19494
-
#8560 Csak annyit,hogy amit kitöröltem az ne jöjjön vissza:) -
#8559 Kitörölni elvileg simán egy Delete-tel lehet belőle.
Némileg segíthet a Hide Unvisited kiterjesztés, vagy az about: config-ban tedd a következő két preferenciát 0-ra: places.frecency.unvisitedBookmarkBonus, places.frecency.unvisitedTypedBonus, és akkor nem fogja mutatni azokat, amiket nem látogattál még meg. Ha csak olyat akarsz, hogy látsszon, amit te gépeltél be, akkor a browser.urlbar.matchOnlyTyped legyen true. -
Ötlet? Nem mindig , de gyakran igy indul! -
#8557 Nekem 100 felé akkor megy ha 15 lap van nyitva és jútúb meg minden szar megy:) -
#8556 Négy tabbal (SG, PH, Index, prog.hu) is 62 600K. -
#8555 És melyik? -
igaz most csak az SG van nyitva -
Apocalipto #8553 -
Apocalipto #8552 Ennyit a még alacsonyabb memóriafelhasználásról:
-
#8551 előre gomb mellett a lefelé nyílnál,hogyan tudom kikapcsolni,hogy a legutóbbi oldalak ne jelenjenek meg?
Előzmények megőrzése 0 napra van állítva... -
#8550 Kiterjesztés elvileg visszalakítja a 2-es foxéra, máshogy nem mert kedvencek szerint rendezi(pl. látogatottság). -
#8549 Nem tudja valaki miért nem lehet kitörlni az linkeket ebből a ******?
Mert amint kitörlöm újra benne van.:( -
#8548 Visszaolvastam egy darabig, de nem láttam, hogy szó lett volna. Szóval, olyan problémám van, hogy mostanában nem játszik le egy videót sem normálisa az ff (youtuve, indavideo, stb) elindul hang nélkül, aztn megáll. Fenn van a legújabb flash player is, nem az a gond. Van valakinek valami ötlete? -
#8547 Nekem fent van a Flashgot és a DownThemAll. -
#8546 Dehogynem támogatja. Hisz a screenshot alapján nincs letiltott állapotban, nem is nyavalyog a Firefox, hogy nem kompatibilis vagy nem biztosít biztonságos frissítést, és nincs letiltva ezeknek az ellenőrzése sem, mert azt is kiírná. Ez egy teljesen normális, aktív kiterjesztésnek látszik a képen. -
#8545 Igen, az azonos funkciókra érdemes elsősorban odafigyelni, leginkább az okozhat összeakadást (bár a kiterjesztések szerzői igyekeznek javítani, és általában fel is sorolják a kiterjesztés honlapján, hogy mivel nem kompatibilisek). A DownThemAll és a FlashGot pl nem egy rossz példa, volt pár éve ilyen tapasztalatom velük. A Download Statusbar viszont szerintem nem kavar be, de ha ezt használod, a Letöltés párbeszédpanel megjelenítését (ami alapból van) inkább kapcsold ki.
Ezenkívül leginkább azok a kiterjesztések lehetnek gyanúsak, amik sokféle funkciót egyesítenek (pl a TabMixPlus mellett ne legyen más tabokkal kapcsolatos kiterjesztés, az AIOS-nál is van egy halom olyan kiterjesztés, amivel összeakadhat). -
Cat 02 #8544 Elvileg nem zavar, mert nem támogatja FF 3 at de azért lekaptam, biztos ami biztos. -
#8543 Két AdBlock inkább ne legyen fent egyszerre, szerintem szedd le a felsőt. Az AdBlock Plus-t eleve a régi AdBlock pótlására, hibáinak kiküszöbölésére írták. Van egyébként az AdBlock Plus 7.x-hez egy Element Hiding Helper nevű kiegészítő, azt viszont érdemes mellé feltenni, azzal egyszerűbb blokkolni a szöveges hirdetéseket meg a reklám-DIV-eket. -
#8542 40-et kb akkor használtam, amikor még PII-es gépem volt Win98-cal, meg 128MB memóriával. De akkoriban (úgy az 1.5-ig) nem is volt ennyi kiterjesztés még.
Most csak a munkahelyi gépemen használok 40 körül, otthon inkább olyan 60 felé járhatok. Gondolkozok egy új profil készítésén (illetve legalább a könyvjelzőket, a jelszavakat meg a beállításokból az aktuális verziót azért átvinném), mert a profilom nagyon régi (több éves), és már elég szemetes (mivel rendszeresen vannak fent kiterjesztések rövid ideig, kipróbálás meg tesztelgetés céljára). Meg persze van a kedvenc kiterjesztéseim között is pár, ami valójában nem kompatibilis a 3.0-val, csak én ragaszkodok hozzá. Amit nagyon sajnálok, az az Enhanced History Manager, azt le is kellett szednem (nem volt Places-kompatibilis). Meg az AdBlock Plus 5.x-es szériája, fel kellett raknom helyette a 7.x-et, pedig amazt jobban szerettem.
