19494
  • balcsi70
    Végül nem tudom mi folyik itt mert most megint meglátogattam 2-oldalt és berakta,és nem törli ki.Hát ugy látszik nincs erre megoldás?
  • balcsi70
    Most már kezdem érteni csak erre varrjon valaki gombot.
    Anno amikor elmentettem a bookmarks-ot szerintem úgy mentettem el hogy a sütik meg a legördülő weboldalak nem voltak kitörölve és azzal együtt mentettem el.
    Most hogy vissza importálom a bookmarks-ot igy jön vissza.
    És hiába törlöm ki a lenti hozzászólások alapján,utána ha megnyitom a böngészőt és lenyitom a nyilat a webhelyek ott vannak.Az újonnan meglátogatott oldalakat valóban kitörli de a régiek ott vannak.
    Na ezt(ezeket) hogy lehet kitörölni?
  • balcsi70
    Igen,ezt már végigzongoráztam,semmi nem változik pedig bepipáltam mindent(személyes adatok törlése)-t is. Elég hülyén hangzik mintha nem értenék hozzá pedig nem így van,azért kértem segítséget,mert már nem tudok mit kezdeni vele.
    Most ledarálom az egész M.Firefox-ot aztán újra rakom kíváncsi vagyok mi lesz. Azért THX. Majd írok utána.
  • PrisonMan
    thx
  • LoDMaSt
    Jobbgomb oda mellé-> testreszabás?
  • PrisonMan
    Feltettem a napokban a FoxTab nevű Addont, minden műxik vele rendesen, csak az a baj, hogy a Kezdőlap ikon mellé betette a saját ikonját. Hogyan lehet eltávolítani csak az ikont?

• littleNorbi
    Ezzel a sütiket is letörlöd...
  • littleNorbi
    Van az adatvédelemnél egy olyan, hogy Törlés most, na azt próbáld meg...
  • balcsi70
    Kösz a választ,de azért raktam fel még egyszer a kérdést mert amit most írtál az nálam így van(volt) beállítva. És nem töröl.
    És amint írtam lejjebb is, a céges gépen is kipróbáltam ott meg műkszik rendesen,hogy akkor most ilyenkor mi van? Szerintem letörlöm a M.Firefox-ot aztán újratelepítem.Vagy van más ötlet?
  • ProGabe #10473
    kicsit kellett volna még lejjebb nézned

személyes adatok törlése - szem. adatok törlése a fox bezárásakor mellé pipa. van mellette egy beállítások gomb, ahol megadhatod, hogy mit töröljön
  • balcsi70
    Sziasztok.

A # 10458 -as kérdésre tud valaki választ?
    Köszönöm.
  • ProGabe #10471
    -> statusbar -> extended statusbar -> rosszul emlékeztem, mert nem tudja
  • Cat 02 #10470
    Az windowsos nem ? V másra gondolsZ ?
  • ProGabe #10469
    szerintem az tud, ami felmpimpolja az alsó sávot. nem jut eszembe a neve. sem a "sávnak", sem az extnek :S
  • littleNorbi
    Kellene egy olyan kiegészítő ami számolja a letöltést meg a feltöltést is, van ilyen?
  • kirol
    Sima élő könyvjelzőt, de most mintha már frissítene. De az az üres sáv még mindig ott van alatta, ami gondolom a NIS akarna lenni, de nem látszik.
  • Sil78
    Nem baj, csak gondoltam, hátha a Norton adathalászat elleni toolbarjával akad össze az RSS-ed, amit pl a NIS is kérdezés nélkül telepít Firefoxba. Ráadásul nem kiterjesztésként, szóval csak manuálisan lehet eltávolítani, az említett fájl törlésével (sőt, hajlamos még helyre is állítani, miután törölted). RSS-hez mit használsz pontosan? Sima élő könyvjelzőket, vagy valamilyen kiterjesztést?
  • kirol
    Ja bocs. :)
    Norton Internet Security 2009 -et tettem fel.

Otthon megnézem ezt, amit írtál. Miért baj amúgy, ha esetleg van coFFPlgn.dll -em?
  • Super Saiyan
    ahh köszi mindkettőtöknek
  • ProGabe #10463
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=3097]#10462 magyarul[/URL]
  • Treblakos
    kábelt kihúz
    de íme egy megoldás, ami nem csak FF-ben oldja meg a dolgot
  • Super Saiyan
    sziasztok, hogy lehet beálítani hogy 1 oldalt ne jelenítsen meg? pl chat.hu? köszi szépen
  • balcsi70
    Okés köszi, ugy emlékszem bent a cégnél is kivettem bezártam mindent,és utána mikor megnyitottam(rögtön) akkor már nem volt ott semmi. akkor most ilyenkor mi van?
  • Icebarney
    2 óra az pl még 0 nap. Szerintem vedd ki előle a pipát.
  • balcsi70
    Sziasztok.
    Beállítom az Eszközök>Beállítások>Adatvédelem-nél az előzmények megőrzése 0-napig, de mikor bezárok mindent és megnyitom újból akkor is ott vannak a meglátogatott web helyek. Próbáltam már úgy is,hogy kivettem előle a pipát de így sem tűnnek el. Mit kell másképp beállítani?
  • Sil78
    Norton micsoda, melyik verzió? Más nem frissült?
    Próbáld meg azt, hogy becsukod a böngészőt, és megnézed a C:\Program Files\Mozilla Firefox\components mappában, van-e ott egy olyan fájl, hogy coFFPlgn.dll. Ha van, töröld.
  • kirol
    Amióta felraktam az új Nortont bejött az RSS alatt egy üres sáv, és az RSS-eket meg nem frissíti a böngésző.

