Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
köszi de nem ilyen volt.sokkal szebb volt és ki irta,hogy ahol lakom milyen idõ van-lessz.

Met
Hogy lehet csökkenteni a memória használatot?
80-100 megát eszik.
Vissza olvastam és megcsináltam azokat amikat írtatok korábban de nem igazán jöttek be.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

forecastfox a neve es itt: http://forecastfox.mozdev.org/ vagy itt: https://addons.mozilla.org/firefox/398/ talalod.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

lck
torrente111
Sziasztok.Abban kérném a segítségeteket,hogy ma kaptam az elsõ mozzilámat volt benne 1 olyan progi ami mutatta a helyi idõjárást is ahol lakom ez tetszett.De én láma uninstaltam.Most meg nem tudom honnal lehetne leszedni mert a honlapjukon nem találtan +.Elõre is kösz

én nem tudom ez sztem csak ez 😄 de kiraktam egy az oldal csak FF alatt jó renedesent 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez trendi. Így megfordult itthon, vagy ez daydreaming?

Fortuna fortes adiuvat.

egy jó oldal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Melyik Béta, Mate?

Fortuna fortes adiuvat.

hy!

A #3614 hsz-ben milyen skin van? 😊
akyyy
beta az jó?véleményt plz😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

thx

Ch_Slater
ez jó. <#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Fortuna fortes adiuvat.

Igen a key3.db egy kódolt adatbázisfile. Ebben vannak a jelszók. A kettõ együtt (a signons.txt-vel együtt) kell a jelszóhoz. Forrás: mozillazine.

Fortuna fortes adiuvat.

Ch_Slater
WinXP
<meghajtó>:/Documents and Settings/<neved>/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/<profil neve>/signons.txt

Linux
/home/<neved>/.mozilla/firefox/<profil neve>/signons.txt

az alábbi fájloknak is köze lehet a jelszavakhoz: cert8.db, secmod.db, key3.db

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

petipetya
Szerkesztes / beallitasok / adatvedelem / jelszavak ful / mentett jelszavak megtekintese.

hi hol tárolja a firefox a jelszókat az oldalakhoz??? elõre is thx

precision
igen

Bazinga!

Érdekes egy hiba. Ez az alapértemezett böngészõ?

Fortuna fortes adiuvat.

precision
nem találtam semmi nem odaillõt

Bazinga!

Nézd meg regedittel a következõ foldereket:
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
-Run
-RunServices
-RunOnce
-RunServicesOnce
HKCU\Software\Microsoft\Windows\Currentversion
-Run
-RunServices
-RunOnce
-RunServicesOnce

Fortuna fortes adiuvat.

precision
köszi, de sajna ezek sem segítenek
nem értem hogy miért indul ilyen lassan, nincs semmi vírus, spyware, nem fut sok program, van egy csomo szabad memoriám (több mint a fele az 512nek) és mégis kell neki vagy 6-8 másodperc mire elindul...

Bazinga!

Ahogy én látom (sok utánaolvasás után) 18 Megánál nem lesz kevesebb.
Esetleg az about:config-ban állíthatod a browse.cache.memory.capacity-t, de ez inkánbb azt szabályozza, hogy max. mennyi memóriát használ, ill. att, hogy visszaallokálja a nem használt RAM-ot a többi alkalmazásnak.
Üsd be a címsorba, kezdd el gépelni brows.. és a filter feldobja a menüket.
Az alap -1, ez azt jelenzti, hogy õ dönti el. 2 egész számú hatványaira célszerû állítanod: pld. 65536, 32768 (K😎stb. talán segít. 0-ra ne rakd,mert iszonyatosan lelassul. A browse.cache.disk.capacity-t is leveheted , mondjuk 30 Megára.

Fortuna fortes adiuvat.

precision
2 db kiterjesztésem van csak, viszont nincs 1 giga ramom csak 512
de akkoris zavar hogy kb 6-8 van amikor 10 másopderc mire elindul

Bazinga!

Sok kiterjesztésed van? A 18 NAGYON kevés. Nálam a Default (Kiterjesztések nélküli, mezítlábas változat) eszik 25 Megát. A 15 Extension-nel rendelkezõ, saját konfigurációm eszik 35-40 Megát, indulónak. El tudom viselni, mert 1 Giga RAM van a notebookomon. A 18 meséen jó. IE7 és Opera sem eszik 30-35 alatt.

Fortuna fortes adiuvat.

precision
18 megát eszik nálam a firefox 'alapjáraton', szal ugy hogy about:blank van, nincs betöltve semmi weboldal...ez normális? meg nagyon lassan indul el, korábban kb 3 másodperc alatt elindult, most jóval több kell neki...erre esetleg van vmi okosság? próbáltam firetune -t, fasterfox -ot, de egyik sem okozott 'szemmel látható' gyorsulást

Bazinga!

urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Magyarul is...

