19494
-
#6959 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Firefox-ban van-e olyan funkció, mint az IE-ben, hogy bizonyos weboldalakat le lehesen tíltani, hogy meg se jelenítse az onnan származó reklámokat/képeket...Az IE-ben a tiltott helyeknél lehet megadni ezeket az oldalakat, de itt a Firefoxben nem találtam. Tudtok segíteni? -
szabolcsi #6958 köszönöm Sil!
Eltűnt!!
-
#6957 Aranyos háttér. -
#6956 Melyik kiterjesztés frissült utoljára a sáv megjelenése előtt? Azzal lehet a gond. A menuitem pontos nevéből esetleg ki is lehet következtetni, melyik a ludas. Csökkentett módban (Firefox kikapcs, és a Start menüben megkeresed a Firefox Csökkentett módjának parancsikonját, vagy Start menü / Futtatásba beírod, hogy firefox.exe -safe-mode) tiltsd le azt a kiterjesztést, amelyik gyanús. -
szabolcsi #6955 Sziasztok.
Firefoxnál (2.0.0.11) az ablakomban alul, a gyorsindítás felett megjelent kb 6 cm-es sáv,amiben balról bejön egy piros szaggatott vonal ,végén egy fordított v felette balra mutató v és menüitem van írva. Mindez piros színű.
Uninstall firefox sem oldotta meg a problémát, rendszer visszaállítás sem.
Elég amatőr vagyok, ha esetleg vki tud kérem segítsen.
előre is köszi.... -
moon21 #6954 értem, köszi a választ :) -
#6953 hát nekem továbbra is bejön az oldal pedig letiltottam, ez az adblock szerintem nem a legjobban műkszik...de lehet csak én csináltam valamit rosszul. nincs másik addon rá? -
#6952 Ha felveszed az Adblock Plus szűrőjére , utána már nem fog normálisan menni -
#6951 Hali, én egy olyan addont keresek, amivel TELJESEN ki tudnék tiltani egy pár oldalt (májvip - iviv - stb... :) thx -
MasterJay #6950 Sziasztok!
Ha valaki használja a Minefield-et megírná nekem, hogy a frissítések jönnek rendesen, vagyis feltelepűl rendesen?
Egészen tegnapig ment rendesen. -
#6949 Ezt gondoltam! -
#6948 (Vagy az about:config-ban a general.useragent.locale értékét átállítod hu-ra és újraindítod a böngészőt.) -
#6947 Ez csak egy nyelvi csomag, nem egy teljes telepítő. A Locale Switcher nevű kiterjesztéssel tudsz legkönnyebben nyelvet váltani. -
#6946 nekem nem lett magyar tőle :(
és a élőkönyvjelző (bookmar toolbar) se mük9dik -
#6945 Sziasztok!
Az miért van, hogy a Firefox nem jelenít meg bizonyos oldalakat? (A lap nem jeleníthető meg)Operával semmi baj nincs. De pl. google keresésre is adott már ilyen hibaüzit. -
#6944 köszi -
ladislaoca #6943 Valaki tudna segíteni hogy mit kell beállítani a firefoxban hogy lejátssza a wmv-ket? Windows Media Player11-et és a Plugin-t letöltöttem és feltelepítettem de továbbra sem játszik le wmv-ket a böngészőben!
-
#6942 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=14338 -
#6941 mért nem marad mostanában bejelentkezve az sg forumba?
