9022
Far Cry 2
-
#4607 Hol akarsz áthajtani mészárlás nélkül? Az őrhelyekre gondolsz? Elvileg ha scoutolod őket akkor nem lesznek ott! -
#4606 13 óra játékkal befejeztem!
Nekem nagyon tetszett, kicsit a Graf lehetett volna szebb, na de nem baj türhető volt még, azért ekkora területet megoldani töltés nélkül nem lehetett egyszerű, tehát fogadjuk el így sztem.
Végleges értékelés 9/10. -
#4605 Lehet majd áthajtani mészárlás nélkül??? Mikor? -
daneelolivaw #4604 üdv!
most akkor mi a fasz van? miért kell ennyit halasztani a két megjelenés között? már rég megjelent mindenhol,csak itt nem! még le se tölthetem ps-re,meg kell várnom, a francba is! -
Rodman6 #4603 Bezzeg az Unreal motort veszik szépszámmal... szépnek szép csak valahogy rajzfilmes mint élethű... Pedig mennyi jó motor van és lesz - Serious Engine 3(Serious Sam 3), CryEngine, COD motorja, stb... -
#4602 -
#4601 Kicsit több játékidő és az őrállásokon való gyors áthajtás után azt mondom jobban tetszik a játék, mint eleinte. Amikor meg már unom a küldetéseket pirománkodok egy kicsit valami füves részen:D. Fegyvereket én sem szoktam venni, minek, úgyis mindenkit a bozótvágó késsel ölök meg:D -
#4600 Ez pech:D Én kb félpercenként F5-özök.Mert első 3 órában elég sokszor belefeledkeztem mentésekbe azt kezdhettem sok minden előlről. -
#4599 Silenced makarov egész hasznos, és eddig nem találtam senkinél.. -
#4598 Hozzá tartozik, hogy elég rég mentettem, itt meg ömlöttek sokan, én meg gondoltam kidobálok a lyukból pár gránátot, meg molotovot, aztán kijövök, ha tiszta a terep.. Ahhhhaaa.. :DDD -
#4597 Na hogy kell igazán durván megszopni??? :DDDD
-
#4596 Köszi szépen a segítséget. -
#4595 Köszi! -
#4594 De amúgy az az érdekes hogy hiába szenved ki magából szép (és fc2 esetében gyors) graf engine-eket a cégek (Crytek- Cryengine és Cryengine 2,Ubisoft most ezt a DUNIA-t. Mégsem veszi őket a lőtéri kutya sem :( Bár ezt a duniat nem tudom mivel csak most jött ki lehet licenszeli majd pár esetleg sok stúdió.Mert ebben van potenciál tutira. -
#4593 Itt egy cikk. Bár nem ír ilyesmiről olyan részletesen.
Link -
#4592 Hali!
Figyuzzatok, nem tudtok valami cikket ami a játék környezetéről, erről az afrikai szavanna meg őserdő stb lemodellezéséről írnak? Szal a tervezők hogy csinálták meg ilyesmi. -
#4591 Hullarabló. -
GazCamp3r #4590 köcce BÁLU :D -
#4589 A pálya közepén adják az olyan küldetéseket, amikért gyémántot kapsz! -
#4588 9 óra 52 perc 62% és 32 gyémánt
Nem vettem eddig semmit ,mert értelmét nem látom úgyis akit lelövök elszedem a fegyverét azt annyi. -
BzySid #4587 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy ha már játszom a játékkal Ultra Highon vagy 10 percet akkor miért kezd el a játék indokolatlanul beszaggatni, ami addig tökéletesen ment. Köszönöm a segítséget. Egyébként 1280-ban 8800GT-vel.
-
GazCamp3r #4586 mi az a miliciás küldi? :D -
#4585 De az lesz a megoldás nekem is így kellett. -
#4584 Van mikor. bug van, és a kéz nem jelenik meg az ajtónál, hanem kintebb a teraszra mikor fellépsz.
mászkájl az ajtó előtt. lehet beugrik a kéz, és nyomkodd az E gombot.
Ha nem akkor passz. -
#4583 táska vagy milicíás küldik -
GazCamp3r #4582 hogy tudok gyémántot szerezni a táskákon kivül? Eddig csak a fegyver kereskedő küldetéseit csináltam, de az nemad, csak ugy fegyókat. Hova menjek gyémánté? :D -
#4581 SEGÍTSETEK MÁR PLEASE!!!Ott járok h elfogyott a gyógyszerem és a papbácsi adott egy olyan küldetést h vmit elvileg megkell feújni.Le kel menni a map jobb alsó sarkába egy házhoz.Van pár fegyveres egy kocsis,azokat kinírom,megyek a házhoz de nem lehet bemenni,nem jelenik meg a kéz az ajtóknál.Bármit csinálok nem tudok tovább jutni és a GPS folyamatosan azt a helyet jelöli.(A háznál van vmi busz rom,pár sír és egy buggy) AKI MÁR MEGCSINÁLTA AZ SEGÍTSEN!!!!!!! -
ricsa008 #4580 találtam egy várat és van benne egy széf aminél villog a gyémánt bigyó a széfeket ki lehet valahogy nyitni? -
#4579 Ha a gyémánt fele nézel, akkor világítani fog. Így keresd meg, hogy melyik irányba van a gyémánt, és menny egészen addig, amíg nem találod meg a táskát, amiben a gyémánt van. -
felegyi #4578 Sillent MP5-öt mindenki szerezze be! Hihetetlenül pontos. Annyi a baj hogy kb 5mp alatt kilövi a tárat... -
#4577 Sztem is el lehet vele baromkodni! -
Rodman6 #4576 Nincs meg az a hangulata mint egy original crytek játéknak, de el lehet vele hülyülni -
#4575 hasonló gépem van és nálam is így megy! A DDR3 meg minek még? 4 giga DDr2 rammal melyik játék nem megy? :) -
xido #4574 nem te vagy a béna...pár erőszakos ugrással néha picit feljutsz..aztán úgyis lecsúszol...mert...csak...sajna nem hegymászós alkatra van építve... -
#4573 hát ezaz... milyen dolog már hogy megsoroznak egy AK val és erre elkezded kihúzni a drótot a lábadból??? amúgy nekem rohadtul tetszenek az ilyen dolgok, imádom.. csak kevés játékba van még ilyesmi :( -
Matyesz56 #4572 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy amikor elmentem a csajért a palota után, ahol a csávó bemondta amit a papíron volt, mit kell csinálni? Mert ez a nő nekem csak a fegyverét baszkurálja.
-
priluki #4571 lol,nekem ilyen törések sosincsenek,meg hogy belémáll szög faág stb :D -
Cat 02 #4570 Nekem tovább szokta bírni :P Viszont kár h nem KELL aludni :S -
#4569 koszi a valaszt! -
Madi92 #4568 Valami vélemény a 4541-re?Másnál is így van, vagy én vagyok béna?