Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batistuta007
Hali

Most játszottam vele vagy 4 órát megállás nélkül!sztem jobb mint a crysis,grafja nem szebb viszont így sokkal élethûbb!kicsit hülyén hangzik de a crysis már nagyon csicsa volt!a játékmenetben annyi hiba hogy sokat kell kocsikázni,de legalább nem 3-4 óra alatt lesz kiakasztva!a hangulat a hangok meg minden 10/10

PrisonMan
Helyesírásod ott van a szeren!!
"eccerû" ---> gratulálok!
"crysisnál" ---> Crysisnél
"Megérte várni." ---> Akkor itt hol is a kérdés? <#idiota>

elitehun
Válaszok
1:Nem szebb a crysisnál de így is gyönyörû
2:passz
3:sztem igen
beamkiller
sziasztok!
Nekem olyan hibat ir ki amikor elakarom inditani ,h Desktop is not set to 32bit mode, unable to continue! vmi megoldas erre? Vistam van 32bites 😞((

The Protector
Hy nem szeretnék sok üzti végigolvasni.Egy 1 eccerû kérdéssorozat.
1.szebb a crysisnál?
2.optimalizálás(8600gT vel mire számítsak)
3.Jó a gme?Megérte várni.Örülnék ha vki válaszolna pláne ha többen is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SötétBarom
Az elég lol lenne, ha grebber kollégának ez nem esett volna le 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

erre valaki lécci

gduck
Nekem a teszt megy, de a játék fekete képernyõ+hang van 😞 Szal most rakom vissza a 178.24-es drivert én is...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Köszi...pedig van ez a 180.42-es ezzel állítólag sokkal gyorsabb a game, de nekem az EVGA-val nem megy a venti szabályzás alatta...ugyhogy maradok 178.24-nél...
Köszi mégegyszer....

SZilaJMaGGoT
A viaszbábúk nem az engine hibája, egyszerûen szar material van összedobva hozzá... Moddb-n van egy rakás tutorial, h pl id thech4-hez hogy tudsz ilyen olyan shadereket összedobni amilyet mégcsak elsem tudtál volna képzelni benne... Sõt id tech 3-hoz is van "kamus" normalmap, ami mégcsak nem is nézki rosszul... A legtöbb game engine eléggé rugalmas, nem múlik azon minden... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Rage47
de most a demo miatt fagy ki, vagy amúgyis bugos :S
Shep
Túlságosan nagy volt a hype (hogy egy csúnya idegen szóval éljek) körülötte, aztán ilyenkor elég sok a csalódás. Ezért mondtam én, hogy majd a "demo" kipróbálása után döntök a vásárlásról, mert nem tudom mire számítsak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Úgy látom nem értitek! Nem mindenki ellenség!!! De ha rátartod a fegyvert pl. 4 másodperce akkor az lesz! Ugyanúgy ha lelövöd a társát, akkor is az lesz! Amit írtál az sztem nem hiba!!!

NeBby
Azért , mert lehet velük haverkodni! Ha nem lõsz rájuk , akkor valahogy be lehet kerülni a társaságukba.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

SZilaJMaGGoT
A textúrákban nincsenek poligonok, a textúrák pixelekbõl állnak, a 3d-s objektumok állnak poligonokból...<#wilting>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

grebber
Már lentebb írtam minden very high illetve amit lehet az ultra high dx10 mod 2x AA. 178.24 -es driver!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Megy fel safehause-hoz egy kis emelkedõn ott van fennt 3 ellenfél.
1. Nem vesz észre fényes nappal hogy a nyílt úton megyek fel pedig ott áll a dombon kb 15 méterre. Mikor felérek csontra velem szemben ül ez egyik a másik továbbra is a kis homokzsákok mögött áll,de még mindig nem vettek észre.Oda állok a faszi mögé agyonlövöm na ekkor már az ülõ faszi is életrekellt és reagált.
Egy kalap szar lett eddig azt tudom mondani.
Erõsen gondolkodom hogy visszamondom és inkább a sacred 2-öt veszem meg.

<#eljen>

Chocho
Mármint az én gépemtõl ne várjon. 😄

Gaming is believing.

Te milyen beállításokkal tolod, melyik driverrel????

Chocho
Igen, én is kiszúrtam, hogy nem az igazi. Az ellenfelek nagy fölényben sem csinálnak szinte semmit, még akkor sem, ha ott ugrabugrálok az orruk elõtt.

A grafika szvsz nagyon szép, és még az ára sem olyan nagy. Az én gépemen (4400+, 2 giga ram, HD 3870) minden maxon megy, kivéve az árnyékokat. Az médium. Így belõve szuperül fut a játék (persze FSAA-t ne is várjon senki).

Gaming is believing.

OK, megpróbálom.
Prince23
Sztem a kiadókat támogatod ezzel, és ihletet adsz így a programozóknak is ezáltal...

Kishozi
Tegyél fel eggyel régebbi drivert! A legújabbal nekem is ez volt a problémám.

