9022
Far Cry 2
-
#2581 Megnyugtatlak, lesz hangtompítós pisztoly és géppisztoly is. Sőt, hangtompítós machete is -
KillAir #2580 Nyugtassatok meg, hogy legalább egy hangtompítós valami lesz a game-ben, mert nagy marhaság lenne belopakodva valahova egy lövéssel ricsajt csapni. Akkor felesleges lesz a lopakodás... A bemutató videón beoson a táborba, majd lead egy hangos lövést az mp5-el (asszem ez volt) majd lopakodik tovább - basszus. Lehet itt napszak és időjárás változás, ha csak hentelni lehet, vagy késsel hadonászni... pfff. A Crysis hangtompítós feelingje nagyon ott volt - főleg amikor kiesett az ablakon az ürge a lövés után és azzal csapott zajt. :) -
#2579 Király lehet akkor! -
priluki #2578 Vann benne északa nappal,esö szél,minden., ha kedved tartja elmész vadászni vagy bármi mást,de azért vigyázz az utonállokkal :D néha csak ugy furikáznak jeep-el :) -
#2577 Éppen telihold és felhőtlen égbolt volt, szal lehetett látni rendesen ;) -
#2576 Ti fogtok csinálni cigiket a játékhoz? -
#2575 Köszi a választ. És ha leszáll az éjszaka, akkor hogy látunk? Full sötét van? -
#2574 GTA4-et a megjelenés napján kivitték a futárok. Bízom azért benne, pont ráérnék, nem kellene melózni... -
#2573 Szerintem kb. 0% az esélye, hogy a 4 napos ünnep előtt meg lehetne venni valahol :( -
#2572 Tényleg most akkor hogy is lesz, 22.-én megjelenéskor kihozzák? CDGalaxis szerintem megjelenés előtt kapja majd raktárra, szar lenne rá várni péntekig. -
#2571 Doboz a gyerekeké :D Napszakra már válaszoltak ;)
Bóklászás: a játék elején van egy rövid "kötött" rész, amit végig kell csinálni (amolyan training) itt ismered meg a játék irányítását és egyéb dolgokat! Bóklászni lehet (eddig autó, platós kisteher géppuskával, csónak akadt az utamba), de vannak ellenőrzőpontok amire figyelni kell (vagy elkerülni kell vagy megküzdeni velük).
Sokat nem tudok mondani, mert igazándiból csak kíváncsi voltam rá, játszani nem játszok vele, várom a PC-s verziót ;) -
Djemba #2570 azzal is kibékülnék ha vasárnapig kijönne -
#2569 Persze változnak a napszakok és arra mehetsz amerre akarsz. Ha nem akarod kivárni az estét, csak elmész a SafeHouse-ba, beállítod az ébresztőt és addig "alszol". Persze felgyorsítva :) -
#2568 Hú ilyen géped van és mellette még dobozod is van?
Jól nyomod!
Amúgy már kérdeztem, de nem válaszolt senki.
Lehet csak úgy kedvemre bóklászni a szavannán? Mert mondjuk én rögtön azzal kezdeném, hogy szereznék egy dzsipet, és elmennék vadászni a naplementébe. Lesz benne este is? Mármint változik a napszak ha egy helyben vagyok? Mármint nem azt akarom, hogy van a direkt esti pálya, mert az ugye nem változás, csak állapot. -
#2567 Na úgy látom elszabadult a pokol
Este megnéztem a "demó" verziót ;) Háááát! Iszonyúan el van találva az intró és nagyon nagy afrika feelingje van a játéknak! Az eddigi legszebb FPS grafika amit boxon láttam, picit ugyan furcsa a Crysis után, hozzá kell még szokni ;) AI-ról csak pozitívan tudok nyilatkozni!!!
