9022
Far Cry 2
-
#3895 optimalizáció ötös. komolyan példa értékű.
a játékról nem írnék még annyira nem merültem bele. de eddig csalódás nem ért :) jó jel. -
#3894 Este 11-kor érkeztem meg a a városba, ahol két fekete tinédzser egy feladattal bízott meg. Öljem meg a rendőrfőnököt 20 gyémánt fejében. Szemrebbenés nélkül rábólintottam a dologra, jobb dolgom úgysem volt, a környéken már nem voltak ellenségeim.
Kora hajnalban felkaptam a rekétavetőmet, egy shotgun-t és a kedvenc pisztolyomat, majd elindultam. Félúton egy nagyobb helyőrségbe botlottam, ahol pillanatok alatt körbevettek. A földön kuporogva, a kocsim mögött kerestem fedezéket, miközben mint fedőtűzként eleresztettem egy rakétát.
Két katonát láttam közeledni, sietősen kellet tárat cserélnem, de az beragadt. Eldobtam a gépfegyvert, előkaptam a pisztolyomat. Nem tudom mi volt a balszerencsém oka, de ez is beragadt. Pengémet kirántva torkom szakadtából ordítva kiugrottam az autó mögül és egyenesen a felém futó katonának estem.
Abban a pillanatban éreztem ahogy a mellkasomon áthatol egy golyó... Elvesztettem az eszméletem.
Pár pillanat múlva egy női kéz ragadott meg. Alig bírtam nyitva tartani a szemem, csak a nő arcát láttam. Az adrenalintól üveges tekintetét, miközben pisztolya folyamatosan durrog. Amilyen gyorsan csak tudtam beadtam magamnak egy érzéstelenítőt, kivettem a golyót a mellkasomból és bekötöztam a sebemet. A nő felém dobott egy pisztolyt, amivel azonnal akcióba lendültem.
Miután végeztem az utolsó őrrel is, megpillantottam a segítőmet a földön. Nem volt elég kötszerem, nem tudtam rajta segíteni. Odamentem hozzá, ő megragadta a pisztolyomat és szenvedő, könyörgő tekintettel a saját fejéhez szorította.
Mögöttem egy autó fényszórója világította be a terepet. Nem volt időm gondolkodni, elmotyogtam egy gyors imát és meghúztam a ravaszt. Felálltam, az autó felé fordultam. Valamilyen 4x4-es fekete luxusverda volt. A rendőrfőnök.
Leakasztottam vállamról a rakétavetőt, megcéloztam és lőttem. A kapitány halálára megannyi Rover indult felém, de én pengémet a számba véve belevetettem magam a folyóba.
Zseniális a játék:)
Normal fokozaton kötelező, könnyű fokozaton gáz. Az AI nem csinál semmit, csak jön mint a tank, megnéztem. Normálon már élvezetes a harc. -
#3893 Nyomja még valaki négy magon? Remélem alapból használja majd. -
#3892 Settings: Demo(Playback (Demo Ranch)), 1280x1024 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Custom), Vegetation(High), Shading(Very High), Terrain(High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(High), Shadow(Medium), Ambient(High), Hdr(No), Bloom(No), Fire(High), Physics(High), RealTrees(High)
# Total Frames: 1110, Total Time: 31,38s
# Average Framerate: 35,38
# Max. Framerate: 42,18 (Frame:99, 2,52s)
# Min. Framerate: 27,19 (Frame:1052, 29,46s -
#3891 Remélem nem, de eddig az az érzésem mint az Assassin's Creed-nél. Van pár mellékmisszió és egy fő. ÉS újra és újra ugyanazt kell csinálni. Olyan rohadt monotonná tud válni hogy PFf. Remélem itt nem ez lesz végig. -
#3890 amúgy csak egy jótanács mert láttam hogy itt korábban írták hogy milyen nehéz mindnkit kinyirni meg hogy ne népesítsék be a táborokat könnyebb ha este mentek mert akk kevesebben vannak akik figyelnek -
#3889 Ott valami más probléma lesz. Még nekem is megy minden high-on (a textures-t vettem csak mediumra), fizika very high, tűz szintén. Nem megy le 30 fps alá. -
Harry Seldon #3888 Az érdekes... Szinte koppra ugyanolyan a gépünk, nálam Vista alatt, 1680-ban, legmagasabb beállításokkal, élsímítás nélkül nem megy 40 alá. -
Ari18 #3887 na ez már jó
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
* Total Frames: 1855, Total Time: 51,02s
* Average Framerate: 36,36
* Max. Framerate: 64,55 (Frame:0, 0,02s)
* Min. Framerate: 23,37 (Frame:1036, 28,25s)
Ez eléggé kevés de a játék sokkal jobban fut,ne foglalkozzál vele. -
#3886 -
ToMy_ #3885 járt már úgy más is, hogy rögzített géppuskából nem tudott kiszállni?
