Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Galaxisneten neten rendelve csak 6290FT!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
"Nekem meg pont hogy bejön az ellenfelek mozgása. Támadnak mint atom. Ha nem mész be a bázisra, csak "belõsz", akkor autóba pattannak és szó szerint õrült módjára rád rontanak. Ha bemész a bázisukra, akkor se mindegyik szembõl megy neked, hanem szépen megkerülnek és hátulról lõnek a patkányok. tetszik az is, hogy nagyon sokszor nem halnak meg egy lövéstõl, ilyenkor csak fekszenek bénán kezükben maradék pisztolyukat szorongatva, és várják, hogy vagy arra jársz vagy nem. Ha igen, akkor szépen belédlõnek még párat.
Ha viszont nagyon messzirõl sniperrel lõsz ki egyet, akkor a többi elõbb szétnéz hogy honnan jöhetet a lövés, aztán ha nem lát akkor vagy fejvesztve rohangál, de inkább jellemzõ hogy elbújik valahova, és várja hogy megjelenj.
Tiszta játékidõ eddig 13 óra és 16%nál járok. Bár én nyitogatok meg fele mindent, nem kimondottan a küldikre hajtok."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Hm az igen valaki írta 6 óra alatt csak 8%-nál van.Akkor eléggé játékos függõ a téma!
Me akkor megvárom azt, me én xbox-on már játszom nagyba 60%-nál vagyok 9 és fél óra játékkal...
De akkor apámnak megvárom inkább a Honosított verziót!
- nálunk nem vol gyûjtõi változat elõrendelés
- a mi régiónkból nincs elérhetõ "digitális" (letölthetõ) változat
A PC-nél valószínûleg megcsúsztak a honosítással, ezért késik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hogy kell emberek ellen harcolni a map Editor-ban.
köszi!!!!!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"A képviselet tájékoztatása alapján a megjelenés csúszik, várhatóan novemberben jelenik meg a játék itthon"
576-an nincs ilyen hír!
Nekem külföldrõl jön, ma adták fel.... Nemtom ezt miért kellet kimoderálni <#guluszem1>#guluszem1>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
gõzöm sincs mi leheet a baja<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gun>#gun><#boxer>#boxer>
Valakinek valamilyen ötlet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!