Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Rámentem a 2. linkre az a filefrontos bejön az oldal ott irja hogy kattinsak rá és tölti na ekkor eldob a fileforntra és lehet tölteni!

Pár dolog pl egyik robbanás nem tetszik de az a vízeséses rész brutáljó!

Next PC upgrade: 2022

bertino
gecc ezen a kurva oldalon bazze nekem nem megy semmi :|

rákattintok akármelyik szerverre és bejön ujra az oldal... kész...

mi itt a módszer ? :$

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Far Cry 2 - Introduction Trailer

2-es szereverrõl szedjétek!

Fejezzétek már abba.
Jó a konzol is, de PC nélkül konzol sem lenne.
CSÖNDET!!!

VRSDM
hozzáállás kérdése, évek óta gépem van, haveroknak van minden féle konzol, hordozható meg nemis meg minden, de sosem éreztem hiányát. egy picit sem, :]

no de ne offoljunk 😊

u dont have to listen anybody else but me

Kevés autó (gt-ben párszáz van..),és a színvonala is igencsak a gt alatt van...
De itt nem is a gt-n van a hangsúly az ízlések és pofonok...a hangsúly azon a szomorú tényen van hogy minden késöbb,vagy sose kapunk meg pc-n..😞
Amiket meg kapunk single playerben soxor lapos...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

VRSDM
TRD 3? abban asszem eléégggé sok féle autó van, bár tény hogy elég régi...

A gran turismo egy arcade szimuláció keverék és annak tökéletesen megfelel (ha nem a legjobb),és perpillanat egyetlen pc-s játék sincs amiben ennyiféle autót ki lehet próbálni és bármely gamer számára élményt nyújt (max az elvakul fullarcade és az elvakul fullszim rajongóknak nem)...

grebber
Ja mert nemképesek a pc-sek feldolgozni hogy szarnak már rá!

gduck
Már vagy egy KONZOL vs PC TOPIC! <#violent> Úgy hívják hogy GTA IV <#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
épp ezeket írtad le, hogy csilli villi autók, soksok jól kidolgozott pálya, grafika meg flancos.

de egy szimulátornál ezek mit számítanak? 😊 semmitsem.
hány ponton számol gumi hõmérsékletet? tapadást? légellenállást? soroljam még? rá lehet kötni motec-et? ... tul.képpen az van amit leírtam és nem vitázok nem is tágítok. nagyon szép nagyon jól el lehet vele szórakozni
de ha a valósághoz szeretnénk közelíteni az autók viselkedésénél. akkor elbújhat.

jahm. apropó még csak guminyom sincsen <#hehe><#hehe> MR.KIDOLGOZOTTÁSG :Cszánalom

grebber
Mit semmit: baszott jól kidolgozott pályák rettentõ sok autó.
Grafikát azt megse emlitem mert ps2nek meglehet nézni a tulajdonságait és megleeht nézni miket hoztak ki belöle.Pc-n meg mi van 😞
Fal feltörik a ps3-at tuti veszek 1-et persze csak ha 60k környékére mérséklödik 😄

A GT legújabb része nagyon szép,és nagyon jó!
Játszottál te velük,vagy csak dobálod a szavakat?😊

VRSDM
gran turismo mit is tud grafikán kívül? ja hogy semmit 😊
simbin sorozatok összevissza kenik ha a világ fizikáját nézzük.

GT = szimulátorszerû autózás joystikkel bohóckodós
pl. GTR2 = harmadolyan grafika de hogy mindent számol a játék az biztos 😊

dante3
Konzolon nekem a Fatal Frame sorozat tetszik nagyon, mivel ezt a horror kategóriát szeretem, remélem jön a következõ rész PS3-ra! Akkor egy idõre költözök az öcsémékhez!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Metal gear solid 3 és fölfelé..A 3 is lehet grafikaliag messze elvan már a kortól...De még mindig minden másban például porrászarrá alázza a pc-n megjelenõ külsõnézetes akciójátékok 99%-át...Meg úgy alapból az összes akciójáték 80-90%-át a sztorijával...
Monhatjuk úgyis,a crysis és a far cry a metal gear solid 3hoz képest grafikailag istencsászár...Minden másban teveszar...😊
És akkor még ott az mgs 4...😊

Személy szerint leszarom a grafikát,ha elfogadható és van mellette játékmenet,hangulat...Sajnos ez egyre kevesebb pc játékról mondható el...Nézzétek csak meg az idei pc-s megjelenéseket...Kb lesz vagy 5-6 nagydurranás és pont a többi ilyen elõveszem tolompicit uninstall...
Szomorú...😞

grebber
Mutass pc-n pl Grand Turismohoz felérõ autós gamet! Ja hogy közelébe sem ér egyiksem mivel nem létezik.

Rage47
például?
grebber
De pont hogy igen. Van pár olyan game amirõl pc csak álmodhat.

bertino
nem feltétlen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
A pc meg álmodhat olyan gamekrõl amik csak konzolra vannak 😞

JaSoN HuNTeR
konzol szerintem álmodhat ilyen grafikáról 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

dante3
<#finom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gduck
szépek 😊

VRSDM
szép-szép de már nem hatnak meg.

grebber

VRSDM
pixelduplázással 😛

5 fps-sel 😄 640x480 XD

JaSoN HuNTeR
LOW max

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ááááááááááá
Addig csere lesz nálam is, legalábbis a lényeg (lap,proci,ram,vga).

<#shakehead><#shakehead>

hát az assassin's creed gépigénye elég keményre sikerül. átnézte a gépemet és bálította magát minimumra. fullon jáccok vele 😊

A configom szerintetek elég lesz a futtatásához?

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

VRSDM
ut2004 = 3500-4000

JaSoN HuNTeR
nem sok.Anno a HL2 5000.

Scottt
Akko ez gépfektetõ lesz(😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gduck
Jó képek, de már t***m kivan az UBItól! Ezek a pelenkét is szaros pelenkával reklámoznák 😄 Ha ingame videó, akkor kamerával felvett, ha ingame kép, akkor már az is kamerával felvett! ÁÁÁÁ! Esküszöm nem értem 😞(

dante3

Jaffa 2843
teccik a kockanyakú pólója 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

gduck
A játék karakterek 6000-12000 poligonból épülnek fel:

nem mds hanem exe 😊

gurubefree
Sziasztok

2008.10.31 a pontos idopont.

- Xbox £55 !!!!!!! ELOVETELBEN HA MAR MOST MEGRENDELED £39
- PC £25
- PS3 £55 !!!!!!! ELOVETELBEN HA MAR MOST MEGRENDELED £39

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

tugyiti
esetleg az mds ^^
2.8Gb és eztén is furcsáltam

mennyi volt a mérete????? amit leszedtél...

én most mondjam ezt hogy nekem nincs letöltve mert nincs a neten és hogy jól átbasztam valakit? amúgy egy oldalról mentem rá a letöltésre és az 1-et szedtem le. de jó tudni hogy más is vicces kedvébe volt ma 😊

Akkor több ezer magyar nevében kérek egy linket hol van ez?????<#guluszem1><#guluszem1>

én sosem voltam abban hitben hogy megjelen. csak abban hogy neked van 1 hekkelt telepítõ. és már megjelent csak nem magyarországon

Itt szeretnék bocsánatot kérni amiért te LÁMA voltál és elhitted hogy megjelent a játék(és küldöd a priviket hogy ez, meg az), csak hülyültünk a tesóval....csak 2008 öszén jelenik meg ha megjelenik!!! Sorry....<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ezek a képek a hivatalos oldalról lettek leszedve