASE 😊
- Teljes mértékben támogatja a DX10-es karikat és a Quad Core procikat, de az "öregebb" konfigokon is szépen fut. Egy átlagos konfigon HIGH beállításon megy 😊

gduck
Csöpögtetik az infókat 😉

- nem fogja támogatni a Physx kártyát!
- meg fogja izzasztani a procikat 😉
- a pc verzió után nem sokkal jönnek a konzol verziók is

ITT lehet kérdéseket feltenni, amit - remélhetõleg - meg is válaszolnak.

Shep
Én a gamespotban sosem bíztam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Egész érdekes infók vannak a gamespot oldalán 😞 Az eddigi március végi megjelenés helyett:

Far Cry 2 PC release dates:
Q1 2008 (AU)
Q2 2008 (EU)
Q3 2008 (US)

EZ MOST VALAMI VICC??

Forrrás

VRSDM
nincs harag. megbeszéltük <#puszi>

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Elnézést ha megbántottalak volna, nem volt szándékomban 😉 Szal nem vitának szántam, csak az elõzetes videókat hasonlítottam össze egy másik játékkal 😄