19494
-
#6759 valaki megmondaná hogy mért van az hogy:
3 napja kb észrevettem hogyha egy képen nyomok jobb egeret majd kép mentése akkor kifagyott a firefox..
ezekután ma újraraktam.. az összes ájlt töröltem, full új lett. 2.0.0.10
(a régi a 9-es volt.. de már rég csak frissítések mentek rá)
erre most.. a képekkel semmi gáz, de ha van egy weblap ahova fellehet tölteni valamit, és rányomok a tallóz gombra akkor befagy mint álatt.. :|
eddig a képek mentésénél volt gondja.. most meg ez?
de miért? friss telepítés.. :| ötletek? -
#6758 Hogyan veri? (Miért van olyan érzésem, hogy nem vettél észre valamit az AdBlockban, ami benne van?) -
#6757 Meg is indokolnád, h miért? -.- -
#6756 Dehogy veri el... -
#6755 Láttad már te az IE7-re telepíthető IE7pro nevü plugint? Hát szerintem az nagyon elveri az adblock-ot... mondom azt úgy hogy Firefox fanatikus vagyok. -
#6754 Milyen biztonsággal kapcsolatos kiterjesztéseid vannak? -
#6753 te vagy valaki engedélyezte -
XRV #6752 Huha, most néztem át az FF beállításait és a felugró ablakok tiltásánál egy csomó mindenféle oldal be volt téve, igaz tiltva a szokásos engedélyezett helyeim mellet. Nem tudjátok hogy ezt melyik kiterjesztés csinálja? Vagy esetleg ez már a FF része lett?
-
#6751 Sziasztok! Miért van az hogy bizonyos ékezetes karakterek helyett egy kérdőjelet tesz? Explorerbe rendesen megjelenítí de job szeretem a rókát. köszi -
#6750 Megvan. Köszi szépen. -
#6749 Rákatt az ikonjára, a blockolható dolgok közt ami piros azt már blokkolja, jobb katt rá és ott tudod editálni a filtert, vagy kivételek közé rakni. -
#6748 Akkor lehet én vagyok a figyelmetlen, de még nem találtam olyan funkciót az AdBlock Plus-ban, hogy egy kép blokkolását feloldjam. Mert nem csak reklámokat blokkol, hanem olyan dolgokat is, amik kellenek, és ezt csak akkor tudom megnézni, ha kilövöl az adblokkot, és újraindítom a foxot. És ez így egy kicsit nem szimpatikus. -
#6747 Minek helyette másik? Ez a legjobb, a többi böngésző megoldása sem veri. Esetleg lehet még reklámokat blokkolni a tűzfallal (ha van tartalomszűrés benne), vagy a hosts fájllal is. -
kollektor #6746 Esetleg Opera. -
#6745 sajna nem :( -
#6744 Neked az másik? -
#6743 Adblock Plus. :) -
#6742 Tudtok AdBlock (Plus)-on kívül más reklámblokkolót? -
#6741 És? -
#6740 Bulvár hír, nincs olyan böngésző amiben ne lennének folyamatosan teli hibákkal. -
Apocalipto #6739 Hibák százaival jön a Firefox 3 -
#6738 üdv!
tippeket szeretnék kérni tőletek!
otthon 1.5.x Firefoxot használok (tudom régi) és pár napja egyszerüen abbahagyta a cache-elést. local settings, tralala, deafult.6hj/cache csak a _cache_001 - 003_ file-okat használja meg a cache.map-ot, mást nem
hely van elég, a cache mérete 250 mb, ezek a fileok, meg alig pár megásak
mondhatjátok hogy váltsak kettesre, csakhogy eddig jól működött -
#6737 First Beta of Firefox 3 Now Available
Firefox 3 Beta 1 is based on the new Gecko 1.9 Web rendering platform, which has been under development for the past 27 months and includes nearly 2 million lines of code changes, fixing more than 11,000 issues. Gecko 1.9 includes some major re-architecting for performance, stability, correctness, and code simplification and sustainability.
KATT -
#6736 Köszi a programot. Le is cseréltem a flashgetet:) -
#6735 köszi jó lett volna, kicsit hamarabb, sajna már mozbackuppal helyreállítottam egy korábbi mentést -
#6734 Nyomj neki ilyenkor egy Ctrl+F5-öt. Akkor fordul elő ilyen, ha pl túl lassan válaszol a szerver. -
#6733 #5338? -
#6732 Eszközök / Beállítások / Biztonság / Jelszavak / Jelszavak megtekintése, kikeresed és eltávolítod. -
#6731 Flashgetben is van -
#6730 Használj letöltésmenedzser programot - például a Free Download Managert.
Abban van olyan beállítás, hogy az egész szükséges lemezterületet lefoglalja.
Firefoxhoz meg a Flashgot kiterjesztéssel csatolhatod. -
#6729 Sziasztok!
A Firefoxban be lehet valahol állítani, hogy letöltéskor előre lefoglalja a helyet a fájloknak? Ez azért kéne, mert alapból nagyon összetöredezi a fájlokat pl egy 160MB-os fájl 2000 darabban :(. Flasgetet próbáltam, de abban sincs ilyen opció, meg is látszik a fájlokon...
Köszi. -
#6728 köszi szépen! mégiscsak jobb ha felajánlja a nevet,ha tudom az első két betűjét,mintha mindig újra léen írni:) -
#6727 Eszközök/Beállítások/Adatvédelem fül/második jellölőnégyzet(űrlapokon és keesősávban megadott adatok mentése) kipipálod -
#6726 Ja és hiába használok más letöltésvezérlőt, ugyanez a hiba, megtagadja a töltést mintha nem lenne jo ajelszo vagy más használná. -
#6725 Sziasztok! Sürgősen kéne nekem némi segítség. A minap regeltem egy smsweb oldalra, mikor elkezdtem tölteni , nem a letöltésvezérlőt lőttem be alapból hanem leszedtem egy file-t a 60 közül a mozillával, vagyis beírtam a jelszót és a nevet az ablakba amit felvillantott és ráokéztam hogy jegyezze meg. De azután vagyis azóta a flashget nem tud tölteni mert egyszerűen megtagadja a csatlakozást mert szerintem azt hiszi hogy a böngésző használja éppen a kódot, pedig azzal nem töltök de a jelszó ott maradt benne. Légyszi adjatok v.mi tippet , köszi előre is. -
#6724 Hahó!
Kérdésem az lenne,hoyg hol lehet azt beállítani,hogy mikor például freemail-be bejelentkezek,akkora név (miután beírom az első betűt) megjelenjen,mint a frissítés előttinél is.tehát hogy megjegyezze,s mindig előhozza a használt nevet.
köszi -
#6723 It allows JavaScript, Java and other executable content to run only from trusted domains of your choice, e.g. your home-banking web site, and guards the "trust boundaries" against cross-site scripting attacks (XSS).
Such a preemptive approach prevents exploitation of security vulnerabilities (known and even unknown!) with no loss of functionality...
Csak azokon a honlapokon engedi futtatni pl. a JAVA-t amiben te megbízol, így leszűkíti a támadási felületet.Gondolom, nem értek annyira hozzá,csak a szövegből következtetek.. -
#6722 Valaki megtudná mondani hogy a NoScript addon pontosan milyen célt is szolgál meg mire jó? -
#6721 Windows Vista users will get “Java not found” or “Java not working” errors when trying to load Java applets after updating. To fix this, users can right-click the Firefox icon and “Run as administrator”, then browse to a page with a Java applet — doing this once will fix the problem and permanently restore Java functionality.
Release notes -
#6720 "többek között nem futott a 8-ason a JAVA" Dehogynem!!!