Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sil, kellene az a parancs, vagy mi, amit ha beírok, akkor két soros lesz a könyvjelzõk eszköztár mappa itt felül..
Meg az is, hogy hova kell beírni..
Köszi
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Fortuna fortes adiuvat.
Egyébként elmondtam már párszor, de a két legalapvetõbb problémamegoldó lépés minden böngészõnél:
1. gyorsítótár (cache) törlése
2. ha ez nem segít, akkor a cookie-k törlése.
These are my friends, see how they glisten...
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Egyszer letöröltem az Office XP uninstalláló (szép magyarosan) fájljait😊
Úgy felb@sztam az agyam, hogy nem tudok Office-t frissíteni, hogy nagy nehezen letöröltem és felraktam az Office 2003-at.
Örülök, hogy megoldottad.
Van egy jó kis kiterjesztés Rókához: Safe Cookies. Egyenként is be tudod állítani a sütik kezelését. Én "allow for session"-re állítottam az összeset.
Fortuna fortes adiuvat.
Köszi!
aha...hát,persze...hihető volt
Fortuna fortes adiuvat.
Nekem is freemailes problémám lenne és láttam hogy korábban is írt ezzel kapcsolatban egy srác, de a problémát megoldó választ nem találtam. Szóval ha belépek a freemailes postafiókomba, és rányomok az olvas gombra, a következõ oldal betöltésekor a beérkezett levelek, illetve az aktuális levél tartalmánál az alábbi hibaüzenet jelenik meg: "A kapcsolat alaphelyzetbe állt"
Már régóta ahsználok firefoxot, nem állítottam rajta semmit, egyik naproól a másikra jött elõ ez a probléma. IE alól megy normálisan.
aha...hát,persze...hihető volt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tûzfal kiengedi a Firefox-ot?
Valami reklámblokkoló nincs bekapcsolva?
Levelezõklienssel (Outlook, Thunderbird)?
Nálam mûködik, szóval nálad lehet valami hálózati probléma...
Mért van az, hogy nem tudom megnézni a freemailomat? Be akarok lépni, erre csak tölt és tölt és nem lép be...
Mondjuk a kirohanásom kiváltó oka egy quick-time-os lejátszó volt, találtam is egy bõvítményt, amit töröltem, de... semmi eredmény.
Lenne egy kérdésem... szóval, az a helyzet, hogy kissé kezdem unni, hogy netezés közben zenét hallgatok, minden nyugis, belemerülök az olvasásba, aztán hirtelen a fejembe üvölt egy jobb esetben zenének nevezhetõ valami. Valakinek van ötlete hogy melyik plugint kellene törölni, vagy mit átállítani? - csak egy oldalig néztem át topicot, szóval elnézést, ha kérdezte már elõttem valaki. :$
íed be hogy Joga
Fortuna fortes adiuvat.
Shortcut tulajdonságoknál a "Cél"-ba írd be:
%ProgramFiles%\Mozilla Firefox\firefox.exe -P
ygy lesz egy Profile Managered. Csak akkor tudod megnyitni, ha nem fut a Firefox.
Fortuna fortes adiuvat.
Segítség kéne nekem mihamarább... elõre is köszi
KÖSZI
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Kb itt.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
köszi
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ez a arra hivatott, hogy egér nélkül tudjál gyorsan netezni.
Nálam legalábbis az mûködik így.
Space lenyomására a megynitott böngészõlapon betûk és számok villannak fel szürke keretben. Elég zavaró, mert ha ide írok is a harmadik-negyedik space lenyomása után kidobja a kurzort, de citromailben pl nem is mûködik a szóköz és alsóaláhúzással tudtam levelet írni csak. Mi okozhatja?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nekem bejött
hoppá Metacafe beújjítot windows media playerre 😄
Shockwave / macromedia flash player
pl. metacafe
itt barmire ramegyek, akkor azt irja hogy valamilyen bovitmeny kell hozza.
azt kerdezem, hogy mi?
olyan esetekre gondolsz mikor nem nyitja meg a WMP/Quicktime-t stb.? ha igen akkor ezt tedd fel
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tudna valaki segiteni?
letoltottem a firefox-ot, es ha valamilyen videot akarok neten nezni, (pl. metacafe, google video stb..) akkor azt irja hogy valamilyen bovitmeny kell hozza.
ramegyek hogy letoltse, de nem talal bovitmenyt.. explorer-el lejatsza..
mi kell hozza?
nekem 3 giga xart talált 😄😄😄