Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry 2
Release Date: 10/31/2008
Platforms:
Publisher: Ubisoft
Developer:
Gamesite: Click here
Genres: First-Person, Shooter
ESRB: RP
Total Downloads: 1,007,918
USER SCORE
411 Votes
YOUR RATING
Read Reviews
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A gépigény:
Estimated Requirements
Details
* The GC 07 demo was running on a beefed up Core 2 Duo and an 8800.
* This was a pre-alpha showing meaning that the game will be even more optimized by the time it is released.
* Clint Hocking (Creative Director) stated that the game will run on a fast single core cpu and a strong DX9 graphics card
* Far Cry 2 seems to be in line with the estimated requirements for Crysis
High Requirements
CPU: E6600 Core 2 Duo
Graphics: Nvidia 8800GTS
RAM: 2GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive
Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
Recommended Requirements
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 2GB+
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Sajnos igen eltolták, de remélem szeptemberben jönni fog!
Most végeztem ki a Fuel Wars-t, jöhetne valami jó game!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem túl jó minõség, de talán még nem volt linkelve!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
bezony a lassu munkához idõ kell xD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Starcraft2 e-mail: [email protected]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A vicc az egészben, hogy az Ubi hivatalos oldalán március szerepel. Január közepén lett teljesen kész tartalmilag a játék és béta fázisba került. Akkor azt modták a fejlesztõk hogy ha minden stimmel március végén megjelenik. Azóta nagy csend, igazándiból egy techdemón kívül még semmi videót nem mutattak azóta (pl. gameplay videó) Másrészt más Ubi játék miatt (egyik pl. az AC) azt híresztelték hogy a következõ finanszírozási évben jelenik meg a játék (ez ha jól emlészem a 2008 áprilistól 2009 márciusig terjedõ idõszak). Emellett megbízható "belsõ" forrrásra hivatkozva árilis 14.-e egy vélt megjelenézi idõpont. A legvalószínûbbnek azonban az év végi megjelenés tûnik...
SZAL AMINT LÁTOD NAGY A KAVAR ÉS SEMMI BIZTOS INFÓ NINCS 😊
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Képekrõl ítélve szebb lesz a grafikája, mint a Crysisnak...remélem a gépigénye nem lesz nagyobb.
Én, mint pesti ember többek között ilyen szövegkörnyezetben tudnám elképzelni ezt a mondatot. Prince mondatához szerintem a "kell" lett volna az ideális szó.