Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A következõ lenne a kérdésem hozzátok.
Eddig én mindig IE-t használtam. De ennek vége.... váltani szeretnék.
Ezzel nincs is gondom. Mozilla-ra váltok.
A kérdésem a következõ lenne ha felteszem a Firefoxot akkor természetesen az Outlook Express-t is törlöm.
Helyette Thunderdbird megy!
Kérdésem
Thunderbird az támogatja a mobiltelefonos kapcsolatot mint az Outlook Express...???
Ennyit szeretnék tudni.
Elõre is köszi.
Még egy kérdés.
Firefox 2-es mennyire jó?
[email protected]
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
elore is koszi
These are my friends, see how they glisten...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megoldás ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Létezik olyan fájl a telepítési mappában (v bárhol), ami a "Könyvjelzõk"-et meg az oldalakon lévõ automatikus belépéshez szükséges jelszókat tartalmazza, mert újra akarom rakni a rendszert, és jó lenne lementeni elõtte ezeket?
Köszönöm szépen 😊
azzal lehet kezdeni valamit, hogy ne kérdezzen rá mindig egy-egy letöltésre vagy megnyitásra? hiába van bepipálva a felugró ablakban, hogy "mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy", akkor is állandóan rákérdez, hogy mit csináljon. vagy ez nem erre vonatkozik, mert ugye vagy menteni vagy megnyitni lehet. <#nemtudom>#nemtudom>
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
bár sztem nem erre gondoltál.. :\ 😞
¡Hala Madrid!
Hogyan lehet olyan parancsikont csinálni FF-bõl, amire ha rányomok, kijön új ablakban FF, és benne a kívánt oldal amit a parancsikonba beírok. Nem jó, h. kezdõlapként beállítom, mert nem az kell. Csak azt akarom h. új ablakba tudjak megnyitni 1 oldalt, közvetlen parancsikonból.
Van egy noti is a lakásban azon van net folyamatosan, azért gondolom, hogy itt van valami gond.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Arrol van tapasztalat hogy Vista alatt firefox nem inditja el a videokat vagyis kéer bövitményt de azt meg nem lehet berakni!!!
Biztos Vannak itt Vistások van már megoldás???Honapok ota szivok
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird
Le szeretném menteni az egész FF-ot (beállítások, kiterjesztések jelszavak) és dvd ram-ra kiírni. Lehetséges-e és mivel?
(Új wincsi/gép)
off:
Új komplett gépbe berakom a mostani (rendszer)wincsit, F6-tal tudnám-e telepíteni opt. lemezekrõl a különbözõ hw drivereket?
Az ablak cimkéjén ez van: npdsplay
Letöltöttem a DirectShow Player-t, de nem változott semmi
Tudna segíteni vki??
Ez is kell.
Fortuna fortes adiuvat.
Elvileg ide: C:\Documents and Settings\Csibexke\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\oav0c8i1.default\ és itt a signons2.txt file,de mikor a másik gépröl másolom ezt a filet akkor azt már nem nyitja meg,mintha nem mentettem volna a jelszót.
Ki tud valamit erröl?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nagyon kéne!
Elõre is kösz! <#help>#help>
2.: Ha jól értem, #4613. Ha nem erre gondoltál, pontosítsd, mit akarsz.
Meg melyik fájlt kell átírni hogy gyorskereséssel tudjak elõzõre/következõre ugrani?
A problemam az, hogy ha web alapu cseten vagyok a firefox a szovegfrissitesnel villan egyet es a csaj aki hasznalja ezert utalja, mert megfajdul a szeme tole allitolag. Az IE alatt nincs ilyen problema, viszont az nem frissit neki rendesen.
Nem tudja valaki hogy valahol a cfgben esetleg (prefs) lehet ezen a villogason, valtoztatni ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Töröltem már mindent amit csak tudtam (gyorsítótár, cookie-k, stb...)
Elõrebocsájtom, még nem nagyon csináltam weboldalt.
Van egy fotógalériám az Extrán, eddig tökéletesen szuperált, a wwwroot könyvtárba tettem, ami automatikusan ott volt a tárhelyen.
Minden tökéletesen mûködött, ha beütöttem, hogy: ***.extra.hu akkor behozta az oldalt.
Új képpekkel bõvítettem a galériám (simpleviewer+porta segítségével), offline tökéletesen mûködik, de feltöltve a tárhelyre mindig a régi oldal jön be, jóllehet azt kitöröltem mielõtt az újat feltöltöttem volna.
Vagyis az nem is létezik, ennek dacára csak az jön be.
Nem értem miért.
Köszi minden segítséget.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Az meglehet, hogy volt benne, de frissítés után a felület átváltott angolra. Ez úgy tökéletes <#papakacsint>#papakacsint> ahogy van.
Amióta megszünt a magyar kiterjesztések oldala, nehézkés megtalálni a honosításokat. A Screen grab!- t véletlenül nem te követted-e el a frissítést megelõzõen avagy esetleg nincs-e kedved lefordítani az új változatot? <#help>#help>