Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Amúgy iszonyú hangulatos a multi is, csak még retttentõ kevesen vannak 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
(mondjuk holnap vagy ma este , bár gondolom mindenki a singlet tolja , de addig gyûljünk)
Hamachi szoba: FarCry2-SG
Jelszó: fc2
Gyertek , gyertek , míg van hely! <#vigyor>#vigyor>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Kötelezõ vétel lesz ez!
Legujabb Nvidia driver orvosolja ezt a problémát !
Amúgy kíváncsi lennék, h a Crysishoz képest ez mennyivel optimalizáltabb??? És hogy van-e a pályarészek között töltés? Mert azt utáltam a Far Cry 1-ben, a Stalkerben és a Crysisben is, h bejelentették, töltés nélküli környezet meg minden, és nem olyan lett. Ez igen elrontja a játékélményt.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha meg 20gb lenne , akkor meg az lenne a probléma...
Új engine , új tömörítés = kisebb helyigény , a játék nem változik tõle!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
én is a stalkerhez hasonlítanám
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
A telepített játék: 3 398 768 KB
Sokkal jobb , mint ami a crysisben volt.... Csak azt nem szeretem bennük , hogy mindig elütnek kocsival <#buck>#buck>
Ezt csak grebber írta, azóta le se száll a game-rõl.
Mégis csak jó.
Amugy javaslom a Rivatuner progi letöltését ebben is van ventilátor szabályozó !
Teszteltem, egész jól elmuzsikál a gépemen, úgy 30 fps körül, ha tüzet gyújtok, vagy nagyobb zúzás van akkor huszonpár, és mindez maximum grafikai beállításokkal 1280*1024-ben, élsimítás nélkül (ha azt ráteszem jópár fps-el lejjebb viszi). De lehet, hogy kompromisszumot fogok kötni, rárakok egy kis élsimítást, hogy ne legyen cakkos, és lejebb veszek valamit a grafóból és úgy tolom majd 😊
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
A pokol tüzére azokat, akiknek a tökéletes se elég...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Thrash \'Till Death
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?