Szal igazán jöhetne már a fadobozom :D -
#2566 Szerintem itt elírta a címet a cikk szerzője. Érdekes, hogy a Fable2-t megemlíti, de a Far Cry2-t meg nem. Meg nem is láttam még sehol feltöltve a Gow2-t. -
#2565 Volt ilyen már régebben is pl Boiling point, de szerintem még azelőtti játékokban is volt ilyen feature. -
#2564 A test alapján nekem 20 FPS felett kell majd menjen very high-on, mert a testbe 1850*1050be rá volt még nyomva 4xFSAA .... azt ha leszedem akkor biztos kijön a 20 FPS plusz ... -
#2563 "... a fegyverberagadás hatalmas ötlet"
Ezt a fícsört a Stalker már rég elsütötte. -
xido #2562 olyan osonkodós szivatós gerillázás lesz itt,ha tényleg jó az MI,ami nagyon fincsi lesz:)) -
#2561 Akkor nehéz fokozaton fogom játszani :) -
#2560 "A grafika varázslatos minden szépen ki van dolgozva. Remek ötletek vannak benne a fegyverberagadás hatalmas ötlet. Nagyon idegesítő tud lenni de hatalmas.Amit még így észrevettem hogy piszok nehéz a játék, nagyon okosak az ellenfelek. A főszál nincs meghatározva, apró küldetések mellékszálak megcsinálásával haladhatsz folyamatosan előre. A térképnek több a szerepe mint ami a videókon látszik mivel ugye alacsonyabb szinteken GPS jár magasabb szinteken már iránytű meg a térkép CSAK... A játék indításánál meg több karakter közül is lehet választani.. Vannak társaid is a sok ellenfél között érdemes velük is foglalkozni mert sokat segítenek. Egyszerre egy egykezes fegyver, egy gépfegyver vagy vele egyszintű illetve egy bazooka vagy vele egyszintű fegyver plusz egy machate lehet nálad." -
#2559 Na ez egész jól hangzik.Ezek szerint még sok ideje van a 8800GT-mnek hátra mivel az elkövetkezendőkben elég sokáig nem jön über grafikájú game! -
#2558 Hát ez teljesen korrektnek tűnik, úgy néz ki nincs mitől tartania a 8800 GT-mnek :) Mondjuk a képek engem nem győztek meg, de ha a játék jó lesz, bánja a fene. -
#2557 Használjátok a WAREZ TOPIKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reggel óta 147 új üzenet és kb max 10 volt amit meghagytam nem dísznek van a Warez rész. Itt nem érdekel senkit ki honnan tölti mennyivel és mit. -
#2556 Gameplay -
#2554 Hogy ne csak a wrz legyen hír: Benchmark -
#2553 Vazd ki csak hülyéskedek. Még jó, hogy. Hisz az óvóNŐk között is ritka a férfi.
Ha nincs annyi xbox, mint PC, ami tuti, akkor hogyan lehetne összehasonlítani. Max. az arányokat. -
#2551 én is, de télleg youtube-on biztos van már vidi:P -
#2550 azert nagyon megnézném hogy boxon milyen :) -
adammmmmmm #2544 Pc-re vaklószínű de nem biztos. Azt elfelejtetted leírni hogy csak warez van még:)
Legalább feldobta a topikot egy kicsit a hír. -
#2543 x-box-ra igen,pc-re meg még nem tudni :D -
#2541 kijött a játék? több mint 100 üzenet, csak azé kédem :) -
#2539 [vállat von]
csak megjegyeztem, egyébként a PC warez a konzolhoz képest brutálisan magas, apropó warez:
"A WAREZ-zel kapcsolatos és a felesleges OFF hozzászolások törölve lesznek!"
vegyétek komolyan. -
#2538 aham értem -
adammmmmmm #2537 A fable az teljesen szerepjáték és elég népszerű (próbáld ki az elsőt)
A fallout 3 az úgyanúgy rpg és FPS is (nem tudom hogy az ilyet hogy hívják)
Ezt is nagyon sokan szeretik főleg az 1 és a 2 részét. -
#2535 Pár retail verzió szét lett osztva. Ez a kiadás előtti nem hivatalos verzió.
VALAMINT (így kiabálva) MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY A WAREZ RÉSZBEN BESZÉLJE KI A WAREZ TÉMÁT! Ezalá a tartozik a hol is töltheted le, mi van benne, ki mennyivel tölti le és fel... -
#2534 487 új üzenetem volt itt. akkor nem is olvasok tovább :D -
Hellsing47 #2533 jóltudod -
#2532 Most már engem is kezdenek meggyőzni, hogy a PC-nek leáldozott!
Hisz magasan vezet a konzol WAREZ!