Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is fent volt - de ha van egy pofonegyszerû metódus... Így hát töröltem (épp elég sok progim van fent, az Office 2007 pld. elég helyigényes😊

Fortuna fortes adiuvat.

precision
vagy mozbackup progival is meg lehet csinálni

Bazinga!

Az adott mappáról (folder) készíts egy biztonsági másolatot, valahova. Aztán csak visszarakod a profilzt a megfelelõ helyre. Igen, ez így van.

Fortuna fortes adiuvat.

AlieN911
Hali!! Azt meg lehet csinálni, h. a kedvenceket elmenteni? mikor ujrarakom az XPt akkor csak visszamásolni keljen?? THX

szer.: Lejebb megtaláltam h. appdata stb.. onnan kimásolom a mozilla mappát, és majd az uj XPn oda vissza akkor jolesz ?

Honda - The Power of Dreams

ivjoe
()Y()(Y)(Y)(Y)
Aquir
Imádom ezt a böngészõt! 😄

<újra és újra ráeszmél>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Compact Library Extension Organizer

Fortuna fortes adiuvat.

Van egy olyan Extension, ami elmenti a kiterjesztéseidet: FEBE a neve.
Egy másik meg összerakja, és installálja egyiket a másik után: CLEO
Itt:
CLEO

Fortuna fortes adiuvat.

ivjoe
Ha a címsor alatti kedvenceket bemásolod az eredeti helyükre? 😄
BiG G
a baj az, hogy a könyvjelzõkön kívül még a címsor alatti kedvencek is elvesznek, azok meg nincsenek benne a bukmárk.html-ben, ezenkívül minden kiterjesztést is újra kell rakni, stb stb :CC mindegy nekiesek, köszi amúgy

cooldoc, neked is a tippet és a linket
ui: megnéztem a linket, hát lol. Leírja 4 lépésben azt hogy ki kell másolni a profiles tartalmát. A többi meg csak a rizsa. Amúgymeg egyáltalán nem kell bezárni ahhoz a ffx-et hogy azt kimásoljam... lál

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

a key3.rdb és a signons.txt a jelzsbvak - ez fontos.
A könyvjelzõket is megtalálod a profilodban.
a profil: %Appdata%\Mozilla Firefox\Profiles\amit használsz.
De a Firefox legyen kikapcsolva, amikor a profilban machinálsz!
Ajánlom a Mozillazine Knowledgebase-t, talán ha mindenki elõbb utánanézne a dolgoknak, nem kéne 3-4x leírni ugyanezt.

Fortuna fortes adiuvat.

ivjoe
bookmark.html-t elmented valahová, majd ff reinstall után visszarakod.
BiG G
😞( akkor meg pakolgathatom majd újra az összes kedvencemet stb... bakker

azért köszi szépen, akkor legalább nem szenvedek vele tovább

Én ugyanígy jártam. Clean install - új profil (profilmenedzserrel). Semmi más nem segített.

Fortuna fortes adiuvat.

BiG G
Jah, még annyit hozzátennék, hogy elõtte volt egy nagyoncsúnya csontrafagyásom, ami után a ScanDisk majdhogynem száz-számra javította a sérült fájlokat. Namost mikor kifagyott a gép, akkor nem kizárt hogy megsérült az a fájl, ami tárolja az eszköztár beállításait - gondolom én naiv fejjel.

Melyik fájlt kéne akkor törölnöm? Mert akkor a firefox újra létrehozná azt, és minden oké lenne - megintcsak a józan paraszti gondolkodásom szerint.

BiG G
sziasztok!
van egy kis problémám a firefoxxal újabban, mégpedig az, hogy a felsõ menüsor (vissza, elõre, refresh, leállítás, kezdõlap stb) visszaállt teljesen alapra, és hiába teszem vissza az eszköztárba a saját gombjaimat, amint kilépek a ffx-bõl rögtön elfelejti 😞
próbáltam azt, hogy a 'C:\Documents and Settings\én\application data\mozilla\firefox' alatt mindenrõl leveszem az írásvédettséget, de ez sem segített, ráadásul az ffx újra írásvédetté tette.

Mi a teendõ? Tegyem újra a tûzrókát? plz help me!

mostanában bellasult az FF letöltés 😞

rákattolok a linkre oksa letölt Letöltés vár 10 mp -t és 100 % után is 10 mp és közbenm FF "Nem válaszol" vmi 5leT ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

iFox Metal jobban bejött nekem.

