Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
amíg nincs gazdi csak addig 😊
a szavazás rendszer készvan. am. pyrex - ability - desigo - vrsdm . ha akartok saját szavazást nekünk írjatok mi kezeljük. szóval pájró is ha benéz még idén 😄 akkor látja és berakja
de írok neki 😉

u dont have to listen anybody else but me

Prince23
Nem... megkérnénk egy moderátort... tudtommal így müködik ilyen szitunál

lac coo
Csak nem egy házigazda kell , aki berakja a cuccot a bannerba ??

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince23
Én mindig ezt csinálnám, mikor házigazda választás lenne. Csak kérdés, h ezt hamar meglehet csinálni a banner alá a házigazda szavazást? Mert vannak fórumok, ahol pillanatok alatt lehet csinálni szavazó topikot, bár az sg-t nem tudom h müködik...

grebber
Ez jó ötlet szerintem!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Szerintem ezt a házigazda szerepét úgy kéne megválasztani, h megszavaztatnuk az illetõket, és akit több pártolt, az kapja meg. A banner alá kéne indítani egy szavazó részleget (úgy mint ahogy van a Crysis hogyan tetszése), csak itt a nickneveket tünteték fel, aki elkészíteni a szavazást. A jelöltek pedig természetesen képviseltetnék magukat, nagyügy, úgy is a többség dönt. Mondjuk beállítanák 3 napos határideig a szavazást.
És meg is volnánk. Döntetlen sztem nem lenne. vagy ha lenne, akkor tovább folyna a harc a 2 fél között😊
Csak lehet ez nagymunka elkésziteni (nem értek hozzá), de a Far Cry 2 topik igenis megérdemelné ezt az elbánást!

lac coo
Persze !
De nem kell púpnak a gazdaság 😊))

Prince23
Szándékod van játszani eme játékot?

lac coo
Legyek én ? <#banplz><#banplz><#banplz>

Prince23
Én nem akarok, csak szeretnék😄D
De mire írjam le, mikor úgyse leszek az? Amúgy is 2007-es reg vagyok, szal ez még nem tapasztalt.

VRSDM
Prince. valld már be hogy te akarsz lenni, csak mondd ki kérlek :CC

Prince23
Még se lett ATI 😄DDDD

elitehun
faxa lenne a diktatúra<#eljen><#idiota>
grebber
Na jelentkezõkbõl nincsen hiány!

Én szívesen lennék,de akkor itt kemény diktatúra lenne.😄
(De úgy sem választotok meg:-c)

grebber
Hát aki ki lesz választva és vállalja az biztos nem fog beleszarni a dolgába és figyelni fogja mindig.

Prince23
Szted, aki nem ismeri a játékot, és azt megválasszuk, akkor szted fél vagy egy év múlva fog ide járni ellenõrizni a kommenteket? sztem nem. Mert tuti, h ez a játék is Crysis szintû érdekeltség lesz a kommentek terén. épp pár hónapra fogja betenni a lábát ide, ha olyat választunk...
sztem igen is ismernie kell a játékot, azért házigazda a hgázda adott témában.

grebber
Elmagyaráznád hogy az off warez meg fölös benyögések törléséhez miért kell ismerni a játékot?

Bence94
1. szvazat <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
na ez is lol
azért hadd ismerje már azt a játékot, lehetõleg olyat válasszunk, aki fog is játszani ezzel.

grebber
lol nemtudom te miket kombinálsz.
Olyan is lehet akinek köze sincs a Far Cry 2 -höz és nem is fog játszani vele.A lényeg hogy törölje a fölösleges nem ide tartozó hozzászolásokat.

Prince23
De ha gõze sincs a játékról, akkor minek olyat választani? Én erre értem, h fanatikus fun legyen. Az nem elég, h "techikai" képességekkel rendelkezzen

VRSDM
épp errõl van szó, nem szabad hogy egy fanatikus legyen, mert akkor lesz elfogult, nem kell nekem a korrupt bíróság 😄

Prince23
és egyértelmûen olyat kell választani, aki feláldozza magát a far cry 2-nek, lehetõleg szûz legyen az illetõ. xD
komolyra fordítva: szal ide egy farc cry 2 fanatikus kell, s lehetõleg tapasztalt házigazda legyen, mert ez a játék egy király gamma lesz, s felelnie kell a topik tisztaságáért, s minden fc 2 hírekkel túdósitana minket.

grebber
Én elvállalnám a házigazdaságot szívesen.De akkor egyátalán nem lesz itt flame meg warez! Strangleholdban szerintem jól gyomláltam.<#idiota>

VRSDM
mivel irdatlan flém lesz itt, egyértelmû hogy nagy emberre kell bízni aki megjárta már az sg lépcsõit. pájró merre jársz? 😄

mintha én tudnám mi?

elitehun
nemhiszem. én azt sem tudom ki a házigazda<#idiota>
készül már az a FAQ?

elitehun
ja nekem is<#idiota><#ravasz1>
ui:nekem nem az a lényeg hogy very highon menjen minden,hanem az hogy legalább ne szagasson.

aki szeret játszogatni és nem muszály hogy maxon menjem minden,énis csak azért veszek uj alkatrészeket mert már nem igen fogja birni a mostani gameket.
amúgy még jó gép ez igy,visz mindent,csak nem mindig very highon.

Prince23
A lényeg, h kétmagos proci legyen, és lehetõleg legalább 4000+

JSbyMSI8800
Sziasztok!!

A Far Cry 2 ajánlott gépigényéhez azt írja hogy: Processzor: Intel Core 2 Duo, de azt nem írja hogy hány Ghz-s legyen, akkor mind1 hogy hány Ghz-s csak Core 2 Duo legyen ?

(Bocs,hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel,de nem tudom eldönteni.)

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

poppe
okt 21

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

most nem rosszbol.de szted ki fogja megvenni a procit,meg a karit ? mer sztem sok vállalkozót nem találsz iesmire :S

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok. Megjelenés idöpontját tudja valaki?

GigabyteEX38-DS4/Intel E8400/Sapphire HD4870/ 2x1gb Corsair Dominator DDR2/CORSAIR VX550W

VRSDM
szeritem pájrónál jobb webes mütyûrködõs embert nehezen találni esgén, desígó még. no a lényeg hogy legyen egy 😛

ja

áhh nincs hozzá türelmem 😄D

Prince23
Meg a megjelenést felkéne tüntetni a banneren.

csinálok egy nagyon alap F.A.Q-t

nem sokára!bird ki még egy kicsit!

nekem mindegy kicsinálja a FAQ-ot csak legyen!
csinálja az akinek régebbi az accountja és akk nem lesz veszekedés!
NAH MIT SZOLTOK?

Prince23
Ki legyen?

elitehun
és ki a házigazda?
Hello!
Mikorra várható a megjelkenés?

\\__/) (O.o) ( } { )

Prince23
Házigazda 😄D

elitehun
de az jó lenne. Ki csinálja a FAQ-ut a házigazda vagy a témaindító?
VRSDM
aláírásban lehet külsõ weboldal amíg az nem káros.
namost ha félinformációkat pakol be amik csak az oldalának megnézésevel (és így már reklám) szerezhetõ meg. értitek.