Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
EZAZ! Pont ez kellett, nagyon szépen köszönöm! <#worship><#worship><#worship>
Sil78
Az Autohide kiterjesztésnél, ha jól emlékszem, be lehet állítgatni, hogy melyik eszköztárakat akarod látni fullscreenben.

These are my friends, see how they glisten...

ivjoe
Ezért abszolút nem volt kedvem megnyitni a PS-t, meg egyébkéntis egyszerûbb, meg gyorsabb, ha leírom, mivel ígyis-úgyis le kellett volna írnom.

Dehogy örülj:
Sima fullscreen.
F11
petipetya
Miert nem fotoztad le? Egyszerubb... 😊

Nekem is az van.
Dying Soul
Rendben, köszi. 😄

ivjoe
Megpróbáltam módosítani, de csak a horizontális van:
mousewheel.horizscroll.withnokey.numlines

Operát most néztem: pont kétszer görget gyorsabban, mint FF. (Erre az SG háttere negyon jó tesztkörnyezet. 😄)
Dying Soul
Kösz, de ehhez meg hülye vagyok. 😄

nekem nem xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

stp4trick
pont ezt a hibát javították 1.5.0.6-ban

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nekem pl az ilyen videóakt soahesem jácca le 😞

nem tudja vki miért lehet ? megjeleni a media playeres rész de semmi

ivjoe
about:config szûrsz egyet a mouse szóra és belenyúlsz, de ezzel vigyázz.
Dying Soul
Hol tudok gyorsítani a görgetésen?
Operában minimum másfélszer gyorsabban görgetek, itt tudok-e állítani rajta?

ivjoe
Met
nekem a 0.9.2 mûködik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a forecastfox nem mûködik egy ideje.Dokumentumhiba üzenetet ír ki.Már letöröltem és újraraktam de így sem jó.Mi lehet az oka?
Hát akkor jó neked.

Nem tudom mi lehet, amint beírom a nevet és a jelszót, úgy csinál mintha lépne be, de csak töltöt, csak tölt, csak tölt...

Pedig örültem volna valami új böngészõnek, mert az I.E.-be meg nem tudok címet beírni, mert ahogy gépelek mindig kitörlõdik amit írok, és berakja azt a címet amin épp állok. 😞
ivjoe
valaki ? 😊

ivjoe
Kapásból beléptem a frímélbe. -.-
Hát én most raktam fel, de leszerepelt.
Kapásból a freemail-be nem tudott belépni.
😞
mondjuk most nincs semmi gons mongyuk alapbol a gépem egy nagy határ szar de egszer befagy egyszer nem
ivjoe
Súgó --> Mozilla Firefox névjegye, de eddig minden verzió stabil volt, szal nem ez a gond.
Vannak fenn kiterjesztések?
asszem a legujjab van mer kb 2 hete szedtem le mér az új hány hete jelent meg? mer ha kevesebb mint 2 hét ak valszeg igen
ivjoe
Kiterjesztések?

A legújabb verzió az 1.5.0.6
mért van az hogy mindig lefagy a firefox ha internetezek állandóan nem válaszol kéne valami biztonsági frissités?v.mi?
Aquir
aha.. nálam még ennyire nem vészes a helyzet, meg ált. kell is mindegyik sor mert pl csak az állapotsorban 4 kiterjesztés gombjai foglalnak helyet.. meg több helyen vannak bõvítmények 😊 Nekem szerencsére nem okoz nagy gondot így böngészni =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Akkor meg kell buharálni a chrome-file-t. Ahhoz már nem értek - ott már nekem, egyszerû felhasználónak bonyolulzttá válik a dolog...

Fortuna fortes adiuvat.

ivjoe
Köszi -.-, ismerem. Ezzel nem tudod eltüntetni a menüt és az ablak fejlécét. -.-
Jobb egér,Testreszabás - és odahúzkodsz bármit, ahova akarsz. Nálam minden egy sorban van - a keresõ, a címsor, az ikonok.
Könyvjelzõeszköztárat nem használom.
És a "testreszabás" nál ikszeld be a "Kis ikonok"-at!

