Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Hm, ki van szedve, mégis ugyanaz a probléma (vagy félig tölti le, vagy egészen - de utána egy szép színes téglalapot hagy).
Ubuntu Linux alatt nem csinálja...

Mindegy, szerencsére ez kevés oldalon jelentkezik - lehet hogy csak idõszakos probléma...

Eszközök/Beállítások/tartalom/Képek betöltése
Itt opció: csak az eredeti kiszolgálótól - vedd ki a pipát, vagy definiáld akivételeket
Igen, az nhl.com oldalon jártam így😊

Fortuna fortes adiuvat.

Dj Faustus
Most viszont én is belefutottam egy érdekes problémába.
Egyes oldalaknál - mint például a http://gftp.seul.org/ oldalon - a képek nem akarnak rendesen megjelenni.
Vagy lejönnek félig - mint az alábbi képrészleten látható, vagy a kép helyén egy szép színes téglalap jelenik meg.

A képet külön fülön megnyítva (a képen jobbklikk, és a View image menûponton középsõ egérgomb/görgõ nyomása esetén) a kkép teljes egészben jön le.

Más böngészõknél (Opera, Netscape, IE), illetve a Firefox 1.5.0.4 elõtti változatainál az oldal rendesen megjelenik.
Találkozott valaki hasonlóval, vagy ez csak az én egyedi problémám?

Treblakos
frissített a róka az 1.5.0.4 re és azóta a kezdõoldalam nem az ami volt 😞
az eredeti gúglisat használtam ,most is az van ,de már nincs ott ,hogy magyarnyelvû ,vagy angol találatokat akarok...
ez marhára idegesítõ
Most lehet kénytelen leszek az alap googlet beállítani kezdõnek
http://www.google.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Dj Faustus
Bookmarks LinkChecker
Nem könyvjelzõkhöz: Linkchecker

urbijoe
ezt állitsd be

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Könyvjelzõ halott linkjeit mivel tudom átnezetni? Milyen progi vagy kiterjesztés van ehhez?
Sziasztok!
Az FF-ot használok már rég, de van néhány gondom vele, amitõl még mûködik rendesen, de összességében már bosszantók.
- Nem lehet a nézetet testre szabni, hiába variálom át úgy, ahogyan nekem tetszik, a követlezõ FF indításkor minden ikon és állapotsor az alapbeállításra áll újra.
- Idõnként, (pár hetente, vagy 1-2 havonta a kezdõoldalam eltûnik és a Mozilla kezdõlapja ugrik be helyette, a könyvjelzõk kiüresednek, minden az alapbeállításra változik, mintha akkor telepítettem vona frissen.
Ez utóbbit már javítom a MozBackup-pal, de jobb lenne, ha nem lenne erre szükség.
MInden automatikus frissítés, vagy újabb verzó keresése le van tiltva.
- egyes oldalakból nem tudok kilépni, konkrétan pl. a FlyOrDie online játékoldal ilyen, amibõl csak úgy tudok kilépni, ha a feladatkezelõvel állítom le a FF-ot.
A legújabb verzó van feltelepítve, op. rendszer XP sp2.
Szóval?
Köszi a segítséget!

Google Browser Sync: könyvjelzõk, jelszavak, stb. szinkronizálása több Firefox között, a Google-n keresztül.

Telepítéskor ajánlott "advanced"-et választani, amikor is már ott be tudjátok állítani a mentett adatok titkosítását (ez egyébként telepítés után is megadható.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dj Faustus
Vagy itt...

Dj Faustus
Esetleg itt találhattok néhány tanácsot...

Dj Faustus
Néha szokott olyasmit csinálni, hogy azt hazudja, hogy nem tudja elérni az oldalt. Mikor felmész a címmezõbe, bal egérgombot nyomsz rajta, majd Entert nyomsz (lényegében újra behívod az oldalt), akkor meg bejön normálisan az oldal.

Valószínûsítem, túl érzékeny a terhelt weboldalakra - bár a valódi okát nem tudom.
<#fejvakaras>

gerg82
eddig mindig jo volt de mátol csinálja csak

Dj Faustus
Tûzfal kiengedi a Firefox-ot?
Esetleg nem használsz Proxy-t, anonimizáló szoftvert?

