Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
na igen. Nagyon becsülendõ hogy Ubiék nem 11-12kért szórják a játékaikat, mint az agyhalott EA...

Arról nem is beszélve, hogy 6990 Ft-ért még a multit is belecsempészték a játékba 😊))))))))))

Tegnap egy jóbarátomnál töltöttem az estémet, X360-aztunk...de nem ez a lényeg. Überkonzolos sráccal folytatott kommunikácijukat ügyesen kihallgatva, arra a kérdésre, hogy mikor lesz kapható a gém X360-ra (mert 2 hete megrendelte és érdeklõdött), azt a választ kapta, hogy lehet hogy ma, lehet, hogy holnap, de lehet, hogy csak NOVEMBER ELEJÉN szállítanak Magyarországra. No, de nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak ha egy ezzel foglalkozó jó magyarszki kereskedõ sem tud konkrét idõpontot mondani, akkor valami nagy trükközés megy a háttérben... Vagy ez is csak a marketing része, hogy mégjobban felcsigázzák az érdeklõdõket...Az biztos, hogy nálam tuti vétel az FC2.

Tib
3.1 GB-t telepít fel

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

NeBby
Hû , szépen telibekaptad <#gun>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Na most lehet hogy xar a fizika ,én nem tudom,de még a lerobbanó motorháztetõt is el lehet lõni a levegõben.A második lövés után egyértelmûen megváltozik a pörgése.

Ettõl még persze lehet rossz a játék...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Thx kiprobálom 😊

NeBby
Manual szerint 6 , internet szerint 12 , szerintem 3.16GB ! <#nyes>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Bokafix2
Kb. 8 GB hely kell neki.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Gb ra gondoltam bocs.

mekkora ez a játék pcre?

Bokafix2
Sztem ha lesz legalább olyan mint az 1. részé, akkor már elég jó lesz. Lehet valami törzsi dobszóló fog menni, amilyen afrikai tájon megszokott zene. Bár ez csak feltevés, én nem játszottam vele, nem tudom pontosan.

Shep
Ez eddig jó, csak nehogy a nagy hosszúságban ellaposodjon a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mNzJean
A zenérõl nem nagyon esett szó ,milyen? A crysis-nél nagyon bejött nekem a hangulatfokozó interaktív zene, szerintem sokat dob egy játékon a jó háttér zene, na meg a hangok.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

rage
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Scouser
Mi van neked sem elég a sacred2?😊

You\'ll Never Walk Alone

rage
Na, ez egy érdekes vélemény volt, ilyesmi jöhet még bõven 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

kill3r21
És akkor még nem is beszéltem az árnyékokrol meg a napszakváltozásokról! 😊
az hogy a karorádon állitod be hogy mikor akarsz kelni az meg már csak apróság...este 8 kor lefekszel és reggel 8 kor kelsz addig látod a tájat felgyorsitva....eszméletlen 😊
dienesoft
Én is jelen.

bordy
hát ezt lehetett tudni hogy semmi köze az fc-hez hiába a név. de ez nem baj. nem szeretem a szörny hentelést egyáltalán mára. én még meg is elõgeztem a jó játékot mert általában ubitól jó cucc jön ki, és ez csak megerõsít ebben.

Mr Bishop
<#eljen><#worship>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

kill3r21
ÉN azt a sok lámát rühellem aki aztmondja hogy húde keveset hoztak ki ebböl a Cryengine 2 öböl ....a vicc az hogy nem is az hehe! 😊 ha véleményemre vagytok kiváncsiak akkor a crysis szebb, de holvan abba ennyi minden? ott max a játékidö alig több 12 oránál 😊 szal nem is érdemes a kettöt összehasonlitani 😊
Balumann
Nah, most már tényleg kiváncsi vagyok a játékra.

