Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
esetleg nézd meg a beaállítások->adatvédelem->sütik résznél a legördülõmenüben mi van,meddig tartsa meg a sütiket,természetesen az "amíg le nem járnak" a neked kellõ beállítás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
<#help><#help><#help>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nekem, egy olyan gondom lenne a firefoxal, hogy mikor bejelentkezek akkor rákattintok a bejelenkezés marad gombra, de mikor és az sg fórum a kezdõlapom, de mikor másnap bekapcsolom a gépet, vagy csak kilépek a firefoxból akkor vmért ugy hozza be a fórumot hogy nem vagyok bejelentkezve de csak néha csinálja ezt most ma pl. megint ez volt és ilyenkor rájöttem nem bejelntkezni kell hanem, berakni egy másik kezdõlapot kilépeni és aztán be és kikeresni a sg fórumot és akkor meg bejelentkezve hoz be és berakom megint kezdõlapnak és jó, nem értem vki ha tud segítsen.

Yo, Bitch!

Aquir
Firefox nagyon jó (nekem legalábbis) 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok.
A következõ lenne a kérdésem hozzátok.
Eddig én mindig IE-t használtam. De ennek vége.... váltani szeretnék.
Ezzel nincs is gondom. Mozilla-ra váltok.
A kérdésem a következõ lenne ha felteszem a Firefoxot akkor természetesen az Outlook Express-t is törlöm.
Helyette Thunderdbird megy!
Kérdésem
Thunderbird az támogatja a mobiltelefonos kapcsolatot mint az Outlook Express...???
Ennyit szeretnék tudni.
Elõre is köszi.
Még egy kérdés.
Firefox 2-es mennyire jó?

[email protected]

Makkmag
Könyvjelzõk-könyvjelzõk kezelése-fájl-exportálás, valahová lemented, majd ha kész a rendszered fájl-importálás, kikeresed a mentésed és kész.

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Mondjatok mar meg nekem pls,hogy hova menti le a kedvenceket?Ujatennem a win-t,de nemszeretnem a linkjeimet elvesziteni.
elore is koszi

Sil78
Na, csak ne olyan drasztikusan. Elõször csak a localstore.rdf-et kell törölni, és megnézni, visszajönnek-e a könyvjelzõk. (A fel-le ugrálást többnyire az okozza, ha üres a Könyvjelzõ Eszköztár, szóval az összefügghet a fõ problémával.)

These are my friends, see how they glisten...

Application Data-ból is töröld ki a fájlokat, lehet, hogy az segít
streetracer
Kékhalállal újraindult a gépem és azóta minden könyvjelzõm eltûnt a Firefoxból és ha megnyitom a böngészõt, akkor a fel-le ugrál, vibrál az egész oldal. Ez mitõl lehet? Letöröltem a FF-t, újraraktam, de még mindig ezt csinálja. A Program Files-ból is kitöröltem a fájlokat, de semmit nem változott. Help pls!

Doomista
lol,megjavult magátol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bigapó
erre van megoldás?

The Matrix has you...

ivjoe
*van
ivjoe
És az oldalon video va beágyazva.
Doomista
benyomok egy oldalt,ez jön ki :

megoldás ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Afe
Köszi szépen! sikerült<#eljen>

Met
MozBackuppal le tudod menteni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Afe
Sziasztok!
Létezik olyan fájl a telepítési mappában (v bárhol), ami a "Könyvjelzõk"-et meg az oldalakon lévõ automatikus belépéshez szükséges jelszókat tartalmazza, mert újra akarom rakni a rendszert, és jó lenne lementeni elõtte ezeket?

lee86
akkorviszont bodottá! 😊

&#161;Hala Madrid!

Dede, pont erre 😊 Amúgy ez nem is jutott eszembe, de megy!
Köszönöm szépen 😊

bigapó
hali!

azzal lehet kezdeni valamit, hogy ne kérdezzen rá mindig egy-egy letöltésre vagy megnyitásra? hiába van bepipálva a felugró ablakban, hogy "mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy", akkor is állandóan rákérdez, hogy mit csináljon. vagy ez nem erre vonatkozik, mert ugye vagy menteni vagy megnyitni lehet. <#nemtudom>

The Matrix has you...

Aquir
szerintem erre gondolt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lee86
pl kihúzod a kívánt oldal favicon-ját (ami a http:\\.... elõtt van) az asztalra, onnantól pedig azt kezdesz vele, amit akarsz: ha a FF az alapértelmezett böngészõ, akkor onnantól kezdve duplakattal be fogja hozni az FF.
bár sztem nem erre gondoltál.. :\ 😞

&#161;Hala Madrid!

miért van az, hogy itt SG fórumon kb 20-szor be kell jelentkeznem, mire a Mozilla tényleg bejelentezik...? (a cookie-k engedélyezve vannak)
Hali!
Hogyan lehet olyan parancsikont csinálni FF-bõl, amire ha rányomok, kijön új ablakban FF, és benne a kívánt oldal amit a parancsikonba beírok. Nem jó, h. kezdõlapként beállítom, mert nem az kell. Csak azt akarom h. új ablakba tudjak megnyitni 1 oldalt, közvetlen parancsikonból.

