9022
Far Cry 2
-
Hellsing47 #2452 hát ez a videó szerintem kurva jó lett :-o -
#2450 priluki ennyire lemaradtam ti jáccotok vele vagy csak kamuztok vagy mivan? -
priluki #2448 osztom a véleményed,meg nagyon részletes a játék ,ahogy beragad a fegyver és probálja rángatni,stb nagyon hangulatos,de találtam egy iszonyatos zavaro hibát.. Ha kocsibol lövöd ki az ellent, egyszerüen kiesik belöle,akár a csukott ajton keresztül is.. -
#2446 1 repcsi van az egész játékban... -
adammmmmmm #2445 LOL -
#2444 holnap? Egy kényelmes fotelböl miközben valami üccsit szürcsölgetek? -
#2443 már azt hittem valami pc verzió torrent link -
Newfronter #2442 Itt is tolhatod. -
#2441 Ez szeméccség.... én is megyek! -
#2440 én holnap mék át komámhoz boxon tolni :P -
#2439 -
#2438 I wanna play FarCry2!!! Wááááá -
#2437 Az egyik szupi dolog az A.I.-t illetően, hogyha pl. éjszaka közelítesz meg egy falut, az NPC-k legtöbbje alszik, és nem fenn botorkál meg kóványok a házak körül, vagyis a viselkedésük teljesen hasonlít egy valós helyzetbeni viselkedéshez - így írták valahogy.
Szóval éjszaka több sikerrel végig lehet hajtani egy akciót. Másik dolog, hogy az NPC-k által adott mellékküldetések teljesítése erősen kihat a főküldetések alakulására Egy példa: egyik küldetésben a fő cél egy antennasor felrobbantása, természetesen mélyen az ellenség vonalai mögött. Ha a küldetés végrehajtása előtt meglátogatjuk valamelyik NPC cimboránkat, kaphatunk néhány mellékküldetést, amiknek bizonyos esetekben drámai hatása lehet. Ha mondjuk úgy döntünk, hogy útban az antenna felé lerombolunk egy vízvezetékrendszert, akkor a pálya egy részét elárasztjuk. Ezután bepattanhatunk olyan csónakokba, amiknek azelőtt a kiszáradt szakadékokban nem sok hasznát vehettük, és sokkal rövidebb úton közelíthetjük meg a fő küldetés területét.
Ezenkívül minél többször lépünk kapcsolatba az NPC-kel, és minél több feladatot csinálunk meg nekik annál komolyabban igyekszik segíteni. Minden NPC személyiséggel lesz megáldva, és ennek köszönhetően egyesek jobban hajlanak majd a segítségnyújtástra mások nem. Nem lesz mindegyik ugyanolyan készséges, még akkor sem, ha pl. egyszer segítettünk rajta. Egyeseknek ezzel lehet majd a kedvükre tenni egyeseknek azzal, de az biztos, hogy nem lesz két ugyanolyan séma szerint működő NPC, még az ellenségesek között sem. Jó kis A.I. mi?
-
#2436 mivel az egész alapja a nagy hype-nak így 100%. szó se volt róla hogy kivennék. -
Newfronter #2435 Gondolom benne van, de ez nem olyan nagy cucc már. Sokkal jobban érdekelne az a marha jó AI, ami miatt (is) nagy pontszámot kapott a játék. -
#2434 Egyet mondjatok meg nekem. A növények dinamikusan növekednek benne? Ez benne van vagy kivették belőle, mit lehet tudni? -
#2433 Pontosan! Grebber takaríthatna picit ;) -
adammmmmmm #2432 Na tessék most olvasom hogy nem csak ez de a Fable 2 is kiszivárgott. (nem szabad megbízni az újságírókban)
link -
adammmmmmm #2431 Szerintem a Fallout 3-nál és itt is végleges verzó az ami fent van a neten. A Far cry 2 megjelenéséig 6 nap van, a Fallout 3 megjelenésésig meg 11. -
#2430 Ez a retail verzió mit takar? nem a végleges még vagy mi? -
#2429 az hogy kinnt van x360-on nem jelent semmit,fallout 3 is kinn van napok óta x360-on de pc-n nincs -
#2428 Yó van már! megértettem, többször nem kell leirni -
#2427 ...és 6-szor -
#2426 Mellesleg minden ilyenre ott a WAREZ rész... Arra lett kitalálva, be kellene tartani és tartatni -
#2425 5-6 nap alatt végigvinni? kétlem -
#2424 Olvass vissza és ne írj hülyeséget...
Ez több mint valószínű, hogy a RETAIL verzió lesz, amiből NEM LÉTEZIK PC-s... -
Hellsing47 #2423 fallout 3? :| -
#2422 Nem biztos? Hidd el mielőtt a számláló lejár, már 6-szor végigvitted és a kiegészítőért fogsz nyávogni. -
adammmmmmm #2421 Azt elfelejtettem írni hogy nem biztos hogy a megjelenés elött pc-re is lesz warez. Lehet hogy csak az xboxost lopták ki. Pl: Fallout 3 -
adammmmmmm #2420 Mi a franc? Mindig mondják hogy pc-re mekkora a warez de ez nem semmi. A legjobb címeket mind kilopják xboxra. Még a megjelenés elött(plusz azok vannak hamarabb a neten) Fallout 3,Far Cry 2, Dead space -
#2419 A pc-s megjelenést úgy is a kiszabott határidőhöz szabják. akkor a a dead space is meg kellett volna jelenjen, ha itt tartunk. -
#2412 Eszement hangulatos ez a gémpléj video! Az eleje olyan mint egy afrikai kalandfilm bevezető képsorai.
Amikor megy a kocsival és jönnek szembe gyalog az emberek, meg integet és köszön nekik, bölény elállja az utat npc-k komolyak, szervezkednek, szal sztem tök reális. Grafika pazar, terület hatalmas, a textúrák még így a videón keresztül is kristálytisztának tűnnek... mi lesz itt ha kijön pc-re is? -
#2409 "This game simply rocks! 9/10!
Great Gfx, Huge Dynamic open world"
-
#2408 Hát én meg arra vagyok kíváncsi, hogy a Collector Pack verzióban lesz-e felirat! Ha nem, akkor remélem valahogy bele lehet majd csempészni -
#2407 Azt írnák már ki a magyar verzió mikor jön,mert csak ennek tudatában rendelem elő! -
#2406 igaz ez a goombas dolog :D devan PC is -
#2405 sztem nem kell addig várnod ha az ,,illegális'' utat választod -
#2404 http://www.dailymotion.com/video/k6PtuXsN4DQegHMEUH
itt van egy multis videó jónak tűnik -
#2403 Nem esnék kétségbe ha már szerdán ezzel kéne játszani.:D Amúgy ha 8-ba ideér akkor még jó szerintem, az még nagyábol normális ár. -
#2402 jaja vanám