Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ezt a "Könyvjelzõk eszköztár mappája" nevû mappába teszed a könyvjelzõt." módszert nem tudtam, köszi hogy említetted. 😉
Chaos Anno Domini
These are my friends, see how they glisten...
de!ahogy írtam is,ahogy bekapcsolom a könyvjelzõk eszköztárat,már benne van az egyik könyvtár tartalma,elvileg akkor 2x kéne hogy meglegyenek ezek a linkek nem?egyszer az eszköztár mappájában,egyszer a könyvjelzõk menüjének a mappájában,közben pedig,ha törlöm az eszköztárról akkor törli a menübõl is és fordítva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindenesetre ne hagyd üresen az eszköztárat (akkor inkább rejtsd el, lásd Nézet / Eszköztárak), mert akkor ugrálni fog a képernyõd.
ha bekapcsolom,akkor az egyik könyvtárból rajta van az összes link(mármint ugyebár a könyvjelzõk egyik könyvtára...)
ha törlök valamit onnan,azt törli a könyvtárból is ugyebár
tehát:hogyan tisztítsam meg az eszköztárat és miért van az hogy vagy azon van a link,vagy a menüben,nem lehetne mind2-n?mert ha ráhúzok egy már meglévõ könyvjelzõt,akkor az eltûnik,persze ez nem igaz azokra amik már rajta vannak,azok bezzeg mind2 helyen megvannak,ehh lehet kicsit bonyolultam írtam le a dolgot 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Köszi Silke a segítéget.
Úgy nem ment, ahogy ajánlottad : az about:plugins felsorolásában hiába volt ott a RealPl., nem mûködött. A fájlok átmásolása után sem változott semmi. Végül leszedtem Az ACEMegat, telepítettem az Alternative-ot (QuickTime és Real), így már jó lett.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Köszi szépen, de most a bõség zavara esete állt elõ<#wow1>#wow1>, melyiket válasszam a felajánlott 10 közül?
Codecs.com
Silke, szerepel az about: plu.-ban, többször újratelep., de semmi.
Most sem ott találtam meg a nppl3260.dll , ill. a nprpjplug.dll fájlokat, ahol lenniük kellene, hanem
C:/ Winpr/ACEMega CoDecS Pack/SystemS/RealMedia/Browser/plugins
A nprjplug.dll fájl hiányzik, nincs meg (Start/ Keresés).
Úgy tudom, hogy az ACEMegaba nem egészséges beletörölni, szedjem le az egészet?
A Real Alternative-ot hol találom meg, ami nem ilyen flúgos? <#smile>#smile>
Köszi a segítséged.
Az about:pluginsban látod rendesen a RealPlayer plugint? Esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a RealPlayert, ha nem mûxik. Csukd be a Firefoxot, töröld a plugins mappájából (C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins) a nppl3260.dll, nprjplug.dll és nprpjplug.dll fájlokat, és telepítsd újra a RealPlayert. Vagy használhatod a RealPlayer helyett a Real Alternative-ot, az egy módosított plugint használ, ami kevésbé bugos.
Engedélyezve : nem
Kérdés : ez így van jól, vagy valahol kell engedélyezni?
Más. A RealPlayer hiába van fenn, nem akarja "látni", amikor szükség lenne rá. Több verzíóval ezelõtt, még voltak ilyen gondjaim, aztán elmúltak, bár nem tettem érte semmit, most a 2.0.0.3. újra elõhozta.
Köszi elõre is, ha tud valaki segíteni.
nekem normálon van és mégis full ablakban jelenik meg
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
hogyan tudom rögzíteni a FF-ban azt hogy mikor megnyitom a böngészõt maximális méretben foglalja el a képernyõt ne pedig egy átméretezettben mitn ahogy most teszi!
elõre is köszi
Ehelyett ez a szar jön be:
Ezt még az internet Explorerem is tudja ALAPBÓL.
Ja és amúgy fennt van a Windows Media Player...
Kicsit rosszul fogalmaztam, de az kéne, h. nem abba a könyvtárba mentse a .zip fájlokaz az FF ami az alapértelmezett letöltési könyvtár, hanem máshova.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Fortuna fortes adiuvat.
Elõre is köszi
Faustus, köszönöm türelmed, most már összeállt a kép, igaz, nem elsõre.
