Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
- üres Könyvjelzõ Eszköztár
- inkompatibilis skin (nézd meg az alap témával is)
- inkompatibilis Windows-téma (lásd pl WindowBlinds)

These are my friends, see how they glisten...

Picar77
egy szart XD ctrl+tab

()() (^^)

Picar77
alt+ tab

()() (^^)

urbijoe
mi a billentyükombinácioja a lapok közti válltásnak?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Doomista
felraktam egy skint a gépemre,és mikor megnyitom a böngészõt egy honlappal,akkor elkezd ugrálni az egész oldal le fel...ez mitöl lehet ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sil78
A legegyszerûbb, ha egyszerûen nem használod és a Firefoxot teszed alapértelmezetté. Ha megpróbálod eltávolítani (maradéktalanul nem is lehet), az elég komoly gondokat okozhat, mivel túlságosan integrálva van a rendszerbe. Az eltávolítása instabillá teheti a Windowst és a netkapcsolatot is befolyásolhatja. A Windows Update sem megy nélküle (max kézzel telepítve a javítócsomagokat), és vannak olyan programok, amik szintén erõsen építenek az IE-re (pl különbözõ vírusirtók, az Office, stb). És persze van még néhány béna oldal, ami IE-re van optimalizálva.

lck
Az eredményre én is kíváncsi vok <#wow1><#idiota><#guluszem1>
Csóka
Ma délelõtt beszéltem egy jó cimbivel, aki már azt állította, hogy le lehet törölni, nem okozok vele gondot. Én kipróbálom, aztán megírom, hogy ment, OK? 😉

Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

ProGabe
mivel az ie a win szerves része ezért nem lehet uninstallálni,törölni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csóka
Szevasztok!

A rendszeremet akarom sallangmentesen újratelepíteni, de már Firefox-szal. Mi történik akkor, ha törlöm/uninstallálom az IE-t, ami, ugye, a Win része?

Nemrég beszéltem egy programozóval, és azt állította, hogy ebben az esetben tönkrevágom a Winfost, amúgy meg nem hiszi, hogy érdemes ez a lépés. És azt is mondta, hogy a Firefox csak a megjelenítésben gyorsabb, amúgy meg nem különbözik az IE-tõl. Én nem hiszek neki - jogos a bizalmatlanság?

Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...

Picar77
mediaplayer11

()() (^^)

urbijoe
és neked melyik media player van fenn?

Picar77
nem tom nekem ugyanakkora mindkettõben

()() (^^)

urbijoe

kösz, már megoldódott 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a feljelsztõknek milyen email-cimre kell irni?
az oldalukon nem láttam, csak hogy különbözõ fórum-cimekre küldözgetnek 😞😞

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

ToCsEk
Hali, azt szeretném kérdezni hogy hol lehet firefoxban egy adott oldalt letiltani?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Palinko
igen a letöltés vezérlõ a megoldás. biztos jó amit az #5762 ben kaptál, de ha nem jönne be én a get right ot javaslom,nekem eddig ez tetszik legjobban, most is van egy file már 47 szer lepausoltam 😄
Picar77
Ezt már én is észrevettem (használj letöltés vezérlõt az nem felejti el)
pl ezt(DownThemAll! 0.9.9.7)

()() (^^)

Japep
Az miért van, ha töltök valamit, és pl. 50%-nál lestoppolon úgy 10 percre, akkor már nem folytatja a töltést, hanem befejezettnek tekinti...pedig nem is az, mert amit leszedett nem ér semmit!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ProGabe
erre valami?pontosabban EZ a problémám

attip
Kapcsolódom,már a 2.0.0.2es is keverte a a jelszavakat,(olyan lapokon ahol több jelszavad van),és ezt a hibát a az új sem orvosolta..

Visszaraktam a 2.0.0.1est!

attip

Hello, két kérdésem lenne!
Most tettem újra a rendszert, legújabb firefoxxal. Az egyik gondom, hogy a vipmail nem enged be, akármilyen emailcímet akarok megnézni, rossz felhasználónév/jelszó üzenettel kidob. Más gépen be tudok lépni.
A másik gondom, hogy youtubeon ha megnéznék egy videót, egybõl az a kép jön be, miután vége egy videónak. A háttérben rendesen hozza a videót, és meg is lehet nézni, csak nem látom, mennyit töltött le eddig, mert a csík egybõl felmegy,ahogy bejön a videó.
Elõre is köszi!

sziasztok, a firefox ezt az üzenetet irja ki amikor megnyitnék 1 oldalt: "Can not create DirectShow Player", rákerestem a progira a neten, fel is raktam, de nem oldottam meg a gondot. vkinek vmi tipp?
köszi 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

helló, ha ez a probléma már felmerült, akkor mea culpa maxima: 2-3 verziószám óta a firefoxom nem "szereti" a flash playereket (youtube, myspace stb.) és a "the shockwave flash plugin performed an illegal operation" hibaüzenettel megfagy. mit lehetne tenni?
danke

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Sil78
Nézd meg az about:config-ban, mire van állítva az image.animation_mode preferencia. Normal-on kellene lennie. Ha azon van, és mégsem mozognak, szerintem nézd meg a tûzfalad beállításait is, a különbözõ biztonsági szoftverek reklámszûrõ része hajlamos bekavarni.