Shep
Jó lenne rájönni mi okozza, mert elég zavaró, fõleg ha már egy ideje nem mentettél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Húú ez a játék nagyon ott van..nekem nagyon bejön én megveszem ezzel is remélem támogatom a fejlesztöket......
most arra lennék kiváncsi hogy kinek hogyan fut....
Köszi és bocsánat....

valaki segitsen. szétlötték a lángyszórómat, hogy tudom megjavitani?

Volt valakinek olyan problémája,hogy indítás után csak fekete képernyõ és annyi?
Mi lehet a gond? Kodekre gondoltam,de azt leszedtem,ugyanaz a hiba.
ReaL KiLLeR
Ezek a képek (azért nem 1-tõl 1-ig) egészen jó reklámnak számítanak a grafikus enginnek, majd tovább utok a játék 1 %-nánál, ha megírtam a multimédia házi dolgozatomat, és igyekszem megcsodálni a tájat.
Egy pillanatra engem is megdermesztett, hogy az egyik házikó elõtt álló két fickóból lelõttem az egyiket mindössze néhány méterrõl, mire a másik meg sem fordult hosszú másodpercekig pl a lövés irányába. Máskor viszont megölt valaki, akit nem is láttam, úgyhogy kiegyenlített a játék. 😄

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

gduck

ReaL KiLLeR
Nálam nem csomagol be mindent, a jó játékmenetet, a beleélés lehetõségét stb.-t az über alles grafika, viszont csalódni meg nem valósított ígéretek ellenében én is tudok, és most amiatt, hogy a Far Cry 2 is behódolt a 8 bites égbolt õrületnek (nézzetek fel éjszaka az égre) , ráadásul egyátalán nem csúnya, de egy 2008-as elvárásoknak megfelelni igyekvõ Doom 3 engine-t enged sejteni a látvány mögött az ún. PVC bábúk alapján, azt kellett tennem. A legtöbb UE 3 motorra épülõ virtuális világ már nem "gyönyörködtetett" ilyen polírozott gumi emberkékben, nem is beszélve a Crysisrõl. Nem teljesen kiábrándulva jegyeztem ezt meg, de sokkal többet vártam 1 - 2 elõzetesnek köszönhetõen. Nekem a Brothers in Arms jobban tetszik pl., és ugyanígy nem szaggatott maximumon.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Rage47
nekem is másodjára... mikor felveszem egyes helyeken az életet kékhalál
grebber
Ja amúgy így 2 óra alatt az AI-ról.
Sikerült alulmúlni a Crysisban lévõ AI-t nagyon de nagyon negatív értelemben 😞

grebber

Bammeg itt fikázzák a grafikát, vicc,sztm nagyon is jo a graf!!! A gépigényt nem tudom megmondani de sztm azis elfogadhato,játékmenet megintcsak über,mikell még??

köszönöm,megnézem hátha.....

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Kishozi
Addig forogsz körbe, amíg folyamatosan nem világít az a led a GPS-en. ha megvan, elindúlsz egyenesen elõre. bent a házban lesz egy táska, benne a gyémánttal.

Nem lehet valahogy megoldani hogy az elenõrzési pontokon ne legyen ellenség?Akárm ennyit megölök késöbb mindig lesznek ott. Idegesítõ hogy valahova el kéne mennem de folyton le kell álnom lövöldözni. (nem akkor baj de zavart mikor pl gyógyszerért mentem)
inter94

néha belassul de nem vészes

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

mNzJean
<#rinya>
Szerintem, nem elég egy játékhoz a jó grafika . Ha a játékos szellemileg sivár ,és nem tudja beleélni magát abba amivel játszik ,nem tudja átélni , és beleképzelni magát abba a világba akkor cseszheted a jó grafikádat , azzal sem fog örömet okozni a játék. Csak egy kis fantázia meg egy kis átélés kell és gyengébb grafikával is élvezni fogod a játékot.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

zeus89
Nekem a legújabb driverrel legnagyobb események között leesik az fps 15-re kb. (grafika minden ultra high) ... általába meg olyan 25-30 fps ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Szánalmas, hogy a grafika alapján ítéled meg a játékot... Akkor szórakozz 3DMarkkal

Scouser
Neked hogyan fut azzal a procival?

You\'ll Never Walk Alone

exTrem
Hi all. Most fogok nekikezdeni. Aki játszik már vele és kb képben van, hogy körülbelül milyen gépigénye van az kérem írja le, hogy a konfigurációm elég e a játékhoz. Nem low grafikára értendo 😊

sziasztok!
ennél a gyémánt.os feladatnál mit kell csinálni? megnyomom az 5-ös gombot de semmi nem történik,semmi zöld nincsen vagy mi?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Hát..én már játszottam úgy a HL2 ep1-el---<#hehe>

rambuu
Több törénet szál van, attól függ, hogy a piros küldetéseket csinálod, avagy a kékeket, és más lessz a befejezés.
Ezért lessz érdemes legalább 2x átmenni rajta.

Bokafix2
A wc-n ülve jáccad laptopon. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mila69en
bakker honnan? rendelted meg?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dx 10.1 es a gém?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy