19494
-
#6799 Azt nem értem, miért csinálja ugyanezt explorerrel?
Ugyanakkor rákötöttem egy laptopot a netre, amin nincs firefox csak munkára használom és teljesen jól megy.
Viszont a 2 itthoni gépen ezeket csinálja.
Van hogy 1 percig nem tudok oldalt behozni... -
#6798 Gyerekek ugyanez van nálam!!!!!!!
1,5 hónapja szenvedek ezzel!
Mi lehet a hiba? Firefox betett a rendszernek?
6-szor voltak kint szerelni invitelesek és semmit enm találtak!
+-om uj modemem is van. Mi a megoldás? -
#6797 Hogy tudom megcsinálni, hogy a Firefox induláskor tárcsázza az alapértelmezett innternetkapcsolatomat?? -
#6796 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: Napok óta a firefox alatt a képek nem jelennek meg, csak kis piros pötty helyettük. Mit csináljunk? Próbáltuk a beállításoknál, de ott minden rendben van, aztán meg próbáltuk, a bővitményeket törölni, de ez se hozzott eredményt. Utolsó mentsvárunk, az volt, hogy leszedtük és újra telepítettük, de ettől se látszanak a képek.
Nagyon várom a segitségeteket! -
#6795 Itt könnyen bele lehet integrálni ezeket az ADBlock Plus-ba. -
tompka #6794 Ha csak látszólag veszed ki az nem elég. Sokszor belenyúl a működésbe. Sok oldal-t nem hoz be hanem a megakereső kidobja hogy ilyen oldal nem létezik.
Eszközök/Kiegészítők/ott megkeresni a megát majd eltávolítás/restart
-
#6793 Ugyanerről beszéltem én is, nem tudom mi lehet. :( -
hello #6792 Hello!
Bizonyos weboldalaknál a Firefox kidobja, hogy "a kapcsolat alaphelyzetbe állt". Ráfrissítek és utánna simán betölti. Elég idegesítő mert egyre gyakrabban csinálja. Explorerben is ugyanez van csak ott "a lap nem jeleníthető meg" üzenetet dobja ki.
Mi lehet a gond? -
#6791 fú htx. már látom. a helpbe abszolút nem kerestem. :C -
#6790 Nekem mind az öt alap - külsőszűrő rajta van + ajnasz + hufilter. Mégsem volt eddig gondom az oldalak megjelenítésével. -
#6789 Help\Check for Updates. :) -
#6788 Köszönöm, én is azt a DR. Evil-eset használom.Azért kérdem mert bezavarhat egy "rossz" filter?Mert nem rég volt olyan, hogy sokszor csak másodjára hozta be a honlapokat, szerintem az AdblockPlus blokkolta őket.Vagy ehhez semmi köze? -
#6787 uccsó kettő magyar
+még van:
Filter von Dr. Evil
Külső szűrők: http://adblockplus.org/en/subscriptions
-
#6786 Filterset.G [www.pierceive.com]
hufilter
Ajnasz's list -
#6785 megnyomod hogy srissitések keresése és egy böl lefrissül -
#6784 Cédrics Liste (Deutschland) -
#6783 Erre valaki tud választ? -
#6782 Én általában letöltöm a legfrisebbet és rátelepítek az előzőre, ha nincs kedved várni tedd te is azt... :)
Sil amugy igazad volt eddig nem használtam külső szűrőket Adblock-hoz, ami ugyebár az álatam említett IE7 pluginban alapból benne volt... most viszont némelyik oldalon még menüpontokat és bannereket is eltünteti, túl jól működik :)) -
#6781 yade.. a firefox ménem frissül egyből? van amikor napokat kell várnom hogy észrevegye magát hogy van új frissítés.. ménics ennek vmi konzolja ahova beirnám hogy update és tolná magát.. :| tök fos. :C
pedig bevan nyomva az automatikus frissítés.. -
#6780 Nekem többen is azt mondták, h érezhetően gyorsabb, mint a 2. -
#6779 2.0.0.11 frissítés kijött. -
#6778 Nekem ma írták emilben, hogy fejembe se forogjon a hármas, hacsak nem adtam a fejem csigaszelídítésre... Állítólag eszi a memóriát és lassú. -
404 #6777 megint jobbkatt a súgó mellett egy üres helyre, könyvjelző eszköztár, kipipálod -
laba #6776 kössz szépen
kérdeznék még valamit, azt hogy azelőtt amikor felraktam volt ott egy sáv ahova felhúzhattam kedvenc oldalaim és egy kattintással behozta amikor ezt felraktam az eltűnt
azt hogy lehet visszatenni? -
404 #6775 jobbkatt a súgó mellett egy üres helyre, testreszabás, és leszeded
de lehet, hogy az eszközök, kiegészítők között is megtalálod, és ott eltávolítod
más
régebben a letöltési előzmények automatikusan kitörlődtek, ha beállítottam, hogy a kész letöltések tűnjenek el, de most nem találok ilyen opciót
valami config-buhera van erre? -
laba #6774 helló
azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet onnan kiszedni a megaupload toolbart, mert uninstalláltam az internet exprolerrről le is szedte de erről nem
lehet hogy hülyének néztek azzal hogy ilyet káérdezek, de valaki légyszíves mondja meg hogy kell onnan eltávolítani
köszönöm
http://kepfel toltes.hu/view/071130/mozilla_megaupload_www.ke pfeltoltes.hu_.jpg -
#6773 A hármas bétából van magyar nyelvű ? -
#6772 Ti milyen szűrőt használtok AdBlockPlus-hoz? -
#6771 Jobb mint a VideoDownloader, vagy GreaseMonkey script (mást nem próbáltam)... -
#6770 Hali!
??? Youtube-hoz és társaihoz ez a legjobb cucc: Video DownloadHelper 2.5.1 ??? -
#6769 valami pop-up blokker?:o -
XRV #6768 Azt az egyet én és még pár oldalt valóban én ENGEDÉLYEZTEM, de a többi ami tiltva van, az hogy és vagy mivel került oda? -
#6767 hm. :o hát.. nem tudom. mer akkor újratelepítés után mért bugzott be a tallózásra?:o -
#6766 Lehet, hogy a cache-ben volt valami gond. -
#6765 A key3.db is kell hozzá, a két fájl csak együtt ér valamit. -
kuxikah #6764 http://www.hackthat.net/df/ddos/3818/index.html
nézzétek meg nagyon jó magyar játék. -
#6763 hm ez valami rohatt vicc.. :|
nem csináltam semmit a géppel, csak már párszor újrainditottam a firefoxot és most yó. mármint böngésztem majd bezárta, majd megin böngésztem megin bezártam és most rendsen megy.. :|
megakartma nézni eseménynapló nem -e ír valamit dehát már nem produkálja a hibát. :D -
#6762 hello
melyik fájlokat kell elmenteni ahhoz hogy egy windows újratelepítés után a firefox jelszók megmaradjanak?
a signons2.txt -vel próbálkoztam de amikor azt visszamásoltam a jelszótároló üres volt, tehát gondolom vannak még más fájlok is amiket lekelett volna menteni
ezek érdekelnének
köszi -
#6761 minden működik rendesen tovább. :| csak a firefox ablakok fagynak meg.
keretrendszer miatt lehet? mer 1.1 -em van. :| lehet hogy az új firefoxok az újabbat használják már?.o -
#6760 Ez inkább windows gondnak tűnik, valszeg az explorer hal be.