Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ubuntu Linux alatt nem csinálja...
Mindegy, szerencsére ez kevés oldalon jelentkezik - lehet hogy csak idõszakos probléma...
Itt opció: csak az eredeti kiszolgálótól - vedd ki a pipát, vagy definiáld akivételeket
Igen, az nhl.com oldalon jártam így😊
Fortuna fortes adiuvat.
Egyes oldalaknál - mint például a http://gftp.seul.org/ oldalon - a képek nem akarnak rendesen megjelenni.
Vagy lejönnek félig - mint az alábbi képrészleten látható, vagy a kép helyén egy szép színes téglalap jelenik meg.
A képet külön fülön megnyítva (a képen jobbklikk, és a View image menûponton középsõ egérgomb/görgõ nyomása esetén) a kkép teljes egészben jön le.
Más böngészõknél (Opera, Netscape, IE), illetve a Firefox 1.5.0.4 elõtti változatainál az oldal rendesen megjelenik.
Találkozott valaki hasonlóval, vagy ez csak az én egyedi problémám?
az eredeti gúglisat használtam ,most is az van ,de már nincs ott ,hogy magyarnyelvû ,vagy angol találatokat akarok...
ez marhára idegesítõ
Most lehet kénytelen leszek az alap googlet beállítani kezdõnek
http://www.google.com/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Az FF-ot használok már rég, de van néhány gondom vele, amitõl még mûködik rendesen, de összességében már bosszantók.
- Nem lehet a nézetet testre szabni, hiába variálom át úgy, ahogyan nekem tetszik, a követlezõ FF indításkor minden ikon és állapotsor az alapbeállításra áll újra.
- Idõnként, (pár hetente, vagy 1-2 havonta a kezdõoldalam eltûnik és a Mozilla kezdõlapja ugrik be helyette, a könyvjelzõk kiüresednek, minden az alapbeállításra változik, mintha akkor telepítettem vona frissen.
Ez utóbbit már javítom a MozBackup-pal, de jobb lenne, ha nem lenne erre szükség.
MInden automatikus frissítés, vagy újabb verzó keresése le van tiltva.
- egyes oldalakból nem tudok kilépni, konkrétan pl. a FlyOrDie online játékoldal ilyen, amibõl csak úgy tudok kilépni, ha a feladatkezelõvel állítom le a FF-ot.
A legújabb verzó van feltelepítve, op. rendszer XP sp2.
Szóval?
Köszi a segítséget!
Telepítéskor ajánlott "advanced"-et választani, amikor is már ott be tudjátok állítani a mentett adatok titkosítását (ez egyébként telepítés után is megadható.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Valószínûsítem, túl érzékeny a terhelt weboldalakra - bár a valódi okát nem tudom.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...így veszítesz pár látogatót akinek más böngészõje van. Rossz esetben 20%-a a potenciális látogatóknak.
"a logommal mi van?"
where is the logo? = Hol van a logód?
Nálam megjelenik.
a logommal mi van?😄 Nem nagyon tudok angolul😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
és nem is tölt, mert azt mondja done, tehát kész, szal nagyon hülye, de mind1, nem létprobléma, szerencsére...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Melyikeknél?
Firefox-hoz (az új verzióhoz) kellene korlátozás, hogy kliens gépen ne tudját átállígatni a proxy-t meg egyéb beállítást. Létezik ilyen??
ui.: where is the logo ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de tanácstalan vagyok.
Van egy honlapom, és az admin írt nekem, hogy az egyik menüpontom egy script miatt nem müködik rendesen, vagyis nem görgethetõ. Nekem IE van, és nálam minden jó, de most akkor hogy tudhatnám meg egyszerûbben meg, hogy melyik az a scriptem amit a firefox nem tud használni?
Ilyeneket tud valaki esetleg? Mit csináljak, hogy tudjam korrigálni, vagyis melyik sciptet ne használjam?
Elszomorodtam, mert ezt nem tudtam😞
Errõl lenne szó

Egy volt kollégámra emlékeztetnek, aki az nvidia-ati viszonyban csinált hasonlókat, amikor kijött a 9700, addig kutatott a neten, amíg talált olyan oldalt, ahol azt írták, hogy az nvidia veri valamiben az atit, és onnéttól fogva az volt a szentírás, ami bizonyítja, hogy az ati csak rossz lehet.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Számomra is nagyon szubjektívnek tûnik a site...
Én megszoktam és megkedveltem a Rókát és az 1.5.0.4 már korántsem olyan megbízhatatlan, mint az elõdei, és nem is zabálja úgy a memóriát (bár a sok nyitva hagyoztt tab-nek és a cache-technikának valóban ez lehet az ára).
Ha jól tweakeled, akkor elég gyors a Róka!
kissé "bug"-os volt az enyém régebben, gyakran volt összeomlás, lefagyás, egyéb bosszantó apróságok (Large Grey Bar stb.)
A titka az talán az egésznek, hogy nem szabad ész nélkül minden kiterjesztést telepíteni, és az about:config- ban korrektül kell beállítani a network connection preferenciákat. Már ahogy én látom.
Az Opera viszont tényleg hibátlan, de a Firefox nálam érzelmi kérdés😊
Fortuna fortes adiuvat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lehet, hogy amit a Firefox-ról tudunk, annak a fele sem igaz?
Firfox - Mítoszok
Fortuna fortes adiuvat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Command line arguments - ez segített a probléma megoldásához.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
különben is mi az a kvató?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
2:nem tudtad volna ezt normális,emberi hangnemben megkérdezni,meg esetleg nem jutott eszedbe hogy te vagy az idióta és nem a program a "szartaliga"
+ nekem mindent megartart és semmit sem dob el