Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
45font~15e Ft-ot vontak le a számlámról <#wow1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

NeBby
Szerintem nem lehet kapni , csak nyerni lehet a CE hez kapott piros kõvel... (2db lesz)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Egyébként mennyit kérnek el egy ilyen "dobozért"?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezt mindig odaszokták írni az elõrendelhetõ game-ekhez.

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Te ezt hol olvastad?
grebber
Ezek általában nemszoktak változni.Így legalább a magyarok is vesznek gameket ilyen áron szal ennyi lesz tuti!

Tib
2. hely holtversenyben 😊

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
Aki a hatezer-párszáz forintos árban reménykedik, az szerintem nagyon is jóhiszemû...
"A jelzett ár, tervezett megjelenés dátum és egyéb adatok tájékoztató jellegûek, azok a megjelenésig még változhatnak."

grebber
Akkor várok nekem a feliratos kell mindenképpen ,addig tolom majd a ...ez verziót!

gduck
Úgy látom már kaptak vmi infót, de még mindig nem teljesen tiszta a dolog 😊
Úgy látszik alapból nem lesz magyar feliratos verzió, szal az valószínûleg akkor csak késõbb jelenik meg 😞

UI: Én már megrendeltem a fadobozt <#idiota>

kifli
ugyan így nézett ki a crysis gép csak más festéssel <#banplz>
NeBby
Igen!

grebber
Eddig meg sem fordult a fejemben hogy megveszem a gamet mert 9990-re számítottam,de az az ár elég baráti szal megveszem eredetibe a magyar feliratosat.

elitehun
Asszem ja
elitehun
De okt elõbb van mint nov.<#idiota>
grebber
És ez az "Internetes engedményes ár:6 290 Ft" dolog akkor is érvényes ha én neten elõrendelem de viszont személyesen a boltban veszem át?

Shep
Igen, ha minden igaz igen.
CDG:
Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belõle elõtte. Bolti normál ár internetes rendelés nélkül: 6990 Ft.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeBby
Na , most nem a kérdésre válaszoltam , szóval: Igen , de az csak késõbb jön! (nov vége - okt eleje)

NeBby
Lehet hogy érkezik az angol verzió elõtte (21.e után pár nappal gondolom) , a magyar verzió elõtt , ami nov vége - okt elején jön nekik.

grebber
Most akkor ami kapható lesz az alapból magyar feliratos lesz ??

NeBby
Én is ma néztem , nagyot csodálkoztam! Olyan 10-12 re min. számítottam ilyen kaliberû játéknál ...
De ahogy nézem a Crysis Warhead beindíotta ezt a "magyaroknaknincspénzükocsójátékotnekikésakkormegisveszik" lázat <#nyes> (Bia 3 is 6.3k)

Meg is rendeltem...<#buck>
(az viszont kár, hogy csak késõbb jön )

saxicola
Nagyon kedvezõ az ára.

www.gportal.hu/bioshock

gduck
FC2 elõvétel: 6290 Ft!

"Fontos tudni:A játék beérkezése október végén vagy novemberben várható. Magyar feliratos változat készül a játékból, de lehetséges, hogy érkezik angol is belõle elõtte..."

forrás: cdgalaxis.hu

gduck
Amúgy grat az elõkelõ 3. helyhez a fansite listában <#eljen>

gduck
Ma van október 9, nem?

Valószínûleg ITT lesz, per pill még továbbdob az Ubi oldalra 😉

Tib
holnaptól 😊

gduck
Mától lehet játszani a webes "Jackal Hunt" játékkal 😄 Pontos idõpontot még nem tudok, jelenleg még nem elérhetõ!

Képek

LINK!

elitehun
De nem csak az állatok miatt mentek afrikába
bordy
meg állatkert is létezik már egy ideje sok féle lakóval. 😊

ezt a kéz töréses dolgot nem igen értem a multiban. míg visszatöri 5x fejbe lövik majd az illetõt.

alma2
Gondoltam mar ezen tuljuottak manapsag a fejlesztok, ha masert nem esszeru sporolas miatt, hogy nem kuldenek ki egy teljes brigadot mikrofonnal rohangalni afrikaba, hogy rogzitsek a helyi allatvilag hangjait, hanem neten rendelnek tizezerert egy afrika hangjai cimu hang cd-t. Tevedtem. Mindenre van penz. Igy tenyleg fel lehet tornaszni egekig a koltsegeket feleslegesen.
De ha csak hatra ment volna az udvarba a mikrofonos emberke felvenni a szomszed asszony bolond csirkeje hangjat, a jatekosok 90 % -a mindenfele hang manipulalas elott se lett volna kepes megkulonboztetni, hogy ez egy csirke, vagy egy gazella hangja...
Vajon a jurassic park keszitesekor hanyszor utaztak korbe a foldet, t-rexet keresve, mig rajottek, a csirke hangja is megteszi...

szerintem

JSbyMSI8800
Most már megy!! Visszavonom amit az elõbb mondtam <#wilting>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

JSbyMSI8800
Oké!! Eddig nem írt ki semmit csak hogy megszakadt a kapcsolat, most már azt írja hogy critical error Nincs kapcsolat MySQL...
Remélem az adatok nem szálltak el <#szomoru1>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

gduck
Most valóban nem megy! Frissítés van vagy elszállt az adatbázis az oldal alól 😞

szerk: most perpill megy 😉
szerk2: megint nem 😞

ERGO: próbáljad késõbb 😄

JSbyMSI8800
Ti be tudtok menni az FC2.hu-ra?
Mert nekem minden oldalt behoz csak azt nem <#rinya>

grebber

Pacal17
*(576 és galaxis kizárva, 12, 13 ezer körüli árak vannak sok heylen, de még nem láttam sehol se elõrendelést)

Pacal17
Nem tudjátok hol lehet elõrendelni X360ra?

Törölt felhasználó
Pont ezen agyaltam most...
gduck

gduck
Várjuk <#wave>

Más: Esetleg nincs arról infód, honnan lehetne majd letölteni? Mert a steam, ubistore, direct2drive oldalakon csak USA/Canada/Mexico lehet megvenni <#shakehead> Ha valóban nem lehet tölteni (értelmét ugyan nem látom) akkor muszály leszek megrendelni a fadobozt <#hehe> Ha már fadoboz: nemtod nálunk meg lehet majd venni vagy muszály lesz külföldrõl megrendelni ?

Bokafix2
Én a megjelenés elõtti napokat diafilmnézéssel fogom tölteni... szoktatom magam a játékhoz. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
grebber
Hát ha amit mondtál igaz akkor lehet hogy már toljuk amikor mondani fogod<#eplus2>

Tib
Meg van a nagyon is jó oka, hogy miért nem mondta eddig senki...
Pár nappal a hivatalos megjelenés elõtt szerintem én is fogok érdekeseket mondani <#vigyor2> De sajnos addig <#kuss>

gduck
Azért engem picit zavar, hogy még nem mondták : GOLD! Pedig itt lenne az ideje, ha két hét múlva a polcokon akarják látni a játékot....

elitehun
Már nem bírom ki a megjelenésig (hála az égnek csak 15 nap<#worship>)
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Prince23
Ajánlom is!

kirol
Ja.

zomgzerg
xboxról van szó.