Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A megjelenés:

Far Cry 2
Release Date: 10/31/2008
Platforms:
Publisher: Ubisoft
Developer:
Gamesite: Click here
Genres: First-Person, Shooter
ESRB: RP
Total Downloads: 1,007,918
USER SCORE
411 Votes
YOUR RATING
Read Reviews

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hi!
A gépigény:
Estimated Requirements
Details

* The GC 07 demo was running on a beefed up Core 2 Duo and an 8800.
* This was a pre-alpha showing meaning that the game will be even more optimized by the time it is released.
* Clint Hocking (Creative Director) stated that the game will run on a fast single core cpu and a strong DX9 graphics card
* Far Cry 2 seems to be in line with the estimated requirements for Crysis

High Requirements
CPU: E6600 Core 2 Duo
Graphics: Nvidia 8800GTS
RAM: 2GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive

Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB

Recommended Requirements
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 2GB+

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

grebber
Szeptember környékén!

Next PC upgrade: 2022

miko lesz kinn???
grebber
Elõrendelhetõ cdgalaxis-on.Ott Szeptembert irnak megjelensére!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon komoly! Csak már jönne ki.
Hát az már nem Nézd csak!!

mármint az engine
Végre az ubisoft de ez már nem crytek es?
Köszi, megvagyok...Én ajánljak neked ebben te vagy a KIRÁLY!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

dante3
Hali! Jól vagyok, köszi! És te?
Sajnos igen eltolták, de remélem szeptemberben jönni fog!
Most végeztem ki a Fuel Wars-t, jöhetne valami jó game!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hali tesó hogy vagy?????Jó lesz ez a game, csak hát eltolták a megjelenést...

dante3
Ingame movie!
Nem túl jó minõség, de talán még nem volt linkelve!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tuti hogy erre várnak és ehhez optimalizálják le õket!
Prince23
Hiába tolják el a datálást, úgy is optimalizálatlan lesz, h rohadjanak meg, csak megfelelõ marketingre várnak 😛

R6V2-t is eltolták. Na ebben a hónapban lõttek a jónak.Jó jó dolgozzanak rajta, csak nehogy az legyen mint a Krájzisznál... <#rolleyes>

tugyiti
:::SDSAsdasD:sa.dasd.lolsadasdas
Tigristank
Srácok, nézzétek már meg a 671-es hozzászólást... <#szomoru1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Soldiers
helyes

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Prince23
Voksomat inkább nyárra tenném, tehát legyen akkor május, nyárelõ, nyaraló 😄

Soldiers
na kifogad velem hogy a játék nem márciusban jön ki hanem április vagy májusban???? mert eltolják késõbbre<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#finom><#finom><#wave><#wave><#violent><#violent>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Jaffa 2843
naja.. de még mindig jobban néz ki a 8as a megjelenési dátumban, mint egy 9es 😄

bezony a lassu munkához idõ kell xD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Shep
Ja azért tolják, mert tudják, hogy most még Pakson is szarul futna, így várnak az új csúcs kártyákra procikra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
én gépet már nem fejlesztek tovább 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Õszre talán kijönnek az új intel procik és a 10xxx-es geforcok is <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tigristank
Várható volt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Igen, a rosszhoz meg még több 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
meg azt is reméljük, hogy nem lesz procilimites, mint a crysis...

Ez van. Remélem sokkal kiforrottabb játékot adnak ki a kezük alól, mint a Crysis. Mert akkor megéri várni. Jó munkához idõ kell! <#kacsint>

gduck
Változott a megjelenési dátum: 2008 õsz UBISoft Tehát vége a találgatásoknak, õsznél elõbb nem lesz játék 😞

Shep
Ezek a képek túl vannak szinesítve, nem ilyen lesz,

JaSoN HuNTeR
érdekes a grafika.Olyan mesés nem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

NeBby
Szerintem jól teszik , hogy nem adnak ki még 1 Crysist , inkább legyen egy fokkak csúnyább a graf (ami sztem ígyis iszonyatszép) , minthogy nefusson egyik gépen se rendesen!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Csuhai G
No azért reménykedni lehet.. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

gduck
Nincs pontos megjelenési dátum 😞
A vicc az egészben, hogy az Ubi hivatalos oldalán március szerepel. Január közepén lett teljesen kész tartalmilag a játék és béta fázisba került. Akkor azt modták a fejlesztõk hogy ha minden stimmel március végén megjelenik. Azóta nagy csend, igazándiból egy techdemón kívül még semmi videót nem mutattak azóta (pl. gameplay videó) Másrészt más Ubi játék miatt (egyik pl. az AC) azt híresztelték hogy a következõ finanszírozási évben jelenik meg a játék (ez ha jól emlészem a 2008 áprilistól 2009 márciusig terjedõ idõszak). Emellett megbízható "belsõ" forrrásra hivatkozva árilis 14.-e egy vélt megjelenézi idõpont. A legvalószínûbbnek azonban az év végi megjelenés tûnik...

SZAL AMINT LÁTOD NAGY A KAVAR ÉS SEMMI BIZTOS INFÓ NINCS 😊

bertino
persze, hogy van

közeljövõben

üdv all. van vmi infó mikor jelenik meg?bocs hogy ezt kérdem, meg nem olvastam meg minden. csak nincs kedvem böngészni itt a szöveget.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

NeBby
Mind1ik kép PS-elt és nem , nem lesz szebb a grafikája , mint a crysisnek (legalábbis a részleteknek , összhatásban lehet hogy szebb lesz azt nemállítom) , se gépigénye <#wink>

Prince23
Ja tudom, nem mind1 kell-kellesz, a lényeg, h csak tudtátok mi a dörgés😄DDD

Csuhai G
Már értem, thx a felvilágosítást. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bertino
akkor szaladj a rendõrségre 😊

Shep
A kellesz magyar szó, fõleg Szabolcsban használatos, de más helyen is ismerik. Gyakorlatilag a kell jövõ idejét jelenti. Egyszerûbb azt mondani, hogy kellesz nekem ez a játék, mint azt, hogy kelleni fog nekem ez a játék.

Csuhai G
Node mindegy is, térjünk vissza a játékhoz.
Képekrõl ítélve szebb lesz a grafikája, mint a Crysisnak...remélem a gépigénye nem lesz nagyobb.

Csuhai G
"Kellesz, hogy minden este leszopj!"
Én, mint pesti ember többek között ilyen szövegkörnyezetben tudnám elképzelni ezt a mondatot. Prince mondatához szerintem a "kell" lett volna az ideális szó.

bertino
pedig magyar szó

Csuhai G
Kellesz?? Ezt nem értem...

Prince23
Hát ehhez kellesz erõmû😞

gduck

NeBby
Ezt úgy kell érteni , hogy a DX10 alatt akkor lesz nagyobb az fps , hogyha a DX9 et is vistán mérik!

Jaffa 2843
ezek mindig ezt oltják 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU