Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Nem olyan vészes. Ennyi még belefér
grebber
Gameplay ebben is milyen már amikor felrobban a faszinál a bomba hogy csúszik a teste 😞

Next PC upgrade: 2022

http://www.youtube.com/watch?v=_HmDUsDykdM&fmt=18
NeBby
Szerintem tegyetek ki a banner alá vagy a szövegboxba egy 12+ os táblát...<#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Synchronous
vérzebra.... wáááá

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

NeBby
*mindennap=mindig

NeBby
Páran írták , tehát tisztázzuk : A játékban csak magyar FELIRAT lesz , amit az angolba is pillanatok alatt bele lehet másolni , tehát ha szeretnél vele minél elõbb játszani, akkor fölösleges megvárni.

A futár AZNAP fogja kihozni a játékot , szinte mindenhova (mo-on belül persze) , fõleg hogyha nagyvárosba , vagy amellett laksz , ugyanis már náluk van a termék legrosszabb esetbe elõzõ nap , tehát simán ki tudják küldeni (eddig én mindennap megkaptam aznap , Pécs mellett egy faluban lakok) .

kifli
szerintem elég jó lett minõségben is (rádión/élõbe) Meg angolba is káromkodnak és egy csomót magyar fülnek sokkal viccesebbé tették pl aztbesztmegba*ta
Synchronous
Amúgy jó, de "vót má". <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

elitehun
Ja csak sztem ebben a játékban nem lehet meghalni! én még 1 videóban se láttam meghalni a csávót
Bokafix2
"Ha pedig 1x lelõnek, akkor már nem játszhatsz a játékkal!"

Wazz, ez de durva lenne! <#hehe> Ha egyszer kinyírnának, nem kezdhetnél új játékot, sõt még ha újratelepítenéd sem engedne játszani. Egyszóval egyáltalán nem játszhatnál.
Ekkor lenne csak igazán izgalmas a játék. <#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Adam II
Nekem is tökmindegy milyen nyelvû, amúgy se szeretem a szinkront legalább is játékokban. Crysis szinkronjára rá lehet mondani, hogy jó de lehet csak a túl sok káromkodás miatt érzem így nem igazán vették komolyan a szinkronszínészek a dolgot.

zeus89
akkor viszont nekem már mind1 h angolul vagy magyarul irja, mind2-õt vágom 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

grebber
Nem lesz,csak felirat!

zeus89
Far Cry 2-be is lesz szinkron?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

bertino
amiota náluk veszek gamet (fél-1 éve kb ?) azota mindig így veszem és mindig el tudtam hozni elsõ napon, persze futárral más...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
értesítenek ha kaphato, akkor adhatsz le rendelést.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Én tudom mit várhatok hiszen raklap videót láttam már.
Bár fogalmam sincs miért veszem meg még ha kínoznának sem tudnám megindokolni.

Galaxisneten nem lehet elõrendelni jelengleg vagy csak nálam nem jó valami??
Mert ott azt írják "Ez egy értesítés kérési lehetõség. A játék megjelenésekor e-mailt küldünk, mely segítségével a tényleges megrendelés leadható lesz majd."
Basszus nehogymár a megjelenés után lehessen csak elõrendelni ki látott már ilyet.

Shep
Hát ha veszem én is a magyart veszem, de igazából az a bajom, hogy még mindig nem tiszta számomra mit is kapok majd a pénzemért, a Crysisoknál ilyen nem volt, meg mondjuk ott volt egy demo is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Na akkor már van konkrétumuk.Legutóbb mikor néztem akkor még nem lehetett tudni mikor lesz magyar verzió.
Jól látom nemlehet elõrendelni??

Tommy093
csütörtökön jön ki de sztem szerdán vagy kedden lesz ,,demó'' .

88GTX 2G E8500

öö..ez itt nem elég konkrétum?😊

farcry2
felony
kíváncsi lennék arra is, hogy az ajánlott 8600gts mit produkál<#nyes>

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

grebber
Nekem mindeképpen elõbb lesz "demó" mivel még mindig mindig nincs konkrétum mikor jön a magyar feliratos verzió angolt meg csak "demóként"tolom majd addig.

Kandurex
kár érte :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Hát én továbbra sem tudom ,hogy megvegyem -e, vagy sem, valahogy még mindig nem tudom mire számítsak, persze ha elõbb lesz "demo" akkor azt meglesem aztán majd meghozom a döntést.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kaszi46
pc verzióban lesz kihajlás?

*Posse*T.W.D*

Tommy093
akkor az én kártyám is vhogy ígylessz..

88GTX 2G E8500

grebber
Nem tudom hogy hihetõ-e ez a teszt amirõl már volt szó.Furcsálom hogy élsimitás nélkül gyorsabb a 4850 mint a 8800GT (ez érthetõ ) ,ellenben élsimitás bekapcsolásával már lasabb mint a 8800GT sõt még a 3870 nél is.
Kiváncsian várom valóságban hogy fog futni.

elitehun
Még mindig 5 nap de mind1
felony
Sorry, nem láttam az idézõjeleket<#idiota>

Tommy093
ez az idõpont mostmár biztos nem lessz elhúzva 😊 nem menekül elsenki elõl<#buck>

88GTX 2G E8500

atila4
az már nem sok 😛

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Tommy093
türelem 4 nap az már semmi<#vigyor3>

88GTX 2G E8500

elitehun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a warezra érted?
The Protector
A net nem lessz zárva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elite
Ja, inkább örüljünk, hogy legalább ennyi van, és nem egyszerûen kiizzadja a golyót a fedezék mögött.
Vagy nézd meg a battlefield 1942. Ott egyszerûen mozgat egy csavarkulcsot a tank elõtt állva, és megjavul. <#vigyor2>
Ez egy játék, és a játékélmény a fontos.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

grebber
lol baszzus nem látjátok a rohadt "-jelet?? Nem nekem kell magyarázni ez a leirás nem az enyém mivel pc-re még nem jelent meg és én csak ott tudnám kiprobálni.

De nyugi bele pár nap múlva én is alázom majd a hibái miatt!<#eplus2> És akkor már nem lehet majd a RETAIL verziócska mögé bújni.

Adam II
Ami engem kissé idegesít ,hogy megint felcserélték a fegyverek oldalait legalábbis az AK esetében tuti. Most komolyan elég szép ez a játék és szerintem akkor is bejönne mindenkinek ha nem látná ahogy röpködnek ki a hüvelyek. Meg itt magyaráznak milyen valósághû de én nem örülnék ha a valóságban néhány centire az arcomtól köpködné ki a forró rezet meg gázokat nem véletlen teszik jobb oldalra a hüvelykivetõ nyílást.

gduck
Persze! Csak a színes dolgokhoz szabad nyúlni,a többit a szervízben intézik! Szal ha lerobbansz a játékban, használjad a mobilt és hívjad a szervízt! Ha pedig 1x lelõnek, akkor már nem játszhatsz a játékkal! <#vigyor>

koschwarz
mi a baj? a golyót is a kiskéseddel szeded ki a combodból, harc közben. ez komoly? <#hehe>

mi a faxért kell már a kákán is csomót keresni? <#ticking><#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

elite
Nincs új a nap alatt...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elitehun
Tulajdonképpen 5 nap mert 23-án minden zárva van<#falbav><#wilting><#help><#bdead>
Adam II
Sok még ez a négy nap.

gduck
Pontosan! Az csak egy fórum idézet 😉

NEOreg3
õ csak idézett valahonnan, ez nem az õ véleményét tükrözi<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Seth
Vadássz le egy vérzebrát, éjszaka....egyedül....,például <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

felony
Ha egysíkúak a feladatok, akkor mondjál néhány lehetõséget, amivel változatosabbá lehetett volna tenni a küldetéseket.

"Fontos megemlíteni, hogy az AMD semmiféle támogatást nem nyújt ehhez a meghajtóhoz, illetve mivel nem ment át a szokásos teljes tesztprocedúrán, ezért csak felkészültebb felhasználóknak ajánlott."
Ez mit akar jelenteni amúgy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit