Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Lehet onnan is törölni, csak valószínûleg megsérült ez a fájlod, azért nem ment.

These are my friends, see how they glisten...

bigapó
hali!

szeretném felrakni a thunderbird 2-est (elõzõleg nem volt fent semmilyen verzió) és nem tudom, hogy mit kell megadni a "bejövõ leveleket kezelõ kiszolgálóhoz"?
ja és egyébként jól értelemezem, hogy össze tudom gyûjteni a leveleimet ha több címem is van? ezzel tudom kezelni õket, nem kell belépni az adott szolgáltatóhoz?

The Matrix has you...

Marcell
Nagyon koszonom!

Igazabol nem ertem miert nem lehet a Firefox menujebol (szemelyes adatok torlese menubol) is torolni az urlapokat...

RussT
Teljesen új profilt csinált mert ahogy indítottam FFet láttam hogy se könyvjelzök/semmi más nincs meg, kilépek; megkeresem a profilmappát hogy a localstore.rdf törlése talán segít de se az, se a profilmappa nem volt csak a Application Data\Mozilla\Firefox könyvtár üresen (utána csinált oda egy mappát ahogy a mostaniba elkezdtem könyvjelzöket/pluginokat gyüjteni)
<#szomoru1>

http://www.igazsag.extra.hu

Sil78
Ez felettébb furcsa. Ez egy teljesen új profil lett, vagy csak felülírta a régit? Nincs benne mondjuk bookmarks.bak fájl, vagy bookmarkbackups nevû mappa benne a régebbi könyvjelzõkkel?

És nem használtál semmilyen backup-módszert? Pl a jó öreg Bookmark Backup kiterjesztést az automatikus biztonsági mentésekhez (nemcsak könyvjelzõkhöz jó persze)?

urbijoe
az IE tab jobb

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Picar77
egyértelmü -.-

()() (^^)

RussT
No most ahogy nézem egymás mellett:
IE Tab:lehetövé teszi az IE megjelenitö motorjának hazsnálatát Firefoxban

IE View: IEben nyitja meg az oldalt a Firefox menüjéböl

(Szerintem IE Tab egszerübb, jobb)

Picar77
Linket nyit ie-ben ,ha ez zavar használj "ie tab"-ot az a firefoxban marad csak ie motorral nyitja meg

()() (^^)

az IE view olyan h rákattolok egy gomra és IE s lesz ? 😄
vagy megnyitka a linket ie ben ? (ld ie viwe little)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dying Soul
Jajj végre!

RussT
C:\Documents and Settings\***\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\seimphtn.default

ittvan egy, de csak ez az egy profilmappa, ebbe azok vannak amit a crash óta ujrakezdtem 😞

legalább a könyvjelszöket jó lenne kimenteni (sok fontos cucc volt benne) :/

(a másik accnak a FF profilja is eltünt, csak azé maradt meg aminek D:re volt állítva a profil)

ahogy most a profilkezelövel iditottam csak default volt benne

Sil78
A profil könyvtára nem tud eltûnni szvsz, viszont az Application Data rejtett mappa, gyõzõdj meg róla, hogy azokat is látod.
Vagy nézd meg a Profilkezelõben, megvan-e: a Start menü / Futtatásba írd be, hogy firefox.exe -p (persze csak akkor, ha maga a Firefox nem fut, különben a Profilkezelõ nem indul el).

Sil78
A formhistory.dat nevû fájlban, a profilodban. Nyugodtan töröld, majd csinál újat.

urbijoe
már sikerült felrakni a plugin-t
azt hogy lehet beállitani hogy ne 100% legyen a videoablak alapbol hanem 200%
mert minden inditáskor át kell állitani 200-ra

RussT
Üdv.!

Egy kékhalál/ujrainditás után a Firefoxból eltünt az összes beállítás(és nem csak az enyém hanem azoké is akik nem voltak bejelentkezve se) , mintha most lett volna telepítve, a profil könyvtáraknak még nyoma sincs, vissza lehet-e állítani valahogy?

Marcell
Az a problémám, hogy hiaba torlom az osszes szemelyes adatot, illetve szuntetem meg az urlapok, keresosavok megjegyzeset, amint visszaallitom az emlekezest, ismet emlekszik a regi (osszes addigi) urlapjaimra.

Nem kepes elfelejteni oket. Gondolom valamelyik fajlban tarolja az urlapok adatait, azt szeretnem kezzel kitorolni. Most ha interneten vasarolok, a bankkartyaszamomat is megjegyzi, igy ha kesobb felkeresem a honlapot magatol ki is tolti a bankkartya mezõt. Ezek szerint tarolodik valahol a merevlemezemen, amit nagyon nem szeretnek...

Valakinek van otlete?

urbijoe
de a media player 11 van fenn,és az megy firefox alatt

RussT
Nekem se ment vagyis de, csak néha gyanusan hosszu ideig töltött, akadozott, nem lehetett beletekerni stb..:/

Remélem ezzel a pluginnel megoldódik, szedem is le

Az érdekes. :S
Zárd be az FF-t, akkor talán.
Amúgy arra jó, hogy vannak a neten stream videó adások és azokat most már le tudod vele játszani, régen ez se ment. Legalábbis nekem.
Példa: http://winportal.net/?id=903
urbijoe
és ez mire jo?
mert nekem nem települ fel ,mert hibát ir az F:/ meghajtora mikor nincs is F

urbijoe
nem a háttér hanem az ablak megy össze

WMP plugin Firefox-ra!
Én már rég vártam erre, csak ezt hiányoltam FF-bõl, de ez is elkészült! 😊
Wreck86
ne haragudj,de nem mind1?😊 úgyse a hátteret nézed 😉

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

urbijoe
mért van az hogy firefox -ban ilyen?

IE-ben meg IE motorral ilyen

firefox-ban összenyomja a képet

Harly18
Az Internet Explorer is ezt csinálja, bár most jó. Mozilla az teljesen jó...Sajnos én is vírusra gyanakodtam, de reméltem, hogy nem az... 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

bigapó
nekem vírusgyanús, bár ilyennel - szerencsére - még nem találkoztam.

The Matrix has you...

Harly18
Az mitõl lehet, hogy a firefox 5 másodpercenként bezárja az összes ablakot? Van hogy rájön ez és 10-szer megcsinálja egymás után és van, hogy jó? Már többször újra felraktam. Valami ötlet?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Köszi, így már sikerült megnyitni, és átmásoltam a signons2 és a key3 fájlokat a ff profiljába. Viszont a jelszavakat így sem jeleníti meg. Van még ötlet? Vagy szerintetek már elúsztak azok a fránya passwordök? 😞 Esetleg az is lehet, hogy elõzõ verziójú volt a ff, amikor mentettem?

bigapó
azóta rájöttem, hogy ha frissítem az oldalt, akkor már leveszi az új üzis dolgot. szóval mégis jó😊

The Matrix has you...

Nézet -> karakterkódolás -> Automatikus felismerés -> kikapcsolva
-> Közép-európai (ISO 8859-2) -> kipöttyözve

Dying Soul
#5838 ?

Sil78
Mondjuk WinZippel. Sima tömörített fájl, a kiterjesztésétõl függetlenül (mint a .xpi és .jar fájlok is). Ha máshogy nem megy, nevezd át .zip-re.

Doomista
huh gyerek,ez nagyon cool <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
coolirist csak elõnézetre elõnyös használni sztem
amúgy örülök, h ennyi embernek tetszik 😊)
bigapó
kiegészíteném annyival az elõbbieketa cooliris-szel kapcsolatban, hogy itt melóba nem tudja a videókat megjeleníteni, viszont ha rákattintok, akkor már lejátsza. ez orvosolható lenne egy új adobe flash-player telepítéssel, csak hát nem vagyok rendszergazda😊
valamint az sg-s topikokat ha így nézem meg, akkor nem tûnik el az x új üzenet a topik alól a kedvencek között. egyébként tényleg nagyon jó.

The Matrix has you...

MozBackup 1.4.3.-mat használtam. Most töltöttem le az újat. Mivel csomagolom ki a backup fájlt, hogy hozzáférhessek a signons2.txt-hez? Köszönöm. A FEBE tényleg jó kiterjesztésnek tûnik. A Cooliris pedig szuper! 😊

Használd a FEBE plugin-t. Nagyon megbízható, idõzíteni is tudod. Át is írja az avítt mentéseket. Egy szóval: tuti!

Fortuna fortes adiuvat.

Ez nagyon zsír...Kérlek, többet unatkozz ha már ilyen jó érzékkel találsz be.😊
Köszönöm!

Fortuna fortes adiuvat.

bigapó
ennél jobb nem is kell😊)

The Matrix has you...

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

autoszimulator
uhh, ez nagyon pöpec cucc 😄

.: mobilize.hu :.

Rage47
ma unalmamban nézegettem új firefox kiterjesztéseket (add-on) és rátaláltam a Cooliris-ra
itt van róla video, ha vkit érdekel és esetleg nem ismerné
sztem nagyon jó kis darab😊
Dying Soul
Sziasztok, hogy tudnám alapértelmezettre visszaállítani a karakterkódolást?

Sil78
Milyen verziót használtok belõle? Az 1.4.6 a legújabb, ha jól tudom. Volt korábban valami jelszavakkal kapcsolatos bug, amit javítottak. Egyébként csomagoljátok ki a fájlt, és nézzétek meg, benne van-e a signons.txt (illetve 1.5.0.10-tõl vagy 2.0.0.2-tõl felfelé már signons2.txt a neve) és a key3.db, ez a kettõ kell a jelszavakhoz.

Met
hehe, most nézem nekem sem vitte át 😊 nemrégen volt win reinstall, pedig amikor új ff-ot raktam fel úgy hogy elõtte minden nyomát manuálisan töröltem mindenhonnan akkor meg marad minden jelszó és usernév, igaz nem írta be automatikusan, ezt most én se értem 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nekem sem felhasználónevet, sem jelszót nem jegyzett meg. :-( Legalábbis a Jelszavak Megtekintése ablakban semmi nincs. A weboldalakon sem hozza be a f.neveket. Kicsit bosszantó.

Met
ez nekem is feltünt, hogy ugyan a jelszavak megvannak de újra be kell írni neki, hogy megjegyezze, vagy ez a sütik miatt kell?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok! Én is a MozBackup-ot használtam a Firefox lementésére, de a jelszavakat nem tárolta el, pedig minden lehetõség ki volt pipálva mentéskor, úgymint: Bookmarks, History, Saved Passwords, stb. Esetleg elõ lehet csalogatni valahogyan a backup fájlból? Vagy mi a megoldás, tudnátok segíteni? Nagyon köszönöm. Vanda.

ForzaInter
ok, kösz

Yo, Bitch!