9022
Far Cry 2
  • kirol
    Multi van ebben?
  • Tommy093
    az a lényeg hogy ösziszünetr lesz mivel tolni . hát azért remélem valamennyire elmegy majd
  • Tommy093
    jah értem
  • gduck
    Európában október 24 a hivatalos dátum!
  • Tommy093
    eddig is oktober 22. volt nem?
  • Tommy093
    6.999,- ft elörendelve 576 nál
  • gduck
    6290, de sztem ez változni fog mert az euró árfolyam fel-alá "jójózik"

UI: és átírták a dátumot: 2008. október 22.-re! Eddig október vége-november eleje volt! Ezek szerint már van vmi szállítási infójuk :)
  • kirol
    Mert mennyibe kerül?

Ez a videó iszonyat hangulatos! Ez az óriási terület szabadon bejárható lesz?
    Mert ha ilyen szép, meg élettel teli lesz, csak úgy bóklászni a nagyvilágba is érdemes lesz.
  • priluki
    Álltalában akinek box-a van van pc-je is sztm.. Délután majd mondok egy kis "elsö" benyomást a játékrol :)) Amugy tényleg nem drága,szoval ha jo megveszem,ennyinek kéne lenni a játékok árának :D
  • kirol
    Esetleg nem lehet, hogy azért, mert mondjuk akinek box-a van, nincs PC-je, boxon meg nem tudom hogyan lehet torrentezni???

Ha meg van PC-je, akkor meg már arra mókuskodik? :D
  • Tommy093
    nemtudom hogy cod wawot vegyem vagy farcry 2, bár ugyis meglátom most jön waw béta akkor eldöntöm :D am far cry 2 nagyon olcsó sztem
  • gduck
    Ezt a játékot nagyon sokan meg fogják venni
  • Tib
    Nem azért szedik többen a PC-s verziókat, mert a "világ szégyenei vagyunk", hanem azért, mert a PC-sek nagyságrendekkel többen vannak, mint a konzolosok... Ennyi
  • felony
    Lehet hogy sokan töltik a boxos verziót, de majd nézd meg, hogy pc-re hányan fogják szedni. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy azt merjem mondani: nagyságrendekkel többen. Ezért valóban a világ szégyenei vagyunk (én legalábbis biztos )
  • priluki
    "meaning it's region free for the pal owners :) " hopp
  • Tib
    Igen, ez tényleg az... És elég bosszantó, hogy kiadták...
    Bár valami nagyon korai változat lehet, mert nem így kezdődik: hiányos a menüje :)
  • Tib
    Ez szerintem nem kilopás... Nekem is megvan az Xbox360-as verziója vagy 10 napja, mint promóciós példány.
    Mivel nem sokat küldtek ki belőle, valószínűleg a játék programon belül sorszámozott. Így könnyű beazonosítani, hogy kitől kerülhetett ki és az a legkevesebb, hogy a Ubi feketelistára teszi
    Első videó
  • FlyHigh
    Jah de érted, mi pc-sek vagyunk a világ szégyene.
  • kirol
    Na, mondom én, nagyon pörög az boxwarez.
  • gduck
    Az eddigi legütősebb videó!!!

forrás: fc2.hu
  • bertino
    éljen...
  • roenick
    3 óra és játszom vele!!!!!
    Igaz , hogy Xbox360-on!!
  • gduck
    Oksa, akkor én hozom a lányokat

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kilopták: Far_Cry_2_USA_XBOX360-Goomba Nem bírom ki, megnézem én is
  • Bokafix2
    És nem ártana, ha az a fránya számláló már 0 nap 0 óra 0 perc 0 másodpercet mutatna. Sőt mindenki legyen a topikban 0. 0. 0. 0. -nál, mert buli lesz.
    Hozok piát és süteményt.
  • gduck
    Hát ezzel én is így vagyok :D
  • lac coo
    Nekem is tetszik, remélem nem lesz akkora csalódás mint Crysis ...
  • NeBby
    Kb
    Csak túlságosan be vagyok zsongva a játéktól , nagyon szeretném , hogy jól sikerüljön , mert eszméletlenül tetszik!
  • lac coo
    Csak ennek az a végeredménye, hogy végülis az az 50 km2 igazából csak 20 km2, de nyílván jól el lehet adni :)))
  • Synchronous
    Rövidebb, mert játékban van maximum szpíd... bebe
  • NeBby
    De akkoris nagyon sok idő mindent bejárni , mert minden helyen simán el lehet időzni 5-15 perceket , ha nem többet és úgy bőven játszhatunk vele kb 150 órát anélkül , hogy ismételnénk!
  • NeBby
    Írtam is alantabb , hogy játékban rövidebb idő alatt lehet , de mi a valóságról beszéltünk!
  • NeBby
    Ja értem mire gondolsz amúgy Csak simán 50km2 vagy 50×50km
    Mind1 , azért értetted mire gondoltam szerintem...
  • lac coo
    És az mennyi lenne ??? :DDDDD 1248 ...
  • NeBby
    Már miért lenne? Legrosszabb esetben is csak 4. hatványt tudsz kicsikarni belőle
  • lac coo
    Az már nyolcadkilométer lenne ! :DDD

De egyébként rosszul gondolkodtok, játékokban mindig sokkal rövidebb idő alatt lehet megtenni a látszólag(!) nagy távolságot mint valóságban... Eleve nagy a látószög, minden távolinak látszik, és rendesen szokás csalni a lépések sebességéval is ....Csak nézzétek meg pl FC-t milyen hamar át lehet kelni egy baszott nagy hegyen !
  • NeBby
    NéGYzetKiLóMÉteR.
  • lac coo
    50 X 50 Km2 ????? Az mi ? :D
  • NeBby
    Mekkora annak a térképe? Megvan 50×50? Szerintem nem , bár nemtudom....

Amúgy a másik furcsaság: Hogylehet 50×50 km2 , ha a térkép téglalap alakú (2 négyzet kb)
  • xido
    de hidak vannak,amin át lehet gyalogolni ám:)))