19494
-
#6679 És már megy is,googlet,showipt meg a personalt töröltem,szrmt a personal lehetett az oka,még az is lassitotta be a firefoxot,köszike mindent :) -
#6678 Csökkentett módban müxik,szal akkor télleg valamelyik kiterjesztés csinálja,felsorolom hogy melyikek vannak,hátha egyböl tudod,ha meg nem,akkor egyenként megnézem majd [pedig mind1ik kiterjesztésre szükségem lenne]
-Crawler Toolbar
-Cutemenus - Crystal SVG
-Firekeeper
-Forecastfox
-Goole Toolbar Firefox
-Mcafee Siteadvisor
-MinimizeTotray
-Noscript
-Personal Anti-Phishing Sidebar
-ShowIP
-Talkback -
#6677 Ez mitől lehet? Minden engedélyezve van nincs semmi:
Itt a kép róla -
#6676 nem kikapcsolva se jönnke be a képek. -
#6675 A userContent.css segítségével, mint a többit is.
Pl (ha csak itt akarod):
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{ textarea { font-family: verdana; font-size: 12px; } } -
#6674 Nem blokkolja véletlenül a tűzfalad? -
#6673 Köszi a segítséget! -
#6672 hy az lenne a problémám hogy a google képkeresőben nem jelenitit meg a képeket meg egy egy csomó helyen sem hol otm beállítani hogy megjelenítse? -
Hogy állíthatom át a szövegdobozban a bezűípust? Lehet láma kérdés, de nem találtam meg. -
#6670 Amit keresel, az a Mozilla Archive Format nevű kiterjesztés. (Az alsót nézd, az a kompatibilis.) -
#6669 Az about:plugins-ban látszik? Csökkentett módban is megnézted, úgy sem megy? (Hátha valamelyik kiterjesztés a ludas...)
Ha az about:config-ban átállítod a plugin.expose_full_path értékét true-ra, akkor az about:plugins-ban látod majd a fájlok teljes elérési útját is. Uninstalláld a Flash-t, és a jelzett helyről is töröld a plugint (ha esetleg fennhagyná), és utána telepítsd újra. -
#6668 No, megvan. Ez egsy kombó. Locationbar + Fission -
bobolya #6667 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan kiegészítés a firefox-hoz, mint az explorer-ben a mentés webarchívumként, vagyis egyetlen filében menti a teljes weboldalt.
Köszönöm. -
#6666 Sziasztok!
Volt egy tök jó plugin. A domain főrészét másszínnel írta ki és rálehetett kattintani és mikor egy link fölé vitted az egeret, akkor be lehetett állítani, hogy ne a statusbarban mutassa a link címét, hanem fent.
Melyik ez, nem tudjátok? -
#6665 Köszi, már nekem sem csinálja - gondolom módosították az oldalt. -
#6664 Nálam most valamiért az lenne a probléma,hogy én feltettem az adobe flash palyr plugint,a hivtalos oldalárol,ami ugye kell hogy a flash bejöjjön több oldalon,ehelyett sok oldalon azt irja ki,hogy nincs flash playerem,pedig ott csücsül a gépen,egy két oldal meg bejön vele...ilyen hibát haverom is jelzet rég,javitani nem tudta,csak reinstal win...
Valami ötlet ? (ujraraktam a flash playert,a firefoxot is) -
#6663 Próbáld itt. -
#6662 Nekem nem csinálja, de a héten találkoztam a problémával a munkahelyi gépemen, az Index esetén. Letiltottam az ezt okozó új reklámot, és kész, én nem szórakozok ilyenekkel (ott más volt a szűrőlistám, és nem tiltotta le alapból, mint az itthoni). Szóval AdBlock, és megkeresed. -
#6661 Futtass spyware-irtót (pl Spybot, Ad-aware), összeszedhettél valamit. Azért nyílik meg Firefoxban, mert nyilván ez az alapértelmezett böngésződ. -
#6660 Hát belenéztem én is, de sajnáltam rá a fáradtságot, hogy bajlódjak vele.
