Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Pár infó (angolul)

"DX10 alatt jobb grafika és nagyobb FPS" Kiváncsi leszek 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Na ilyenekkel ne is izgass, ez is oroszul....jaj..

Prince23
Csak nehogy ez is Ubisoftos marketing legyen😄 (ld AC)

Prince23
Ja vettem észre 😄

Az a szép, 500 megába betömöríteni 44 másodpercet 😊 (amugy nem kell letölteni, már egy ideje lehet stream-elni is a tréjlereket)

Prince23
Olvastam német magazinban, h fogjuk tudni nézni még a rolex óránkat, h pontosan mennyi is az idõ.... dikk
ez ilyen idõjárás centrikus lesz nagyon ez a gamma

Ez is csúszni fog mint a Crysis...

bepe79
Ilyen kozel lenne a megjelenes? Ez nem rossz hir.

Suzuki Swift GL 1.3

gduck
Egy belsõ információra hivatkozva (a forrás állítólag egy elismert FarCry modder, aki kapcsolatban van a fejlesztõ csapattal) a megjelenési dátum 2008. április 14.-e lesz!

UI: természetesen ez is egy pletykának minõsül és közel sem biztos hogy igaz!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Neeee 😞((( Nem igaz hogy az UBI ezen kívül semmit nem mutat 😞((( Amúgy kösz a linket HD-ben még nem láttam 😉

bertino
Gbps-es bérelt vonal az elég jo ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
A pcdome szerint 2009-ben jelenik meg.

grebber
Hát jõvõre már johogy fog menni átlag gépen akkor már 8800 GT lesz az átlag 😄

Next PC upgrade: 2022

gduck
Egyik se 😊 Nagy kavar van, hivatalos megjelenési dátumot nem mondd senki! Egy hónappal ezelõtt a fejlesztõk március emlegették, most egy GDC-s videó hátterében év végét lehetett hallani, szal ezen infók alapján bármikor megjelenhet a játék 😄

Na és akkor most melyik a megbízhatóbb, a Gamespot v. az Ubi? 😊

gduck
ÉS EZ? Az Ubi szerint márciusban jelenik meg 😊

Tigristank
Azt még a Crytek csinálta, ezt viszont már nem õk készítik, hanem az Ubisoft Montreal.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Prince23
Hát ez jó hír... a FC 1-el is bizonyítottak a megbízhatóságukban.

gduck
Reméljük õsszel már nem a G92-es chip lesz a csúcs 😊 Amúgy azt nyilatkozták az év elején, hogy egy "átlag PC-n" is szépen fut a játék 😄

Hátha õsszel jön ki akkor tuti nem. Akkora már a GF9800 X2 lesz a csúcs.

Prince23
Én is erre értettem, pontosan.
Mer nekem 7 sorozatom van geforceból, és sztem nem fog rajta még döcögni sem😞

GF7-re gondolsz? Ezzel a kijelentéssel arra utaltál hogy csak dx10 only lesz? Nem hiszem. Viszont az már könnyen lehet hogy DX9-ben is GF8800 kell majd a megfelelõ teljesítményhez. xD

Prince23
Hát ha nem fog megjelenni nyárig, akkor valószínû, h 7x sorozatban nem fog egyáltalán elindulni😞 nekem van egy ilyen megérzésem😄

Shep
május negyvenedikéig biztos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tugyiti
2009 májusig egész biztos ....
Prince23
Májusig úgy is megjelenik😄D

ez pl. a gametrailers oldalán van fent😊

nem vészmadárkodok, de azt azért ne nagyon higyje seni hogy egy hónap és jön....nagyobb lesz a hype ekörül amikor megjelenik és az nem most lesz..

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

bajgunar
Ahm.
Thx
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bajgunar
Ezt hol találtad??
Nekem nem sikerül megtalálnom!
Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample HDMI
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hûtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/

Nem dobnál be egy LINK-et??
dante3
Most hogy kijöttek a 9600GT-k, gondoltam veszek egyet/Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample HDMI
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hûtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/

, de ha ez a game is késik, akkor várok még, mert sztem mostanság nem sok olyan játék jön ki, amit ne bírna el az X1900GT-m!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ja én is nyárra tervezek gépújítást, nem jött volna jól a március (legfeljebb 640x480-ban). <#idiota>

grebber
Az még nagyon a jõvõ zenéje 😄

Shep
Várható volt, hogy tolni fogják, de kit érdekel a FarCry2, jöjjön a Duke4ever 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Rájöttek hogy nem kéne még 1 Crysist kiadni és inkább tolják hogy megprobálják optimalizálni!

VRSDM
ki bánkódik, ja?! aki elhitte hogy 2hónap és ittvan, hát az meg is érdemli 😄

u dont have to listen anybody else but me

dante3
Kezd beigazolódni a 10/31/2008!<#shakehead>
Akkor lehet, hogy nem fogok még vga-t cserélni!<#idiota>

Na és ez hogy tetszik?
Úgy látom csak õsszel fogunk ezzel játszani. 😞 (vagy akkor sem)
VRSDM
voltmár harcolós is -_-

u dont have to listen anybody else but me

JaSoN HuNTeR
de elvileg azt mondták márciusban kintvan.
De állandoan kamáznak.Irják azt hogy "when he was ready."Ne legyen már parasztvakitás.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
nagyon nagyon szánalmasok a FarCry2 moviek.Semmit se mutatnak a játékból Ott ál fogja a fegyot és ennyi.Nagyon izgalmas.Meg aztán remélem jól optimizálják.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

gduck
Ez speciel hol található? Mert minden oldalon más szerepel 😄

Na neeee....<#rinya><#rinya>

gyerekek, hát nem látuuuunk? 😊)

Release Date: 10/31/2008
Platforms:
Publisher: Ubisoft
Developer:
Gamesite: Click here
Genres: First-Person, Shooter
ESRB: RP
Total Downloads: 702,765

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

grebber
Far Cry 2 - maláriás fõhõs

Az Ubisoft elárulta, hogy a Far Cry 2 fõhõse igen sajátságos tulajdonsággal fog rendelkezni: maláriás lesz.

A betegséget hõsünk a játék elején kapja el, amint megérkezik a helyszínûl szolgáló fiktív afrikai országba, és ezután központi elem lesz a gyógyszer után kajtatás. Az érdekes megoldás célja, hogy a játékost belekényszerítsék a civilekkel való interakcióba, mivel csak tõlük tudjuk beszerezni az orvosságot. Így pedig közelebbrõl megismerjük az ország helyzetét, annak hatását a lakosságra, és ezzel jobban bevonnak a történetbe. Ezen kívül más megkötést nem sóznak a nyakunkba, teljesen szabadon játszhatunk és járhatjuk be a vidéket.

info: Gamestar

gduck
Legújabb "tuti" megjelenési dátum: április 14. (sztem nem igaz, csak a szokásos internetes pletyka) 😄 😄

gduck
Ebben a videóban (ami most készült a GDC 2008-on) 1 perc 18 másodpercnél ez hangzik el: "At the end of 2008 on three platforms; PC, PS3 and Xbox360."

Szal lehet hogy csak év vége felé jelenik meg 😞

gduck
Azt nem írták 😊 Új videókat is ígérnek 😉