Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
de tényleg eléggé csúnyán :C
rossz elõjelek.

u dont have to listen anybody else but me

Szaggat mint az állat.

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
más a kettõ, hozzá kell tenni, robbanhat egy rpg akár a 1méterrel melletted is elhajít, de konkrétan nagy sérülést nem szenvedsz.

nos gránát, meg ugye repeszekre bomlik, így akárhol vagy, fix hogy ottmaradsz :]

gduck
Igen ezt én is észrevettem 😞 Sztem még egy kézigránát robbanás is kárt tesz a közelben lévõ ládákban, szal a rakétavetõnek meg még jobban kellene!

grebber
Hm na itt már rendesen kivehetõ hogy rakétavetõvel lõve sem a hegyen lévõ bodé sem a ládák nem sérülnek meg 😞

Next PC upgrade: 2022

gduck

bertino
jaja, crysisbe én pl. csak ilyenekkel szoktam szórakozni szétlõni és szétrombolni mindent a falukban... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Ez az utolsó két videó már elég baráti volt de a halállal járó esés ragdoll vagy minek hivják ezt továbbra is gáz.
Graffal nem lesz gond mert szép fizikát majd ha kiprobáltam akkor minõsítem.De ezekben már látszott hogy szétlöhetõ pár dolog!

gduck
Videó dömping 😄 VÉGRE! Köszi a linkeket! Már csak a hardverre lennék kíváncsi, amin futtatták 😉

Tomsteel
így lényegében percek alatt lángba lehet borítani az egész területet, ezzel elpusztítva a fejlesztõk által évekig pozícionált összes ellenséget amit valaha elhelyeztek a játékban 😊)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

grebber
Ezt keressétek--> UbiDays 2008 Párizs + videó

Nagyon frankó márha nem kamuznak ,hogy sehol sem lesz loading képernyõ.

grebber

gduck

gduck
Nem semmi körítés 😊

Reuben Oluwagembi Blog <#wink>

gduck
Talán mert a PS3 verzióból/verzióhoz van? 😄 De az is lehet hogy elírás 😊

EZ egy összevágott videó,persze hogy "jobb" mint a másik.
Viszont azt nem értem,hogy minek odaírni azt,hogy PS3 egy összevágott videóhoz...

grebber
Ez azért már biztatóbb videó volt! Meg is értem hogy törölték a tegnapit szinte mindenhonnan az ehhez képest valami kétéves gagyi analfabéta fos!

gduck
Alfa? Ezt ugyan honnan vetted? 😄 A játék idén január végén került BÉTA állapotba!!!

Amúgy nekem tetszik 😄

PS3 trailer

Ja és majd a pink papagájokat is lehet majd lõdözni, ha rád támadnak, kis Stalker motívum. xD

koschwarz
többféle múltú, hátterû és kinézetû zsoldos közül lehet majd választani, az eddigi infók szerint.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dante3
<#buck>Fanatic

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nekem oszt mindegy akár rózsaszin papagájok is lehetnek benne csak FPS game legyen...<#fejvakaras><#hehe><#hehe>

Az õsz még messze van, az Ubisoft meg nem fogja elcseszni az egyik legnagyobb címét.
Míg az EA-nek gyakorlatilag tökmind1,hogy "csak" 1 milliót adnak el egy játékból az elvárt 3 millió helyett,addig ezt az Ubi nem engedheti meg magának.

grebber
Crysis körüli dolog rémlik?? No ott is ez volt videók mekkora szarok szar ai ez meg az és lám azt is kaptuk.Ez sem lesz jobb sajnos.
Pedig Crysis verõ gamet vártam de nem azt kapok.
Õszig csoda kell hogy ebbõl legyen valami jó.

Még elég sok idõ van a játék kijöveteléig,ez még csak egy alfa verzsön, ezt fikázni butaság.

The Protector
Várjuk meg a véglegest.Talán az jobb lessz.Nem mintha ez rossz lenne.Tényleg van mibe belekötni,de melyik játékba nem lehet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Scottt
Igen?😮 Még seholsem hallottam róla.Nem a fõhõsünk lehet 12kinézetû?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

grebber
Na a videókban nézegettem a hibákat:

- Az elején a kocsit amivel megyünk lövik szembõl is több oldalról is meg neki is koccan igaz nem nagyon a táblának vagy minek és semmi sérülés se a motorháztetön sem az ablaküvegen.
- 5perc 40 sec környékén robbannak a hordok a fa dobozok mellett de azok meg se moccannak mellette kb 3 méterre álló faszikám is "csak" kigyullad.
- 6 perc 30 secnél (és még pár helyen) a lelött csávó úgy esik hátra mintha valami mûanyag probabaát döntöttek volna fel.
- 10 perc 4x secnél rakétavetõvel elvileg ellõtte a bódéta dombom annak semmi baja nem lett.Ha nem az találta el akkor bocsi de károk nem lettek semmiben sem.
- Aztán ugyanezt a fenti kis bódét lövi golyószóróval az meg megse rezdül de még a fadeszkák sem törnek /esnek szét.
- Crysis AI-ját ocsárolják akkor ebben mi van megkockáztatom annál is gengébb.

Hát nemtudom ki hogy van vele de én jóval többet vártam ettõl 😞

elég gyenge a videó
csomo hibával

grebber
Remélem lesznek feliratozva a beszédek!

koschwarz
arról nem is beszélve, hogy elvileg 12 (zsoldos) karakter közül lehet majd választani.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

gduck
Köszi <#wave>Naon szuper<#wink> Amikor kiveszi a golyót a kezébõl... ÁÁÁ

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

VRSDM
istenem nem mindegy hogy kit látsz az átvezetõ animációkban? a farcry egy karaktere sem lett aztán híres. mint pl. duke - freeman - master chief és sorolhatnám...

De ez mennyire fos.
Rühellem az iylet.Mi az h új szereplõ ? Akkor vki írja le h mi köze lesz az elsõ résznek hozzá ??
Mert ha semmi, akkor ez így szar. 1 új game hasonló struktúrával.
dragon11
Én már naon várom, de messze van még Szeptember..😊 remélem lesz multija..

nice 😊

gduck
Ha esetleg vki Párizsban lesz 28-án, akkor kipróbálhatja a játékot <#wave>

UBIDAYS

Scottt
Sajna nem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ovassá már vissza sorry....<#merges2>

1 kérdés....
lehet már volt...nem olvasok vissza sorry...na meg sehol nem láttam egyértelmû választ....

Ugyanúgy a jó öreg Jack-el kell nyomulni ?
Nagyon faxa a video...a 9900GX2 majd talán elviszi fullba a gamet...<#fejvakaras><#fejvakaras><#hehe>

gduck
Brútál! Naon jól néz ki!

Hedgehunter
Ez uj???? Vagy csak nekem...
Kaszi46
bertino
thx.

grebber

bertino
azt a filefrontos linket beszurhatnád vagy elküldhetnéd, ha van.
megköszönném...