Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iavro vagy mi beadta a kulcsot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bertino
azon gondolkodom, hogy cache ürítés óta nincsenek nekem bannerok, amik eddig voltak fav topicoc egyben sincs banne
amiket viszont cache ürítés után raktam favba, azokban van...
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Valamelyik kiterjesztés. Érvénytelenítsd az összeset, mahd vmennyit egyenként újrakapcsolva, meglesz a bûnös. Nekem a Yono volt,de a "Joga" is csinált már ilyet. A nyomtatási elõnézetnél fagyott le, úgy, ahogy mondtad. Ha a probléma újkeletû, akkor vmelyik mostanában telepített kiterjsztés csinálja a galibát.

Fortuna fortes adiuvat.

Ramox
Hali olyan problémám lenne, hogy ha bemegyek néhány topikba ezt az üzit kapom: A parancsfájl nem válaszol. Folytatás/leállítás

Mi lehet a probléma?

ProGabe
Beállítások->Tartalom->Figyelmeztetés kiterjesztések...->Kivételekben elvileg benne van az addons.mozilla.org,bár ez is csak azt állítja ugyebár hogy szóljon-e
Ha így sem megy akkor tedd fel EZT és lesz egy install gomb a témák ablakban,szal csak le kell töltened a jar fájlt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KeKKSZike
Theme

Ezt szeretném "telepítani"! Rákattintok az Install-ra, majd egy olyat ír ki nekem, hogy... A Szoftvertelepítés jelenleg tiltva van. Kattintsak a beállításokra és engedélyezzem! De ott sehol se találom... 😞 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nekem mindig kiíja hogy innen nem engeid telepíteni és ott a z engedélyezés 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KeKKSZike
Szoftvertelepítést hol lehet engedélyezni, mert az istenért se találom, és nem tudok telepíteni Theme-t! Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

iaro vagy mi beszart 😄

Krezga
nekem sincs...
ugrás / elõzmények ?

Met
ha elkezded beírni a címsorba, hogy www.g
akkor neked nem dob egy listát, urlekkel? ott meg tudod nézni, hogy mi volt a kulcs szó amire kerestél

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nekem egyedül a mirc:// vagy mit nyitja meg :S mms:// -t nem 😞

Sland
Ezt is megoldottam. Ha valakit érdekel hogy kell akkor szóljon

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Megvannak. csak azt nem tom hogy hogy rakjam õket be megint bookmarknak

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Srácok!
Az összes mentett könyvjelzõm eltûnt! Az elõzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelzõ elszállt.
Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltûnt minden könyvjelzõ. PLZ HELP!

bertino
geciieee nekem meg sehol sincs banner <#zavart1>

DjDano
a Thunderbird topikba már feltettem a kérdést... hátha itt több szerencsém lesz:

egy meglehetõsen furcsa hibám van, az új üzenetek ugyebár a "beérkezett üzenetek mappába" kerülnek, de nálam kilépés után eltünnek a levelek ebbõl a mappából!!

mi okozhatja ezt? Át kell húznom egy másik mappába a bejövõ leveleimet, ha nem akarom hogy köddé váljanak

elõre is kösz ha valaki választ tud adni

Ch_Slater
nekem sincs. lehet hogy akinek van, annak cache-bõl megy.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sil78
Én erre az Enhanced History Manager nevû kiterjesztést használom, nagyon hasznos tud lenni a régebben látogatott oldalak közt való keresésben. (Lehet vele pl csoportosítgatni és sorbarendezni az oldalakat különbözõ szempontok szerint, meg szûrni, stb...)

These are my friends, see how they glisten...

Nekem is...
stp4trick
pláne
nekem van

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bertino
nem tûnt el ?
nekem még ha azt mondom neki, hogy View image (az Xre fent) azt mondja 404- Not found

lehet vmi télleg nem stimm a FF-emmel ? <#fejvakaras>

stp4trick
honnan?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bertino
eltûnt a banner

akyyy
hogyan lehetne megnézni melyik oldalakat néztem meg az elmlt pár napban?
googleval kerestem egy oldalt, leltem is egy fórumot, ahol le volt írva egy számomra fontos dolog.