Egy oldalért nem variálok.
Nézz mást, ez tökéletesen bejön. -
#6659 Sziasztok egy kis segítség kellene nem tudok a forecastfox ikon készletét böviteni mert nem tölti a web oldalt be -
#6658 Igen, én is rákerestem az üzenetre, de ezekből nem lettem okosabb.
( Mit kell telepíteni, vagy bemásolni és hova ? ) -
#6657 Nekem is, de kattintás után minden rendben megy.
Ez és ez ezzel foglalkozik. -
#6656 Sziasztok!
nlc.hu újabban ezzel az üzenettel kezd nálam:
Ha ráokézok eltűnik és kész.
Mi lehet ez, és mit lehet tenni hogy eltünjön ?
( Explorer alatt is ez van ) -
Vardar #6655 ÖÖÖ. Na várjál. A firekeeper figyelmeztet a phising(eltérített) oldalakra. A Crawler nekem is jelzett rögtön töröltem is. De Zvara Gabi tudja ,it csinál ez. Nekem már jelzett. -
#6654 Ez a Firekeeper azt csinálja hogy figyelmeztet ha veszélyes oldalra lépsz fel? Mert én seriall.com-on, serials.ws-en meg cracks.ms-re mentem és megse nyikkant. A Crawler toolbar jó ebbe csak egyszer azt irta hogy a www.startlap.com veszélyes ezért már nem bizok meg a programban. Amúgy ezek hasznos dolgok. -
Vardar #6653 Firekeeper. Jó kis kiegészítés. -
levi19711023 #6652 Köszi szépen!!!! -
zserrbo #6651 Kösz. -
zserrbo #6650 szerintem is vírus, mondjuk hijacker (böngésző eltérítő), de talán popup? Nemtom hog jön elő. Javaslok egy vírusellennőrzést. az FF-be megy az Adblock Plus-t rakd fel sztem. egy Spybot sem árt, frissítés, immunizálás majd keresés. -
#6649 Szerintem az valami vírus. -
levi19711023 #6648 Sziasztok.Olyan gondom lenne, hogy a böngészőben 10 percenként bejön egy weblap.Nem tudom hogyan lehetne letiltani.Valakinek ötlet? -
xino #6647
Firefox 2.0.0.8, Java bejelölve.
Két verzióval ezelőttig, tökéletesen működött.
-
#6646 Milyen verziót használsz belőle? És Firefoxból (azt 2-estől felfelé támogatja csak)?
A beállításainál a Canvas vagy a Java van bejelölve? (A Java lassabb, több memóriát használ, de pl Flash oldalakat csak ez tud menteni, a Canvas-os módszer nem.) -
xino #6645
Silke,
a # 6631-es kérdés ügyében, tudsz segíteni? Köszi előre is.
-
#6644 Alapból engedélyezi. Ez az adott oldal lehet, ami nálad letiltja, de Firefoxban te döntöd el, mit engedsz meg az oldalaknak. Ha az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Javascript / Haladó-nál kiveszed a pipát az "Előreugró menük letiltása vagy cseréje" elől, akkor mindig lesz jobb egérgombos menüd. -
zserrbo #6643 Hol lehet beállítani, hogy engedélyezze a másoláss, kivágás, stb műveleteket a böngésző (pl levelezéskor)? Mert alap esetben kiírja, hoyg használjam az erre való billentyűzet funkciót (crtl+c, stb) -
XRV #6642 No de viszont pl Tucson nincs benne, akkor azt hogyan adom hozzá? -
XRV #6641 OK előbb írtam mint megnéztem volna :))) Frissítés következtében picit elgányolódott, nem volt vészes. -
XRV #6640 Nálam a Foxclock az időt így jelzi 4:<m> <am> eddig nem ilyen volt. MIt kell átállítanom?