Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha konzolról akarsz dumálni, huzzál a szánalmas konzol részlegbe és ott oszd az észt.
mellesleg ték.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De bertinonak nagyon nem...
Attól függetlenül,hogy ott a box a tv mellett,ugyanolyan sokat játszok PC-n is,sõt...
htx.
PS3-ról nem olvastam semmi piros ledes baromságos semmiféle hibát.
Azzal csak két baj van amiért nem veszek 1 baszott drága 2 nincs feltörve.
Egyszóval marad a pc.
Next PC upgrade: 2022
(itt engem most meglincselnek)
A Dunia az tuti deferred rendering motor, persze meg lehet oldani DX10-ben, hogy csak a color Subsample kelljen a mintavételhez, de igen nehéz ilyen Deferred Shading rutint írni... Eddig egyedül a Call Of Juarez dolgozik így.
Az élsímításhoz az esetek többségében Z Subsample is kell azt pedig csak a DX10.1-ben lehet elérni.
Esetleg a Deferred Supersampling is megoldás lehet, de az 64tap szûrés mellett tizedeli a futtatási sebességet.
Köszönjük emese<#idiota>#idiota>
Optimális gépigényhez már dvd meghajtó sem elég, DVD Drive kell!😄
Amúgy remélem kb ilyesmi gépigénye lesz...
lásd #852
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Végre! Végre! A képre vagy IDE kattintva láthatunk egy tényleg hosszúnak mondható (23 perces), mozgalmas, újdonságokat is bemutató Far Cry 2 in-game videót. amit a 2008-as nyári DreamHack-en rögzítettek!

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezekrõl infók és videók a www.FC2.hu weboldalon!
Ami tegnap változott, a cím... Mindenkit szeretettel vár a FC2.hu!
Klánok jelentkezését várjukl!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vajon nehéz lenne már emgcsinálni egyszer hogy a földön fetrengõ karakteren ne logjon át a kurva fû?
bizony szintén "közeg alapú"
u dont have to listen anybody else but me
Az viszont pozitívum, hogy végre talán átviszik a fegyverek a 0 fedezéket nyútó objektumokat, üres horó és egyszerû kis fakerítések. A betonfalakra leszek kíváncsi. Az AK-47-tel ilyeneket lehet bontogatni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Autót is lehet szerelni <#taps>#taps> Sõt! A fûszálak a levegõben kezdenek nõni (annál a résznél ahol sebesülten a földön fekszik)<#falbav>#falbav>
"In Paris durften wir zwar nur Hand an die DX9-Version legen, die laut des uns zur Seite sitzenden Game Designer und Scriptwriters Partick Redding auf einer Rechner mit Inter-Quadcore-Prozessor und Geforce 9800 GTX lief. Trotzdem demostriert diese schon eindruckvoll, welche fantastische Optik und welches actionreiche Gameplay den PC-Spieler erwartet."
Vagy csúnyán melléfogtak az optimalizálással,vagy nem szántak a PC-re elég idõt.