Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
mondom, hogy húzz innen.
ha konzolról akarsz dumálni, huzzál a szánalmas konzol részlegbe és ott oszd az észt.

mellesleg ték.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De szívesen leállnék az ilyenekkel veszekedni,de minek? Úgyis csak a maguk igazát mondogatják,felesleges...😞

poppe
sok játék? lol

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Látom,örülök is.
De bertinonak nagyon nem...

grebber
Ilyenen nem kapom fel a vízet csak leirtam miért nem lesz konzolom.

Next PC upgrade: 2022

Nehogy felkapd a vizet,nem gondoltam komolyan.😉
Attól függetlenül,hogy ott a box a tv mellett,ugyanolyan sokat játszok PC-n is,sõt...

csak a gépigénye ne legyen nagy

bertino
huzzál már innen... lesz konzolon is FC2, menjél a konzolba okoskodni...

htx.

grebber
Nincs nekem annyi pénzem hogy megvenném konzolra a játékokat amikkel játszok (mert bizony nagyon de nagyonsok van) és nincs se HD tv-m se HD-s felbontást tudo TFT-m sem.Arról meg nem is beszélek csak a hibákról olvasok xbox 360 terén szal már csak azért sem veszek.
PS3-ról nem olvastam semmi piros ledes baromságos semmiféle hibát.
Azzal csak két baj van amiért nem veszek 1 baszott drága 2 nincs feltörve.

Egyszóval marad a pc.

Ezért jó a konzol,HD felbontás,sok játék,nulla gépfejlesztés!
(itt engem most meglincselnek)

Tegnap néztem, hogy a CUDA az nV G200-nál támogat Multisample Buffer Access-t.

grebber
Én azért bizom benne hogy lesz benne és nem recés szarral kell játszanom.Mert engem nagyon zavarnak a fûrészjátékok.

Ez miért ilyen újdonság... A mai Deferred Rendering alapon dolgozó játékokban van?

A Dunia az tuti deferred rendering motor, persze meg lehet oldani DX10-ben, hogy csak a color Subsample kelljen a mintavételhez, de igen nehéz ilyen Deferred Shading rutint írni... Eddig egyedül a Call Of Juarez dolgozik így.
Az élsímításhoz az esetek többségében Z Subsample is kell azt pedig csak a DX10.1-ben lehet elérni.
Esetleg a Deferred Supersampling is megoldás lehet, de az 64tap szûrés mellett tizedeli a futtatási sebességet.

grebber
Nem lesz benne élsímítás?

Az AA nincs támogatva ... Végtére is a Dunia egy Deferred Shading motor.

DaemoonHunter
"optikai meghaLYtó"
Köszönjük emese<#idiota>
Optimális gépigényhez már dvd meghajtó sem elég, DVD Drive kell!😄

Amúgy remélem kb ilyesmi gépigénye lesz...

Prince23
Futtatás linkben!
Konfig becslés!
sry

VRSDM
kinek mi a max :] FSAA?! 😊

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Nincs még, de ha lehet hinni a marketingnek, akkor egy 9800GTX sebességû kártyával maxon lehet a játékot játszani (gondolom olyan 1280x1024 körüli felbontásban)

lásd #852

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

dante3
Persze, ezért is írtam a "ha" szócskát!<#wave>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

JSbyMSI8800
Nincs mit! De szerintem becsült gépigényeknek nem nagyon szabad hinni, vagyis én már jártam úgy egy játékkal, hogy kicsi gépigényt becsültek hozzá és mikor kiadták a jáccót... hát sokkal nagyobb gépigénye volt.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

dante3
Úgy látom nem lesz gond a futtatással, ha tényleg ilyen gépigéne van a gamenek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
köszi

JSbyMSI8800
Uhh bocs nem URL beszúrásként írtam a linket 😞

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

JSbyMSI8800
Hivatalos gépigény még nincs! De becsült gépigény az van : http://www.fc2.hu/page.php?25

dante3
Hivatalos gépigényt lehet már tudni?

