9022
Far Cry 2
-
#2904 mert csak 1 ragadozó lesz:azok mi leszünk :) -
#2903 nem nem vicc warez topicba irj -
#2902 Ragadozók nem lesznek -
#2901 nem lesz demo -
#2900 rossz a szeme xD -
#2899 most komolyan lesz demó?? én ugy tudtam hogynemcsinálnakmert felesleges sok munkal ett volna -
#2898 warezra gondolsz ,mert már állitólag van PC-re is,de ez csak vicc(3,48GB)? -
#2897 és aki x360on tolja és nem látott? annak mit mondasz? :D -
#2896 Lehet hogy lesznek benne zsiráfok meg más állatok is! csak videókba direkt nem rakták bele hogy meglepetés legyen -
#2895 nem nem leszcsak teljes game lesz (nem kell 3 napot várnod.....:) -
#2894 igen! 1 nappal a megjelenés előtt -
#2893 v egy kombóval felmászol a nyakán körbenézel és leugrasz a bozótba? (AC feelin ) -
#2892 már csak 3-4 nap... Demo lesz?
-
priluki #2891 Sajna énse láttam más állatot benne.szoval sztm nincs más,amit azért hiányolok.. most mennyi +munka lett volna detenni pár zsiráfot elefántot meg valami ragadozot.. Hogy feldobta volna a játékot mikor zsiráfok legelnek a fárol stb -
#2890 sok ilyen bugot akarok látni, ezek teszik a játékot "eredetivé" :D -
#2889 valószínű csak egy bug volt -
#2888 nemtudom de láttam egy olyan videot hogya gnó elmenekul a főhős elől és nekirohan az autónak és összeseik:D youtubon am -
#2887 Lesz egyáltalán oroszlán? Mert én eddig gnut meg gazellát és zebrát láttam csak. -
#2886 Amíg nem mutáns oroszlánok jönnek akik a rakétavetőtől sem halnak meg egyből addig nincs gond :P -
#2885 the lion sleeps tonight... (magyarul az oroszlán döglik éccaka!!) -
#2884 sha megtámad? mivan vele? lesz pusku oszt jóccakát. -
#2883 nem hinném -
#2882 Az állatvilág jelenthet ránk itt veszélyt? Van rá esély, hogy mondjuk éjjel ballagok a pusztában és megtámad 3 oroszlán ??? -
#2881 Sztem nyiss a saját fórumon belül egy Afrika topikot. -
#2879 jaja igazad van -
priluki #2878 mégvalami ,bocsi lentebb irtátok,hogy milyen arcade stb... hm azért nem mondanám,persze nem egy Ama, de én boxon nyomom most és rohadtul rángat a fegyver kis sorozatokkal tudok löni vele, + kikapcsoltam a célkeresztet meg minden ilyet,ez azért nálam nagy pozitivum,föleg hogy minap láttam az uj cod-ba ugy löttek a ppsh-val mintha satuba fogták volna a fegyvert,megse mozdult... na az hányinger kategoria már... -
#2877 Nem "nyűg", hanem malária -
#2876 köszi nekem ez a dolog nagyon bejön főleg hogy multiban is így lesz -
priluki #2875 Van asszem 5 rublika az életesböl ,ha kettö alá nem megy akkor nincs gáz inyekcio vagy simán mehetsz tovább akár. De ha lesebeznek 2 alá akkor neked kell egy gombal "megjavitani" magyadat,akkor jönnek ezek a részek miko fogoval kizedi a bokályábol kezáböl,stb a skulot,sött az én karakteremnek van még valami nyügje mert idöröl idöre rosszul lesz és gyogyszert kell szednetni vele. :D -
balika16 #2873 jaja! -
#2872 Az OFF topicba nézzél be! -
#2869 De mi nem amerikában élünk XD -
#2868 Nem közepén. Szerdán jelenik meg. -
#2867 priluki te ugye próbáltad dobozon . azta szeretném kérdezni hogy amikor meggyogyitod magat azt automatikussan csinálja vagy neked kell és mikor? -
#2866 :DDDdd -
#2865 leky tök mind1 az mit mutat a videók végén lévő dátum a lényeg , amugy meg olyanmind1 mert jövöhét elején már mindeképpen tolhatod -
priluki #2864 sztm pedig fejbefognak:DD jöl lő benne az enemy -
Leky #2863 Ez az oldal milyen megjelenést mutat:
Október 21. -
#2862 :) ja bebszna lejön a far cry2 aztan fejbelőnek -
#2861 Video formában is. Nagyon tanulságos.