Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
<#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Freddycom
I wanna play FarCry2!!! Wááááá <#falbav><#vigyor2>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

extra sensory
Az egyik szupi dolog az A.I.-t illetõen, hogyha pl. éjszaka közelítesz meg egy falut, az NPC-k legtöbbje alszik, és nem fenn botorkál meg kóványok a házak körül, vagyis a viselkedésük teljesen hasonlít egy valós helyzetbeni viselkedéshez - így írták valahogy.
Szóval éjszaka több sikerrel végig lehet hajtani egy akciót. Másik dolog, hogy az NPC-k által adott mellékküldetések teljesítése erõsen kihat a fõküldetések alakulására Egy példa: egyik küldetésben a fõ cél egy antennasor felrobbantása, természetesen mélyen az ellenség vonalai mögött. Ha a küldetés végrehajtása elõtt meglátogatjuk valamelyik NPC cimboránkat, kaphatunk néhány mellékküldetést, amiknek bizonyos esetekben drámai hatása lehet. Ha mondjuk úgy döntünk, hogy útban az antenna felé lerombolunk egy vízvezetékrendszert, akkor a pálya egy részét elárasztjuk. Ezután bepattanhatunk olyan csónakokba, amiknek azelõtt a kiszáradt szakadékokban nem sok hasznát vehettük, és sokkal rövidebb úton közelíthetjük meg a fõ küldetés területét.
Ezenkívül minél többször lépünk kapcsolatba az NPC-kel, és minél több feladatot csinálunk meg nekik annál komolyabban igyekszik segíteni. Minden NPC személyiséggel lesz megáldva, és ennek köszönhetõen egyesek jobban hajlanak majd a segítségnyújtástra mások nem. Nem lesz mindegyik ugyanolyan készséges, még akkor sem, ha pl. egyszer segítettünk rajta. Egyeseknek ezzel lehet majd a kedvükre tenni egyeseknek azzal, de az biztos, hogy nem lesz két ugyanolyan séma szerint mûködõ NPC, még az ellenségesek között sem. Jó kis A.I. mi?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

VRSDM
mivel az egész alapja a nagy hype-nak így 100%. szó se volt róla hogy kivennék.

u dont have to listen anybody else but me

Gondolom benne van, de ez nem olyan nagy cucc már. Sokkal jobban érdekelne az a marha jó AI, ami miatt (is) nagy pontszámot kapott a játék.
HeadHunter86
Egyet mondjatok meg nekem. A növények dinamikusan növekednek benne? Ez benne van vagy kivették belõle, mit lehet tudni?

gduck
Pontosan! Grebber takaríthatna picit 😉

Na tessék most olvasom hogy nem csak ez de a Fable 2 is kiszivárgott. (nem szabad megbízni az újságírókban<#ejnye1>)
link
Szerintem a Fallout 3-nál és itt is végleges verzó az ami fent van a neten. A Far cry 2 megjelenéséig 6 nap van, a Fallout 3 megjelenésésig meg 11.
kifli
Ez a retail verzió mit takar? nem a végleges még vagy mi?
Snexi
az hogy kinnt van x360-on nem jelent semmit,fallout 3 is kinn van napok óta x360-on de pc-n nincs

zeus89
Yó van már! megértettem, többször nem kell leirni

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Bokafix2
...és 6-szor <#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tib
Mellesleg minden ilyenre ott a WAREZ rész... Arra lett kitalálva, be kellene tartani és tartatni <#crazya>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

elitehun
5-6 nap alatt végigvinni? kétlem
Tib
Olvass vissza és ne írj hülyeséget...
Ez több mint valószínû, hogy a RETAIL verzió lesz, amibõl NEM LÉTEZIK PC-s...

fallout 3? :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Bokafix2
Nem biztos? Hidd el mielõtt a számláló lejár, már 6-szor végigvitted és a kiegészítõért fogsz nyávogni. <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Azt elfelejtettem írni hogy nem biztos hogy a megjelenés elött pc-re is lesz warez. Lehet hogy csak az xboxost lopták ki. Pl: Fallout 3
Mi a franc? Mindig mondják hogy pc-re mekkora a warez de ez nem semmi. A legjobb címeket mind kilopják xboxra. Még a megjelenés elött(plusz azok vannak hamarabb a neten) Fallout 3,Far Cry 2, Dead space
Prince23
A pc-s megjelenést úgy is a kiszabott határidõhöz szabják. akkor a a dead space is meg kellett volna jelenjen, ha itt tartunk.

