Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Én is letöltöttem <#nyes>. Nagyon jó tettem. Fõleg mikor a nap felkelt!

extra sensory
Crysis tényleg üt grafika szintjén, meglehet hogy nem lesz überelve az FC2 által, ha tényleg igaz, hogy rondul a grafikája. Másrészt mióta a Crysishoz letöltöttem a Natural mod 2.0-át hát azóta még szebb lett, sokkal hidegebbek a színek és a fényhatások is jobbak, egyszóval valóban reálisabb lett, mert a környezet színei pont olyanok mint egy valós helyszín esetében.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

snowkid16
😄DD, Kicsit mûanyag igen. Crysis valami csoda szép, mikor Mesa-nál multiban nukleáris fegyóval nyomolunk, és ott a grafikaa robbanásnál <#wow1>. Fájt a szemem.

Shep
Hát ebben szerintem is van valami, gondolom rájöttek ,hogy marha szépek a korai képek, de nincsen hozzá megfelelõ gép ami elfogadható sebességgel futtatná, hát kissé lebutították az egészet. Nekem túlságosan mûanyagosnak tûnik az egész, a Crysis grafja valahogy életszerûbb, a fegyverek is úgy néznek ki mintha mûanyagból lennének, és az ellenség, hát az valami vicc. Persze ettõl még a játék remélhetõleg atomzsír lesz és ilyen apróságok felett el fogunk siklani.
Grebber majd szidja helyettünk is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snowkid16
1024 simán-.-'

Bokafix2
FC2-t maxon? Akkor meglátod a fûben a hangyát. Tán még a mosolyát is. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

snowkid16
DE, nem is láttál olyan (kivéve Assassin's Creed) Gyönyörû szép gépatomerõmû zabáló játékot Ubitól. 1024 játszani fogok Max-on FC2 nVidia 9600GT (Crysis is ment)

JSbyMSI8800
Áhhh... Nem hinném hogy olyan optimalizálatlan lesz mint a Crysis, én még nem láttam olyan Ubisoft-os játékot ami nagyon optimalizálatlan volt.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

elitehun
Ja ne olyan legyen mint a crysis. bár nekem az is 1280x1024-es felbontáson és közepes/magas graffal nem szaggatott csak az elsõ 5 mp-ben
Tigristank
Szerintem jó lesz ez, és inkább legyen csúnyább, de jobban optimalizált, minthogy atomerõmû kelljen hozzá.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

snowkid16
Hajrá 12 nap van hátra

snowkid16
9600Gt-vel kiváncsi leszek

Synchronous
Én a Sapphire 4870 X2-t szeretném a megjelenésig beszerezni. Na az már 2 Gb rammal és 2 db GPU-val elég szépen eltologatná a játékot. Csak hát sok píz a... <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Ezzel a kijelentéssel várjuk meg a megjelenést,mert nem hiszem hogy maxon menne 8800GT-vel.

Next PC upgrade: 2022

elitehun
A tiéden sztem tuti maxon fog menni de az enyémen nem
grebber
Ezek nem az én szavaim azért írtam info : Hardwired ott írták.
Nekem egyelõre videókon nincs bajom a graffal majd ha már tolni fogom akkor alázom ronggyá<#idiota>

Bokafix2
"A grafika a megjelenéshez közeledve mintha egyre csúnyább lenne,..."

ehe... lol, de szép szavakkal biztatsz minket. <#hehe> Még kiderül, hogy mire megjelenik nem lesz szebb, mint a Quake 3, és a futtatáshoz tökéletesen elég lesz egy Gefore 6600 is, mert az is fél karral leszámol( <#idiota> ) a feléje érkezõ poligonáradattal. Dx 10-rõl szó sincs, még a 9-et is csak félve emlegetik majd, mert valójában dx 7-re épül. <#hehe>
Ennyit a virtuális Afrika kalandról. Aki tényleg Far Cry-ozni akar Afrikában annak ki kell mennie Kenya környékére, mert még (szerencsére) tart a polgárháború. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
Hova húzzuk le?

Mr Bishop
Tökmind1 milyen játék lesz, úgyis lehúzzátok.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Azt hiszem ez még nem volt! Új Trailer

Hangulatos Far Cry 2 trailer érkezett egyenest a TGS-rõl. A grafika a megjelenéshez közeledve mintha egyre csúnyább lenne, de mit sem számít ez, ha olyan hangulatos lesz a játék, mint a mostani és az eddig közzétett trailerek.

info: Hardwired

HarryProf
Hát az elején nekem is, de pont az utolsó pár percnél járt már akkor az óra, és megvártam, jött a következõ, léptem és megöltem. Aztán jött a következõ és a következõ és egy darabig gyorsan ment nem is kellett várni, csak pár percet, de most megint várnom kell, ráadásul a pontjaim eltûntek meg minden<#wow1>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

gduck
És hogy éred utól? Mert én léptem egyet és kiírta hogy 10 óra múlva van a következõ "turn" <#idiota> Na én ehhez a játékhoz gyagya vagyok 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HarryProf
Ezt nem értem, most lenullázódott a High scores és eltûntek a pontjaim is 😞

