Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Hát szerintem nem olyan vészes ez a grafika. XP alatt 1280x1024-ben minden a létezõ legnagyobbon, élsimítás, minden. És vígan fut 40-50 FPS-el.
Még csak a safehouse utáni elsõ telek ütközetéig jutottam el, de a csávók bekerítenek, gránátokat dobálnak minden. Egész jónak tûnik így 10 perc után.
(Maga a játék gond nélkül fut.)
www.gamedroid.hu
Hogy milyen gépem van azt ne kérdezzétek, nem tom pontosan 😄 De mondjuk CoD 4 megy maxon. (directix9 es)
Ha már volt ez a kérdés, és meg is volt válaszolva akkor boccs, de nem találtam.
Köszi!
Mike bárjánál az elején, írja, hogy valami gyógyszer, ott mit kell csinálni?
Benn a bárba már senkivel sem enged beszélni.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Játék során sok ilyen lesz mert 221 gyémánt van! Ezzel lehet fizetni a fegyverekért stbkért.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
am nagyon nagy játék!!!!!!
csak kár h nem magyar
A megjelenés: Perfekt. 1680-ban játszom, DX10, VH minden és egy 8800GT-vel olyan szépen fut, hogy öröm játszani. Mindemellet a látvány az valami kegyetlen. Annyiban tér el a Crysistól, hogy itt nem hajolnak meg a levelek amikor átmész egy bokron, és leszakítani is csak vékony bokor ágakat lehet lövésekkel. Amúgy szerintem úgy összességében hozza a Crysis szintjét 90%-ban.
A játékmenet: Eddig sokat nem tudtam leszûrni, de free roam van, az már most látszik.
Elsõ ránézésre minden a helyén van, ezzel a játékkal az Ubi rohadt nagyot tehet le az asztalra. Persze még korai az ömlengésem, hiszen alig játszottam vele háromnegyed órát, de eddig csillagos ötös!
A magyar terjesztõ pedig rohadjon meg.
www.gamedroid.hu
Lenéztem véletlenül, aztán azóta ezen röhögök... Nagyon csúnya baki. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez most elég nagy dilemma elé állított... 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mint már mondtam nekem nem tetszik a fizika,mert az hogy csinálnak terjedõ tüzet és azt hiszik ezzel le van tudva a dolog akkor nagyot tévedtek.
Pl a tûz terjed felmászik a fára az leég leesenek az ágai elkormosodik ez eddig szép és jó ,de azt már nehéz lehetett megcsinálni hogy a fadobozok is elégjenek amik a tûz útjába kerülnek.
Növényzetnél amikor átmegyünk rajtuk érdekesen mintha gumiból lennének visszaállnak eredeti állapotukba.A másik meg fegyverrel le lehet lõni a leveleket pl a lapulevelekrõl de a kés suhintgatására nem reagál mert minek.
Robbanásra csomo dolog nem úgy reagál ahogy kéne pedig semmibõl nem tartott volna megcsinálni hogy egy csíra funérbodá szétessen robbanás hatására.
Gépi inteligencia erre mondtam már pár példát. (És nem azért reagálnak késõn mert lehetne velük haverkodni.Mivel ha fegyvertelenül megyek akkor is rámtámadnak a safehausoknál)
Küldetések játék hosszuságára való tekintettel. Persze hogy hosszú és végre nem 6 órás átlag fps ahogy sokan istenitik.Persze mivel a majd kb az akár 60 óra gamebõl megcsinálod azt a pár küldetést ami van ebbõl olyan 55 óra csak a bolyongás a nagyon nagy terep miatt.
Amit pozitívumként tudok felhozni a FC2 mellett azok a következõek:
-Nagyon nagy pálya ellenére sehol nincsen töltés bármerre menjek
-A kinézetéhez képest barátságos optimalizáció szerintem (azért szerintem mert eddig még nem láttam olyat aki pl 8600GT kröüli VGA val tolná és neki is jól futott volna)
- tûz terjedése
Nálam max 85%-ot ér ez a game.Azt hogy megveszem-e hát nemtudom...
Ki hol vette meg itthon?
Igazából leszarom a magyar feliratot meg kézikönyvet az érdekel, hogy most hol szerezhetõ be leggyorsabban ésszerû áron.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak ennel nema .
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H