Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nos gránát, meg ugye repeszekre bomlik, így akárhol vagy, fix hogy ottmaradsz :]
u dont have to listen anybody else but me
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Graffal nem lesz gond mert szép fizikát majd ha kiprobáltam akkor minõsítem.De ezekben már látszott hogy szétlöhetõ pár dolog!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nagyon frankó márha nem kamuznak ,hogy sehol sem lesz loading képernyõ.
Viszont azt nem értem,hogy minek odaírni azt,hogy PS3 egy összevágott videóhoz...
Amúgy nekem tetszik 😄
PS3 trailer
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Míg az EA-nek gyakorlatilag tökmind1,hogy "csak" 1 milliót adnak el egy játékból az elvárt 3 millió helyett,addig ezt az Ubi nem engedheti meg magának.
Pedig Crysis verõ gamet vártam de nem azt kapok.
Õszig csoda kell hogy ebbõl legyen valami jó.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- Az elején a kocsit amivel megyünk lövik szembõl is több oldalról is meg neki is koccan igaz nem nagyon a táblának vagy minek és semmi sérülés se a motorháztetön sem az ablaküvegen.
- 5perc 40 sec környékén robbannak a hordok a fa dobozok mellett de azok meg se moccannak mellette kb 3 méterre álló faszikám is "csak" kigyullad.
- 6 perc 30 secnél (és még pár helyen) a lelött csávó úgy esik hátra mintha valami mûanyag probabaát döntöttek volna fel.
- 10 perc 4x secnél rakétavetõvel elvileg ellõtte a bódéta dombom annak semmi baja nem lett.Ha nem az találta el akkor bocsi de károk nem lettek semmiben sem.
- Aztán ugyanezt a fenti kis bódét lövi golyószóróval az meg megse rezdül de még a fadeszkák sem törnek /esnek szét.
- Crysis AI-ját ocsárolják akkor ebben mi van megkockáztatom annál is gengébb.
Hát nemtudom ki hogy van vele de én jóval többet vártam ettõl 😞
csomo hibával
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
u dont have to listen anybody else but me
Rühellem az iylet.Mi az h új szereplõ ? Akkor vki írja le h mi köze lesz az elsõ résznek hozzá ??
Mert ha semmi, akkor ez így szar. 1 új game hasonló struktúrával.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
lehet már volt...nem olvasok vissza sorry...na meg sehol nem láttam egyértelmû választ....
Ugyanúgy a jó öreg Jack-el kell nyomulni ?
*Posse*T.W.D*