Fortuna fortes adiuvat.

Fortuna fortes adiuvat.

Nagyon jó (bár kisé alapfokú) összefoglaló Firefoxról, magyar nyelven.
OpenSourceArticles

Fortuna fortes adiuvat.

ProGabe
Beállítások->Tartalom->Betûk és színek->Haladó->Alapértelmezett karakterkódolás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
help

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
help. van az a híresnevezetesmajomparades, és a forumaiban a hszek elégg furák, fõleg az ékezetnél iylen ä meg százalék...karakterkodolással vissza tom állítani, de most mindne egyes oldalletötléskor állítsam át?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Faustus: a magyar foxnál az általad leírtak alapértelmezésként be vannak állítva. Mindenesetre, nekem anno már az 1.04 táján is elõjött ez a hiba, csak ott nem ilyen trapézlogos kérdõjel volt, hanem csak sima hétköznapi kérdõjel => fejlesztik ám a foxot 😊))
Emlékszem, hogy anno átállítottam az összes lehetõséget, aminek hatására megoldódott a probléma, csak nem sikerült újra reprodukálnom, hogy megtudjam, mi volt a hiba. Most szórakoztam kissé és egyesével sikerült megtalálni a beállítási módot, ami megoldja: nézet/karakterkódolás/automatikus felismerés pontban a kikapcsolva helyett univerzálisra állítva rögtön megjavult. A furcsa az egészben viszont, hogy ha visszaállítom kikapcsoltra, akkor is megmarad már helyesen megjelenítve. Jelenleg más oldal címe nem jut eszembe, ahol hibásan jelenik meg, de remélhetõleg ez minden oldalnál rendbeteszi.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Itt megtalálsz minden huncutságot😊
Magyar Mozilla Projekt

Fortuna fortes adiuvat.

Igen - MozillaZine. Van egy jó kis nyelvi átváltó, ez jó szolgálatot tehet. Mondjuk kijön az új (1.5.0.5) angolul. Ha elkészül a magyarítás (s Te ragaszkodsz hozzá), nem kell újtra letöltened, hanem a nyelv-átváltóval át tudsz térni.

Fortuna fortes adiuvat.

én ismerke oylat aki 1.0.7 es foxal tolja vagy régebbivel mert neki elég az is 😄 nekem is volt olyanom hogy angolt szerettem de vhogy a megszokás visszatérített a magyar utra

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dj Faustus
Az. Azért jobb, mert jobban tudsz probléma esetén külföldi oldalakon segítség után nézni. Másrészt egy frissítést hamarabb adnak ki, nem kell külön várni a honosításra.

bertino
100x jobb mindenbõl az angol, mint a magyar, bocs 😊
itt még a Winfos is angol... nem véletlenül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

neked angol van ? 😮

Dj Faustus
Hogy az ilyesmiket elkerüld a következõket érdemes megtenni:
* Tools/Options menüpont/Advanced/Edit languages gomb/Select languages to add lista: Hungarian -> Add Gomb.
* Tools/Options menüpont/Content/Font & Color rész Advanced gomb/Default Character Encodimg: Central European (ISO 8859-2)
* View/Character Encoding/Customize list menüpont Central European (ISO 8859-2) A bal oldali listából Add hozzá a jobb oldalihoz.
* És természetesen használd a legfrissebb Firefoxot

oldal kodolás van van a baj régen neekm is votl de már vmiért megjavult 😄

Valaki rá tudna nézni a http://startrek.spacetechnology.net/sorozat.php?sorozat_id=5&szezon_id=1 oldalra? Nálam fox alatt az ékezetes betûk nem mûködnek, helyükre egy pici deltoidot rak, amik közepében egy kérdõjel van. De nem csak a problémásabb õ és û betûknél, hanem mindennél. Az ie tökéletesen megjeleníti. Már vagy tucatnyi ilyen hibályú oldallal futottam össze, és nem értem, miért van, hogy az oldalak pár %-ánál nem tudok ékezetes betût megjeleníteni.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Mindenkinek, akit érdekelnek a finomságok:
Firefox Tweak

Fortuna fortes adiuvat.

peteragoston
hello. van egy olyan problemam h. nem mukodik a copy paste...
mi lehet a baj?

KeKKSZike
Köszi, megoldottam a problémát! Mozilla Safe-al visszaállítottam MINDENT az eredetibe és mostmár OKs! Nem tudom, hogy miért nem volt jó ez elõtt... Nah, mindegy! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

A #3576-ban említett helyen bennevan az addons.mozilla.org?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

KeKKSZike
Valaki segítsen már, mert kezdek begolyózni! 😄 Köszi!

KeKKSZike
Valami nálam nagyon le lehet tiltva, mert természetesen ezt sem tudom feltenni, nem engedi ezt se! 😞 De hát ezt nem igaz, hogy nem lehet valahol kikapcsolni?!