Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
jöhetne már egy kis trailer

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ja és tolom neked priviben a meghívót ahol fenn van ,de csak neked hisz 1 van és te TESHOW vagy....ment privi!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

Nem 1024*768 és high beállítással készültek, de a haver GX2-én sem fut jobban....talán azt olvastam hogy az X2-n faxa.....<#fogmosas>

dante3
Frankó, ezek 640x480-ban low beállításokkal , ugye?<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Képet, persze csinálom is!!!

dante3
Dobhatnál pár képet tesa!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mivel a haverom profi hakker õ csinálta meg én nem értek hozzá én csak tolom amit elém teszenek!!Sorry....<#worship>

Bokafix2
Lehet, hogy le se tudnád õket lõni, ha rossz fegyvert szedsz fel. Ugyanis nagyon realisztikus lesz a fegyverek fizikája és mûködése. Ha pl. egy kisebb átlagkeresetû feka kollégától nyúlod le a mordályt, lehet, hogy nem fog jól mûködni: félrehúz, akad, vagy esetleg visszafele sül el. <#hehe>

Szal, ilyen stukival sose menj a magas fûbe. Ez lesz a legnagyobb problémája a játéknak. Annyira reális lesz, hogy már-már idegesítõ. Mivel nagy az aljnövényzet is, és könnyen gyullad minden, és esetleg felgyújtod a fél szavannát, akkor a szél is vinni fogja a lángokat, tehát pár méteren belül te is fáklya leszel.
Egyébként ha szavannás részen vagy kiválóan lehet lõni a zsiráfok segge alól, ott nehezen vesznek észre. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

aha szóval ez sem oxlan topic ahol segítenek az embernek hanem olyan ahol lehüjázik. de azért elmondhatán hogy sikerült felrakni

Nekem tökéletesen müködik, mert én az UK-ban élek...csk az a baj hogy nics benne oroszlány, mert én szeretem az oroszlányokat....<#wow3><#eljen>

Tigristank
<#wilting><#wilting><#wilting>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

amit lejjeb írt puhos az gondolom az magyarországi megjelenés mert én leszedtem a játékot és azt írta hogy nem jácchatok vele mert nem az uk-ban élek. ugyhogy most kersegélek hátha találom aolyat ami meg van krekkelve

tévedsz. vagy scene-k,vagy pedig fos a minõségük

Scottt
Ezek csak concept artok.de nekem tetszenek😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

grebber
Ez igen. De amik alant vannak azok csak szimplán fos minõségüek!

Next PC upgrade: 2022

Hát szerintem ezek olyan Concept Art.ok, vagy minek nevezik, csak kiszinezve....<#fejvakaras><#fejvakaras>

bertino
rakás PS az egész, azért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Valahogy máshogy néznek ki mint a régebbi képek.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber

"igen visszanézni" jówa:d nekem is kell az a nyelvtan könyv hehe
mekkora otások mennek, igen visszanézni ezeket, szétszakadok 😄
bubu13
Én meg tudod mit ajánlok neked? A magyar könyveket nyelvtan, irodalom 1-2 osztályos. De most nem kell elõvenned mert elmondom neked: olvasásban sajnos nem tudok segíteni de nyelvtanban talán : ha azt kérdezem MIKOR jelenik meg az a válasz amit válaszoltál de az hogy MIKRE az az hogy milyen platformokra.

EEE 1899

gduck
Elképesztõ, hogy miért kell állandóan ilyen fos kamerás felvételt nyomatni az UBI-nak! Ezen semmi sem látszik! Ez lehet 640x480 LOW is 😄

grebber
Akkor tudom ajánlani a szemészetet.

"játék megjelenése kora õsszel esedékes" Ennek melyik részét nem érted?Pontosabb információ nincs!

bubu13
boccs de a 717-esben nem volt semmi irva, nem lett volna egyzserûbb leirnod?

