Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Itt nem vágom mit kell csinálni? upgrde volt, d enincs senki se ott, így nem tom a fegyvert megszerezni...
Hát ha sikerülne bejutnom multizni és látnám hogy milyen a multija akkor lehet megvenném ,de egyre inkább elhatárolodom a vételtõl.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
full 1920*1200-ban szal mindenképpen 4magosat vegyél....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PROCESSZOR: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom
VIDEÓKÁRTYA: NVidia 8600 GTS, ATI X1900 (Shader Model 3, 512 M😎
RENDSZER MEMÓRIA: 2 GB
SZABAD HELY: ~12 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD meghajtó "
háháh, pont ilyen gépem van 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
Amúgy ezek a safehouse-ok is fejlüdnek.Pl nekem kiirta hogy autóval bõvült bár nemtudom melyik és hol mert nem találtam autót.
PSN ID.: Beegabor
A mentés mire jó a safehousokban ha simán f5-el is tudok quicksavet ? :S
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vásárlás elõtt állok és érdekelne, hogy használja-e a 4 magot vagy csak kettõt, továbbá, hogy megy-e rendesen nincs valami trükk a 4 mag miatt etc.?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
viszont ahol upgradelni kell, pont éjszaka van, és nem tudok gyakorolni...
melyikkel is kell aludni, melyik billentyû? tudjátok az óra... controllert megnéztem, de nem rtaláltam
Valami nigger milicistát választottam az elején....
ui.: kipróbáltam más karakterrel is , mindig más emberek tesz a játékba... egy pont a fejlesztõknek
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Teljesítményben lehet valamennyi.
1440x900 minden max.-on (Ultra+8xAA, HDR, Bloom, stb) úgy fut, mint az álom. Hogy ez a DX10.1, a hardver vagy a játék érdeme nem tudom. Valójában nem is érdekel😊
Annyit tudok, hogy 10.1-ben más algoritmusokat használnak a számításokhoz.
[merlinw.org]
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?