és most hiába keresem összevissza, nézegetem a firefox edlõzményeibe, ill. a googlénál keresek ugyanazokra a szavarka, nem lelem meg😞

szal nincs valami olyan , amivel az elmúlt honlapok cimeit lehet ellenõrízni, látni, esetleg megnyitni? vhola gépen registriben vagy vmi😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

stp4trick
mozbackup innen

grizzly21
elmentettem a defauls mappámat, de ezt bemásolva egy másik gépre nem azoakt a könyvjelzõket, beállításokat használja amiket lementettem. hogyan leeht ez megoldani?

Dj Faustus
"SIL nyaralni van?"
Nyaral - a hasamban.
Most ittam rá hideg vizet. <#zavart1>

Tools/Options menüpont/Privacy fül/Settings gomb Clear private data when exit Firefox be van pipálva?
Esetleg ha ugyanezen menüponton/fülön az alfüleken végigmenve törölnéd az összes cookie-t, cacche-t, jelszavat miegymást és újraindítod a Firefoxot megjavul?

Milyen kiterjesztések vannak feltelepítve? Lehet hogy az egyik hülyül.

Végsõ esetben a Firefox teljes újratelepítésével is megpróbálkozhatsz hátha...

shrek82
SIL nyaralni van? 😛<#integet2>

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

jbal
sziasztok.nektek nem szokott olyat csinálni a Firefox h egyszerûen leblokkol?hiába akarok akármilyen honlapot megnyitni nem csinál semmit.csak azt írja h várakozás a következõre.és ilyenkor a letöltés is megáll

arsene
hali, ha sikerült is leszedni, azért egy spyware-keresõt lefuttatnék drasztikus üzemmódban és a registry-t is megpucolnám.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

shrek82
Szia!
Igen, van pipa elõtte, de a jelszavakat mégsem menti..😞

stp4trick
Lehet-e protokollt beállítani az FF-hez és hogyan?
Volna ugyanis 1-2 olyan címem, ami nem http:// vagy ftp:// és nem tud velük mit kezdeni.

drH
Ú, ez válasz volt #3531-re, csak elbénáztam...

drH
No, nekem így nem sikerült, viszont némi logikával és kutakodással :-) rájöttem, van ott még egy chrome mappa, abban volt már két css fájl, oda másoltam és mûködik.
Persze ez csak szõrszálhasogatás, illetve lehet, hogy csak nálam van így valami egyéb miatt.

scorpeeon
thx

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nekem volt hasonlo és én a program telepítés és törlsénél szedtem le
(sajátgépbe be és ott van oldal)

scorpeeon
vki help! Ilyet szoptam be FF-el, hogy tüntethetem el?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Errõl hallottál már?

hell
mozilla-nál hogyan lehet beállítani azt hogy engedélyeze a flasgeht-et?
Az internet expoler-nél ha megnyomom a jobb egérgombot akkor választhatok olyan parancsot hogy minden letöltése flasget-el.Ezt akarom elérni a mozillánál

Az jutott eszembe, hogy esetleg a használt témám lehet bugos talán.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mostanában olyan furcsa dolgot tapasztalok, hogy idõközönként elkezd ugrálni az adott oldal a kész keretek között, legyen szó akár az sg-rõl akár más oldalról de ugyanez a történet.
Megnyitottam párhuzamosan ie-vel ugyanazokat az oldalakat viszont ott semmi probléma nem volt :S
<#help>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dj Faustus
Tools/Options menüpont Privacy/Passwords fül Remember Passwords be vagyon pipálva?
A View Saved Passwords gombra kattintva a megjelenõ ablakban van lista?

shrek82
Miért nem jegyzi meg a jelszavaimat sehol sem a foxom?Van egy pár extem, de még így is a fele van azoknak, amik eddig fent voltak, és ezekkel sosem volt gond..Természetesen megnéztem a jelszókezelõben, és egy oldal sincs a nem megjegyzendõ oldalak listáján.. :roll:

shrek82
Köszönöm!

Fortuna fortes adiuvat.

Itt egy csomó magyar:
Magyar keresõk

Fortuna fortes adiuvat.

shrek82
Köszi szépen, sikerült!
Az lenne a következõ kérdésem, hogy a keresõ szolgáltatásokat hol tudom szerkesztgetni(hozzáadni/törölni belõlük)?

Dj Faustus
http://kb.mozillazine.org/Multiple_row_bookmark_toolbar
Szóval hozz létre egy userChrome.css nevû állományt a C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\yyyyyyy.default könyvtárban és a következõ tartalma legyen:
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}