9022
Far Cry 2
-
#2314 Szinte semmit nem írnak a gépigényröl ezek a szar újságok, ennek külön keretes rész járna. -
#2313 Sorry... a hír igaz... Sajnos... Mert a Gamespy (püff egy pofon nekik) kezdte el híresztelni és folytatták a többiek, nehogy lemaradjanak...
Nem mintha nem lehetett volna már sejteni, de a megállapodás az megállapodás :) -
#2312 Reméljük ez is segít azon, hogy minél többen megvegyék majd -
#2311 Manapság már nem gond, egy-kettő feltörik! -
Newfronter #2310 Így van, online securom védelem lesz rajta.
Magazin scannek! -
Purga #2309 My name is Ferenc...Paul Ferenc :D (a tájékozottabbak értik a poént, biztos nagyot nevettek :)) -
#2308 A warezeseknek rossz hír ezen is Securomos védelem lesz. (Sacred 2 ből kiindulva nem sejtet sok jót)
Pár értékelés:
OXM -> 9/10
Power Unlimited -> 93%
PC Gamer UK 94% Képeket lehet nagyítani úgy olvasható a szöveg.
OPM -> 9/10
PC Power Play -> 10/10
+ Még újságszkennek
Akkor nem lett olyan rossz jólvan
-
#2307 Nem lett tőle könnyebb a picsába, még 8 nap. -
#2306 Gondolom onnan többen rájönnek melyikre gondolok , nemkell ezért megkövezni -
#2305 akarod mondani a barra barra szám a black hawk down alól?
ne keverjük a szezont a fazonnal. -
#2304 Az lenne szuper, ha a grafika olyan lenne, mint amit 0:33-tól mutat. Ezután meg már csak az volna hátra, hogy az agyunkba kábelt kötünk, mint a Mátrixban és virtuálisan becsatlakozunk a játékba. -
#2303 Valaki aki ért a flashez nincs kedve átügyeskedni a bannert egy zeneboxá?
Pl mehetne a Barra Barra szám a jackal trailerből! (megvan a full szám) Szerintem király lenne! -
#2302 Ideje volt arra kerülnie a játéknak... csak épp a cikk dátuma és a bearanyozódás ideje között volt egy "kis" idő...
A gamekapocs így írt egy feltételezésen alapuló cikket, hogy legyen mit olvasni Miért feltételezés? Mert bár gondolni lehetett a dolgot, senki nem erősítette meg hivatalosan -
#2301 igaz. -
#2300 hát, miután 1 hét után megjelenik, illik is neki arany lenni -
#2299 sry, ha volt már. arany. állítólag. -
#2298 Fák jú Dárt Véder! -
#2297 Fogalmam nincs , de szerintem ilyen indiai mp3 packban meglelheted -
#2296 Az elején mi annak a számnak a címe, amit a négerek énekelnek. Ki kell írnom CD-re. -
#2295 Páran már nagyon várják a kiadást
(érdmes megnézni , jó videó)
-
#2294 Nagyon szép, csak grebber, kérlek, ki ne töröld ezt a hozzászólásomat(hát, hogy azt írtam : nagyon szép !) Köszi -
#2293 Így látásra minden TÖKÉLETES -
#2292 Teccik, hogy a Nap nem egy elmosódott hatalmas placsmag, aminek nincs is kivehető formája, mint pl. a Crysisban, hanem szép kerek cipócska éles kontúrvonalakkal határolva.
Ja, és ha sokáig nézed, kiégeti a retinádat még monitoron keresztül is. Realizmus rulz. -
priluki #2291 Zsííír!! -
#2290 Far Cry 2 PC Games Gameplay - Graphics (IGN)
Zene überkirály , grafika úgyszint , 5* -
#2289 Nagy volt a kísértés de végül ki x-eltem a videót -
#2288 Nincs semmi gond, már mondták hogy "ready to ship" :D Tibnek van valami infója (gondolom a nagy titkolózás okáról), de nem osztotta még meg velünk :) -
#2287 Sehol sem írnak róla, hogy aranylemezre került a progi, ami kicsit nyugtalanít engem. -
#2286 Jó lenne már az én monitoromon is látni -
#2285 Még abban reménykedem, hogy a cdgalaxis időre ki tudja szállítani. Novemberig tuti nem várok, akkor máshol veszem meg. -
#2284 Szép nagy a monitorod. -
#2283 egyetértek -
#2282 Így kezdődik a játék ;) -
#2281 http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Itt meg tudjátok nézni, vinné-e a FarCry2-t(Meg még sok más játékot) -
#2280 Webshopban 6300 ! -
#2279 6990 ft ugye? -
#2278 mennyiért is? -
#2277 Kösz..
És még 1x bocs mindenkitől hogy ide írtam.
-
#2276 Előrendeltem, csak rontaná az arányomat ha le kéne tölteni.
Amúgy szerintem ennyiért ez egy vakon vásárolható kategória. -
#2275 Akkor lószart sem ér már mert addigra végig is vittük