Met
Pár napja, olyat csinál a gép, hogy elmegy a net, aztán visszajön. Pár napja mintha frissített volna a firefox valamit. Lehetséges, hogy az kavart be? A routert se tudom elérni olyankor.
Van egy noti is a lakásban azon van net folyamatosan, azért gondolom, hogy itt van valami gond.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

128bit
Sziasztok
Arrol van tapasztalat hogy Vista alatt firefox nem inditja el a videokat vagyis kéer bövitményt de azt meg nem lehet berakni!!!
Biztos Vannak itt Vistások van már megoldás???Honapok ota szivok

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Faterx
Kösz megnézem!
Dj Faustus
"Le szeretném menteni az egész FF-ot (beállítások, kiterjesztések jelszavak) és dvd ram-ra kiírni. Lehetséges-e és mivel?"
MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird

Faterx
Sziasztok!
Le szeretném menteni az egész FF-ot (beállítások, kiterjesztések jelszavak) és dvd ram-ra kiírni. Lehetséges-e és mivel?
(Új wincsi/gép)

off:
Új komplett gépbe berakom a mostani (rendszer)wincsit, F6-tal tudnám-e telepíteni opt. lemezekrõl a különbözõ hw drivereket?
Aquir
ezzel el lehet csórni más jelszavait 😛 😊

Tényleg bementette a jelszavakat 😊 Köszi szépen <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
A firefox ezt a hibaüzenetet irja ki: "Can not create DirectShow Player"
Az ablak cimkéjén ez van: npdsplay
Letöltöttem a DirectShow Player-t, de nem változott semmi
Tudna segíteni vki??
Még egy file felelõs a titkos algoritmusért key3.db
Ez is kell.

Fortuna fortes adiuvat.

Sziasztok. Nem tudjátok,hogy pontosan mibe menti a firefox a jelszavakat?

Elvileg ide: C:\Documents and Settings\Csibexke\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\oav0c8i1.default\ és itt a signons2.txt file,de mikor a másik gépröl másolom ezt a filet akkor azt már nem nyitja meg,mintha nem mentettem volna a jelszót.

Ki tud valamit erröl?
urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Aquir
na, kiválogattam a könyvjelzõket a másik géprõl, úgy is válogatásra szorultak, a keresõvel meg csak elleszek, bár jó lenne tudni mér nem megy 😊

Makkmag
Az ie alapú böngészõk nem mûködnek, de elõ lehet szedni, úgy nagyjából, a kigyomlálással meg tényleg vigyázni kell. Ha jól tudom emiatt még pert is veszített a mikrofos...

Nem tudtok a Firefox-hoz, Internet Explorer 6 skint vagy theme-t?
Nagyon kéne!
Elõre is kösz! <#help>

Aquir
oks, mindegyiket megcsináltam de egyiksem mûkszik pedig többször újraindítottam. Mit kéne még csinálni?

Sil78
Ha elõ lehet hívni (ill. ha pl mûködik tetszõleges IE-alapú böngészõ, amit esetleg felraksz a gépre, pl Maxthon meg hasonlók), akkor nincs eltávolítva, maximum nincs szem elõtt. Ha megpróbálod kigyomlálni a motorját is, az már necces.

Sil78
1.: Pl #5471.
2.: Ha jól értem, #4613. Ha nem erre gondoltál, pontosítsd, mit akarsz.

Aquir
Hali azt szeretném megkérdezni hogy hova kell xp-be betennem a firefox könyvjelzõit?
Meg melyik fájlt kell átírni hogy gyorskereséssel tudjak elõzõre/következõre ugrani?

[Jakuza]
Kellene kis segitseg, hatha van valakinek egy hasznalhato otlete.

A problemam az, hogy ha web alapu cseten vagyok a firefox a szovegfrissitesnel villan egyet es a csaj aki hasznalja ezert utalja, mert megfajdul a szeme tole allitolag. Az IE alatt nincs ilyen problema, viszont az nem frissit neki rendesen.
Nem tudja valaki hogy valahol a cfgben esetleg (prefs) lehet ezen a villogason, valtoztatni ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Makkmag
el lehet távolítani az ie-t, nem lesz instabil a win, az igaz, hogy nem maradéktalanul és kis trükkel elõ lehet hívni, de ha a tûzfalon megakadályozod, hogy kimenjen, akkor oké.

me and a monkey
Másik fórumba írtam, de elég FF-specifikus a problémám, FF alatt produkálja csak, IE alatt tökéletes.
Töröltem már mindent amit csak tudtam (gyorsítótár, cookie-k, stb...)

Elõrebocsájtom, még nem nagyon csináltam weboldalt.
Van egy fotógalériám az Extrán, eddig tökéletesen szuperált, a wwwroot könyvtárba tettem, ami automatikusan ott volt a tárhelyen.
Minden tökéletesen mûködött, ha beütöttem, hogy: ***.extra.hu akkor behozta az oldalt.
Új képpekkel bõvítettem a galériám (simpleviewer+porta segítségével), offline tökéletesen mûködik, de feltöltve a tárhelyre mindig a régi oldal jön be, jóllehet azt kitöröltem mielõtt az újat feltöltöttem volna.
Vagyis az nem is létezik, ennek dacára csak az jön be.
Nem értem miért.
Köszi minden segítséget.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

<#puszi>köszi szépen, azok nevében is akik már várták!
Az meglehet, hogy volt benne, de frissítés után a felület átváltott angolra. Ez úgy tökéletes <#papakacsint> ahogy van.

Sil78
Tessék. Volt is benne magyar verzió, csak nem teljes.

Sil78
Screen Grab? Ilyenre nem emlékszem. De mindjárt megnézem.

Szilke<#wave>,köszi az Organize Status Bar fordításáért.
Amióta megszünt a magyar kiterjesztések oldala, nehézkés megtalálni a honosításokat. A Screen grab!- t véletlenül nem te követted-e el a frissítést megelõzõen avagy esetleg nincs-e kedved lefordítani az új változatot? <#help>