Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Dehogy örülj:
Sima fullscreen.
F11
mousewheel.horizscroll.withnokey.numlines
Operát most néztem: pont kétszer görget gyorsabban, mint FF. (Erre az SG háttere negyon jó tesztkörnyezet. 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nem tudja vki miért lehet ? megjeleni a media playeres rész de semmi
Operában minimum másfélszer gyorsabban görgetek, itt tudok-e állítani rajta?
Olyan problémám van,hogy a forecastfox nem mûködik egy ideje.Dokumentumhiba üzenetet ír ki.Már letöröltem és újraraktam de így sem jó.Mi lehet az oka?
Nem tudom mi lehet, amint beírom a nevet és a jelszót, úgy csinál mintha lépne be, de csak töltöt, csak tölt, csak tölt...
Pedig örültem volna valami új böngészõnek, mert az I.E.-be meg nem tudok címet beírni, mert ahogy gépelek mindig kitörlõdik amit írok, és berakja azt a címet amin épp állok. 😞
Kapásból a freemail-be nem tudott belépni.
😞
Vannak fenn kiterjesztések?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Fortuna fortes adiuvat.
Könyvjelzõeszköztárat nem használom.
És a "testreszabás" nál ikszeld be a "Kis ikonok"-at!
Fortuna fortes adiuvat.
Ablak fejléce, ami fölösleges és Fullscreen módban nem is látszik.
Menüsor: Compact menü kiterjesztés miatt fölösleges. Ha kiteszem a compact menü gombját, el is tûnik, de csak a szöveg, a hely megmarad. :C
Böngészõ eszköztár, ezkell.
Könyvjelzõ eszköztár: Ezt fel szeretném pakolni a böngészõ eszköztárhoz, h ne foglaljon helyet, szal pl. egy gomb v. mappa alatt.
A megnyitott böngészõlapok sora, eziskell.
Web developer eszköztára: Ide pakolom azokat a dolgokat, amiket ritkábban használok, viszont van egy gombom, amivel ez eltüntethetõ.
Állapotsáv alul, ez sem jön rosszul.
+ Ehhez jön még a tálca.
:CCC
Már az is nagyon elég lenne, ha Az ablak fejlévet és a menüsor eltüntethetném.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Esetleg egy gomb, ami alól elérhetõ a könyvjelzõ eszköztár, a lényeg, hogy Fullsreen módban is el tudjam érni.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Fortuna fortes adiuvat.
Freeze-Firefox
Fortuna fortes adiuvat.
Nekem lenne egy kis problémám a Firefox böngészõvel, illetve a többi Mozzilás programmal.
Következõ a helyzet: használom a Firefox, Thunderbird és a Nvu progikat. A lényeg, hogy mindegyik fagy kis idõ elteltével. Elindítom, legyen az bármelyik... pár pillanat és lefagy, majd várok egy kicsit és megy, majd szintén megáll bennük az élet. Beszéltem a Firefox magyarországi képviselõjével, Õ arra gyanakodott, hogy valami háttérben futó alkalmazás akadályozza a mûködést, de ez szinte teljességgel kizárt, mivel egy szûz vincseszterre telepített xp-n az volt az elsõ dolgom, hogy ezeket a progikat feltettem és kipróbáltam, de a tünetek nem múltak el. Én már csak arra tudok gondolni, hogy valami hardware-es gebasz van. Nektek mi a véleményetek? Volt valakinek már valami hasonló tapasztalata?
Üdv:
Nass
Honda - The Power of Dreams
Honda - The Power of Dreams
A böngészõtörténet, sütik, beállítások stb. mehet a levesbe. A kiegészítõkrõl meg csinálok egy mentést MRTEch Local Install-lal (Saját konfig adatai-Mentés szöveg(HTML stb.)- oszt jónapot!
Fortuna fortes adiuvat.