Különösebb gondom nem volt az áttérésnél a sima rátelepítés és a nem kompatibilis kiterjesztések ellenére sem, még azután sem, hogy először visszaraktam a 2-est (igaz, akkor hirtelen nem akart elindulni, de visszamásoltam egy előző napi mentett állapotot, amiben még nem voltak benne az sqlite adatbázisfájlok), mert a legfontosabb kiterjesztéseim még nem voltak frissítve. -
#8541 LOL, frissítsétek a DownloadHelper kieget 3.1-re, beleraktak egy avi-ra konvertáló feature-t. -
#8540 én is a 2-re telepítettem fel és semmi gondja -
Thanatos #8539 igazábol kiegeknél arra kell szerintme figyelni hogy egyrészt adott funkciora csak egy kieg legyen lehetőleg (pl fölösleges egyszerer down them all meg flashgot meg download statusbar mégha esetleg tul is élik egymást...) másrészt meg én személy szerint csak a hivatalos addons oldalrol telepitek, az is elég friss és gyk minden van, max olyan esetben használom az adott ext saját "hivatalos" oldalát ha már jól ismerem azt az extet és tudom hogy megbizható, pl adblock aios, stumbleupon, stb.
ezen kivül tényleg csak annyi hogy ovatosan egyszere egyet, és igy könyen kiszürhető hogy ki csinálja a balhét, mig ha valaki egyszere 60 ismeretlen addont rak fel fél év lessz mire rájön melyik csinálja a gebaszt...
jelenleg álltalam használt, számomra "bevált" addonok:
-adblock plus
-add bookmark here 2
-all in one sidebar
-customize google
-fast dial
-location bar 2
-stumbleupon
-text/plain
-xippee extension
-zotero
-pdf download
-down them all
-drag and drop upload
-foxy tunes
-gmail manager
-ie tab
-greaseonkey (perpill kikapcsolva mert nem hazsnálom de bármikor joljöhet :) )
ff2-ből meg hiányolom a how'd i get here ext-et, ha esetleg valaki ismeren oylat ami enneka funkcioját betölti ne tartsa magában :) -
#8538 én csak tippként mondtam a kiegeket
nem tudom miért omlik össze egyeseknek az FF3 -
Thanatos #8537 én kb olyan 10-15 körüli kieget használok alsohangon,de még soha nem votl bajom ebből, igaz én egyszerre csak 1 "új" kieget probálok ki midnig aztán eldől hogy megy vagy marad és cask azután jöna köv :) -
#8536 A legfelsőt távolítsd el, az sztem régi. -
#8535 Nem is a sok kieggel van baj, ha jól tudom hanem az inkompatibilis vagy nem jól megírt kiegekkel. Ha jól tom Sil 40 kieget használ. :P -
Cat 02 #8534
Bár a 2 adblock az lol :D -
Thanatos #8533 könyvjelzők az egyetlen aminek szoktam nyomni egy backupot :) -
#8532 én nem tudom egyesk mit csinálnak
fent volt az FF" kb 8 kiterjesztéssel
fogtam az FF3 exe-t és rátelepítettem
kiírta melyik kiterjesztássel skinnel nem kompatibilis azokat eltávolítottam
és láss csodát működik nem omlik össze nincs semmi bajom vele
csak tippként az feltelepített FF3-ra talán nem kellen feltenni minden kieget amit találtok és akkor lehet nem omlik össze -
Cat 02 #8531 Wtf :D -
#8530 loller nekem erre a feliratos oldalra írja az almát
gondolom le van tiltva... -
#8529 nekem is almát ír ki... -
#8528 most bejön de volt nekem is,hogy almát írt ki... -
Cat 02 #8527 Arra van valami 5let h erre nekem miért írja ki h alma ? Másnak bejön =| -
#8526 -
Guriga #8525 Üdv!
FF3 telepítés előtt FF2 uninstall volt, majd FF3 install. Semmi adatom nem veszett el, az össszes könyvjelzőm megmaradt, az összes jelszavam megmaradt. Teljesen jól működik az FF3. Az XP-m elég régi, kb 3 éve van fent, de nálam nem jellemző a programok összeakadása. Valamit nagyon elcsesztek... A fagyásoknál még esetleg a bővítményekre lehet gyanakodni.
Imádom az FF-ot!! -
Cat 02 #8524 Könyvjelzők kellenek, mert nem szoktam szórakozni adatmentéssel meg ilyenek, de ha tényleg ez a baj akkor lehet h kap egy reinstallt, csak már tököm se tudja hol mi a jelszóm :D -
#8523 Én is így szoktam. -
Thanatos #8522 valszeg az a baj hogy rátelepitetted, ehhe :DDD
bár lehet csak nekem mániám hogy minden tényleg új verziot (ff1 ff2 ff3, etc...) ugy telepgetek hogy elötte leirtom teljesen az "elődjét" :) -
Cat 02 #8521 Én pl rátelepítettem de ugyanúgy rossz, néha még SG alatt is összeomlik :D