Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overlocker
NAh fennvan eza ultra közepes böngészõcsoda csak azt nem tom a félkövér betütipust hol kapcsolom ki mert zavar
mert a Vistamban nem ilyen csak itt a firefoxban ilyen fura a betütipus

Dying Soul
firefox 3 tényleg kattog, mikor betölt? mert tegnap kattogott vmi. bár meghalt utána a fülesem, szóval lehet a füles doboza volt hülye, mert most nem hallom, hogy kattogna, mint az IE. <#vigyor5>

köszi a oldalt, awesomebar lelõve ;-)

wtf, 10 000 letöltés percenként, nem csoda h le vannak terhelve 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Picar77
10 megnyitott ablakkal 84 mb memoria használat ennyit errõl 😄
ff2 ilyenkor már 200-at bezabált

()() (^^)

Már meg van! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

fery02
Jelenleg RC2-õm van fent. Érdemes a végleges verzió elõtt törölni, vagy nyugodtan feltelepíthetem rá?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tegnap mielõtt reseteltem mert meghalt a gép, bezártam a firefoxot, mikor újra bejött a windows, már nem voltak meg a kedvenceim.. vissza lehet hozni õket valahogy?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

AnarchoiD
3942836 meglessz a 4millio ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

urbijoe
már rájöttem hogy a "Nightly Tester Tools"miatt van a verzioszám
de ha megcsinálom mindegyiket kompatibilisnek és utána leszedem akkor már nem irja ki 😊

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
a verzioszámot mért irja ki még mindig?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

tanulj nyelveket..., nem a jelzett idõponttól kell tölteni hanem addig...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

stp4trick
ez volt tegnap este, ma reggel meg már:

Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That's 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 10:16 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 2:16 a.m. in Beijing and 3:16 a.m. in Tokyo.

ezek nagyon elkúrtak vmit

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
Please download Firefox 3 by 17:00 UTC on June 18, 2008. That's 10:00 a.m. in Mountain View, 1:00 p.m. in Toronto, 2:00 p.m. in Rio de Janeiro, 7:00 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 9:00 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 1:00 a.m. in Beijing and 2:00 a.m. in Tokyo.

vagyis ma lesz a nagy nap este 7-kor😊

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

AnarchoiD
ezt kelett kezzel bekapcsolni :

browser.sessionstore.enabled;true

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

AnarchoiD
FF3 nyitok 2 tabot , bezarom FF -t megnyitom es nem restoreolja a tabokat csak adefault page jon be , holott optionsban be van kapcsolva a restore ) ... otlet ?

kérdés visszavonva, vagyis csak az elsõ fele , mert nem compatibilis ff3-al, az a krédés marad hogy van-e ff3 kompatibilis magyar szótár magába midnenféle languagepack meg eleve magyar ff nélkül 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kérdés: magyar dictionary ami kering a neten (Hungarian Dictionary 1.1.3) az kompatibilis az ff3-al? tudom a leirás ff2-t ir midnenhonnan de én gyakorlati tapasztalatra gondolok, ergo ugye a magyar ff3 is egybõl magyar dictionaryval jön... 😊 vagy ha az már nem ez akkor annak a dictionaryját honnan lehet külön magában levadászni? 😊

amugy most létom feléledt a hivatalos ext oldal, végre 😊

a sok sok plugin 0.1%-t se kell használnod átlag felhasználoként, de a fox ereje éppen ebben van hogy te döntöd el melyik 0.1% kell neked, ergo a fölösleges sallangot igy kisporolhatod és gyk van egy személyreszabott böngészöd ami cask azt tudja ami neked kell, se többet se kevesebbet 😊

én asszem beta 5 ota hazsnálok 3ast, és nekem is stimm nagyábol a memória adat, bár bevallom nem nézem naponta... 😛 de részemrõl 2eshez kéepst sokkal jobb az tuti

ekem amiota fent van final ff3 azota megy min 2 tabbal de most pl 5 tab van.. igy fogyaszt 99 megát..., nemtom de nekem ez 2höz képest több mint megfelel 😊 mongyuk az is igaz hogy ext egy sincs feltéve mert ugye addons oldal halott :/

amiket felsoroltam extek amugy már mind ff3 kompatibilisek, vagyis all in one sidebar nem az hivatalosan de mégis megy simán...

Sil78
3.0-ban van egy extensions.checkUpdateSecurity is, ha a biztonságos frissítési lehetõség ellenõrzését akarná valaki kitrükközni. (De ezt nem javasolt huzamosabb ideig használni, hiszen biztonsági funkcióról van szó. Szóval ha kijönnek a frissített verziók a kiterjesztésekbõl, szerintem kapcsoljátok majd vissza.)

These are my friends, see how they glisten...

Dj Faustus
Kattints egérgörgõvel, vagy középsõ gombbal, vagy CTRL+bal klikk - és akkor új fülön nyílik meg.

Just B
Am az a poén hogy sok-sok plugin van a Fox-hoz. De sztem 1%-át sem tudom mire való 😄

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

A historyban nem lehet valahogy megoldani, hogy mikor egy címre kattintok, ne változtasson helyet?

MadBence
áá, naccerû 😛

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

GregSB
Nekem a 89 MB 2 megnyitott tabnál volt az elõbb. Most rányitottam még párat hogy jobban leterheljem.

