9022
Far Cry 2
-
xido #3651 remélem ez csak parodizálás volt,mert ilyen botrányos helyesírás nem létezhet -
#3650 Esetleg nézd meg a térképen merre kell menni
Az 5-ös gombbal tudod előhúzni
Az 5-ös gombot a billentyűzeten a 4-es és a 6-os között találod. -
#3649 A multiról tudnátok valamit bővebben ? Pl milyen játékmodok vannak , van e fejlődésrendszer stb...
thx -
#3648 hi ,jó fós gámme, Kise irja mere, menyjek. nem magyarúl van,. Ezelse ,játszók töbet -
#3647 Meg ahogy nézem, még élsimítás sem kell 1680x1050-ben, szuper :)
Eddig tetszik a képek alapján, holnap mozgásban is láthatom. -
fixpont #3646 Lenne par kerdesem, hogyan lehet megtudni, hogy pontosan milyen fegyver van nalam? Mert azokbol a kis piktogrammokbol mit kirajzol amikor felveszem, en nem tudom megallapitani a nevet meg nem irja oda.
A masik, hogy azt az effektet ki elhet kapcsolni, ami celzasnal es futasnal elmossa a kepernyo szelet? Baromira idegesit. -
#3645 Nagyon jó lett a DUNIA engine! Gyors és gyönyörű -
#3644 Igazából érdemes levenni a textúrát Very High-ra mert nem látsz semmi külömbséget az Ultra high-oz képest és nyersz egy 20 fps-t -
xido #3643 Akkor ezért lőtt ki az elején,2 percig láttam,hogy visznek a faluba,nézelődtem,
de ment....igaz ez csak a m.helyi gépemen volt...178.24-es nvidia driver 7600GT,3g Intel celeron proci,1g ddr400 ram..csak ha valakit érdekel egy igazán minimum konfig is:)..beállítások 1280*720(wide monitor),minden más low illetve medium..szemre olyan 20fps-t mondanék kocsikázás közben,mert nem éreztem olyan folyamatosnak,mintha filmet néznék:) -
#3642 Az nagyon jó, mert akkor nekem is így fog menni :)
Csak még várnom kell egy kicsit a próbával. -
#3641 Valaki úgyis elcsórja. -
#3640 Na beteszteltem Én is, nekem tetszik! Ez a Max grafika! Utánna csak a textúrát vettem vissza Very High-ra, minden más maradt a képen látható állapotba és így 30-40 fps!
-
gettobuxa #3639 mi az a press ... to scale your map? nem akar eltűnni a képernyőről... bill beállításoknál nincs is ilyen... -
#3638 Nincs hamachim, nem is akarok telepíteni :(
Amúgy iszonyú hangulatos a multi is, csak még retttentő kevesen vannak :( -
#3637 Úgyértem hogy a fenti menüsor tűnt el az editorból tehát ha megnyitom üres az egész csak a pálya van ott. -
#3636 Akik multizni szeretnének:
(mondjuk holnap vagy ma este , bár gondolom mindenki a singlet tolja , de addig gyűljünk)
Hamachi szoba: FarCry2-SG
Jelszó: fc2
Gyertek , gyertek , míg van hely! -
#3635 eddig mindent überel :D és rádásul nem is pííz érte amit kérnek:) bolondnak is megéri:D -
#3634 Ez valami istenkirály játék. Crysis warhead év játéka kilövé! BiaHH Top 3 eddig. WH top 2
Kötelező vétel lesz ez! -
#3633 Map editor Test in game 0-val konzol lehiv quittomainmenu beir is kint vagy a menüben ! -
#3632 Map editorba nekem nincsenek fennt menük,voltak de most eltűntek hogy lehet visszahozni őket? -
strebacom #3631 Ja ezért kérdeztem hogy milye van.... -
#3630 Fekete képernyő az kifejezetten vga driver hiba ha nvidia karid van !
Legujabb Nvidia driver orvosolja ezt a problémát ! -
strebacom #3629 milyen gép, milyen OS, milyen driver, milyen codek???? -
strebacom #3628 A Stalker hasonlítást és a grafra értettem....a fák, meg a füüüü (az nagyon jóó)... -
antos #3627 Én akármit csinálok,nem indul el a game,csak fekete képernyő fogad...:( -
strebacom #3626 Már ne harudj rám, de te le vagy maradva, és igazad is van ennek a mérete még a 4gigát sem éri el olvassá mán vissza egy kicsit földi.... -
strebacom #3625 Meg Phenom......sorry -
strebacom #3624 Ne bánts az AMD- procit én nagyon sok ilyen procis gépet raktam össze mostanában....elfut azon minden....és jól....igaz a legtöbbje 6000+-os volt... -
gregtom6 #3623 Az új Stalker is 4 giga körüli volt, nem lepődnék meg ha ez is kb annyi lenne. Úgy látszik, a fejlesztők rájöttek, h a jobb graffal párhuzamosan nem kell a játék méretét is növelni.
Amúgy kíváncsi lennék, h a Crysishoz képest ez mennyivel optimalizáltabb??? És hogy van-e a pályarészek között töltés? Mert azt utáltam a Far Cry 1-ben, a Stalkerben és a Crysisben is, h bejelentették, töltés nélküli környezet meg minden, és nem olyan lett. Ez igen elrontja a játékélményt.
-
#3622 krájzisznak ejtjük ugye?? akkor krájzisznál nem nél... :/ -
#3621 Nemhogy örülnétek neki , hogy kicsi és nem foglal annyi helyet
Ha meg 20gb lenne , akkor meg az lenne a probléma...
Új engine , új tömörítés = kisebb helyigény , a játék nem változik tőle! -
#3620 Ezt h érted h AMD konfig.Csak a procim amd.Egyébként tiszta szívből utálom mert egy gyengébb c2d is jobban teljesít ennél.akarom mondani lassabb/régebbi -
#3619 jaja...
én is a stalkerhez hasonlítanám -
strebacom #3618 Tényleg gyönyörű, de azért a crysis a szebb volt....nekem olyan stalker filingem van a játék alatt mintha annak a modjával játszanék.... -
#3617 Nem túl kicsi a game mérete? -
#3616 A DVD: 3 853 220 KB
A telepített játék: 3 398 768 KB -
#3615 Szép képek, grebber, ne kekeckedj kérlek alássan... -
#3614 Akik nem vesznek észre , azok azért nem vesznek észre , mert nem támadnak meg , ha nem lősz rájuk! Valahogy lehet velük barátkozni.... -
#3613 Így van. -