Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A Firefox hová gyûtögeti az ideiglenesen letöltött filekat ?
Vagy valami hasonló...
Semmi nincs a gépemen szinte és mégis betelt a vinyom , valami ilyesmire gyanakszom ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Újratöltés: F5 vagy CTRL+R (elvileg mindkettõ ugyanolyan gyors)
Újratöltés a cache felülírásával (nem a helyi géprõl tölti be az oldalt, hanem a webrõl): Ctrl+F5 vagy Ctrl+Shift+R
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Next PC upgrade: 2022
de itt arra az "összes fájt letöltödött" üzire nem találok semmi opciot 😞
Eszközök / Letöltések / letöltéskezelõ
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Kis kockába klikk.
kerestem, de sajna nem találtam 😞
semmi probléma vele, csak annyi, hogy zavar 😊
Aztán CCleaner, reboot!
Fortuna fortes adiuvat.
(koppkoppkopp, míg nekem nincs 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fel tudtam tenni újra, nincs változás, most azt gyanítom,hogy a MozBackup kavar be, de már tele van vele a tököm és nem érdekel
A segítségeket köszönöm.
full letakarítás mindent ami FF, aztán néhány rregpucoló, lemezkarbantartó és utána reinstall, azóta megy
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A feladatkezelõ szerint nem fut, újraindítottam kétszer, újratelepítettem 3szor, semmi, nem hajlandó elindulni, segítsen valaki!
Kösz!
hiába nyomok "enable all tabs"-ot nem jegyzi meg
Lehet ezt kéne Neked kitakarítani és megoldódna a problema.
de hogy kell beéllitani hogy milyen idöközönként frissitsen?
mert nincs beállitás menü
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azt nem lehet beállitani,hogy ha megvan nyitva egy lap akkor azt egy bizonyos idön belül magátol frissitse?hogy ne kelljen mindig F5-öt nyomogatni
Töröltem a progit, még a registry-ben is, bár abban nem vagyok biztos, hogy jó helyen voltam, lényeg, hogy amikor újra feltettem, semmi nem változott, én azt vártam, hogy a könyvjelzõim is eltûnnek és vissza kell majd állítanom, hiszen újra felraktam a progit, de nem, visszajött minden de a beállításaimat tovûábbra sem tudom rögzíteni,
na mindegy, elvagyok én ezzel, csak néha bosszant.
Fortuna fortes adiuvat.
Sorcy
Nekem default profilom van, nem csináltam másikat, így még ha frissítem is megtartja az elõzõ beállításokat, nincs felülírás az újjal, csak a progi frissül.
Csak mert eddig mindig update-et csináltam......
Az oldalt be - csak a képet nem mindig.
Mindenesetre furcsa - csak Firefox esetén csinálja ezt.
"- Nem lehet a nézetet testre szabni, hiába variálom át úgy, ahogyan nekem tetszik, a követlezõ FF indításkor minden ikon és állapotsor az alapbeállításra áll újra."
A téma feltelepítése után, válaszd a Tools/Themes Use theme gombot.
Esetleg egy hibás(an telepített) téma is okozhatja ezt, vagy a Firefox beállításait tartalmazó könyvtárának (C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\********.default) törlõdése is.
"- Idõnként, (pár hetente, vagy 1-2 havonta a kezdõoldalam eltûnik és a Mozilla kezdõlapja ugrik be helyette, a könyvjelzõk kiüresednek, minden az alapbeállításra változik, mintha akkor telepítettem vona frissen."
No akkor ez okozhatja a téma alapbeállításra való váltását is. Nincs esetleg valami, ami törölhetné az adott könyvtárat? Vírus, spyware, de akár túlérzékeny spywareírtó (bár ez eléggé érdekes lenne), kisöcsi, stb?
Várj türelemmel hátha megírják a frankót, addig olvasd végig a topicot, hátha másnál is volt ilyen, nekem úgy rémlik volt hasonló.