Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert a Vistamban nem ilyen csak itt a firefoxban ilyen fura a betütipus
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ff2 ilyenkor már 200-at bezabált
()() (^^)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de ha megcsinálom mindegyiket kompatibilisnek és utána leszedem akkor már nem irja ki 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Please download Firefox 3 by 11:16 a.m. PDT (18:16 UTC) on June 18, 2008. That's 11:16 a.m. in Mountain View, 2:16 p.m. in Toronto, 3:16 p.m. in Rio de Janeiro, 8:16 p.m. in Paris, Madrid, Berlin, Rome and Warsaw, 10:16 p.m. in Moscow, and June 19, 2008 at 2:16 a.m. in Beijing and 3:16 a.m. in Tokyo.
ezek nagyon elkúrtak vmit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
vagyis ma lesz a nagy nap este 7-kor😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
browser.sessionstore.enabled;true
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amiket felsoroltam extek amugy már mind ff3 kompatibilisek, vagyis all in one sidebar nem az hivatalosan de mégis megy simán...
These are my friends, see how they glisten...
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Ha valamelyik kiterjesztés nem kompatibilis, és ki akarjuk trükközni:
http://swik.net/Firefox/del.icio.us%2Ftag%2Ffirefox/Disable+Firefox+Extension+Version+Checking/b5c3y
http://articles.bluishcoder.co.nz/article/disable-firefox-extension-version-checking/
3 óra használat után, 5 megnyitott tab: Sg.hu, Hardired, egy videó a YouTube-on, Port.hu, IWiW:
1 extension leszámítva ugyan azok vannak rá telepítve mint FF2-re voltak. Szóval nálam egyértelmû a javulás.
Firebug
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
.: mobilize.hu :.
Az persze más kérdés, hogy az kettes ennyi idõ alatt volt, hogy a duplájára is képes volt felkúszni, szóval romlás nincs, ez biztos, de javulás sem feltétlenül 😊 Mondjuk engem nem bánt a memóriahasználat, mert ettõl nem lassul be semmi, csak érdemes megjegyezni. Ami számomra az egyik legjobb funkció lett, az az, hogy a letöltéseket lehet folytatni.. A sürün megszakadó netem miatt ez áldásos opció.
Kiegészítések közül pedig már soknak van frissítése a hármas verzióhoz, csak nem mindet ajánlja fel magától, ezek nálam már kompatibilisek:
- ADBlock Plus
- Downloadhelper
- eBay companion
- Flashgot
- Foxlingo
- Greasemonkey
- Piclens
.: mobilize.hu :.
Nem csak az induló mem. fogyasztást kéne nézni, hanem a hosszú távút is.
3 óra használat után jelenleg ennyit fogyaszt nálam a 3as: 89MB
FF2 ilyenkor már rég túllépte nálam 260MB-ot is.
adblock, foxytunes, all in one sidebar, customize google, location bar, pdf download, text/plain, ezek nélkül kb használhatatlan az egész böngészõ 😄D
mem fogyasztás meg nálam is sokkal kevesebb mitn a kettesé ugy félóra óra után, sebességre én mondjuk nem nagyon tapasztaltam változást
1,439,397
éreztem én,hogy az az 500+ millió valami hiba folytán lehetett csak annyi 😊
nálunk 12e fölött jár (Y)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Illetve létezik egy oldbar kiterjesztés is: https://addons.mozilla.org/firefox/addon/6227
http://goo.gl/gd6Zi5
#8138:majd ha megint élnek a szerverek,akkor próbáljátok ki EZT.nem más,mint az oldbar kiterjesztés...
amúgy egy kicsit másféle megközelítést vár el a felhasználótól is,ez tény.de én egybõl megszoktam és most már egyenes nem tudnék meglenni nélküle (beta nemtomhány óta ff hármazok).ha nem emlékszem pontosan egy webhely címére,csak töredékre (ha pl cikket olvastam,akkor általában az url címe egyezik a cikkével)szóval csak elkezdem írni,ami beugrik.és általában ez segít.vagy ha valamelyik könyvjelzõmre akarok menni,elég pár karakter és máris ott van.esetleg használnom kell a kurzobilleket is,na bumm.persze nálam a bill nagyfokú használata a természetes
én a gyorsbillentyûket is nagyon sokszor használom tabok közti váltástól url-sáv kijelölésig...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
<#vigyor>#vigyor>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.