Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SoG TeeMeeee
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ahogy olvasom ez egy nightly build. Elvileg holnap várható a "full" beta 2?
Mennyire veszélyes felrakni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jah és kis piros "x" is eltûnt amivel a lapokat be lehetett zárni...
szerzõ: Sting , idõ: 2006.08.21. 08:00
Betûméret növelése Betûméret csökkentése Kapcsolódó fórum Felvétel kedvencekhez Küldés emailben Nyomtatható verzió
A jelek szerint nem a Microsoft az egyetlen, aki manapság képtelen betartani új termékeinek korábban rögzített kiadási idõpontjait, és kénytelen azok újabb és újabb csúszását bejelenteni. A Firefox-ot fejlesztõ Mozilla Alapítvány illetékesei ugyanis a múlt hét végén szintén hasonló bejelentést voltak kénytelen tenni, amely szerint nyílt forrású böngészõprogramjuk legújabb változatának kiadására kénytelenek lesznek az eredetileg tervezettnél minimum egy hónappal késõbb sort keríteni.
Szótározás egyetlen kattintással 6 különbözõ idegen nyelv között? A megoldásért katt ide!
A korábban "Bon Echo" kódnév alatt emlegetett szoftver kiadásának elcsúsztatására a Mozilla esetében pontosan ugyanazért van szükség, amiért a Microsoft Vista-ja is csúszik: nevezetesen, hogy a szoftverben még rengeteg jelenleg ugyan már ismert, de eddig még nem javított hiba van, amelyek alkalmatlanná teszik azt az üzemszerû használatra. A Firefox esetében az Alapítvány hivatalos listája szerint ugyan ez a szám két nagyságrenddel kisebb, mint a Vista még javítandó bugjainak száma, azonban figyelembe véve a szoftverek és fejlesztõcsapataik egymáshoz viszonyított méreteit is, ez nem feltétlenül jelent valós elõnyt a nyílt forrású szoftver számára.
Az eredetileg jövõ hónap végén kiadni tervezett Firefox 2.0 a Mozilla illetékesei szerint az eredetileg tervezettnél egy hónappal késõbb, október 24-étõl lesz letölthetõ. A szoftver legfontosabb újításai az Internet Explorer 7 elõzetes változataiból már ismerõs adathalászok elleni védelem (phishing filter), a beépített helyesírásellenõrzés, valamint a továbbfejlesztett RSS támogatás képzi majd - utóbbi segítségével egyébként a felhasználók gyakorlatilag saját virtuális napilapjaikat is összeállíthatják majd.
Fortuna fortes adiuvat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
These are my friends, see how they glisten...
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -P
Ezt írd be célnak, ha csinálsz neki ikont azu asztalon. Így tudsz profilt törölni, újat készíteni stb. csak vigyázz, ha használod a Profil Menedzsert, MINDEN Tûzrókát zárj be (nézd a futókat a "Task Manager"-ben).
hali!
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Már csak azt kellene kideríteni, miért csinált úgy, mintha most pakoltam volna fel...tanusítványokat is módosította...mindegy. Még1x kösz!
vagy Mozilla Backup 8nekem kicsit körülményes)
a jelszó: key3.db és signons.txt
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Itt tárolja a gonosz.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Azért kérdeztem, mert egy haldokló rendszer alól nem a legjobb olvasgatni, keresgélni stb... Na ennyit a saját védelmemben.
Amúgy a cucc tényleg király, és jól müxik!
Dante.<#eljen>#eljen><#wave>#wave><#worship>#worship>
http://www.freetvmaci.info/
a készítõ azt írta, hogy az oldalán részletes userchrome leírás de ezt az egy dolgot nem találtam benne...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Miért van ez, hogy alig valaki ismeri a "search" és "google" szintagmákat? Oly sok felesleges körtõl kímélnétek meg Magatokat és a segítõket is. Meg jobban is örül az ember, ha maga lel rá a megoldásra.
ON
Nem basztatásból írom, de tényleg szinte minden kérdére van válasz, ha nem itt akkor a Mozillazine-en. Én így tanultam ki a "Great White Bar Underneath" (nagy szürke csík alul) ellen a hadviselés fortélyait. Utánanéztem.
Fortuna fortes adiuvat.
de most az egyszer még:a legegyszerûbb módszer a mozbackup
Win reinstall elött álok, viszont szeretném a firefox könyvjelzõit, jelszavakat elmenteni elötte.
Tudtok tanácsot, vagy linket adni, ahol le van ez írva?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
kösz.
Kerio
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
forrás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megnyitom a firefoxot és még semmit sem csináltam de lefagy. 5 perc után is lefagyva áll, nem történik semmi. A legújabb verzió van fent pedig.
Nekem alapból 3 lap nyilik meg, de régen 4 volt és akkor nem volt ilyen probléma.
Az eszköztárban pedig 4 könyvjelzõ van. lehet hogy ezek okozzák a fagyást?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!