Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez ilyen idõjárás centrikus lesz nagyon ez a gamma
UI: természetesen ez is egy pletykának minõsül és közel sem biztos hogy igaz!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mer nekem 7 sorozatom van geforceból, és sztem nem fog rajta még döcögni sem😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem vészmadárkodok, de azt azért ne nagyon higyje seni hogy egy hónap és jön....nagyobb lesz a hype ekörül amikor megjelenik és az nem most lesz..
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem nem sikerül megtalálnom!
Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample HDMI
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hûtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/
Nem dobnál be egy LINK-et??
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hûtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/
, de ha ez a game is késik, akkor várok még, mert sztem mostanság nem sok olyan játék jön ki, amit ne bírna el az X1900GT-m!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
u dont have to listen anybody else but me
Akkor lehet, hogy nem fogok még vga-t cserélni!<#idiota>#idiota>
Úgy látom csak õsszel fogunk ezzel játszani. 😞 (vagy akkor sem)
De állandoan kamáznak.Irják azt hogy "when he was ready."Ne legyen már parasztvakitás.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Release Date: 10/31/2008
Platforms:
Publisher: Ubisoft
Developer:
Gamesite: Click here
Genres: First-Person, Shooter
ESRB: RP
Total Downloads: 702,765
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Az Ubisoft elárulta, hogy a Far Cry 2 fõhõse igen sajátságos tulajdonsággal fog rendelkezni: maláriás lesz.
A betegséget hõsünk a játék elején kapja el, amint megérkezik a helyszínûl szolgáló fiktív afrikai országba, és ezután központi elem lesz a gyógyszer után kajtatás. Az érdekes megoldás célja, hogy a játékost belekényszerítsék a civilekkel való interakcióba, mivel csak tõlük tudjuk beszerezni az orvosságot. Így pedig közelebbrõl megismerjük az ország helyzetét, annak hatását a lakosságra, és ezzel jobban bevonnak a történetbe. Ezen kívül más megkötést nem sóznak a nyakunkba, teljesen szabadon játszhatunk és járhatjuk be a vidéket.
info: Gamestar
Szal lehet hogy csak év vége felé jelenik meg 😞