ProGabe
Esetleg le van tiltva tûzfalban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gerg82
Dj Faustus
Maximum ilyesmit: Firefox prevented this site from opening a popup window - vagyis a Tûzróka megakadályozta ezen az oldalon a felugró ablakok megnyitását. Ez nem hiba, ez tulajdonság.

gerg82
Sziasztok!Amikor a freemailt behivjátok nektek nem ir ki ilyen hibaüzenetet?A kapcsolat alaphelyzetbe állt!

Dj Faustus
"Szép Napot Kedves Látogató! Az oldal hibátlan megtekintéséhez Ineternet Explorer használata javasolt:"
...így veszítesz pár látogatót akinek más böngészõje van. Rossz esetben 20%-a a potenciális látogatóknak.

"a logommal mi van?"
where is the logo? = Hol van a logód?
Nálam megjelenik.

bogyoka
ahha, nagyon szépen köszike, akkor a sentinellest nem fogom használni <#smile>

a logommal mi van?😄 Nem nagyon tudok angolul😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bertino
fingom sincs, tegnap pl ez a FF banner se jött be, most meg igen :\
és nem is tölt, mert azt mondja done, tehát kész, szal nagyon hülye, de mind1, nem létprobléma, szerencsére...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Malakai
Nem lehet, hogy vmi AdBlock féle kompatibilitási hiba?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bertino
valamikor bejönnek, vmikor csak az Xes négyzet van a helyükön, mikor-hogy van kedve...

Dj Faustus
"az uj FFel nem minden topicba jönnek be a bannerok, feltûnõ jelenség, csakis frissítés óta van..."
Melyikeknél?

bertino
ezzel csak annyit akartam mondani, hogy néha baromi idegesítõ :|

bertino
az uj FFel nem minden topicba jönnek be a bannerok, feltûnõ jelenség, csakis frissítés óta van...

Sziasztok!

Firefox-hoz (az új verzióhoz) kellene korlátozás, hogy kliens gépen ne tudját átállígatni a proxy-t meg egyéb beállítást. Létezik ilyen??
Dj Faustus
Pontosabban az errõl az oldalról származó szkript a ludas: http://www.sentinelli.nl

Dj Faustus
A hulló "szivecskék" okozzák.
Szedd ki õket - nem vesztesz vele sokat.

hát sajan elég sokat nem tud 😞😞😞 de nekem jók a szívek FF alatt

ui.: where is the logo ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bogyoka
jó köszi szépen, most letöltöttem a firefoxot, amúgy meg nem inkább fiúknak való tudom, nekik giccses, de design versenyre már hívtak😊

Malakai
Tippre hulló szivecskék... Amúgy is giccses (bocs). 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bogyoka
SZiasztok!

Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de tanácstalan vagyok.
Van egy honlapom, és az admin írt nekem, hogy az egyik menüpontom egy script miatt nem müködik rendesen, vagyis nem görgethetõ. Nekem IE van, és nálam minden jó, de most akkor hogy tudhatnám meg egyszerûbben meg, hogy melyik az a scriptem amit a firefox nem tud használni?

Ilyeneket tud valaki esetleg? Mit csináljak, hogy tudjam korrigálni, vagyis melyik sciptet ne használjam?

Elszomorodtam, mert ezt nem tudtam😞

Errõl lenne szó

ivjoe
Dejó!
ezekt most talátalm ivoja albumában

1ébként pl azt se írják hogy a FF-hez sok a theme de az IE hez még több van x]

A szubjektív nézõpont tényét az erõsíti, hogy a firefoxxal kapcsolatos mítoszokat gyûjtik, mégis, minden pont arról szól, hogy valami foxxal kapcsolatos pozitív tényt cáfolnak meg. Ha objekívek akarnának lenni, akkor lenne olyan pont is, ami foxot lehúzó pontot cáfol meg, azt bizonyítva, hogy az adott téren jobb a fox, mint ahogy elterjedt a nézõpont, de mivel ilyen nincs, így csak arra tudok gondolni, hogy komoly munkával összegyûjtötték azokat a pontokat, amikben bizonyítani tudják, hogy a fox rossz.
Egy volt kollégámra emlékeztetnek, aki az nvidia-ati viszonyban csinált hasonlókat, amikor kijött a 9700, addig kutatott a neten, amíg talált olyan oldalt, ahol azt írták, hogy az nvidia veri valamiben az atit, és onnéttól fogva az volt a szentírás, ami bizonyítja, hogy az ati csak rossz lehet.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

oszt társam : én azrt használom mert uyge gyorsabb mert mert tök szép az ikonja 😛

