Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Mert idén tavasszal még szeptemberi megjelenésrõl beszéltek.
És kérem vissza a színes hátteret ! <#vigyor>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Far Cry 2 - "Játszható" az elsõ DLC

Louis-Pierre Pharand, a játék producere egy interjúban mesélt a Far Cry 2 elsõ DLC-jérõl, mely állítólag már játszható.

Még meg se jelent a Far Cry 2, de elsõ letölthetõ tartalmát már jó ideje fejleszti a UbiSoft Montreal és állítólag az elsõ prototípus már játszható és nagyon állatul fest. Legalábbis Louis-Pierre Pharand, a játék producere a minap így nyilatkozott a csomagról. Ugyan részleteket nem árulhatott el, de elmondása szerint lenyûgözõen fest az egész, igaz, még sok munkájuk lesz vele.

A Far Cry 2 október 31-tõl lesz megvásárolható PS3-ra, X360-ra és PC-re.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Bokafix2
Fene, nem sikerül. Mindegy, akkor így...
Link

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Loál... Ezek közül ez a legdurvább. Egy komplett lábmûtétet hajt végre magán az ipse. <#idiota>

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Synchronous
Az új pillanatragasztót tesztelik.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

gduck
Hát elég gáz 😄

Shep
Hát az enyhén bugos, vagy pedig celluxxal van a keze külsõ oldalához ragasztva 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
A 3. kép nagyon lol hogy nem fogja azt a bárdot vagy kést pff.

gduck

elitehun
Sztem semmi gáz nincs vele
snowkid16
Játékoknál olyan gagyi nálunk az élet. Néha nagyon utálom M.o-t.
Pl. Játék, Randalírozás fent Pesten, A "Szomszédok" M.o-nak. stb.

elitehun
Nem csak a mi házunkban xD
persze hogy M.O.-n
snowkid16
M.o-n ? 😄

elitehun
Sztem majd idõvel nálunk is meg lehet venni
snowkid16
Nekem kün a gyûjtõi változat<#rinya>. Csak nem tudom hol lehet elõrendelni, nem az Angol Hivataloson. 😞. Google ilyet hoz ki: WoW Lich King elõrendelés, mindent ami nem farcry 2

gduck

grebber
Hátérrel kapcsolatos dolgokat hagyjuk abba.
Tudom sokaknak tetszett meg jó volt (nekem is tetszett hisz azért csináltam),de sokakat zavart lassú volt nálunk.
Ezért miattuk kiszedtem,ennyi téma lezárva fókuszáljatok a 29 nap múlva esedékes megjelenésre és egyéb Far Cry 2-vel kapcsolatos infókra.

Köszi, azért kérdeztem, mert nekem is gyanus volt és nem szoktam hülyeségeket letölteni.....<#hehe><#hehe>

Tib
Az kérlek láma etetés <#lama>
Amúgy a demó sarkaiban futó logókból következtethetõ, hogy ez nem FC2... Ez a 2006-os és Quest3D verseny gyõztes munkája (Azure temple), ami Alexander Kulagin keze mûvét dícséri.
Amúgy meggyõzõdhetsz róla itt is: http://quest3d.com/index.php?id=15

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

lac coo
"..Crysis szidás.." LOL. ezt az ovidumát 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez mi:
Far Cry 2 Game Engine Test (2008) Eng
Most láttan fen az egyik oldalon....

elitehun
Ja nekem is bejött<#rinya>
snowkid16
Nekem is tetszett.

Danecay
Nekem semmi bajom nem volt a háttérrel, szerintem kimondottan feldobta a topicot. Na mindegy.

snowkid16
XD, Ja, azt Én is néztem XD

1856-tól 1877-ig csak Crysis szidás volt. Szép 😄
snowkid16
Senki se tudja, hogy M.O. hol lehet megrendelni gyûjtõiben? 576kbyte (már ismer 😄), azt mondta, hogy remélhetõleg náluk is lehet majd rendelni, csak még nincs fent az oldalukon. Crysis, nekem elment full maxon, úgyhogy remélem nem fog ez a game gondot okozni.

