Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synchronous
Valaki úgyis elcsórja. <#nyes>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Szasza20
Na beteszteltem Én is, nekem tetszik! Ez a Max grafika! Utánna csak a textúrát vettem vissza Very High-ra, minden más maradt a képen látható állapotba és így 30-40 fps!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

mi az a press ... to scale your map? nem akar eltûnni a képernyõrõl... bill beállításoknál nincs is ilyen... <#help>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

gduck
Nincs hamachim, nem is akarok telepíteni 😞
Amúgy iszonyú hangulatos a multi is, csak még retttentõ kevesen vannak 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fehercsoki
Úgyértem hogy a fenti menüsor tûnt el az editorból tehát ha megnyitom üres az egész csak a pálya van ott.

NeBby
Akik multizni szeretnének:

(mondjuk holnap vagy ma este , bár gondolom mindenki a singlet tolja , de addig gyûljünk)

Hamachi szoba: FarCry2-SG
Jelszó: fc2

Gyertek , gyertek , míg van hely! <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

mila69en
eddig mindent überel 😄 és rádásul nem is pííz érte amit kérnek😊 bolondnak is megéri😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Prince23
Ez valami istenkirály játék. Crysis warhead év játéka kilövé! BiaHH Top 3 eddig. WH top 2
Kötelezõ vétel lesz ez!

wesker24
Map editor Test in game 0-val konzol lehiv quittomainmenu beir is kint vagy a menüben !
Fehercsoki
Map editorba nekem nincsenek fennt menük,voltak de most eltûntek hogy lehet visszahozni õket?

Ja ezért kérdeztem hogy milye van....

wesker24
Fekete képernyõ az kifejezetten vga driver hiba ha nvidia karid van !

Legujabb Nvidia driver orvosolja ezt a problémát !
milyen gép, milyen OS, milyen driver, milyen codek????

A Stalker hasonlítást és a grafra értettem....a fák, meg a füüüü (az nagyon jóó)...<#hehe>

Én akármit csinálok,nem indul el a game,csak fekete képernyõ fogad...😞
Már ne harudj rám, de te le vagy maradva, és igazad is van ennek a mérete még a 4gigát sem éri el olvassá mán vissza egy kicsit földi....

Meg Phenom......sorry<#worship>

Ne bánts az AMD- procit én nagyon sok ilyen procis gépet raktam össze mostanában....elfut azon minden....és jól....igaz a legtöbbje 6000+-os volt...

Az új Stalker is 4 giga körüli volt, nem lepõdnék meg ha ez is kb annyi lenne. Úgy látszik, a fejlesztõk rájöttek, h a jobb graffal párhuzamosan nem kell a játék méretét is növelni.
Amúgy kíváncsi lennék, h a Crysishoz képest ez mennyivel optimalizáltabb??? És hogy van-e a pályarészek között töltés? Mert azt utáltam a Far Cry 1-ben, a Stalkerben és a Crysisben is, h bejelentették, töltés nélküli környezet meg minden, és nem olyan lett. Ez igen elrontja a játékélményt.

SZilaJMaGGoT
krájzisznak ejtjük ugye?? akkor krájzisznál nem nél... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

NeBby
Nemhogy örülnétek neki , hogy kicsi és nem foglal annyi helyet <#wilting>
Ha meg 20gb lenne , akkor meg az lenne a probléma...
Új engine , új tömörítés = kisebb helyigény , a játék nem változik tõle!

The Protector
Ezt h érted h AMD konfig.Csak a procim amd.Egyébként tiszta szívbõl utálom mert egy gyengébb c2d is jobban teljesít ennél.akarom mondani lassabb/régebbi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mr Bishop
jaja...
én is a stalkerhez hasonlítanám

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Tényleg gyönyörû, de azért a crysis a szebb volt....nekem olyan stalker filingem van a játék alatt mintha annak a modjával játszanék....

mapi
Nem túl kicsi a game mérete?

gduck
A DVD: 3 853 220 KB
A telepített játék: 3 398 768 KB

Mr Bishop
Szép képek, grebber, ne kekeckedj kérlek alássan...