csak lövöldözés, körbeforgás, de kiszállás nuku...
remélem nem vmi ArmA-sirály-szerűség... -
#3884 Ja és a fegyverberagadás és a kocsiszerelés se utolsó dolog xDD
Marha poénos tud lenni, mikor fedezék mögül kiugrok és lőnék a sotival, de beragad a skulló és a szerencsétlen meg elkezdi ütlegelni a puskát aztán egyszercsak kipotyog xDD
Olyan is volt már, hogy felrobbant a pisztoly a kezemben :DDD
Marha jó ez a játék. -
Ari18 #3883 Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(2x), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
* Total Frames: 2714, Total Time: 51,01s
* Average Framerate: 53,21
* Max. Framerate: 80,20 (Frame:187, 2,70s)
* Min. Framerate: 35,87 (Frame:1166, 20,82s)
-
#3882 Jó kis gáma. És fut mint disznó!!! Semmi akadás... -
#3881 nem tökéletes, inkább azt mondanám üde, kellemes meglepetés, igazából semmit nem vártam tőle -
#3880 ne gondold hogy akár egy pillanatig is komolyan gondoltam, inkább arra akartam utalni hogy sokszor a kevesebb is lehet több... -
#3879 2-3 órát toltam...nekem az a szilárd véleményem, hogy ilyen igényes játékot már régóta nem adtak ki. Egyszerűen tökéletes. Hibátlan a grafika, hibátlan az optimalizáció, hibátlanok a fegyverhangok, hibátlan a játékmenet, hibátlan a lövöldözés stb.
Azt hittem, hogy csak 1 sima fps lesz, erre kapok egy GTA szabadságú fps-t xD
Nagyon jó, hogy nem csak agyatlanul lövöldözni kell, hanem megvan benne az a a fajta realitás, ami miatt már rákészül az ember minden egyes ellenségére, és kiélvezi azt. Nem vész el a sniperkedés öröme.
Egy szépséghiba van szerintem. És ez a fegyverek lóbálása. Megkapom az irányítást, előre szegezem a fegyvert. Beszálok a kocsiba, kiszállok a kocsiból megint előre szegezem a fegyvert. Bemegyek a házamba, kijövök a házamból és megint előre tartja a fegyvert...egy hide weapon gomb igazán elfért volna a controlsban. Látszik, hogy nagyon adtak a realitás megteremtéséhez, de ez ebben a kategóriában szerintem szarvashiba.
Eddig csak ez miatt orrolok. Ahhoz képest, hogy milyen szép, ultra highon megy egy 8600 GTS-en, és még a sun rayek se lassítanak be.
10-ből 11 pont ez a játék! Egyszerűen hibátlan.
-
#3878 Semmi gond ott. Így ennyit tud. Viszont ha leveszed AA-t 2x-re, és a shadow-ot very high-ra, megugrik az FPS. -
#3877 ettings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (75Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Custom), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Average Framerate: 28,34
Max. Framerate: 40,20
Min. Framerate: 21,92 -
peti71 #3876 Komoly,
MÁR uninstall. -
#3875 Valaki postolhatna hasonló beállításokal 4870-el egy benchmark értéket.
Szerintem ez nagyon kevés.
