Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amiket viszont cache ürítés után raktam favba, azokban van...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fortuna fortes adiuvat.
Mi lehet a probléma?
Ha így sem megy akkor tedd fel EZT és lesz egy install gomb a témák ablakban,szal csak le kell töltened a jar fájlt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt szeretném "telepítani"! Rákattintok az Install-ra, majd egy olyat ír ki nekem, hogy... A Szoftvertelepítés jelenleg tiltva van. Kattintsak a beállításokra és engedélyezzem! De ott sehol se találom... 😞 😞
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
akkor neked nem dob egy listát, urlekkel? ott meg tudod nézni, hogy mi volt a kulcs szó amire kerestél
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az összes mentett könyvjelzõm eltûnt! Az elõzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelzõ elszállt.
Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltûnt minden könyvjelzõ. PLZ HELP!
egy meglehetõsen furcsa hibám van, az új üzenetek ugyebár a "beérkezett üzenetek mappába" kerülnek, de nálam kilépés után eltünnek a levelek ebbõl a mappából!!
mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövõ leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak
elõre is kösz ha valaki választ tud adni
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
These are my friends, see how they glisten...
nekem van
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nekem még ha azt mondom neki, hogy View image (az Xre fent) azt mondja 404- Not found
lehet vmi télleg nem stimm a FF-emmel ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
googleval kerestem egy oldalt, leltem is egy fórumot, ahol le volt írva egy számomra fontos dolog.
és most hiába keresem összevissza, nézegetem a firefox edlõzményeibe, ill. a googlénál keresek ugyanazokra a szavarka, nem lelem meg😞
szal nincs valami olyan , amivel az elmúlt honlapok cimeit lehet ellenõrízni, látni, esetleg megnyitni? vhola gépen registriben vagy vmi😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nyaral - a hasamban.
Most ittam rá hideg vizet. <#zavart1>#zavart1>
Tools/Options menüpont/Privacy fül/Settings gomb Clear private data when exit Firefox be van pipálva?
Esetleg ha ugyanezen menüponton/fülön az alfüleken végigmenve törölnéd az összes cookie-t, cacche-t, jelszavat miegymást és újraindítod a Firefoxot megjavul?
Milyen kiterjesztések vannak feltelepítve? Lehet hogy az egyik hülyül.
Végsõ esetben a Firefox teljes újratelepítésével is megpróbálkozhatsz hátha...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Igen, van pipa elõtte, de a jelszavakat mégsem menti..😞
Volna ugyanis 1-2 olyan címem, ami nem http:// vagy ftp:// és nem tud velük mit kezdeni.
Persze ez csak szõrszálhasogatás, illetve lehet, hogy csak nálam van így valami egyéb miatt.
(sajátgépbe be és ott van oldal)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mozilla-nál hogyan lehet beállítani azt hogy engedélyeze a flasgeht-et?
Az internet expoler-nél ha megnyomom a jobb egérgombot akkor választhatok olyan parancsot hogy minden letöltése flasget-el.Ezt akarom elérni a mozillánál
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Megnyitottam párhuzamosan ie-vel ugyanazokat az oldalakat viszont ott semmi probléma nem volt :S
<#help>#help>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A View Saved Passwords gombra kattintva a megjelenõ ablakban van lista?
Firefox Add-Ons Search Enines
Fortuna fortes adiuvat.
Magyar keresõk
Fortuna fortes adiuvat.
Az lenne a következõ kérdésem, hogy a keresõ szolgáltatásokat hol tudom szerkesztgetni(hozzáadni/törölni belõlük)?
Szóval hozz létre egy userChrome.css nevû állományt a C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yyyyyyy.default könyvtárban és a következõ tartalma legyen:
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}