Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Igaz , hogy Xbox360-on!!
<#wink>#wink><#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hozok piát és süteményt. <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak túlságosan be vagyok zsongva a játéktól , nagyon szeretném , hogy jól sikerüljön , mert eszméletlenül tetszik!<#rolleyes>#rolleyes>
Starcraft2 e-mail: [email protected]

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mind1 , azért értetted mire gondoltam szerintem...
De egyébként rosszul gondolkodtok, játékokban mindig sokkal rövidebb idõ alatt lehet megtenni a látszólag(!) nagy távolságot mint valóságban... Eleve nagy a látószög, minden távolinak látszik, és rendesen szokás csalni a lépések sebességéval is ....Csak nézzétek meg pl FC-t milyen hamar át lehet kelni egy baszott nagy hegyen !

Amúgy a másik furcsaság: Hogylehet 50×50 km2 , ha a térkép téglalap alakú (2 négyzet kb)
(Vagy csak nem mindenki kocka??! <#buck>#buck>)
xido:
San Andreas térképének fele víz

UI: nekem 3 km 25-30 perc, lehet gyorsan gyalogolok ? <#wave>#wave>
Na , azt megnéztem , ha te 7km-t legyalogolsz kényelmes tempóban 1 óra alatt<#vigyor>#vigyor>
Én már párszor gyalogoltam hazafelé teljesen egyenes útón (egy bekötõút) , 2km az út , a gyaloglásom kicsit sietõs és úgy volt 25 perc az út. Kényelmes tempóban kb 1.5 óra az a 7km! Semmiképpen nem kevesebb , mint 1 óra. (Játékban lévõ gyaloglással viszont kb annyi , igen)
Amúgy , ha a 7×7es bõl legyaloglod azt a 7 kilómétert , ott csak egy max 500m es körzetet látsz , és még akkoris 14 szer végig kell járnod , ami alapból minimum 14 óra , de inkább több (gyalog)! És akkor ez még csak a 7×7es volt , 50×50 be , körülbelül 100-150 órába telne bejárni az egész területet (úgy , ha folyamatosan gyalogolsz , nem nézelõdsz) és akkor még csak a legjobb esetet néztük!

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Snexi: nem 1 óra volt! A gyerek lehet hogy a megjelenéstõl próbálkozott! Persze könnyû volt 1-2 nappal késõbb azt mondani, hogy 1 órája fogott hozzá <#idiota>#idiota> Amúgy meg nem érdekel a warez, meglesz eredetiben 😄
priluki: 7km kényelmes tempóban is kevesebb mint 1 óra 😄
szólt a fickó (Darkcoder) hogy elkezd dolgozni az ügyön,1 óra múlva már volt is crack
nem értem minek raknak rá ilyet,ezt is felszokták törni hamar
Emlékszem, az 1. részben is kb. vagy 15 percet csak azzal töltöttem, hogy az elsõ pályán a mólóról a vízbe ugrálgattam, meg a víz alól bámultam az átszûrõdõ napfényt.
Egy késõbbi pályán meg már a szerencsétlen vaddisznók felkutatása és levadászása kötötte le a figyelmemet, mert teccett ahogyan eldûltek. <#idiota>#idiota>
Sztem ez a rész még több látnivalót és érdekességet tartalmaz majd, tehát nem kell azonnal igyekezni végigvinni, inkább kutatgassunk, nézelõdjünk, fedezzük fel a pálya minden zegét-zugát.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
de asszem fölösleges még ilyenekrõl gondolkodni majd meglássuk. Egy warhead féle hangulatos kis szinkronnak azért örültem vólna.
Jacksparrow: Õ most tudta meg, hogy gépén nem fog futni a Far Cry 2? <#idiota>#idiota>