3 óra használat után, 5 megnyitott tab: Sg.hu, Hardired, egy videó a YouTube-on, Port.hu, IWiW:

1 extension leszámítva ugyan azok vannak rá telepítve mint FF2-re voltak. Szóval nálam egyértelmû a javulás.

Just B
elvileg a firebug is kompatibilis...
Firebug

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

xxdani
helló. azt valahogy meg lehet oldani hogy a kedvencek eszköztáram két sorba jelenjen meg az ablakban?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

MadBence
Firebug legyen kompabilis és örülünk 😊. Web developer toolbar már az.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

autoszimulator
Jah és nem ma szedtem le a hármast, szóval ezek a memóriaadatok nem egy mai napi kb értékek, pár hete már ezt produkálja 😊

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
45 perc után itt tart, semmiféle JAVA használat, pár kép betöltése, és alap fórumozás:

Az persze más kérdés, hogy az kettes ennyi idõ alatt volt, hogy a duplájára is képes volt felkúszni, szóval romlás nincs, ez biztos, de javulás sem feltétlenül 😊 Mondjuk engem nem bánt a memóriahasználat, mert ettõl nem lassul be semmi, csak érdemes megjegyezni. Ami számomra az egyik legjobb funkció lett, az az, hogy a letöltéseket lehet folytatni.. A sürün megszakadó netem miatt ez áldásos opció.

Kiegészítések közül pedig már soknak van frissítése a hármas verzióhoz, csak nem mindet ajánlja fel magától, ezek nálam már kompatibilisek:
- ADBlock Plus
- Downloadhelper
- eBay companion
- Flashgot
- Foxlingo
- Greasemonkey
- Piclens

GregSB
Tedd, aki ennyire vak az megérdemli hogy visszategye a rosszabbat.

Nem csak az induló mem. fogyasztást kéne nézni, hanem a hosszú távút is.

3 óra használat után jelenleg ennyit fogyaszt nálam a 3as: 89MB

FF2 ilyenkor már rég túllépte nálam 260MB-ot is.

amugy igy hogy nincsenek ext-ek mert nem él az odlal igy jön ki ff ereje ext-ekkel kapcsoaltban, számomra igy kb hazsnálhatatlan az egész böngészõ igy nem is nagyon erõltetem a netezést... 😄
adblock, foxytunes, all in one sidebar, customize google, location bar, pdf download, text/plain, ezek nélkül kb használhatatlan az egész böngészõ 😄D

detto igy látom énis, ez gyk az ff3 legjobb újitása, az hogy valaki nem szánja rá az idõt hogy megismerje és marad a begyepesedett szokásoknál már az õ baja 😊

mem fogyasztás meg nálam is sokkal kevesebb mitn a kettesé ugy félóra óra után, sebességre én mondjuk nem nagyon tapasztaltam változást

ProGabe
Total Downloads
1,439,397

éreztem én,hogy az az 500+ millió valami hiba folytán lehetett csak annyi 😊

nálunk 12e fölött jár (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hol járhat a rekord??

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

[HUN]FaTaL
Nekem egy db füllel (SG) 66 MEGÁT eszik😞 Hát ez nem javulás lehet hogy visszateszem a kettest.

http://goo.gl/gd6Zi5

Örök hála.

ProGabe
nálam is így volt,ill. van

#8138:majd ha megint élnek a szerverek,akkor próbáljátok ki EZT.nem más,mint az oldbar kiterjesztés...
amúgy egy kicsit másféle megközelítést vár el a felhasználótól is,ez tény.de én egybõl megszoktam és most már egyenes nem tudnék meglenni nélküle (beta nemtomhány óta ff hármazok).ha nem emlékszem pontosan egy webhely címére,csak töredékre (ha pl cikket olvastam,akkor általában az url címe egyezik a cikkével)szóval csak elkezdem írni,ami beugrik.és általában ez segít.vagy ha valamelyik könyvjelzõmre akarok menni,elég pár karakter és máris ott van.esetleg használnom kell a kurzobilleket is,na bumm.persze nálam a bill nagyfokú használata a természetes
én a gyorsbillentyûket is nagyon sokszor használom tabok közti váltástól url-sáv kijelölésig...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Akkor ti más programot használtok vagy nem tudom. Indításnál tényleg többet eszik (10MB-al, lol) mint az FF2, viszont nálam az FF2 pár óra használat után simán benyelt 200-250MB Ramot. FF3 már 2 órája megy nálam és még nem ment fel 100MB fölé a fogyasztása.

Nagyon zavaró. Olyan mintha random dobálná benne a címeket. Marad a várakozás, és a jó öreg ff2.

JoeFromHun
Ezerrel jobb mint az FF2. Sokkal gyorsabb jobban vágódnak az oldalak. Arról meg nem a browser tehet ha valaki ... !<#taps>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Nekem egész gyorsan lejött.
<#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ProGabe
lesz hozzá (lehet már van is) kiterjesztés.ez a firefox,attól hogy a hármas,még mindig ugyan annyira testre szabható,sõt!

autoszimulator
így van sajnos, nekem már régóta megvan az RC formájában a 3as, és sajnos a memóriahasználat kicsit sem csökkent, sõt.. Fél óra használat után 120 megát simán megeszik...