Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"A jelzett ár, tervezett megjelenés dátum és egyéb adatok tájékoztató jellegûek, azok a megjelenésig még változhatnak."
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Úgy látszik alapból nem lesz magyar feliratos verzió, szal az valószínûleg akkor csak késõbb jelenik meg 😞
UI: Én már megrendeltem a fadobozt <#idiota>#idiota>
CDG:
Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belõle elõtte. Bolti normál ár internetes rendelés nélkül: 6990 Ft.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ahogy nézem a Crysis Warhead beindíotta ezt a "magyaroknaknincspénzükocsójátékotnekikésakkormegisveszik" lázat <#nyes>#nyes> (Bia 3 is 6.3k)
Meg is rendeltem...<#buck>#buck>
(az viszont kár, hogy csak késõbb jön )
"Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belõle elõtte..."
forrás: cdgalaxis.hu
ezt a kéz töréses dolgot nem igen értem a multiban. míg visszatöri 5x fejbe lövik majd az illetõt.
De ha csak hatra ment volna az udvarba a mikrofonos emberke felvenni a szomszed asszony bolond csirkeje hangjat, a jatekosok 90 % -a mindenfele hang manipulalas elott se lett volna kepes megkulonboztetni, hogy ez egy csirke, vagy egy gazella hangja...
Vajon a jurassic park keszitesekor hanyszor utaztak korbe a foldet, t-rexet keresve, mig rajottek, a csirke hangja is megteszi...
szerintem
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Remélem az adatok nem szálltak el <#szomoru1>#szomoru1>
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
szerk: most perpill megy 😉
szerk2: megint nem 😞
ERGO: próbáljad késõbb 😄
Mert nekem minden oldalt behoz csak azt nem <#rinya>#rinya>
Más: Esetleg nincs arról infód, honnan lehetne majd letölteni? Mert a steam, ubistore, direct2drive oldalakon csak USA/Canada/Mexico lehet megvenni <#shakehead>#shakehead> Ha valóban nem lehet tölteni (értelmét ugyan nem látom) akkor muszály leszek megrendelni a fadobozt <#hehe>#hehe> Ha már fadoboz: nemtod nálunk meg lehet majd venni vagy muszály lesz külföldrõl megrendelni ?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Pár nappal a hivatalos megjelenés elõtt szerintem én is fogok érdekeseket mondani <#vigyor2>#vigyor2> De sajnos addig <#kuss>#kuss>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036