9022
Far Cry 2
  • xido
    lehet qs a poziciódat nem tartja meg ha kilépsz teljesen a játékból?
  • SZilaJMaGGoT
    Nem, ez nem... :D
  • xido
    ez már nem
  • Shodan
    főküldetés piros, mellék kék.
    A mentés mire jó a safehousokban ha simán f5-el is tudok quicksavet ? :S
  • BIZ0906
    Ez ugye nem valami szőrnyes marhaság? :S
  • xido
    végre valaki!!
  • davidka003
    Szerencse, hogy semmi köze az első részhez. Az is csak addig volt jó amíg meg nem jelentek a mutánsok. Utána átment b kategóriás horrorba. :(
  • grebber
    Főküldetéseket és a mellékküldetéseket mivel lehet megkülönböztetni a térképen?
  • Seth
    Mert Ubi, meg mert nem lehetett "Mindless African Shooter" a címe
  • Prince23
    sztem rá épül
  • mapi
    Hi! Ha a játékhoz akarom telepiteni az Ati hotfix-et ,akkor a Catalystet ki kell instalálni,vagy a hotfix erre épül?
  • Tinman #3763
    Valaki tolja 4 magos procival?
    Vásárlás előtt állok és érdekelne, hogy használja-e a 4 magot vagy csak kettőt, továbbá, hogy megy-e rendesen nincs valami trükk a 4 mag miatt etc.?
  • grebber
    E-t kell megnyomni akkor aktiválodik az alvás.De előtte oda tekered az órát ehova akarod!
  • Prince23
    akkor gondolom safehouseban lévő ágyhoz kell menjek... és akkor magátol feljön egy ablak, h melyik gombbal aludjak
  • Encore
    A középső területen tűzszünet van vagy mi, ott senki sem fog bántani.
  • grebber
    Külön nincs alvás csak safehousokban lehet!
  • gregtom6
    Valaki megmondaná nekem, hogy miért Far Cry 2 ennek a játéknak a neve, ha egylátalán nem kapcsolódik az előző részhez semmilyen szempontból sem?
  • Balumann
    Az normális, hogy akármerre megyek, minden megtámadnak engem, és még követnek is? :S Nemigazán értem, hogy miért üldöz mindenki a játékban, kivéve a középső területen.
  • csuripi
    Kössz, megpróbálom.
  • Prince23
    Jaja már vágom, bocs h nem jeleztem....
    viszont ahol upgradelni kell, pont éjszaka van, és nem tudok gyakorolni...
    melyikkel is kell aludni, melyik billentyű? tudjátok az óra... controllert megnéztem, de nem rtaláltam
  • timantes
    nekem egy szőke csajszit kellett kiszabadítanom!!! igy van már egy szőke fehér csaj és egy nigger picsa társam :D

Valami nigger milicistát választottam az elején....

ui.: kipróbáltam más karakterrel is , mindig más emberek tesz a játékba... egy pont a fejlesztőknek

• Pacal17
    Nah megrendeltem Xboxra :)

Aztán idén már csak 1 max 2 gém jöhet szóba
  • kemotox
    Bakker:D Nemrég lett újrarakva :D Inkább játszok apám gépén. Azért köszi a segítséget mindenkinek!
  • Balinthun
    windows...
  • kemotox
    Játék, driver, directx? Vagy miket lehet még?
  • koschwarz
  • MerlinW
    DX10.1 állítólag annyiban jobb, hogy 8x-os AA mellett is elenyésző a sebességkülönbség. Miután nem tudom sima DX10-esen megnézni, csak DX10.1 és 9-en, nem tudom mennyi különbség van a 10. és a .1 között. Lényeg, hogy grafikai szempontból semmi, hiszen ugyanazokat az effekteket használja.
    Teljesítményben lehet valamennyi.

1440x900 minden max.-on (Ultra+8xAA, HDR, Bloom, stb) úgy fut, mint az álom. Hogy ez a DX10.1, a hardver vagy a játék érdeme nem tudom. Valójában nem is érdekel:)

Annyit tudok, hogy 10.1-ben más algoritmusokat használnak a számításokhoz.
  • Balinthun
    akkor passz.... próbálj meg mindent újratenni!
  • Shodan
    ugye nem a vekkert tekergeted?
  • Balinthun
    http://www.ambx.com/site/about/what
  • kemotox
    Megfelel a minimum követelménynek, és drivert is frissítettem.
  • HeadHunter86
    amBX, Gameplay beállításnál mire jó?? Tudja valaki?
  • Balinthun
    ha már mindenkivel beszéltél ( mind a hármommal) akkor a templomhoz kell menni de azt a térképen jelöli! egyébként nagyon dr house-os amikor beveszi a pirulákat!
  • Balinthun
    ha nem tudod mien géped van magadra vess... egyébként kismillió probléma lehet de sztem a géped bírja. próbálj meg videodrivert frissíteni
  • kirol
    Na kipróbáltam én is egy röpke 10 percre.
    Hát szerintem nem olyan vészes ez a grafika. XP alatt 1280x1024-ben minden a létező legnagyobbon, élsimítás, minden. És vígan fut 40-50 FPS-el.

Még csak a safehouse utáni első telek ütközetéig jutottam el, de a csávók bekerítenek, gránátokat dobálnak minden. Egész jónak tűnik így 10 perc után.
  • kemotox
    Tudja a hóhér milyen gép kell neki:) Sztem azé az se volt egy csúnya játék.
  • Harry Seldon
    Az editor nálam nem akar bejönni. Duplaklikk, töltőképernyő, tücsökciripelés aztán szó nélkül out. Másnál is ez van?

(Maga a játék gond nélkül fut.)
  • Maxtreme
    cod4 megy maxon, lol :)
    3-ad akkora vasigénye van mint ennek :)
  • kemotox
    Sziasztok! Lenne egy nagy problémám, mégpedig az, hogy mikor elkezdem a sztorit, szépen töltöget, és egyszer csak lefagy:S Sz'al mikor már bejönne a kép (szerintem) akor bumm. Minden beállítást levettem minimumra, de így se jó.
    Hogy milyen gépem van azt ne kérdezzétek, nem tom pontosan :D De mondjuk CoD 4 megy maxon. (directix9 es)
    Ha már volt ez a kérdés, és meg is volt válaszolva akkor boccs, de nem találtam.

Köszi!
  • csuripi
    Hali!
    Mike bárjánál az elején, írja, hogy valami gyógyszer, ott mit kell csinálni?
    Benn a bárba már senkivel sem enged beszélni.