Sil78
Ha becsukod a böngészõt, és törlöd a XUL.mfl fájlt, akkor se javul meg? (Ez az 1.5 óta nem simán a profilodban van, hanem a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappában találod meg.)

Sil78
#5144.

sziasztok!!

letöltöttem a mozilla firefox. 2.0.0.3-at és van itt ez az oldal:http://www.xtv.fw.hu/ és nem tudok filmet nézni!
azt írja,h "ismeretlen bõvítmény( application/ x-mplayer2)"
windows vista ultimate-m van!! miért nem tudom megnézni?? milyen bõvítmény vagy mi kellene hozzá??
elõre is köszi a segítséget

hali
letöltöttem nemrég az a web developpert vagy mit aztán letöröltem és azóta nem jók a gifeK 😄 behozza csak nem mozognak 😞 5let ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DemonX
semmi... :S

DemonX
Thx... Mert az új verzióra frissítés után Times New Roman szerû betûtípusra váltott a kezelõfelület (menük, stb). A témaváltások sem segítettek rajta. Néztem a config-ben, de nem tudom pontosan melyik a felelõs beállítás, ezért nem piszkáltam. Átnyálazom a Chrome-ot. Köszönöm.

Sil78
Témafüggõ. De lehet a userChrome.css nevû felhasználói fájl segítségével is változtatni rajta.

DemonX
...nos és azt tudja valaki, hogy a FFox-ban a KEZELÕFELÜLET betûtípusát hol lehet állítgani?

Te állítod be...De ha van Spywareblastered, a tiltólistát onnan (végülis a registry-bõl) átveszi.

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Oké, csak arra gondoltam hogy dolgozik-e valamilyen adatbázisból, vagy a firfox alap sütikezelésén túl beépít-e valami plusz védelmi automatizmust, vagy csak egyszerûen megkönnyíti számomra a sütik szelektálását.
Kibõvített sütikezelõ. Szerintem a legjobb sütikezelõ plugin a Rókához!

Fortuna fortes adiuvat.

lck
Helló Doc !

A CookiesSafe valami interaktív dolog, vagy automatikus védelem ?
Értelek. Hosszú ideje ment Blackspears beállításaival (wilderssecurity.com), de lassúnak tûnt a Róka. Na persze, azt nem említettem, hogy a következõ - szerintem alap - kiegészítõkkel fut:NoScript, Add-Block Plus, CookiesSafe. Lehet, hogy azért is lassú a Rókám, mert nagyon sok Add-on fut (legalább 28- féle + a skinek).
Én böngészés közben elégnek tartom pillanatnyilag az IMON-t. Az AMON fut, csak a két említett foldert excludáltam.
Köszönöm válaszod.

Fortuna fortes adiuvat.

Sil78
Szerintem az AMON a NOD legfontosabb része, tulajdonképpen ez biztosítja a memóriarezidens védelmet. Én nem kapcsolnám ki. És a böngészõ profilját (ahol a beállítások meg az ideiglenes fájlok vannak) pláne nem tenném be kivételnek. De lehet, hogy csak paranoiás vagyok.

Sil! Kérdésem lenne hozzád. Firefox 2.0.3pre (mindig frissítek az aktuális nightly-ra) és NOD 32-m van. Ha berakom a Firefox foldert és az %Appdata%\My profiles\aktuális foldert (Firefox)az AMON kivételei közé( hogy ne scannelgesse állandóan) - vajon nagyon sebezhetõvé teszem a rendszert? Az IMON azért fut tovább, DropMyRights-cal szörfölök (nem Administrator jogon), kerülöm a gyanús oldalakat (exploits, driven by dowload), és a Windows mindig a legújabb biztonsági és egyéb frissítésekkel fut. Spywareblaterrel is kezelve van a rendszerem (Firefox szzempontjából). És természetesen van tûzfalam (Outpost).
Elég biztonságosnak ítéled - e a rendszerem ezek alapján, vagy szerinted mégis állítsam helyre az AMON-t erdeti állapotára?
Elõre is köszönöm véleményed és kellemes napot kívánok!
Doki

Fortuna fortes adiuvat.

ProGabe
már próbálgattam(vissza ie-re,aztán megint ff-re),ráadásul most a 2.0.0.3-nak direkt nem csak a frissítését szedettem le vele,hanem az installját szedtem le és így sem jó.valami nagyon el van állítva,mert amikor az ie-t állítottam be alapnak akkor az sem csinált semmit :S

zvaragabor
Köszönöm szépen!

Chaos Anno Domini

Wreck86
annyi volt csak,hogy a többi ilyen típussal ias csinálja ugyanezt a fajta letöltést.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sil78
De az se megoldás, hisz úgy meg gyakorlatilag védtelenül hagyod a géped...

Sil78
1.5-ösben lehet, hogy még máshogy van, a Beállítások ablakon szoktak változtatni...

Wreck86
köszi! bár nem pontosan így találtam meg,de sikerült! köszi (ie-s topikban abszulút nem válaszolnak azért kérdezteh hátha vki tud vmi okosat)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

CattiBrie
nyert! 😊
sztem tuti egy update miatt xaródott be
(ha legközelebb telepítem a gépem, semmi sw-hez nem engedélyezek up-ot)

köszi

[/spam]&#8482;