Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szal, ilyen stukival sose menj a magas fûbe. Ez lesz a legnagyobb problémája a játéknak. Annyira reális lesz, hogy már-már idegesítõ. Mivel nagy az aljnövényzet is, és könnyen gyullad minden, és esetleg felgyújtod a fél szavannát, akkor a szél is vinni fogja a lángokat, tehát pár méteren belül te is fáklya leszel.
Egyébként ha szavannás részen vagy kiválóan lehet lõni a zsiráfok segge alól, ott nehezen vesznek észre. <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Next PC upgrade: 2022
EEE 1899
"játék megjelenése kora õsszel esedékes" Ennek melyik részét nem érted?Pontosabb információ nincs!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Néhány szerencsés flótás a minap betekintést nyerhetett a Far Cry 2-be, s egyúttal fontos információkat is szereztek.
A bemutatón a Far Cry 2 egy elsötétített szobában, egy igazi erõgépen futott - a jelenlévõk szerint meglehetõsen akadozva. A fejlesztõk ígérete szerint a teljes változatban már nem lesznek ilyen problémák, mivel sok idõt szánnak az optimalizálásra. Sietniük annyira nem kell, hiszen - mint ahogy azt ugyanitt elkottyantották - a játék megjelenése kora õsszel esedékes. Érdekes párhuzam, hogy demo kiadását nem tervezik, mert túlságosan sok erõforrást foglalna le. Vagy inkább, hogy a jónép ne tudja majd felmérni, mennyire megviseli viharvert konfigját a Far Cry 2 gyönyörû, sivatagos tája?
info: Gamestar
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
UI: De egyszerre... 😄 😄
alapbol kb a 8800gt szintjén van, de ha 1 oc-t veszel, pl csekk EZT a tesztet, láthato hogy nagyon jo, pl 1iknél még az uj 9800gx2-t is lehagyja, namármost ez a vga 50e, a gx2 150e ebböl a márkábol, és ha pl sli-be rakod 100e-t a 2db 9600gt ssc-t, akkor tulszárnyalod a gx2-t is ...
csak ajánlani tudom a 9600gt-t... pl galaxy 9600gt oc 38e az ipon.hu-n...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
amugy sztem ugyanugy fog futni mint crysis... bár az se lenne baj ha picinyt gyorsabb lenne 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Egy kérdés, tudom, hogy nem ide tartozik, de látom a configodat 3500+ proci + 9600gt. Jól dolgoznak együtt, mert én is le akarom cserélni a vga-t?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ez még az én gépemen is megy<#eljen>#eljen>
(ideje betenni a kedvencek közé ezt a topikot)