Synchronous
Eszement hangulatos ez a gémpléj video! Az eleje olyan mint egy afrikai kalandfilm bevezetõ képsorai.
Amikor megy a kocsival és jönnek szembe gyalog az emberek, meg integet és köszön nekik, bölény elállja az utat<#vigyor> npc-k komolyak, szervezkednek, szal sztem tök reális. Grafika pazar, terület hatalmas, a textúrák még így a videón keresztül is kristálytisztának tûnnek... mi lesz itt ha kijön pc-re is? <#guluszem1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
"This game simply rocks! 9/10!
Great Gfx, Huge Dynamic open world"

Next PC upgrade: 2022

gduck
Hát én meg arra vagyok kíváncsi, hogy a Collector Pack verzióban lesz-e felirat! Ha nem, akkor remélem valahogy bele lehet majd csempészni <#szomoru1>

grebber
Azt írnák már ki a magyar verzió mikor jön,mert csak ennek tudatában rendelem elõ!

Next PC upgrade: 2022

Tommy093
igaz ez a goombas dolog 😄 devan PC is<#kuss>

88GTX 2G E8500

Tommy093
sztem nem kell addig várnod ha az ,,illegális'' utat választod <#buck>

88GTX 2G E8500

Tommy093
http://www.dailymotion.com/video/k6PtuXsN4DQegHMEUH
itt van egy multis videó jónak tûnik

88GTX 2G E8500

FlyHigh
Nem esnék kétségbe ha már szerdán ezzel kéne játszani.😄 Amúgy ha 8-ba ideér akkor még jó szerintem, az még nagyábol normális ár.

Thrash \'Till Death

Tommy093
jaja vanám

88GTX 2G E8500

kirol
Multi van ebben?

Tommy093
az a lényeg hogy ösziszünetr lesz mivel tolni<#vigyor2> . hát azért remélem valamennyire elmegy majd<#gonosz1>

88GTX 2G E8500

Tommy093
jah értem

88GTX 2G E8500

gduck
Európában október 24 a hivatalos dátum!

Tommy093
eddig is oktober 22. volt nem?

88GTX 2G E8500

Tommy093
6.999,- ft elörendelve 576 nál

88GTX 2G E8500

gduck
6290, de sztem ez változni fog mert az euró árfolyam fel-alá "jójózik" <#shakehead>

UI: és átírták a dátumot: 2008. október 22.-re! Eddig október vége-november eleje volt! Ezek szerint már van vmi szállítási infójuk 😊

kirol
Mert mennyibe kerül?

Ez a videó iszonyat hangulatos! Ez az óriási terület szabadon bejárható lesz?
Mert ha ilyen szép, meg élettel teli lesz, csak úgy bóklászni a nagyvilágba is érdemes lesz.

Álltalában akinek box-a van van pc-je is sztm.. Délután majd mondok egy kis "elsö" benyomást a játékrol 😊) Amugy tényleg nem drága,szoval ha jo megveszem,ennyinek kéne lenni a játékok árának 😄

kirol
Esetleg nem lehet, hogy azért, mert mondjuk akinek box-a van, nincs PC-je, boxon meg nem tudom hogyan lehet torrentezni???

Ha meg van PC-je, akkor meg már arra mókuskodik? 😄

Tommy093
nemtudom hogy cod wawot vegyem vagy farcry 2<#vigyor2>, bár ugyis meglátom most jön waw béta akkor eldöntöm 😄 am far cry 2 nagyon olcsó sztem

88GTX 2G E8500

gduck
Ezt a játékot nagyon sokan meg fogják venni <#wink>

Tib
Nem azért szedik többen a PC-s verziókat, mert a "világ szégyenei vagyunk", hanem azért, mert a PC-sek nagyságrendekkel többen vannak, mint a konzolosok... Ennyi <#crazya>

felony
Lehet hogy sokan töltik a boxos verziót, de majd nézd meg, hogy pc-re hányan fogják szedni. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy azt merjem mondani: nagyságrendekkel többen. Ezért valóban a világ szégyenei vagyunk (én legalábbis biztos <#rinya>)

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

"meaning it's region free for the pal owners 😊 " hopp

Tib
Igen, ez tényleg az... És elég bosszantó, hogy kiadták...
Bár valami nagyon korai változat lehet, mert nem így kezdõdik: hiányos a menüje 😊

Tib
Ez szerintem nem kilopás... Nekem is megvan az Xbox360-as verziója vagy 10 napja, mint promóciós példány.
Mivel nem sokat küldtek ki belõle, valószínûleg a játék programon belül sorszámozott. Így könnyû beazonosítani, hogy kitõl kerülhetett ki és az a legkevesebb, hogy a Ubi feketelistára teszi <#taps>

Törölt felhasználó
FlyHigh
Jah de érted, mi pc-sek vagyunk a világ szégyene.<#idiota>

Thrash \'Till Death

kirol
Na, mondom én, nagyon pörög az boxwarez. <#nemtudom>