9022
Far Cry 2
-
#2401 Multi van ebben? -
#2400 az a lényeg hogy ösziszünetr lesz mivel tolni . hát azért remélem valamennyire elmegy majd -
#2399 jah értem -
#2398 Európában október 24 a hivatalos dátum! -
#2397 eddig is oktober 22. volt nem? -
#2396 6.999,- ft elörendelve 576 nál -
#2395 6290, de sztem ez változni fog mert az euró árfolyam fel-alá "jójózik"
UI: és átírták a dátumot: 2008. október 22.-re! Eddig október vége-november eleje volt! Ezek szerint már van vmi szállítási infójuk :) -
#2394 Mert mennyibe kerül?
Ez a videó iszonyat hangulatos! Ez az óriási terület szabadon bejárható lesz?
Mert ha ilyen szép, meg élettel teli lesz, csak úgy bóklászni a nagyvilágba is érdemes lesz. -
priluki #2393 Álltalában akinek box-a van van pc-je is sztm.. Délután majd mondok egy kis "elsö" benyomást a játékrol :)) Amugy tényleg nem drága,szoval ha jo megveszem,ennyinek kéne lenni a játékok árának :D -
#2392 Esetleg nem lehet, hogy azért, mert mondjuk akinek box-a van, nincs PC-je, boxon meg nem tudom hogyan lehet torrentezni???
Ha meg van PC-je, akkor meg már arra mókuskodik? :D -
#2391 nemtudom hogy cod wawot vegyem vagy farcry 2, bár ugyis meglátom most jön waw béta akkor eldöntöm :D am far cry 2 nagyon olcsó sztem -
#2390 Ezt a játékot nagyon sokan meg fogják venni -
#2389 Nem azért szedik többen a PC-s verziókat, mert a "világ szégyenei vagyunk", hanem azért, mert a PC-sek nagyságrendekkel többen vannak, mint a konzolosok... Ennyi -
#2388 Lehet hogy sokan töltik a boxos verziót, de majd nézd meg, hogy pc-re hányan fogják szedni. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy azt merjem mondani: nagyságrendekkel többen. Ezért valóban a világ szégyenei vagyunk (én legalábbis biztos ) -
priluki #2386 "meaning it's region free for the pal owners :) " hopp -
#2385 Igen, ez tényleg az... És elég bosszantó, hogy kiadták...
Bár valami nagyon korai változat lehet, mert nem így kezdődik: hiányos a menüje :) -
#2384 Ez szerintem nem kilopás... Nekem is megvan az Xbox360-as verziója vagy 10 napja, mint promóciós példány.
Mivel nem sokat küldtek ki belőle, valószínűleg a játék programon belül sorszámozott. Így könnyű beazonosítani, hogy kitől kerülhetett ki és az a legkevesebb, hogy a Ubi feketelistára teszi -
#2383 Első videó -
#2382 Jah de érted, mi pc-sek vagyunk a világ szégyene. -
#2381 Na, mondom én, nagyon pörög az boxwarez. -
#2380 Az eddigi legütősebb videó!!!
forrás: fc2.hu -
#2379 éljen... -
roenick #2378 3 óra és játszom vele!!!!!
Igaz , hogy Xbox360-on!!
-
#2377 Oksa, akkor én hozom a lányokat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kilopták: Far_Cry_2_USA_XBOX360-Goomba Nem bírom ki, megnézem én is -
#2376 És nem ártana, ha az a fránya számláló már 0 nap 0 óra 0 perc 0 másodpercet mutatna. Sőt mindenki legyen a topikban 0. 0. 0. 0. -nál, mert buli lesz.
Hozok piát és süteményt. -
#2375 Hát ezzel én is így vagyok :D -
#2374 Nekem is tetszik, remélem nem lesz akkora csalódás mint Crysis ... -
#2373 Kb
Csak túlságosan be vagyok zsongva a játéktól , nagyon szeretném , hogy jól sikerüljön , mert eszméletlenül tetszik! -
#2372 Csak ennek az a végeredménye, hogy végülis az az 50 km2 igazából csak 20 km2, de nyílván jól el lehet adni :))) -
#2371 Rövidebb, mert játékban van maximum szpíd... bebe -
#2370 De akkoris nagyon sok idő mindent bejárni , mert minden helyen simán el lehet időzni 5-15 perceket , ha nem többet és úgy bőven játszhatunk vele kb 150 órát anélkül , hogy ismételnénk! -
#2369 Írtam is alantabb , hogy játékban rövidebb idő alatt lehet , de mi a valóságról beszéltünk! -
#2367 Ja értem mire gondolsz amúgy Csak simán 50km2 vagy 50×50km
Mind1 , azért értetted mire gondoltam szerintem... -
#2366 És az mennyi lenne ??? :DDDDD 1248 ... -
#2365 Már miért lenne? Legrosszabb esetben is csak 4. hatványt tudsz kicsikarni belőle -
#2364 Az már nyolcadkilométer lenne ! :DDD
De egyébként rosszul gondolkodtok, játékokban mindig sokkal rövidebb idő alatt lehet megtenni a látszólag(!) nagy távolságot mint valóságban... Eleve nagy a látószög, minden távolinak látszik, és rendesen szokás csalni a lépések sebességéval is ....Csak nézzétek meg pl FC-t milyen hamar át lehet kelni egy baszott nagy hegyen ! -
#2363 NéGYzetKiLóMÉteR. -
#2362 50 X 50 Km2 ????? Az mi ? :D -
#2361 Mekkora annak a térképe? Megvan 50×50? Szerintem nem , bár nemtudom....
Amúgy a másik furcsaság: Hogylehet 50×50 km2 , ha a térkép téglalap alakú (2 négyzet kb) -
xido #2360 de hidak vannak,amin át lehet gyalogolni ám:)))