Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamedroid.hu
Egyébként hogy kell a gránát és a molotov közt váltani, ha mindkettõ van?
Because fuck you. That\'s why.
a távcsövezés csak annyiban segít gondolom hogy minden megjelenik a térképen
Közelmész, 5-el elõ a térképet, aztán jobbklikk közben az a távcsõ. Kifigyeled õket, aztán támadás. Ha mindenki meghalt az ellenõrzõ ponton, akkor odamész a fegyverhalomhoz, és felveszel valami lõszert. Ekkor irja ki, hogy semlegesitetted a pontot. De vigyázni kell, mert vannak járõrözõk is. És ha azt nem nyirod ki, visszatérnek újra benépesítik a pontot. Sõt, van hogy megérkezésedkor páran direkt elhúznak kocsin. Érdemes kilõni õket gyorsan, vagy lehet flangálni utánuk...
Next PC upgrade: 2022
* Average Framerate: 33,52
* Max. Framerate: 51,93
* Min. Framerate: 20,90
fotográfik kolomp edisön :D
Mert elfogyott gyógyszerem és oda kéne menni ahol adnak de hiába járkálok már vagy 30 perce egyik helyszínrõl a másikra csak nem találom meg.Így nagyon szar barangolni ide oda.
Minden maxon, 4X aa és 1240*1024 felbontásnál, dx9-el.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Leszarom.
Jól megy és kész.
consoleba beírod hogy: showFPS <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És a legszebb benne, hogy minden highon (de hdr off) 1280x1024-ben tökéletesen megy a gépemen. Nem tudom hány fps, de full játszható, és messze simábban fut mint a crysis. (c2d 2.8ghz, hd2600xt, 2gb ram, vista) Úgy láttam még van 2 graphics level a high fölött is, azokat ki se próbáltam, mert így is bazi jól néz ki az egész, és szépen fut. Kiirta hogy rakjam fel az sp1-et, de simán megy nélküle. Updatelt valamit a dx-en, meg a .net 2.0-n aminek behalt az installere, szal end programra kellett böknöm és úgy fejezte be az installt... Ja, és úgyérzem OpenAL a game. Elsõre megy az 5.1, méghozzá nagyon jól pozicionálja a hangokat. Rengeteget kellett rá hagyatkoznom, hogy halljam honnan jönnek dzsippel, vagy ilyesmi.
A játékmenet jó. Nem tökéletes, de jobb mint a crysis. Nem olyan egysíkú. Ugyanakkor pl néha a semmibõl foglalnak vissza egy-egy útellenõrzési pontot... vagy pl találtam egy várat, bementem, irtottam ki mindenkit, már nem volt senki, de még kiabáltak. Aztán a végén nekem kellett megtalálni hol van még 1 vagy 2 ember, mert nem jöttek rám... Az AI sokszor simán átlát a bozóton, sokszor meg azt se veszi észre ha 1 méterre állok.
A terület hatalmas, de kissé unalmas a sok mászkálás. Egyébként van állat dögivel. Találtam már birkákat, valami nagyobb tehén szerû cuccokat, zebrákat, meg ilyesmiket. Ami még vontatottabbá teszi, hogy a fegyverdealerhez is járni kell, meg gyógyszerért is járni kell...
Egyébként easyn kezdtem el, és úgy veszem észre itt szépen realisztikusan sebez az én fegyverem 😊 Az övék persze nem, de ahányan ahány oldalról támadnak néha, meg rejtõznek, elég húzós lehet normalon, hát még hardon. Úgy aztán tényleg egy év lenne végigjátszani, annyit kéne taktikázni mindenhol. Igy is volt ahol kinyirtak. A sniper igy is majdnem megöl 1 lövéssel pl. A rangeroveres vadászok is elég keményen támadnak, megpróbálnak elütni, és kõzben még lõnek is. Aztán mikor közvetlen mellettem vannak, akkor megállnak és próbálnak leugrálni az autóról, hogy gyalog lõjenek le. Na ekkor szoktam alárakni az autójuknak gránátot. Emberbe 1HS=kill (kispisztolyból 2), ide-oda belelövök akkor vagy meghal vagy nem, meg van hogy sniperrel ellövöm a lábát, aztán még ott fetreng nekem. Vagy hasba lövöm és ott gubbaszt a földön. Látom hogy nyúlna a pisztolyáért, és akkor késsel kivégzem 😊 Ezt jól kitalálták, van hogy elvágja a torkát, vagy hasbaszúrja... meg az is állati jó, ahogy felgyullad a szavanna. Mittomén alárakok molotovval vagy gránáttal a járõr rangerovernek, és repülnek le az emberek, a maradék meg elég a tûzben 😊 Volt olyan táboruk amit úgy pucoltam ki, hogy bebasztam 5 molotovot, és a tûz intézte a dolgokat. Még a fák is lángot fognak, lombkorona is leég. Csak gyakran futni kell, mert gyorsan terjed felém is a tûz 😊 Meg is haltam egyik helyen, mert volt egy propán tartályuk, ami elõször golyót fogott, és lövelni kezdett a gáz belõle egy lángcsóvával. Aztán berobbant...
Találtam szép vízeséses helyet is, meg tavat, folyót, hegyre felmásztam valami antennához... szal elég változatos.
Az irányítást szokni kell, szerintem kicsit konzolos beütése van. Sokmindent ugyanazokkal a gombokkal kell csinálni (helyzettõl függõen), de ezt az elsõ szakaszban a tutorial jól elmondja.
Összességében szerintem az utóbbi idõk legjobb játéka. Crysis ehhez képest béna techdemo.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Öröm nézni😄
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