kill3r21
hát ezért nem is igen tértem ki a grafikára...mert abba beleköt még majd a joisten is...😊 pont annyira kellemes a graf mint ami kell ehhez a játék élményhez 😊
lac coo
Valami ilyesmit vártam, nem agyonbumpolt faleveleket ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kandurex
jól hangzik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
Hát gyerekek, egy 6 órányi játék után azt kell mondjam, ez igen über game..lesznek itt viták hogy grafika ide grafika oda blabla...nemtom a pcs mien lesz, de ha csak a játékot nézzük engem letaglozott..gamer nyelven egy far cry fps van összegyurva egy GTA szerü mission rendszerrel..safe house meg hasonlok..nekem nagyon bejön hogy menni kell a küldetésért adott emberekhez és közben telefonon jöhet mellékküldetés (ala GTA), ne adj isten véletlenül találsz egy mappát ami szintén egy feladat...😊 Egy szó mint 100 aki azt vája mint az FC 1 az bebukta..aki meg jot akar játszani az jol járt 😊 játkidö a játék méretével ellenben elég komoly lesz (6 ora játék után mindössze 8% a Stat, és nem koboroltam sokat nyomattam a küldiket) hogy szó essen a grafról is xbox360on eszméletlen , de mivel én is pc hiv vagyok remélem hogy pc-n szebb lesz! A Fizika nagyon komoly, robbanások belengetik még az isten......t is😊 levelek repkednek stbstb..pl nekem nagyon tetszett amikor benyook egy gánátot az ellen felé és ott a környéken van löszer tartalék azok elkezdenek felrobbanni mint a petárdák és ez még nem semmi sebez is akár engem is 😊 ott a készitöknél a pont....a jármüvek kellemes irényitással vannak megáldva 😊 a fegyverek élethüek...és a legfontosabb számomra nagy ujitás legalábbis sehol nem találkoztam hasonlovan a fenyák elhasználodnak...elöször csak be -be ragadnak aztán eccer csak huss lövés közbe kettéreped 😊 aztán a száraz plcra dobott molotov leégeti a környéket az megint piros pont...szal nmálam ez a game hangulatba csillagos 5ös...és ez a vélemény csak 6 ora játék után....akkor milesz még amit még én nem láttam? nah Peace emberek és bocs hogy leirtam a véleményem, de legalább nem arrol van szo hogy mikor jön hanem hogy kb mire számitsatok 😊 Ha megköveztek mert a boxos vezröl irtam hát igy jártam....peace 😊
Bokafix2
Hát az már tényleg hamar itt van, de mi lesz ha lejár a számláló? Ha lenullázódik akkor majd azt kezdi el mérni, hogy a játék megjelenésétõl mennyi idõ telt már el? Akkor 4 nap múlva ugyanitt fog tartani, csak akkor már elõre fele megy. <#idiota><#idiota>

Freddycom
stagnál

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

norbi56
Na most mivan a játékkal h ennyi hsz jön?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Szasza20
Nem neked ment belarus csak véletlen rányomtam a "válasz erre"

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
2 napot fél lábon is <#wink>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Nemtudom a játék megjelent e már,de már ATI soknak van hozzá driver hotfix
XP hez
Vistához

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

SZilaJMaGGoT
Hagyjuk már ezt... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

belarus
Gondolkoztam már azon ,hogy veszek bele még 1GB ramot.De kössz az infót!

mama 2
Õõõõ... megjegyzem ez nem én voltam, hanem az ál mama2. Mert van egy ember aki beregisztrált a ugyan úgy mama 2 néven, csak az õ nickéjbe a mama után három szóköz van, az enyémbe meg kettõ!
Szóval nem én voltam az elõbb, hanem az ál mama. Az eredeti én vagyok. Aki nem hiszi, nézze meg a regisztráció idõpontját...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

gduck
Én fontért vettem, bocsi a link valamiért már euróban mutatja 😉 Esetleg EZ A LINK

UI: csak "megijedtem", remélem itthon nem megy feljebb az ára <#wow1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bokafix2
Hát logikus hogy ha nem fog menni, akkor nem fogod játszani... <#idiota>

De sztem emaitt ne aggódj mert eldöcög az. Ramot kellene még lopni sztem legalább 1 Gb-ot a gépbe, és máris virítana.

ha te 45-ért vetted és most meg 60 akkor nem 10font az árkülönbség :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

belarus
Ha nem fog menni akkor nem fogom játszani majd játszok mást.

Sõt ha nagyon angyalok vagyunk, akkor még + hozzá egy oprendszer, NOD32 vírusvédelem, stb... <#nyes>

gduck
HOPPÁ! Az UbiStore 10 fonttal megemelte a gyûjtõi változat árát <#wow1> Én még 45-ért vettem!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SZilaJMaGGoT
Az úgy már sok...<#idiota>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ProGabe
szóval vett egy 150-180 ezres gépet, de gondolom a játékot meg nem vette meg hozzá...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Freddycom
összedob egy új konfigot.
Ahova játok fórumozni, ott volt egy olyan eset, h egy kölök játékhoz mérten vett gépet, konkrétan a Crysis Warheadhez.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Mert ha nem, akkor mit fogsz csinálni? De most komolyan érdekel...

grebber
Beállításokat nem tudjuk nem vagyunk jósok!Menni fog ez a biztos.

Next PC upgrade: 2022

Gunner
1024 min-medium

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Riddick21
Persze, sõt, szerintem vegyél ki belõle ezt azt, hogy követhetõ sebességû legyen az akció! 😉

<#help>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

belarus
Sziasztok!Szerintetek menne ezen a konfin ez a játék?Alaplap:Gigabyte,Grafkártya:GeForce ASUS en9600gso 512MB 128bit DDR2,Proc:AMD 5000Dual-Core 2,60GHZ,Ram:1GB.És milyen beállításokkal?