Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékról nem írnék még annyira nem merültem bele. de eddig csalódás nem ért 😊 jó jel.
u dont have to listen anybody else but me
Kora hajnalban felkaptam a rekétavetõmet, egy shotgun-t és a kedvenc pisztolyomat, majd elindultam. Félúton egy nagyobb helyõrségbe botlottam, ahol pillanatok alatt körbevettek. A földön kuporogva, a kocsim mögött kerestem fedezéket, miközben mint fedõtûzként eleresztettem egy rakétát.
Két katonát láttam közeledni, sietõsen kellet tárat cserélnem, de az beragadt. Eldobtam a gépfegyvert, elõkaptam a pisztolyomat. Nem tudom mi volt a balszerencsém oka, de ez is beragadt. Pengémet kirántva torkom szakadtából ordítva kiugrottam az autó mögül és egyenesen a felém futó katonának estem.
Abban a pillanatban éreztem ahogy a mellkasomon áthatol egy golyó... Elvesztettem az eszméletem.
Pár pillanat múlva egy nõi kéz ragadott meg. Alig bírtam nyitva tartani a szemem, csak a nõ arcát láttam. Az adrenalintól üveges tekintetét, miközben pisztolya folyamatosan durrog. Amilyen gyorsan csak tudtam beadtam magamnak egy érzéstelenítõt, kivettem a golyót a mellkasomból és bekötöztam a sebemet. A nõ felém dobott egy pisztolyt, amivel azonnal akcióba lendültem.
Miután végeztem az utolsó õrrel is, megpillantottam a segítõmet a földön. Nem volt elég kötszerem, nem tudtam rajta segíteni. Odamentem hozzá, õ megragadta a pisztolyomat és szenvedõ, könyörgõ tekintettel a saját fejéhez szorította.
Mögöttem egy autó fényszórója világította be a terepet. Nem volt idõm gondolkodni, elmotyogtam egy gyors imát és meghúztam a ravaszt. Felálltam, az autó felé fordultam. Valamilyen 4x4-es fekete luxusverda volt. A rendõrfõnök.
Leakasztottam vállamról a rakétavetõt, megcéloztam és lõttem. A kapitány halálára megannyi Rover indult felém, de én pengémet a számba véve belevetettem magam a folyóba.
Zseniális a játék😊
Normal fokozaton kötelezõ, könnyû fokozaton gáz. Az AI nem csinál semmit, csak jön mint a tank, megnéztem. Normálon már élvezetes a harc.
[merlinw.org]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
# Total Frames: 1110, Total Time: 31,38s
# Average Framerate: 35,38
# Max. Framerate: 42,18 (Frame:99, 2,52s)
# Min. Framerate: 27,19 (Frame:1052, 29,46s
www.gamedroid.hu
Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
* Total Frames: 1855, Total Time: 51,02s
* Average Framerate: 36,36
* Max. Framerate: 64,55 (Frame:0, 0,02s)
* Min. Framerate: 23,37 (Frame:1036, 28,25s)
Ez eléggé kevés de a játék sokkal jobban fut,ne foglalkozzál vele.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
csak lövöldözés, körbeforgás, de kiszállás nuku...
remélem nem vmi ArmA-sirály-szerûség... <#wilting>#wilting>
Marha poénos tud lenni, mikor fedezék mögül kiugrok és lõnék a sotival, de beragad a skulló és a szerencsétlen meg elkezdi ütlegelni a puskát aztán egyszercsak kipotyog xDD
Olyan is volt már, hogy felrobbant a pisztoly a kezemben 😄DD
Marha jó ez a játék.
* Total Frames: 2714, Total Time: 51,01s
* Average Framerate: 53,21
* Max. Framerate: 80,20 (Frame:187, 2,70s)
* Min. Framerate: 35,87 (Frame:1166, 20,82s)
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Azt hittem, hogy csak 1 sima fps lesz, erre kapok egy GTA szabadságú fps-t xD
Nagyon jó, hogy nem csak agyatlanul lövöldözni kell, hanem megvan benne az a a fajta realitás, ami miatt már rákészül az ember minden egyes ellenségére, és kiélvezi azt. Nem vész el a sniperkedés öröme.
Egy szépséghiba van szerintem. És ez a fegyverek lóbálása. Megkapom az irányítást, elõre szegezem a fegyvert. Beszálok a kocsiba, kiszállok a kocsiból megint elõre szegezem a fegyvert. Bemegyek a házamba, kijövök a házamból és megint elõre tartja a fegyvert...egy hide weapon gomb igazán elfért volna a controlsban. Látszik, hogy nagyon adtak a realitás megteremtéséhez, de ez ebben a kategóriában szerintem szarvashiba.
Eddig csak ez miatt orrolok. Ahhoz képest, hogy milyen szép, ultra highon megy egy 8600 GTS-en, és még a sun rayek se lassítanak be.
10-bõl 11 pont ez a játék! Egyszerûen hibátlan.
Vamos Argentina!
Average Framerate: 28,34
Max. Framerate: 40,20
Min. Framerate: 21,92
Vamos Argentina!
MÁR uninstall.
Szerintem ez nagyon kevés.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Average Framerate: 28,87
Max. Framerate: 40,71
Min. Framerate: 21,09
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg akartam venni eredetiben, de örülök h kipróbáltam elötte.
A grafika szép. De ezen kívül nagyon gyenge játék. Rohadt unalmas h a térképen 1ik sarokból mész a másikba, közben mindenki megtámad és ennyi a játék.
A multira még kiváncsi lennék, de már az se nagyon érdekel, ezek után.
Az elsõ rész sokkal jobb volt!
De bekapcsolása mellett még azért szépen fut a játék?
(nem érdekel az fps szám, hanem az emberi szemmel látható mozgóképek folyamatosok e😄D)
Bekapcsolás után az erdõbe dobott molotov káprázatos erdõtüzet okozott.
Thx a kommentedet.
Az új fiókom: DevLupius
most próbáltam ki hangulata eddig bejött, majd meglátjuk mi lesz a végére
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vamos Argentina!
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
pár óra játék után iszonyúan unalmas, kihalt az egész, maximum a feketéket lehet lõni meg a zebrákat
küldetések laposak, utazhatsz egy csomót, közben kaszabolhatod aki szembejön
grafika így nem ér semmit, hiába szép ha a játék játszhatatlan
afrika feelingbõl semmi nem jön át, lusták voltak várost modellezni, következõ rész biztos az antarktiszon fog játszódni <#levele>#levele>
butított GTA, reméljük az jobban sikerül
uninstall......
www.gamedroid.hu
AA nélkül.
Average Framerate: 50,75
Max. Framerate: 69,05
Min. Framerate: 39,74
Vamos Argentina!
Az új fiókom: DevLupius
Legközelebb taktikusabban állok a kérdéshez.
www.gamedroid.hu