valamiért nem jegyzi meg ,hiába pipálom be mind a kettöt
eddig nem volt ilyen csak 2 hete csinállja -
gotchaaa #6940 Köszi. -
#6939 pre-alpha -
#6938 Egyébként a béta2-höz összedobtam egy magyar nyelvi csomagot (a 2.0-é alapján), ha valakit érdekel. Ugyanúgy kell telepíteni, mint egy kiterjesztést: lemented, aztán megfogod a fájlt az egérrel és ráhúzod a Firefox (mármint a béta!) ablakára. -
#6937 Tesztverziók. Nightlyból minden nap van új. Nem egyszerű mezei felhasználóknak vannak szánva, hanem a fejlesztőknek. Amikor elérnek egy előre meghatározott állapotot (pl hogy melyik fontosabb bugok legyenek javítva, ne legyen benne komolyabb regresszió, legyen stabil, stb), akkor lehet egy ilyen nightly-ból alfa, béta, stb, de ez egy folyamat eredménye, addig sok nightly készül. És ezek mindig előre vannak számozva, aszerint, amelyik verzión éppen dolgoznak. -
moon21 #6936 ok, megvan. ezek a pre-releasek? beta elődje? -
moon21 #6935 milyen az a nightly verzió?? -
#6934 Írd be a Címsorba, hogy about:config, és nyomj egy entert. Keresd ki a keyword.URL nevű preferenciát, jobb egérgomb rajta, Visszaállítás. És akkor visszaáll az alapértékre, a Google "Jó napom van" keresésre. -
Thanatos #6933 passz, lehet router miatt van hogy külső belső ip nem egyezik meg, nemtom, de őszintén szolva nekem mind1 is miért csinálja ha szar, főleg hogy mamár max 1-2 topicot nézek néha néha, max majd azokrol is leszokom, nagy ügy :) -
Cat 02 #6932 lopták a jelszavakat vagy mi volt
btw nekem megjegyzi szal 2 kattintás és bennt vok -
gotchaaa #6931 Üdv mindenkinek. Nekem régen olyan volt a FF, hogy ha beírtam egy szót a címsorba(semmi http:// vagy ilyesmi), akkor a szó alapján csinált egy google keresést, és arra az oldalra dobott automatikusan, ami az első találat. Most meg csak a Live Search keresési eredményét dobja ki, és nem is irányít át az első találatra. Nem emlékszem, hogy ezt én állítottam volna át. Lehet, hogy ez egy kiterjesztéssel működött, amit azóta letöröltem? -
Thanatos #6930 detto, a fejlődés eléri az sg-t is midnig, heh :P -
ballor #6929 szerintem nagyon szar így
de ez van
néha inkább nem lépek be -
Thanatos #6928 hmm, érdekes, neekm elvielg max 24 óránként változik ip-m de ha bezárom ff-et midneképp újra be kell jelentkezni, dejó :S -
#6927 Köszi, nem tudtam róla. -
ballor #6926 nem FF hiba
már volt a link -
#6925 Hello!
Az mitől lehet ha belépek az sg-re és bekapcsolom a bejelentkezve marad régi-t akkor nem jegyzi meg? Sokáig működött de kb. 1 hete nem jegyzi meg. Cokik engedélyezve vannak. -
#6924 Hello!
Következö kérdésem lenne : Eddig vistát használtam és firefox böngészőm volt. Aztán felraktam egy xp-t is mert kellett egy program, és oda is felraktam a firefoxot. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon lassan töltődnek be az oldalak vistához képest. Nem tudom mi lehet a probléma. Remélem tudtok segíteni. Tűzfal mind2őn kaspersky de kilőve is ugyanezt csinálja. -
zsxy #6923 Ezeket éppen nem próbáltam. Sajnos most nem vagyok annál a gépnél de majd beszámolok az eredményről. Rákerestem ilyen hibákra, de azon kívül, hogy pár ember panaszkodott ilyen hibáról nem találtam semmi megoldást. Azért köszi, majd próbálkozok. -
#6922 Próbáltad üríteni a Gyorsítótárat? (Eszközök / Személyes adatok törlése / Gyorsítótár.)
Esetleg próbáld meg a DNS cache-t is törölni: Start menü / Futtatásba írd be: ipconfig /flushdns -
zsxy #6921 Sziasztok! Elfogadnék némi ötletet, én már kifogytam belőlük. Ma reggel frissítette magát a firefox. Eddig remekül működött de ez után nem hozott be egy oldalt sem. Gondoltam valami DNS hiba mert ha az oldal IP-címét írom be akkor behozza. De csak a firefox-al lettek bajok, más progik gond nélkül használják a netet. Próbáltam mindent(szó szerint), még régi verziót is tettem fel, de azzal is ezt csinálta. Kiiktattam minden védelmet, vírusírtót, tűzfalat de semmi eredmény. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
#6920 kösz