Shep
Hát így mingyárt jobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lac coo
Köszi !!!! Mennyivel jobb így ! <#worship>

grebber
Háttérképpel kapcsolatos és a Crysis szidása meg az off dolgokat töröltem mind.Remélem ezzel nem sértettem meg senkit se.
Ez az üzenet is 10 percen belül megsemmisíti önmagát 😄

Bokafix2
Dógozik a fenét. A külföldi kapcsolatai révén elküldték neki a játékot még megjelenés elõtt és azért nem ír, mert azt tolja.
A következõ kommentje valami olyasmi lesz, hogy az utolsó pályán nem tud megoldani egy küldetést és hogy emiatt milyen szomorú.

Tommy093
már nem kell sokat várni <#finom>..am nekem crysis is maxon nagyon jól ment csak sokan mondták hogy nekik nagyon szarul...De ez a far cry2 ekora területet szépen kidolgozni nem semmi dolog<#gonosz1>, am leesz arany ak-47 es és az nekem nagyon bejön <#circling>

88GTX 2G E8500

lac coo
Na már csak a két marha ronda fekete csíkot kéne eltûntetni ! <#eljen>

gduck
Nagyon sok függ a fényviszonytól is! A nappali verõfényes képek állati jók, a kevés fénnyel rendelkezõek picit olyan barnásak 😊 Nem lesz ezzel semmi gond 😉

Shep
Hát ha a grafikából indulok ki sokkal jobban kellene, de ha azt vesszük ,hogy töltés nélküli marha nagy területet ígérnek akkor szerintem nagyobb gép kell majd a maxhoz. Persze októberben majd kiderül 😊

Tommy093
Mit gondoltok mennyivel fog jobban futni a gépeken mint crysis? vagy meg annyira sem?

88GTX 2G E8500

Shep
Leszedtem egyet, és full gagyinak tûnik az egész, a víz harmatgyenge, sõt az egész nem túl meggyõzõ, pedig meg akartam venni, de ezek után nem tudom.

elitehun
Ezt már rég belinkelték
HD trailerek
Na ezek tényleg HD videók, akinek van sávszélessége az szedje! 😄
bertino
így van <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Na ezt a pár hónapos hírt leközölte a Gamestar is <#circling> (Nem olvasnak eleget a fiúk, biztos csak jáccanak <#nyes> )

UI: amúgy meg nem értem, egy kis méretû pályával miért nem lehetett kiadni egy demót... A demó nem feltétlenül a játék egy bizonyos része kell hogy legyen! Arra szolgálna, hogy látnánk pici játékmenetet, grafikát stb. Mivel már január óta béta a progi és fél éve beindult a nyag marketin kampány, háááát én ezt picit olyan mondvacsinált indoknak tartom <#wow1> Na mind1, már csak 1 hónap és jön az öszi szünetben érkezõ FC2 <#wave>

grebber
Far Cry 2 - Miért nincs demó?

Legnagyobb sajnálatunkra nem lesz demó a Far Cry 2-höz, és most azt is megtudtuk, hogy miért.

A tegnapi multis jó hírre hamar rákontráztak az Ubisoftnál, ugyan is Louis-Pierre Pharand, a játék producere is megerõsítette, hogy nem lesz lehetõségünk kipróbálni a játékot, annak megjelenése elõtt. Hogy a Far Cry 2-bõl valószínûleg nem lesz demó, már korábbi híreinkbõl is kitalálhattuk, ám ennek okáról csak most kaptunk némi felvilágosítást.

Ami pedig az, hogy túl komplikált lett volna egy olyan szabad játékmenetû gammában meghúzni a határokat, ahol töltés nélkül járhatunk be ötven négyzetkilométernyi területet. Így a demóra szánt erõforrást inkább magára a játékra fordították. Pharand ugyanitt - bizonyára vigasztalásképp- hozzátette, hogy ha úgy tartja majd kedvünk, járgányainkkal képesek leszünk kivasalni a szavanna állatait. Állatvédõk kíméljenek!

info: Gamestar

gduck
Kicsoda? Mert az UBI csak nemrég véglegesítette, ígérni meg nem ígért semmit 😉

elitehun
Jó lenne
Peetboy
Azt hittem csak 11 óra van hátra megjelenésig. Aztán + 31 nap van még. Pedig azt ígérték szeptemberben fog kijönni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gduck
Nekem jó a háttér 😉

UI: jó hogy okt 23-án jön ki, 4 napos ünnep lesz <#taps>

gduck

bertino
sajátba annyit nyitsz, amennyit akarsz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!