EEE 1899

grebber
Téged is nagyon érdekelhet a játék ha 6-ot nem vagy képes visszaolvasni!

bubu13
Mikre fog megjelenni?

EEE 1899

Szasza20
Azért kíváncsi lennék milyen VGA-val nyomta a srác! De szerintem is elég kb egy 8800 GTS 512! Majd meglátjuk...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

dante3

Shep
Na majd meglátjuk õsszel, hacsak el nem tolják 2009-re 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Szerintem egy szinten lesz vele.De mire ezt kiadják akkor már nagyol olcson lehet majd venni 8800GTS-t amivel szerintem frankón fog futni.

Shep
Meg leszek lepve, ha jobban fog futni mint a Crysis (nem hiszem, hogy így lesz)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Far Cry 2 megjelenés és demo hírek

Néhány szerencsés flótás a minap betekintést nyerhetett a Far Cry 2-be, s egyúttal fontos információkat is szereztek.

A bemutatón a Far Cry 2 egy elsötétített szobában, egy igazi erõgépen futott - a jelenlévõk szerint meglehetõsen akadozva. A fejlesztõk ígérete szerint a teljes változatban már nem lesznek ilyen problémák, mivel sok idõt szánnak az optimalizálásra. Sietniük annyira nem kell, hiszen - mint ahogy azt ugyanitt elkottyantották - a játék megjelenése kora õsszel esedékes. Érdekes párhuzam, hogy demo kiadását nem tervezik, mert túlságosan sok erõforrást foglalna le. Vagy inkább, hogy a jónép ne tudja majd felmérni, mennyire megviseli viharvert konfigját a Far Cry 2 gyönyörû, sivatagos tája?

info: Gamestar

grebber
Mert hasraestek rólival azért.Nagyon naprakészek biztos 😄

pc guru oldalán is 28 van

Viktor9202
Az High gépigényre az Uj GTS-t érti vagy a régebbieket?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Scottt
Még csak 25van mármi megtörténthet

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gduck
Március 28 már rég a múlté! Valamikor õsszel fog megjelenni a játék!

UI: De egyszerre... 😄 😄

grebber
Milyen 28.-áról beszélsz? Szeptember környékén fog kijönni!

28-án remélem kijön, ha nem akkor meg minek írnak be elõre dátumot a fejlesztõk ha nem tudják teljesíteni

tonyr
a 9600gt kb annyira jo ár/teljesitmény mint anno volt a 6600gt...
alapbol kb a 8800gt szintjén van, de ha 1 oc-t veszel, pl csekk EZT a tesztet, láthato hogy nagyon jo, pl 1iknél még az uj 9800gx2-t is lehagyja, namármost ez a vga 50e, a gx2 150e ebböl a márkábol, és ha pl sli-be rakod 100e-t a 2db 9600gt ssc-t, akkor tulszárnyalod a gx2-t is ...

csak ajánlani tudom a 9600gt-t... pl galaxy 9600gt oc 38e az ipon.hu-n...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Jaffa 2843
õõm a régi GTS vagy az uj GTS az recomended? 😄 merazé nemmindegy 😄
amugy sztem ugyanugy fog futni mint crysis... bár az se lenne baj ha picinyt gyorsabb lenne 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

grebber
3500+ nem hajtja ki a 9600GT-t ennél jobb proci kell hozzá.

Majd meglátjuk ha kijön.
Egy kérdés, tudom, hogy nem ide tartozik, de látom a configodat 3500+ proci + 9600gt. Jól dolgoznak együtt, mert én is le akarom cserélni a vga-t?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Szasza20
Ezt a "Recommended Requirements" gépigény elég kevés nem? legalább is a VGA része!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Nincs mit.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

grebber
Hát ha akkor jön valóban akkor még nagyon sok idejük van optimalizálni!

gduck
Köszi az infót, akkor lehet hogy nem kell gépet fejleszteni <#eljen>

ejjha😮
ez még az én gépemen is megy<#eljen>
(ideje betenni a kedvencek közé ezt a topikot)