Allítólag lesz vagy 50 mellékküldi, ja és STALKER szerû szabad játékmenet. Gamestarban van egy jó cikk róla. Várjuk már. Bár addig a kötelezõ gépfejlesztésnek is meg kell történnie. <#hehe>

Tib

Végre! Végre! A képre vagy IDE kattintva láthatunk egy tényleg hosszúnak mondható (23 perces), mozgalmas, újdonságokat is bemutató Far Cry 2 in-game videót. amit a 2008-as nyári DreamHack-en rögzítettek!

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Ha sétálni akarsz menj ki a mezõre, vagy az erdõbe 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Remélem ebben a játékban nem kell löni, csak menni oszt, menni.<#hehe>

gduck
THX! Na itt végig lehet nézni a "demót" 😊 Nem igaz, hogy még nem került fel a netre 😞

Shep
20 perces ingame video az action trip oldalán

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
Next Gen interjú Clint Hocking-al, UbiDays 2008 interjú Kimi Matsuzaki-val, Far Cry 2 - Catchgamer interjú, DreamHack 2008 Nyár.

Ezekrõl infók és videók a www.FC2.hu weboldalon!

grebber
Persze hogy csinálom ph-t is folyamatosan nézem azt ha ot van új egybõl jövök ide berakni!

Tib
Na ide is bekukantottam <#bee1> mert láttam a stat oldalamon, hogy innen is jönnek látogatók <#crazya>: Grebber papa csinálja a reklámot számomra, örök hála <#worship>
Ami tegnap változott, a cím... Mindenkit szeretettel vár a FC2.hu!

Klánok jelentkezését várjukl!

grebber

Mert épp PS3-on megy...

bertino
hát ez átkozott furcsa... itt már full folyamatos minden... 😄

lac coo
Megcsinálni könnyû lenne, csak ha minden fûszál külön object lenne, és mindegyiknek vertex alapú ütközése lenne szuperszámítógép kéne hozzá ! 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Legfelsõ hírben új trailer
Vajon nehéz lenne már emgcsinálni egyszer hogy a földön fetrengõ karakteren ne logjon át a kurva fû?

VRSDM
fal átlövés már régóta sok játékban van.
bizony szintén "közeg alapú"

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Érdekes ez az új videó, de pár dolgot nagyon nem világos. A játékos karakterre mintha nem hatának a fizika törvényei. Elõtedd 10-15 méterre akkor a nyomás, hogy feldoob egy autót, te meg sem rezzensz tõle. Aha..

Az viszont pozitívum, hogy végre talán átviszik a fegyverek a 0 fedezéket nyútó objektumokat, üres horó és egyszerû kis fakerítések. A betonfalakra leszek kíváncsi. Az AK-47-tel ilyeneket lehet bontogatni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gduck
Mindig ugyanazt a részt látjuk, csak egy kis részét az 50km2-nek (azt a demót, amit az UbiDaysre vittek) <#wave> Viszont az is kiderült, hogy egy 9800GTX elég a max grafikához (persze kérdés, hogy milyen felbontásban)

gduck
Még1 videó

Autót is lehet szerelni <#taps> Sõt! A fûszálak a levegõben kezdenek nõni (annál a résznél ahol sebesülten a földön fekszik)<#falbav>

Törölt felhasználó
Lassan látjuk az egész játékot. Én inkább nem nézem meg õket.
grebber

gduck

Azért valamennyit tudhatsz németül,mert azt írják.😊

gduck
ITT quad core prociról és 9800GTX-rõl írnak (németül sajna nem tudok). HA minden igaz ilyen gépen futtatták a játékot az UbiDay-en.

"In Paris durften wir zwar nur Hand an die DX9-Version legen, die laut des uns zur Seite sitzenden Game Designer und Scriptwriters Partick Redding auf einer Rechner mit Inter-Quadcore-Prozessor und Geforce 9800 GTX lief. Trotzdem demostriert diese schon eindruckvoll, welche fantastische Optik und welches actionreiche Gameplay den PC-Spieler erwartet."

Nem rég jöttek ki konzolos videók is,ott nem szaggatott.
Vagy csúnyán melléfogtak az optimalizálással,vagy nem szántak a PC-re elég idõt.