Valahogy be lehet állítani, hogy ez a téma a Lucida Grande betûtípust használja, vagy a FF a Windows beállított betûtípusát használja? Mert a Thunderbird-nél beálított Crossover X téma viszont nagyszerûen használja mindenütt (menükben is) ezt a fontot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aquir
ugyeugye😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Krezga
Szép téma!
Aquir
legalább most már tudom honnan van =)

köszi!
már Aquir segített!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

[Jakuza]
Rss Panel
Ezt keresed te.
Kiterjesztesekbol kiszeded akkor megszunik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kösz már megtettem!<#worship>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Aquir
csak egy tipp.. attól hogy be van jelölve a megjegyzés, az adatvédelem/beállításokban törlésre is lehet állítva a jelszókezelõ

köszi az infókat!!

Aquir
kiterjesztésekbe van? onnan ki tudnád szedni 😊

rájöttem vmi rss plugin..de az istenért nem tom kiszedni..

Aquir
milyen ablak? készíts róla képet! nem a könyvjelzõ eszköztárról beszélsz? 😊

Aquir
Az "iFox" témát használom, most frissítettem fel 2.3-ra, és még szebb lett😊 Csak egy öltet hogy aki nézelõdik témák iránt, próbálja ki ezt, mert nekem bejön 😊

sziasztok..felraktam 1 OPrendszert és vele 1 FF-is..
de mikor belépek az oldalra kiad a bal felsõ sarokban 1 kis ablakot...ha ráklikkelek mutatja pl az Sgs híreket..ki lehet vhogy kapcsolni? elõre is köszi! Suna

jó hogy FF topicba beírod ezt

Faterx
Hát ez érdekes ie alól sem, csak várakozik...
nekem igen

Faterx
Szevasztok
nézzétek már meg légysz. a www.honositomuhely.hu -t, nekem nem jön be.
precision
itt olvastam róla, állitólag internet explorerrel is ugyanezt csinálja

Bazinga!

Hogy hívják a Firefox-szal duhajkodó malwre-t? Írd már le, kíváncsi vagyok - errõl még nem hallottam...

Fortuna fortes adiuvat.

talán a legjobb Hijackthis! fórumok egyike. Érdemes belépni, ott mindig kapsz segízséget! Sokat tanultam ott és a spywarewarrior.com, majorgeek.com-on a Spyware-Busterektõl.😊

Fortuna fortes adiuvat.

precision
Köszi az infokat, linkeket cooldoc, hasznosak 😊

Bazinga!

Fortuna fortes adiuvat.

Fortuna fortes adiuvat.

Szuper! Látod, csak vmi gonosz volt. Sürgõsen töltsd le a ProcessExplorer-t!
http://www.sysinternals.com/ProcessesAndThreadsUtilities.html
Átveszi a Taskmanager szerepét (Option, Replace Task Manager), csak SOKKAL többet tud. Futathatod a progikat pld. "Run as limited user", mint a DropMy Rights.
Autoruns-om van, kellemes progi.

Fortuna fortes adiuvat.

precision
Nah megtaláltam a hibát külföldi fórumokat böngészve. Egy malware -rõl van szó, ami a c:\windows\smhost (kiterjesztés nélküli fájl) és a c:\windows\smhost.exe fájl formájában ölt testet. Az exe indítja a firefoxot és logol a kiterjesztés nélküli fájlba, amit gondolom vhova továbbít is. Ami fura hogy msconfignál nem volt maga a fájl az automatikusan indulók közt, ehhez egy másik progi kellett ( link ) amiben megkeresetem az smhost.exe bejegyzést (csökkentett módban) és töröltem. Aztán manuálisan töröltem a két fájlt a windows könyvtárból, és a mocsok ennek kivédése érdekében még a c:\windows\prefetch -be is betette magát, szal onnan is. Aztán a registry -bõl is mindent ami smhost -al kapcsolatos. Mindezt csökkentett módban. Aztán reboot, install firefox, és voilá, mostmár csak egy firefox.exe -m van, ami a böngészõ bezárásakor el is tûnik úgy ahogy kell.
Csak azért írtam le mindezt, hogy ha bárkinek hasonló problémája lesz, akkor tudja mit kell tenni.

Bazinga!