Fortuna fortes adiuvat.

torrente111
nálam is

ivjoe
Hát, most a böngészõ a következõ sorokból ál:
Ablak fejléce, ami fölösleges és Fullscreen módban nem is látszik.
Menüsor: Compact menü kiterjesztés miatt fölösleges. Ha kiteszem a compact menü gombját, el is tûnik, de csak a szöveg, a hely megmarad. :C
Böngészõ eszköztár, ezkell.
Könyvjelzõ eszköztár: Ezt fel szeretném pakolni a böngészõ eszköztárhoz, h ne foglaljon helyet, szal pl. egy gomb v. mappa alatt.
A megnyitott böngészõlapok sora, eziskell.
Web developer eszköztára: Ide pakolom azokat a dolgokat, amiket ritkábban használok, viszont van egy gombom, amivel ez eltüntethetõ.
Állapotsáv alul, ez sem jön rosszul.
+ Ehhez jön még a tálca.
:CCC
Már az is nagyon elég lenne, ha Az ablak fejlévet és a menüsor eltüntethetném.
Aquir
huh, ennyire fontos az a pár sor? mondjuk teljes nézetben tényleg jó hogy bõven van helyed 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ivjoe
Azt szertném megoldani, hogy, ha F11-et nyomok, a Könyvjelzõ Eszköztáram megmaradjon.

Esetleg egy gomb, ami alól elérhetõ a könyvjelzõ eszköztár, a lényeg, hogy Fullsreen módban is el tudjam érni.
stp4trick
ugyanezt csinálja nekem is mostanság, belassul, megáll, továbbmegy és 20-30 mp-ként ismétlõdik

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Aquir
meguntam hogy nincs ott semmi, így összedobtam egyet 😊

precision
banner <#eljen>

Bazinga!

precision
nálam tökéletesen megy

Bazinga!

Nass
Nem jön be a link, amit írtál.

Nass
Lefagy, nem válaszol...

Freeze ugye, nem crash? Tehát nem válaszol, nem összeomlik?

Fortuna fortes adiuvat.

Ezt nézd meg:
Freeze-Firefox

Fortuna fortes adiuvat.

Nass
Üdv mindenkinek!
Nekem lenne egy kis problémám a Firefox böngészõvel, illetve a többi Mozzilás programmal.
Következõ a helyzet: használom a Firefox, Thunderbird és a Nvu progikat. A lényeg, hogy mindegyik fagy kis idõ elteltével. Elindítom, legyen az bármelyik... pár pillanat és lefagy, majd várok egy kicsit és megy, majd szintén megáll bennük az élet. Beszéltem a Firefox magyarországi képviselõjével, Õ arra gyanakodott, hogy valami háttérben futó alkalmazás akadályozza a mûködést, de ez szinte teljességgel kizárt, mivel egy szûz vincseszterre telepített xp-n az volt az elsõ dolgom, hogy ezeket a progikat feltettem és kipróbáltam, de a tünetek nem múltak el. Én már csak arra tudok gondolni, hogy valami hardware-es gebasz van. Nektek mi a véleményetek? Volt valakinek már valami hasonló tapasztalata?

Üdv:
Nass

AlieN911
juj de cink <#merges3><#miaz><#oooo> ment közbe a firefox, azért nem tudtam menteni:S köszi, megvan!<#wave>

Honda - The Power of Dreams

ivjoe
Letölt, telepít, bacupol, backupot ment, backupot kitallóz, visszaállít.
AlieN911
Köszike de ezt hogy kell használni? :S kér vmit de mit?:S The backup file was not found or corrupted

vki ?:I

Nekem csak 3 dolog kell: signons,txt, key3.rdb és bookmark.html.
A böngészõtörténet, sütik, beállítások stb. mehet a levesbe. A kiegészítõkrõl meg csinálok egy mentést MRTEch Local Install-lal (Saját konfig adatai-Mentés szöveg(HTML stb.)- oszt jónapot!

Fortuna fortes adiuvat.

ivjoe

De a mozbackup nevû progi sokkal jobb, ment mindent.
AlieN911
Köszi a gyors választ <#vigyor2> maradok a másolosnál<#worship><#wave>