19494
  • Doomista
    És már megy is,googlet,showipt meg a personalt töröltem,szrmt a personal lehetett az oka,még az is lassitotta be a firefoxot,köszike mindent :)
  • Doomista
    Csökkentett módban müxik,szal akkor télleg valamelyik kiterjesztés csinálja,felsorolom hogy melyikek vannak,hátha egyböl tudod,ha meg nem,akkor egyenként megnézem majd [pedig mind1ik kiterjesztésre szükségem lenne]

-Crawler Toolbar
    -Cutemenus - Crystal SVG
    -Firekeeper
    -Forecastfox
    -Goole Toolbar Firefox
    -Mcafee Siteadvisor
    -MinimizeTotray
    -Noscript
    -Personal Anti-Phishing Sidebar
    -ShowIP
    -Talkback
    Ez mitől lehet? Minden engedélyezve van nincs semmi:
    Itt a kép róla
  • burg3r
    nem kikapcsolva se jönnke be a képek.
  • Sil78
    A userContent.css segítségével, mint a többit is.

Pl (ha csak itt akarod):

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
    { textarea { font-family: verdana; font-size: 12px; } }
  • Sil78
    Nem blokkolja véletlenül a tűzfalad?
  • sekta
    Köszi a segítséget!
  • burg3r
    hy az lenne a problémám hogy a google képkeresőben nem jelenitit meg a képeket meg egy egy csomó helyen sem hol otm beállítani hogy megjelenítse?
  • Dying Soul

Hogy állíthatom át a szövegdobozban a bezűípust? Lehet láma kérdés, de nem találtam meg.
  • Sil78
    Amit keresel, az a Mozilla Archive Format nevű kiterjesztés. (Az alsót nézd, az a kompatibilis.)
  • Sil78
    Az about:plugins-ban látszik? Csökkentett módban is megnézted, úgy sem megy? (Hátha valamelyik kiterjesztés a ludas...)

Ha az about:config-ban átállítod a plugin.expose_full_path értékét true-ra, akkor az about:plugins-ban látod majd a fájlok teljes elérési útját is. Uninstalláld a Flash-t, és a jelzett helyről is töröld a plugint (ha esetleg fennhagyná), és utána telepítsd újra.
  • Dying Soul
    No, megvan. Ez egsy kombó. Locationbar + Fission
  • bobolya
    Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy van-e olyan kiegészítés a firefox-hoz, mint az explorer-ben a mentés webarchívumként, vagyis egyetlen filében menti a teljes weboldalt.
    Köszönöm.
  • Dying Soul
    Sziasztok!

Volt egy tök jó plugin. A domain főrészét másszínnel írta ki és rálehetett kattintani és mikor egy link fölé vitted az egeret, akkor be lehetett állítani, hogy ne a statusbarban mutassa a link címét, hanem fent.

Melyik ez, nem tudjátok?
  • lck #6665
    Köszi, már nekem sem csinálja - gondolom módosították az oldalt.
  • Doomista
    Nálam most valamiért az lenne a probléma,hogy én feltettem az adobe flash palyr plugint,a hivtalos oldalárol,ami ugye kell hogy a flash bejöjjön több oldalon,ehelyett sok oldalon azt irja ki,hogy nincs flash playerem,pedig ott csücsül a gépen,egy két oldal meg bejön vele...ilyen hibát haverom is jelzet rég,javitani nem tudta,csak reinstal win...