Faterx
"A titka az talán az egésznek, hogy nem szabad ész nélkül minden kiterjesztést telepíteni" pont
Én is Firefoxot használok! Érdekesnek tûnt az olsal, azért linkeltem be...
Számomra is nagyon szubjektívnek tûnik a site...
Én megszoktam és megkedveltem a Rókát és az 1.5.0.4 már korántsem olyan megbízhatatlan, mint az elõdei, és nem is zabálja úgy a memóriát (bár a sok nyitva hagyoztt tab-nek és a cache-technikának valóban ez lehet az ára).
Ha jól tweakeled, akkor elég gyors a Róka!
kissé "bug"-os volt az enyém régebben, gyakran volt összeomlás, lefagyás, egyéb bosszantó apróságok (Large Grey Bar stb.)
A titka az talán az egésznek, hogy nem szabad ész nélkül minden kiterjesztést telepíteni, és az about:config- ban korrektül kell beállítani a network connection preferenciákat. Már ahogy én látom.
Az Opera viszont tényleg hibátlan, de a Firefox nálam érzelmi kérdés😊

Fortuna fortes adiuvat.

ProGabe
Ilyet bármelyik programról lehetne csinálni,csak a megfelelõ tulajdonságot kell kiválasztani.Most nem a foxot akarom védeni,de azért ez már tényleg túlzás,már csak azért is mert nem hinném hogy mindneki azokért a dolgokért használja amiket itt felsoroltak.Mert pl én a tabok miatt álltam rá,ma már pedig nem tudok mást használni mert már tökéletesen testreszabtam(nem csak az extek,hanem a "finombeállításokra" is gondolok,meg persze a theme-re).Azon pl hülyeség vitatkozni hogy melyik böngészõ a gyorsabb,kit érdekel 2-3 millisecundum??A védelem meg:ha nyitva hagyom a kocsiajtót azt akkor is ellopják ha a legtutibb riasztó van benne,szal szerintem nem az számít hogy melyik böngészõ a legbiztonságosabb(fõleg nem idióta tesztek szerint),hanem a felhasználó mennyire figyelmes/óvatos/mennyire ért az IT-hez,én pl évente talán 2-3 vírust szopok be,és általában csak a saját magam hülye hibája miatt.Szal a lényeg:ma már nem az adatok alapján dönti el valaki hogy melyik böngészõt használja,hanem inkább csak szimpátia,vagy hogy melyikkel "találkozik".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Faterx
Megnézegettem egy-két oldalát és annyira FF ellenes hogy még letöltési linket sem ad, ellentétben az összes egyéb segédprogrammal. Valahonnan fúj a szél: talán az Opera felõl...
Ezt olvassátok el, böngészés közben találtam.
Lehet, hogy amit a Firefox-ról tudunk, annak a fele sem igaz?
Firfox - Mítoszok

Fortuna fortes adiuvat.

akyyy
thx

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dj Faustus
Az ikon tuladonságainál a Cél-nál add meg: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" www.sg.hu www.origo.hu

Command line arguments - ez segített a probléma megoldásához.

akyyy
azt meg lehet csinálni vhogy, hogy az asztalon lenne egy ikonocska, amire ha rámek, bejön EGY! böngészõablak két lapfüllel, az egyiken az sg a másikon az origo jönne például be!😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

stp4trick
frissítés után is szépen múxenek a régi bookmarkok

különben is mi az a kvató?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ProGabe
1: hogy mindent vissza tudjál állítani + esetleg másik gépre átvinni egy az egyben FF-t használd EZT
2:nem tudtad volna ezt normális,emberi hangnemben megkérdezni,meg esetleg nem jutott eszedbe hogy te vagy az idióta és nem a program a "szartaliga"

akkor ne használd ...
+ nekem mindent megartart és semmit sem dob el

lck
( ja bocs : attól hogy nem értesz hozzá még nem szartaliga )