Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szavazás rendszer készvan. am. pyrex - ability - desigo - vrsdm . ha akartok saját szavazást nekünk írjatok mi kezeljük. szóval pájró is ha benéz még idén 😄 akkor látja és berakja
de írok neki 😉
u dont have to listen anybody else but me
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És meg is volnánk. Döntetlen sztem nem lenne. vagy ha lenne, akkor tovább folyna a harc a 2 fél között😊
Csak lehet ez nagymunka elkésziteni (nem értek hozzá), de a Far Cry 2 topik igenis megérdemelné ezt az elbánást!
De nem kell púpnak a gazdaság 😊))
De mire írjam le, mikor úgyse leszek az? Amúgy is 2007-es reg vagyok, szal ez még nem tapasztalt.
(De úgy sem választotok meg:-c)
Next PC upgrade: 2022
sztem igen is ismernie kell a játékot, azért házigazda a hgázda adott témában.
azért hadd ismerje már azt a játékot, lehetõleg olyat válasszunk, aki fog is játszani ezzel.
Olyan is lehet akinek köze sincs a Far Cry 2 -höz és nem is fog játszani vele.A lényeg hogy törölje a fölösleges nem ide tartozó hozzászolásokat.
komolyra fordítva: szal ide egy farc cry 2 fanatikus kell, s lehetõleg tapasztalt házigazda legyen, mert ez a játék egy király gamma lesz, s felelnie kell a topik tisztaságáért, s minden fc 2 hírekkel túdósitana minket.
amúgy még jó gép ez igy,visz mindent,csak nem mindig very highon.
A Far Cry 2 ajánlott gépigényéhez azt írja hogy: Processzor: Intel Core 2 Duo, de azt nem írja hogy hány Ghz-s legyen, akkor mind1 hogy hány Ghz-s csak Core 2 Duo legyen ?
(Bocs,hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel,de nem tudom eldönteni.)
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W
csinálja az akinek régebbi az accountja és akk nem lesz veszekedés!
NAH MIT SZOLTOK?
Mikorra várható a megjelkenés?
\\__/) (O.o) ( } { )