-
#3874 Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (75Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Average Framerate: 28,87
Max. Framerate: 40,71
Min. Framerate: 21,09 -
#3873 jó neked, nekem maxon egyes helyszíneken már csak 20 fps körül fut, de még highon is 30 körül fut, szal hagyom a gamet, úgy látszik ez a gépem nem bírja... nevetséges -
#3872 Úgy tűnik akkor nem csak én érzem ezt az ürességet, szerintem ebből az ide oda kocsikázok megcsinálom ennek annak a küldetését témában a Mercenaries jobban tetszett, bár ezzel még nem sokat játszottam. -
#3871 Hát ja, ezzel csak az a gond, hogy a Piramisok meg Szfinx teljesen máshol vannak, jóval északabbra, Szahara és szavanna nem egy. -
Janoooo #3870 Egyetértek!!!
Meg akartam venni eredetiben, de örülök h kipróbáltam elötte.
A grafika szép. De ezen kívül nagyon gyenge játék. Rohadt unalmas h a térképen 1ik sarokból mész a másikba, közben mindenki megtámad és ennyi a játék.
A multira még kiváncsi lennék, de már az se nagyon érdekel, ezek után.
Az első rész sokkal jobb volt! -
#3869 Nincs mit...
De bekapcsolása mellett még azért szépen fut a játék?
(nem érdekel az fps szám, hanem az emberi szemmel látható mozgóképek folyamatosok e:DD) -
XeroX #3868 amBX effekt: Eddig nem tudtam mi az, így be sem volt kapcsolva.
Bekapcsolás után az erdőbe dobott molotov káprázatos erdőtüzet okozott.
Thx a kommentedet.
-
#3867 -
Micsu #3866 hát az BIZTOS hogy az 1 éve megjelent crysis grafikában megveri a játékot, de vas igénye sincs akkor, nem úgy optimalizálták a játékot mint a stalkert
most próbáltam ki hangulata eddig bejött, majd meglátjuk mi lesz a végére -
#3865 okok, nem gond, nekem is fullon fut 1440*900ban 4xeres AAval :D -
#3864 Játszani kell inkább, a játék maximális beállítással nem szaggat, ez a lényeg, Dunia motor remek! ambx effektet is tartalmazz. Jól optimalizált, ez a lényeg. hiába jöttök a fps stattal :D -
#3863 Ez így szerintem nemigaz. Már a vezetgetés is fasza szerintem. Legalábbis a Jeeppel:D Az Afrika feelig meg 100% os... Voltál már a sivatagi missziónál? -
#3862 Jajj ne legyél már ilyen negatív! Én is megnéztem, kinek milyen konfigon hogyan fut. Támpontot adhat néha másoknak, ha valami nem klappol. -
#3861 hát azért egy ekkora akadályt hogy épp ezen a területen nincs város, azért még leküdök simán a suspension of disbelief segítségével...igaz, a szfinx meg a piramisok benne lehetnének -
Harry Seldon #3860 Azé' ez így enyhán sommás, nem? -
Harry Seldon #3859 Ja, hát igen, lehet, kissé megszalad a készítők keze az editorban. :D Mondjuk remélem nem termelődik újra stalkeresen az ellenfél a posztoknál? Ugye nem? :D -
#3858 review:
pár óra játék után iszonyúan unalmas, kihalt az egész, maximum a feketéket lehet lőni meg a zebrákat
küldetések laposak, utazhatsz egy csomót, közben kaszabolhatod aki szembejön
grafika így nem ér semmit, hiába szép ha a játék játszhatatlan
afrika feelingből semmi nem jön át, lusták voltak várost modellezni, következő rész biztos az antarktiszon fog játszódni
butított GTA, reméljük az jobban sikerül
uninstall......
-
xido #3857 na ilyet már láttam a Mercenarys-ban is,alig jöttem ki a bázisból az elején:) -
Harry Seldon #3856 Nem tudlak megnyugtani, mert szerintem mi vagyunk a lámák. :) Vélhetően taktikázni kell, osonni, felmérni és lecsapni. Mert ez a rohanás itt úgy tűnik, nem játékos.