NeBby
Akik nem vesznek észre , azok azért nem vesznek észre , mert nem támadnak meg , ha nem lõsz rájuk! Valahogy lehet velük barátkozni....

Mr Bishop
Így van.

grebber

Next PC upgrade: 2022

NeBby
Jó az MI , semmi gond vele , sõt!
Sokkal jobb , mint ami a crysisben volt.... Csak azt nem szeretem bennük , hogy mindig elütnek kocsival <#buck>

Mr Bishop
Vezérlõpult-Rendszer-Speciális-Teljesítmény beállítások-speciális-virtuális memória-módosítás.

gduck
Ez lemaradt az elsõ fényképrõl <#nyes>

tobias88
néha csinál érdekeset, pl 10 méterrõl nem vesz észre meg hasonlók
wesker24
Sajátgép Tulajdonságok Speciális Teljesitmény Beállitások Speciális fül és ott van a virtuális memória módositása
Segítség vírtuális memoriát hogy kell magasabbra állítani? Nem tölti be a játékot 15 percig csak loading
Mr Bishop
ááá...
Ezt csak grebber írta, azóta le se száll a game-rõl.
Mégis csak jó.

Pacal17
Ááááhhh ma télleg meg kéne rendelnem 😄

Télleg nagyon kaka az MI?

wesker24
Én is felraktam a legujabb Nvidia drivert de nálam se ment a venti szablyozás alatta de viszont másik progival már szinte ugyanugy megy a venti szabályozás ahogy eddig ! Tehát probléma egy szál se !

Amugy javaslom a Rivatuner progi letöltését ebben is van ventilátor szabályozó !
Sziasztok!
Teszteltem, egész jól elmuzsikál a gépemen, úgy 30 fps körül, ha tüzet gyújtok, vagy nagyobb zúzás van akkor huszonpár, és mindez maximum grafikai beállításokkal 1280*1024-ben, élsimítás nélkül (ha azt ráteszem jópár fps-el lejjebb viszi). De lehet, hogy kompromisszumot fogok kötni, rárakok egy kis élsimítást, hogy ne legyen cakkos, és lejebb veszek valamit a grafóból és úgy tolom majd 😊

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Mr Bishop
Azért az a jelzõ erre a játékra, hogy "kalap szar", az azért több , mint túlzás.
A pokol tüzére azokat, akiknek a tökéletes se elég...

mapi
?

gduck
Pár multis kép (az utsó 1 percre estem be):

Ja bocs, vak vagyok, látom a gépedet. Lazán fog menni. Én a következõ gépen játszom 1024x768, medium beállítában: 4000+ San Diego, 2GB Ram és Radeon 1950GT. Eddig nem volt vele probléma.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

FlyHigh
Szerintem nagyon jó lett. Úgy vártam mint egy átlag játékot, nem vagyok már 14 éves h minden szar marketingnek bedõljek.😄

Thrash \'Till Death

Eccerû az szleng. Gusztustalan netes szleng. De én ezen nem akadok ki, mivel százszor látok ilyeneket, hogy mindíg (helyesen mindig), alíg (helyesen alig), amik nem szlengek, hanem elgépelések vagy rosszul rögzült dolgok. Én nem teszem szóvá, mivel én is elgépelek ezt-azt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

AMD konfiggal ne reménykedj , talán low-medium-on menni fog

The Protector
nyád.ha már ennyit képes voltál leírni akkor méltóztathattál volna válaszolni.a tahóság teteje.Azért köszi a választ elitehunnak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Told nyugodtan, gépigénye barátibb, mint a Crysisnak. Simán fog menni nálad is (legalábbis a VGAd megfelelõ, a többit nem írtad le, de 2 GB ram és már süvít is).

mapi
Hi! Akinek megvan a far cry 2 (originál),az meg tudná mondani,hogy hány gigás?