Egy júzernek, ha még nem is használja, illik tudnia ezt-azt, mert találkozik vele cikkekben, stb., szóval köszi <#puszi>#puszi>
Nem homályos ez, csak az elõzõ példád a HTML alapú levelekrõl beszéltél (ami nem Firefox, hanem Thunderbird - a Firefoxot is készítõ Mozilla levelezõprogramja - témakörébe tartozik).
De egy és ugyanaz, mint a weboldalakon van (csak Firefox-ban ezt külön nem emlegetik).
"Egy júzernek illik-e ezt tudnia, alkalmaznia kell-e? "
Ez a kiterjesztés egy átlagfelhasználó számára felesleges.
Faustus, most kezd egy kicsit újra homályossá válni<#rinya>#rinya> :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/304
kami fordítása, FF-ra, Named anchors
Egy júzernek illik-e ezt tudnia, alkalmaznia kell-e?
Kérdésedre válaszolva: a horgony ebben az esetben a HTML alapú leveleknél a kijelölt szövegnek ad egy horgonyt, ahova a levél olvasása közben ugorhat a felhasználó, ha a levélben van olyan hiperlink, ami az adott horgonyra mutat.
Levélírás esetén : Beszúrás - nál, a horgonnyal csak a kiválasztott rész csatolódik, ahová ugra-bugráltunk?
Tegyük fel, hogy van egy ilyen weboldalcímónk, rajta a Brian élete címû film szöveges átiratával:
http://brianelete.hu/szoveg.html#keresztrefeszites
Akkor például az alábbi részre ugrik a böngészõ:
<h2 id="keresztrefeszites">Brian keresztre feszítése</h2>
Vagy egy régbbi megoldás esetén:
<h2><a name="keresztrefeszites">Brian keresztre feszítése</a></h2>
A lapon belül található hiperlinknél a következõképp néz ki a link:
<a href="#keresztrefeszites">Ugrás Brian keresztre feszítéséhez</a>
Az oldalon belül:
<a href="szoveg,html#keresztrefeszites">Ugrás Brian keresztre feszítéséhez</a>
Más oldalról:
<a href="http://brianelete.hu/szoveg.html#keresztrefeszites">Ugrás Brian keresztre feszítéséhez</a>
Horgony Találkoztam vele többször, de mi ez, mire használják?
Köszi.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Na ezek miatt szokás veszíteni látogatót.
Ha megcsinálták volna Flash-sel (és esetleg megadták volna letölthetõ formában is), megoldható lett volna az egyszerû platformfüggetlenítés.
Mindegy, a trailer fenn van a Youtube-on is, meg a Metacafe-n is. Sõt a hivatalos oldalon is fenn van.
xp alatt kevesebb volt

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
We're sorry, this feature requires the Mozilla ActiveX Plugin. Click here to install.
ha rákattintok akkor bejön EZ az oldal rajta egy ilyen szöveg:
Click here to re-install.
javascriptel meghívja az installAxcontrol-t,de nem történik semmi :S
talán már soha nem láthatom ezt a vélhetõen csodás harry potter trailert?<#idiota>#idiota>
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache
Megváltoztatni úgy lehet, ha az about:config-ban csinálsz egy új, karakterlánc típusú preferenciát browser.cache.disk.parent_directory néven, és az értéke legyen az új elérési út.
Valaki nem tudja hova rakja alapértelmezésben a temporary fájlokat és az egyéb ideiglenes fájlokat?
És ezeket át lehet valahogy helyezni valahova?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
ugyanez van flash block nál vagy minél h beállítom h engedélyezze ott a flasht de nem játsza le =\ 5let?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2. Bejövõ leveleket kezelõ kiszolgáló = a POP3 szerver, ez az email-szolgáltatódtól függ (pl freemail esetén freemail.hu, de mindig szerepel a Gyakran Ismételt Kérdések közt). A kimenõ levelekhez viszont az internetszolgáltatód SMTP-szerverét add meg (ha máshol nem, a szerzõdésedben szerepelnek az adatai), az ingyenes emailszolgáltatóknál általában nem jár SMTP.
3. Össze lehet, persze. De nézd meg az emailszolgáltatódnál a Gyakran Ismételt Kérdéseket, mert a magyar szolgáltatók közül néhánynál van olyan gyakorlat, hogy x naponként mindenképp be kelljen lépni az oldalon, különben törlik a postafiókot (normális esetben POP3 kapcsolat esetén nem kell).