HarryProf
Én 4. helyen vagyok a toplistában cevys néven 😄
Hát én a többi bábuval nem foglalkozom, szerintem õk játékosok. Jelenleg 5 játékos aktív azt írta, gondolom én és a másik 4 játékos akiket a színek jelölnek, de a színek mindenkinél másak, csak megkülönböztetésre vannak. Utolérem akit kell, és megölöm, szerencsére engem még nem öltek meg 😄

gduck
Hát nem igazán értem 😞 Léptem egyet és a következõ "turn"-nél már azt írta ki hogy kampec 😞

NeBby
Valaki magyarázza már el , hogy melyik színû bábu mit jelent? Piros akire vadászok , én a sárga , addig megvan...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Fasza lesz , már a legelején is csalnak <#buck>
Bááár... nagyon csábító az a laptop , igen ütõs darab!<#vigyor>

gduck

grebber
Akkor még várok hogy letisztázódjon!

gduck
Ez van írva, szal tényleges rendelés elõtt még lesz bõvebb infó:
"Ez egy értesítés kérési lehetõség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd."

grebber
Tényleg amúgy ha most rendelem elõ akkor mit rendelek elõ a magyar nyelvût vagy az angolt vagy hogy van ez?

mikisanzi
Szerintem ennél az árnál még a 240 körüli eur-al számoltak. nem leszek kicsit sem meglepve, ha egy ezrest felmenne. mellesleg örvendetes lenne ha maradna itt az ár, mert akkor biztos hogy sokkal többet el tudnak adni belõle. És akkor talán bekövetkezne uaz mint a dvd filmeknél. 900 tól max 2500. Na ennyiért nem is lesz. de mondjuk, az jó lenne ha egy új game megjelenéskor 7000ft majd 3 hónap múlva 3000 ft lenne.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Tib
Nem értetted a lényegét annak amit mondtam...
A FC2 szerintem azért sem 6000 Ft-os játék lesz, mert nem rövidre tervezett a játékmenete, valamint a Te szavaiddal élve ez új engine és a 0-ról fejlesztették.
Soha de soha nem fogják a magyarok pénztárcáját szem elõtt tartani, mert a készítõknek nem hángöri a terítésre szánt piac... Ez a hardware-re is értendõ. Amúgyis nyugathoz viszonyítva átlagon vagy az alatt vagy a magyar gamer átlag gépkonfigja.
Ha a gyártó nem adja olcsón, a kereskedõ meg azért nem fogja levinni az árát, mert neki nem lesz haszna... szerintem.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

bertino
csak egy kiegészítés egy játékhoz, nem pedig teljes játék 0áról fejlesztve.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Nekem 10 felett volt <#wink> Igaz az összes pályát jól bejártam<#vigyor>

Snexi
2,5 óra?volt az 3,5 is xD

NeBby
Valószínûleg rájöttek , hogy szegények a magyarok és máshogy nemtudják eladni a játékokat...

gduck
Az Ubinál ~8e Ft, szal én reálisnak látom a magyar árat 😉

UI: a trailer nagyon jóóóó 😄

Tib
Ma hírözön volt nálam <#taps>
Na és a legutóbb feltett trailer... óriási! <#nyes>

Tib
Nézz meg egy külföldi oldalt. Ott forintra átszámolva 10.000-12.000 Ft az ára. Meglepõdnék ha itthon fele annyiba adnák... Ráadásul komolyabbnak is látszik, mint a 2,5 óra alatt végigvitt Crysis Warhead...

elitehun
De minden elõrendelhetõ játéknál ugyanezt az üzenetet írja ki és lehet hogy már megkapták a rendes árát és csak külön ennek nem fognak csinálni új üzit
elitehun
ok
Tib
Itt olvastam: http://cdgalaxis.hu/ertesites?id=14900
Itt a játék ára alatt a Értesítés kérés – Nyilatkozat rész 3. bekezdése...

gduck
<#eljen>

bertino
jolvanna, csak vicceltem 😊

gduck
Miért? 65nettó sztem szar fizetés <#wow3> Az elmúlt 2 évben ezekkel játszottam és vettem meg : TDU, Orange box, Crysis, Crysis Warhead. Ehhez jön még a FC2 és talán az új NFS <#wink> Sztem 2 év alatt ez nem nagy kiadás!

elitehun
Eléggé <#banplz>
bertino
én is megveszem már ami tetszik, de te azért vastag vagy szarásig ugy veszem észre <#banplz>

elitehun
Mármint az a szöveg
elitehun
De melyik oldalon? Mert a CD Galaxis-on nincs fent