9022
Far Cry 2
-
#3531 Az miért van, hogy kb 8-10 másodpercenként megáll a kép egy kicsit? Amúgy jól fut, csak mindig megakad.
Procim: P4 3,2 (ht), videókarim: 7800GS, 2GB ram -
#3530 Nekem 4850-em van, és minden very high-on, kivéve a shadow mert az csak medium(különben azt vettem észre ez jobb is, mert különben tű élesek az árnyékok és az nem reális szvsz) performance-ből meg minden mediumon és 30 fps alá nem esik. Biztos menne jobban is ezen a kártyán, de csak egy 4800+os amd van alatta és szerintem visszafogja nem kicsit. De egyenlőre ez van. Kompromisszumok és kész:) -
#3529 Hát engem külsőleg teljesen lenyűgöz a játék, most játszottam vele másfél órát. A Crysis képekben szebb, viszont itt sokkal élőbb a környezet, és menetközben sokkal nagyobb élményt ad, emellett nagyon szépen, folyamatosan fut. Az AI még messze nem tökéletes, de nagyon tetszik, hogy nem mindig látnak, fedezékbe bújnak, beszállnak a járműbe illetve kiszállnak. Mikor kilőttem az egyik kocsiból a vezetőt, a gépágyús meg lecsúszott a vezető ülésbe és gyorsan kiszállt... nagyon jó!
Az egésznek olyan hangulata van, hogy hihetetlen.
Kicsit sok az ilyen üresjárat, mikor csak menni kell, autókázni, és az autó vezetést már láttam jobban is megoldva (kár, hogy a gamepadra nem tudom beállítani ennél a játéknál a járműveket).
Az ellenségekbe is gyakran elég sokat kell sajna belelőni. -
#3528 -
ZÓÓÓcsi #3527 Jah, így má nem is érdekel!!
Csak pixelkirály játékkal vagyok hajlandó nyomulni! -
#3526 nekem emg kifejezetten bejön a graf.
Ízlések és pofonok
-
-
#3524 És még nem érted mi nem tetcik. -
#3523 Az nem tetszik hogy nem lehet megcsinálni egymás után a felvett küldetéseket.
Mert adott egy volt egy mellékküldetés mentem is irányába majd jött a hívás a haveroktól.Na mondom ha már elindultam a mellék küldi felé megcsinálom de amint megcsináltam eltünt a másik feladat újra el kell menni küldetésért :(
-
#3522 Azért is írtam, hogy személyes véleményem ez véletlenül sem kötekedni vagy beszólni akartam félreértés ne legyen :)
Embörök vgyunk más és más izléssel és elvárással ezt el kell fogadni ;-).
Pííísz -
ZÓÓÓcsi #3521 Áh, a picsába! Tűéles grafika! Ezt a játékot elbaszták... Ez van! -
#3520 Nekem semmi bajom a Crysisokkal, jó élvezetes, látványos. Ennek nem tetszik a grafikája ennyi. A játékmenet, hangulat meg majd kiderül a játék során. -
#3519 Jól látok, 18-as a karika? -
#3518 ALT+ENTER -
#3517 Persze mert a Blood 1 aztán tényleg csili-vili -
#3516 Nem, mert Xp-n nincs DX10 -
timantes #3515 feltettem ultrára ( legmagasabbra ami csak létezik) a grafikát és XPm van , DX10es effektek nálam is elérhetőek ezáltal hogy nem vista van fenn ???? -
#3513 Nem lehet az árnyékok minőségén rontani a beállításoknál? -
ricsa008 #3512 nekem már lassan egy hete nem jön be a wanadoo söt egy netiparos oldal se mi lehet a gáz? -
#3511 Te kis mocsok :) Gratula ;-). -
#3509 Póló odabasz :D -
priluki #3506 hi,olyan gondom van ,hogy ablakba fut a játék bármit csinálok ,vista-m van egyépként nemtudja valaki lehet valahol állitani ezt? Amugy már nem ez az elsö eset más játéknál is volt.. -
#3505 es neked ilyen geppel rendesen ment ezzel a felbontassal? :D
mert akkor nalam 1680x1050 -be sem lesz gond -
#3503 Hát én meg csak örülök, hogy nem lett ebből is egy CrySis. Mert nekem egy élvezetes játék kell elfogadható grafikával és fizikával és tartalmas játékmenettel. Nem 4 meg 8 óra alatt kijátszható sztorival és gépcsilkos csillivilli agyonefektezett grafikával. Persze ez személyes véleményem. -
#3502 MEGJÖTT!!!!!! Beszarás! Tegnap délután fél háromkor adták fel Párizsban és most vettem át VIDÉKEN!!!
UI: a gyémánt lemaradt a képről! A póló mérer "L" (Most nem leszek gépnél egy ideig) -
#3499 Nem bírja a csillivilli EA-s blur-ös fosokhoz szokott szemed a minőséget -
#3498 csoki elekadtam valami dimondsokat kell lokalizál megyek minden fele már folyamat világíít a zöld flas de semmi nem történik pls help!! -
#3497 A Crysis, Gears of War, BIA ezek nekem mind jók, sőt a Blood 1 is, de ilyen minden egyformán tűéles, steril grafikával nem is tudom mikor találkoztam utoljára. -
#3496 Hát igen a jó szó rá tényleg a tűrhető :)
Csak úgy összehasonlításképpen, egy árnyék ebből és a crysisból
-
#3492 Valaki tolja itt gyengébb VGAval? 8600GT-re lennék kíváncsi hogyan fut és milyen beállítások mellett,mert haveromnak ilyenje van! -
#3491 Ja én is ezen csodálkozok! -
#3490 Biztosan lesznek textúra modok... -
mikiking #3489 És Xp-m sok változás van dx 10.1 el szemben ? -
ZÓÓÓcsi #3488 Nem tudom egyesek grafikai étvágyát kielégíti-e valaha valamelyik high-end játék?!
Én nem értem.. Melyik kép nem tetszik pl a #3479-ből? -
#3487 Szerintem meg nem így van.Mert tűrhető a graf és jól optimalizált és baszottnagy a terep nincs közben töltés.Ugye DX10.1 amivel szinte élsimitás semmit nem lassít.
Ha ezt fejlesztik tovább rágyúrnak a fizikára akkor elég jó lesz. -
Dave0092 #3486 nemtudom mi bajotok a grafikával, szerintem eszméletlen jó. 1280x1024 dx10 4xaa veryhighba gyöngyörű... nem tudjátok hogy lehet kiiratni az FPS-t? -
#3485 Nézd meg a képeket/videókat, ha nemtetszik egyáltalán akkor ne játsz vele... persze futás közben más, de mindenkinek más igényei vannak, ami valakinek teljesen gány, az másnak lehet überkirály, szóval azért kipróbálni ki lehet és nem kell letörni... -
#3484 Ez csak az én véleményem, majd mindenki kipróbálja és eldönti szerinte is így van -e. Mindenesetre nagyobb volt a dunia endzsin füstje mint a lángja, legalábbis nálam. -
#3483 Nem rossz ez azért sztem! -
#3482 "Egy Far Cry legnagyobb erőssége a külcsín kell hogy legyen, különben nem Far Cry."
Ez akkor lenne igaz, ha a Crytek csinálta volna. A Crysis ilyen. Ez a Far Cry nem az a Far Cry, de ezt lehetett tudni már bejelentéskor is.