Valami ötlet ? (ujraraktam a flash playert,a firefoxot is)
  • Sil78
    Próbáld itt.
  • Sil78
    Nekem nem csinálja, de a héten találkoztam a problémával a munkahelyi gépemen, az Index esetén. Letiltottam az ezt okozó új reklámot, és kész, én nem szórakozok ilyenekkel (ott más volt a szűrőlistám, és nem tiltotta le alapból, mint az itthoni). Szóval AdBlock, és megkeresed.
  • Sil78
    Futtass spyware-irtót (pl Spybot, Ad-aware), összeszedhettél valamit. Azért nyílik meg Firefoxban, mert nyilván ez az alapértelmezett böngésződ.
  • me and a monkey
    Hát belenéztem én is, de sajnáltam rá a fáradtságot, hogy bajlódjak vele.
    Egy oldalért nem variálok.
    Nézz mást, ez tökéletesen bejön.
  • sekta
    Sziasztok egy kis segítség kellene nem tudok a forecastfox ikon készletét böviteni mert nem tölti a web oldalt be
  • lck #6658
    Igen, én is rákerestem az üzenetre, de ezekből nem lettem okosabb.
    ( Mit kell telepíteni, vagy bemásolni és hova ? )
  • me and a monkey
    Nekem is, de kattintás után minden rendben megy.
    Ez és ez ezzel foglalkozik.
  • lck #6656
    Sziasztok!
    nlc.hu újabban ezzel az üzenettel kezd nálam:

Ha ráokézok eltűnik és kész.
    Mi lehet ez, és mit lehet tenni hogy eltünjön ?
    ( Explorer alatt is ez van )
  • Vardar
    ÖÖÖ. Na várjál. A firekeeper figyelmeztet a phising(eltérített) oldalakra. A Crawler nekem is jelzett rögtön töröltem is. De Zvara Gabi tudja ,it csinál ez. Nekem már jelzett.
  • slime001
    Ez a Firekeeper azt csinálja hogy figyelmeztet ha veszélyes oldalra lépsz fel? Mert én seriall.com-on, serials.ws-en meg cracks.ms-re mentem és megse nyikkant. A Crawler toolbar jó ebbe csak egyszer azt irta hogy a www.startlap.com veszélyes ezért már nem bizok meg a programban. Amúgy ezek hasznos dolgok.
  • Vardar
    Firekeeper. Jó kis kiegészítés.
  • levi19711023
    Köszi szépen!!!!
  • zserrbo
    Kösz.
  • zserrbo
    szerintem is vírus, mondjuk hijacker (böngésző eltérítő), de talán popup? Nemtom hog jön elő. Javaslok egy vírusellennőrzést. az FF-be megy az Adblock Plus-t rakd fel sztem. egy Spybot sem árt, frissítés, immunizálás majd keresés.
  • Narxis
    Szerintem az valami vírus.
  • levi19711023
    Sziasztok.Olyan gondom lenne, hogy a böngészőben 10 percenként bejön egy weblap.Nem tudom hogyan lehetne letiltani.Valakinek ötlet?
  • xino

Firefox 2.0.0.8, Java bejelölve.
    Két verzióval ezelőttig, tökéletesen működött.

• Sil78
    Milyen verziót használsz belőle? És Firefoxból (azt 2-estől felfelé támogatja csak)?
    A beállításainál a Canvas vagy a Java van bejelölve? (A Java lassabb, több memóriát használ, de pl Flash oldalakat csak ez tud menteni, a Canvas-os módszer nem.)
  • xino

Silke,

a # 6631-es kérdés ügyében, tudsz segíteni? Köszi előre is.

• Sil78
    Alapból engedélyezi. Ez az adott oldal lehet, ami nálad letiltja, de Firefoxban te döntöd el, mit engedsz meg az oldalaknak. Ha az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Javascript / Haladó-nál kiveszed a pipát az "Előreugró menük letiltása vagy cseréje" elől, akkor mindig lesz jobb egérgombos menüd.
  • zserrbo
    Hol lehet beállítani, hogy engedélyezze a másoláss, kivágás, stb műveleteket a böngésző (pl levelezéskor)? Mert alap esetben kiírja, hoyg használjam az erre való billentyűzet funkciót (crtl+c, stb)
  • XRV
    No de viszont pl Tucson nincs benne, akkor azt hogyan adom hozzá?
  • XRV
    OK előbb írtam mint megnéztem volna :))) Frissítés következtében picit elgányolódott, nem volt vészes.
  • XRV
    Nálam a Foxclock az időt így jelzi 4:<m> <am> eddig nem ilyen volt. MIt kell átállítanom?