Hogy lehet rábírni, hogy ugyan frissítse már?
  • baxxterboy
    sziasztok. miért van az hogy a flash reklámoknál, meg akármilyen flash jelenik meg mozillába lelassul az egész progi. ha eltekerek onnan még az odlalon belül akkor meg jó. mi baja lehet a flashel?
  • cytec
    Azért köszi mégegyszer.
  • cytec
    Minden ujrelett telepítve vinyók formázva stb. Tudom nem ide illő a kérdés de a Nero nem enged ujraírható lemezeket írni. Azt állítja hogy nem ujraírható lemez van bent még a ujjonan bontottra is amit még soha nemhasználtam. Pedig ez is ment azelött. Kb 1 éve. Azóta sokszor raktam ujra a rendszert de azóta soha többé nemtuttam ujraírható lemezeket írni vele. Ezek a paranormális jelenségek egyszer a sírbatesznek mert agyvérzést fogok kapni.
  • Sil78
    Csak mint minden felhasználó. De biztos van Nero topic.
  • Sil78
    A rendszertelepítés után nem telepítetted újra a Firefoxot?
  • cytec
    Esetleg Nero-hoz nemértesz?
  • cytec
    No! Uninstal Firefox!!!! Aztán ujra rak!! Hihetetlen láss csodát működik minden!!!!!! Felrobbanok!!! Miért????????!!!!! Ez tuti direkt van!!! Azért köszi a segítséget, jó tudni hogy vannak még ilyen normális emberek is. A legtöbben csak szívóztak volna hogy milyen bénavagyok stb.
  • Sil78
    Az előző hozzászólásomban kérdeztem, hogy látod-e azt a bannert. Mozog? Kiírja verziószámot alatta egy kis dobozban?
    Ha belemész a Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése ablakba, találsz ott egy olyat, hogy Adobe Flash Player 10 ActiveX (ez az IE-hez való, ami működik). De van mellette olyan is, hogy Adobe Flash Player 10 Plugin (ez a Firefoxhoz, Operához, stb való)? Ha van, és nem működik, akkor csukd be a böngészőt, és uninstalláld ezt a plugint, és próbáld meg felrakni újra.
    A regisztrációs adatbázis módosítását nem tiltja véletlenül valamilyen biztonsági szoftver? Csak mert telepítés közben oda is írogatna.
  • cytec
    http://www.kenblockracing.com/

Többek között ezt sem tudom már megnézni azelött ment.
  • cytec
    Nemértem eddig ezzel sosem volt gond. Most miért szivat? Kitudja hányszor telepitettem már rendszert fel és a többit és sosem csinálta ezt a tortúrát velem ez a mocsok. Mindíg minden pöccre ment. Most miért!!!!???? Megnéztem amit írtál. Engedéjezvevan és NoScriptet meg nemtaláltam. Úgylátszik ez a Péntek 13 miatt van mert ma reggel a hangfalam is szivat azzal hogy leveszem a hangerőt és mégis totál bömbölnek a szatelit sugárzók. Mindegy majd azt is jól szétverem ha elkap az ideg. Lassan bekattanok.
  • Sil78
    Nem Java, hanem javascript. Ellenőrizd (Eszközök / Beállítások / Tartalom), hogy engedélyezve van-e. Ha NoScript kiterjesztést is használsz (lásd Eszközök / Kiegészítők / Kiterjesztések, de arra szvsz emlékeznél, ha feltelepítetted volna), akkor az adott oldalra külön engedélyezned kell a javascriptek futását.
    És még mindig nem mondtad, máshol mennek-e a Flash tartalmak, és melyik videós oldalról van szó pontosan.
    Itt látod a bannert? Kellene látnod egy kis "Version Information" feliratú dobozt is, hogy milyen verzió van telepítve.
  • cytec
    Igen becsuktam. Van jogosultságom is. De ezt a Java dolgot nem értem. Mi nincs letiltva hol? Ennyire nemvágom. A tesztoldalon megy a dolog de a Youtube nem.
  • Sil78
    A Firefoxot becsuktad a telepítés előtt? Van rendszergazdai jogosultságod?