Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Grebber majd szidja helyettünk is 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Next PC upgrade: 2022
Nekem egyelõre videókon nincs bajom a graffal majd ha már tolni fogom akkor alázom ronggyá<#idiota>#idiota>
ehe... lol, de szép szavakkal biztatsz minket. <#hehe>#hehe> Még kiderül, hogy mire megjelenik nem lesz szebb, mint a Quake 3, és a futtatáshoz tökéletesen elég lesz egy Gefore 6600 is, mert az is fél karral leszámol( <#idiota>#idiota> ) a feléje érkezõ poligonáradattal. Dx 10-rõl szó sincs, még a 9-et is csak félve emlegetik majd, mert valójában dx 7-re épül. <#hehe>#hehe>
Ennyit a virtuális Afrika kalandról. Aki tényleg Far Cry-ozni akar Afrikában annak ki kell mennie Kenya környékére, mert még (szerencsére) tart a polgárháború. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Hangulatos Far Cry 2 trailer érkezett egyenest a TGS-rõl. A grafika a megjelenéshez közeledve mintha egyre csúnyább lenne, de mit sem számít ez, ha olyan hangulatos lesz a játék, mint a mostani és az eddig közzétett trailerek.
info: Hardwired
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Hát én a többi bábuval nem foglalkozom, szerintem õk játékosok. Jelenleg 5 játékos aktív azt írta, gondolom én és a másik 4 játékos akiket a színek jelölnek, de a színek mindenkinél másak, csak megkülönböztetésre vannak. Utolérem akit kell, és megölöm, szerencsére engem még nem öltek meg 😄
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Bááár... nagyon csábító az a laptop , igen ütõs darab!<#vigyor>#vigyor>
"Ez egy értesítés kérési lehetõség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd."
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
A FC2 szerintem azért sem 6000 Ft-os játék lesz, mert nem rövidre tervezett a játékmenete, valamint a Te szavaiddal élve ez új engine és a 0-ról fejlesztették.
Soha de soha nem fogják a magyarok pénztárcáját szem elõtt tartani, mert a készítõknek nem hángöri a terítésre szánt piac... Ez a hardware-re is értendõ. Amúgyis nyugathoz viszonyítva átlagon vagy az alatt vagy a magyar gamer átlag gépkonfigja.
Ha a gyártó nem adja olcsón, a kereskedõ meg azért nem fogja levinni az árát, mert neki nem lesz haszna... szerintem.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
UI: a trailer nagyon jóóóó 😄
Na és a legutóbb feltett trailer... óriási! <#nyes>#nyes>
Itt a játék ára alatt a Értesítés kérés – Nyilatkozat rész 3. bekezdése...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!