Telepítsd le a programot. Nézz be az automatikus indulások-ba. msconfig -ot üss a "Start" menü "Futtatások"-ba. Automatikus indítás - vedd ki a pipát (Firefox), reboot. Nem lehet, hogy ez az alapértelmezett böngészõd, és vmi trójai automatikusan indítja, és ki akar menni vmilyen kémprogi a netre?
csináltás már Csökkentett módban egy alapos kém- és vírusirtást? Az ÖSSZES átmeneti és temp folder törlése után?

Fortuna fortes adiuvat.

precision
megcsináltam mindent, sõt az összes profile -t töröltem, bookmarkostul mindenestül együtt, reboot, reinstall, mégis ott az a rohadék firefox.exe 😞

Bazinga!

Olvasd végig.szerintem a profilodat kell feloldani, ill. vmi futtatja. A profile.ini-vel lehet a baj. Ha semmi más nem segít, akkor: Clean install a megoldás. Elõtte törölj minden ideiglenes filet. Eszközök,Beállítások, Adatvédelem, Sütik és Gyorsítótár törlése. Utána írd be ezt a Futtatásba: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -P
Ez a Profil menedzser. Csinálj egy új profilt. Ne töröld ki a régit, mert ugrik a jelszó, meg a könyvjelzõk.
Uninstalláld, majd telepítsd újra a Firefoxot, elõtte bootolj ki, majd be.
Ajánlom a figyelmedbe:
http://kb.mozillazine.org/Profile

Fortuna fortes adiuvat.

precision
ez sem segített sajna...ugyanugy ott a másik firefox exe és nem lehet leállítani

Bazinga!

precision
eddig is ezt csináltam, de mindig visszamászik az a firefox.exe hiába lelövöm taskmanagerben...igen akkor is ha nem fut maga a böngészõ

Bazinga!

Remove the profile lock file
The application may have shut down abnormally, leaving the lock in place. To fix this, open the profile folder and delete the file,

* "parent.lock" (Windows),
* "lock" and ".parentlock" (Linux), or
* ".parentlock" (Mac OS X)

In OS X you need to use a free utility like Onyx or Maintain to turn on visibility for invisible files to show ".parentlock". This file contains no information, and deleting it will unlock the profile.

Check the profile folder name and location

If Firefox or Thunderbird cannot find the profile folder it will report that the profile is in use or, in Firefox 1.5 or Thunderbird 1.5 and later, that it is "already running, but is not responding". This may occur if you run the application from removable media, if the profile is stored on a network drive or if you manually deleted, renamed or moved the profile folder (bug 278860). The information stored inside the "profiles.ini" file (located up a few levels in the folder hierarchy from your profile folder) is used to find the profile folder. You can open the "profiles.ini" file in a text editor such as Notepad to see what information it contains. Note: IsRelative=0 refers to a custom profile location, for example, Path=D:\Mozilla\Firefox\Profiles\myprofile. IsRelative=1 refers to a relative path in the expected profile location, for example, Path=Profiles/default.xyz. Either edit the "profiles.ini" file to show the changed profile folder location or restore the profile folder to it's original name and location.
Note: If you deleted your only profile folder, have no backup to restore and are now seeing the "already running, but is not responding" error, delete or rename the "profiles.ini" file (or its parent Firefox or Thunderbird folder) in the profile folder path. A new profile will be created when Firefox or Thunderbird is restarted.

Check access rights

This problem can also occur if you don't have the rights to edit the files in the profile (or create the lock file in the first place). Please note that this can happen if you try to use a profile from a filesystem mounted with read-only (e.g. a remote Windows share which doesn't have "allow network users to change my files" checked). This can be pretty tricky to diagnose because there is no lock file in the profile, yet the same message appears (profile in use). Incidentally, Linux users may have ~/.thunderbird and/or ~/.mozilla-thunderbird in their home directories if they have had more than one version of Thunderbird installed.

Check for other applications using the profile

Netscape 7 or another Mozilla-based program may be using the profile. Try shutting down this program to unlock the profile. Additionally, you should create separate profiles for each different application. Especially if you use both Mozilla Suite and Netscape 7, corruption can result from sharing the same profile between two different programs. (This problem is unlikely with Firefox and Thunderbird, since they do not share profiles with other applications in the way that Mozilla Suite and Netscape 7 can share profiles.)

Fortuna fortes adiuvat.