19494
  • Thanatos
    ez tény, csak nekem onnan ismerős ez a világító keretes kijelölgetős módszer,ettől még persze lehetett ez korábban is :)
    én pl a speed dial-t is opera után szerettem meg, sőt a baloldali képernyőszélre kattintós ki be csukos sidebart is (itt all-in-one sidebar) ott szoktam rá :) ettől persze gondolom mind volt már előbb valahol, meg én se használok igazából rendszeresen operát, de én onnan ismertem meg ezeket :)
  • Sil78
    Azért ez előbb volt, mint ahogy az Operások egyáltalán elkezdtek volna gondolkozni egy reklámszűrő beépítésén. Ha nem is maga az Element Hiding Helper, de ez a kattintgatós része speciel az Aardvark nevű kiterjesztésből származik (és az már 2005-ben létezett, és elég nagy visszhangja volt).
  • Thanatos
    download statusbar nekem is van, downthemall-t énis alig használom csak egy két problémásabb esetben amikor valmai nem jön rendesen ilyen olyan okokbol (ergo kb negyedévente egyszer... :P)
  • Thanatos
    annyit hogy a div-ek meg hasonlo weblapelemek blokkolását könyiti meg (kattingatos modszer ala opera)
  • Sil78
    Én meg teljesen jól elvagyok a beépített letöltéskezelővel (főleg mióta tudja folytatni a megszakadtakat). + persze Download Statusbar, az alap. Van fent FlashGot is, de azt elég ritkán használom, nem szoktam sok linket egyszerre letölteni.
  • Aquir
    én meg rákerestem azt hittem ez is egy ilyen linkes kiterjesztés:)
  • Aquir
    ez micsinál? látom lehet ilyen plusz dolgot / vagy csak könnyebben eltüntetni feltettem
  • poppe
    vmi olyasmi, csak nem jutott eszembe a neve :D
  • Aquir
    linkification kiterjesztés azt nincs probléma
  • poppe
    ez előtt még tedd fel a clickable links-et :DDD
  • Cat 02 #10392
    https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/4364

Ezt rakd fel sztem adblock mellé, néha hasznos :)
  • Narxis
    Én is.
  • Thanatos
    sok jó addon van, kinek mi jön be :), flashgot helyett én pl downthemall-t preferálom személy szerint :)
  • PrisonMan
    Köszi
    FlashGot addont használok még, ha van valami jó addon azt tudnál ajánlani?
  • Thanatos
    easylist + easyelement és hunfilter
    amit ezek nem fognka meg azt a keveset meg kézzel :)
  • PrisonMan
    Feltettem az Adblock Plust, de eddig még nem találtam normális szűrőt (az elején választásnál a románt válaszottam, de ez nem a legtökéletesebb), próbáltam ajnasz-os oldalon a szűrőt - ez meg nem hoz be rengeteg képet (gondolom reklámnak nézi őket)

Tud valaki vmi normális szűrőt linkelni?
  • Malakai
    Probléma megoldódott. Érdekes dolog, a Lucida Grande osx-ről portolt true-type font cseszi szét...
  • FZoleee
    hát ezt nekem is szövegként nyitja meg :DDD nem tom miért :S
  • Cat 02 #10384
    Az mitől van h egyes dolgokat szövegként akar megnyitni ff ? Pl most ezt, de volt már olyan is h .rar-t.
  • Malakai
    Eh, na ez fura, némely text input fogta magát és ilyen 1100 körüli szélességben jelenik meg mindig, persze az oldalakat széttolva.
    Safe-modeban is indítottam foxot, de úgy is jelentkezik a gond, chrome-ból kiszedtem minden extrát, de nem segített, eléggé zavaró.
    Erre vki tud vmit, ismert bug ismert ellenszerrel esetleg?
  • ProGabe #10382
    (kell egy faq)

ctrl+shift+b - importálás és... - html exportálása
  • Zan
    Sziasztok!

Ha újra akarom rakni a windows-t és szeretném kimenteni a könyvjelzőimet,hogyan kell?
  • Narxis
    Időközben megtaláltam a 3.1 beta2-őt magyarul.
  • Narxis
    Akkor adnál egy linket ahonnan a legfrissebb 3.1-est letölthetem? Vagy az csak 32bitesbe van?

Ja a pluginokkal szívok rendesen, de van egy program ami állítólag valamit csinál pl. a Flash-el, hogy működjön 64bit alatt. Majd megkeresem azt is.

INNEN szedtem le a középső, Shiretoko-ból a felsőt.

Tudom, hogy nem stabil, de egyrészt kíváncsi vagyok másrészt ha bármiben segíthetem a Firefox fejlesztőit akkor megtenném. Feedbackelnék meg minden.
  • Sil78
    Hmm, a neve alapján úgy néz ki, de ez mindenképpen nightly (tesztverzió, nem stabil), hisz a béta 2 a legfrissebb release. Egyébként honnan szedted? Tudomásom szerint nincs hivatalos 64bites verzió, csak amolyan third-party buildek. Ja, és a 32 bites pluginok nem működnek alatta, 64 bites meg sokszor nincs még (pl Flash).
    Nincs olyan, hogy Firefox Shiretoko, a Shiretoko (csak így simán) a Firefox 3.1 kódneve. Ez olyan, mintha azt mondanád pl, hogy Vista Longhorn.
  • Narxis
    Firefox Shiretoko-val netezek.
  • modellmaker
    Értem, köszi!
  • Narxis
    Sil!

Ha a 3.1-esből a legfrissebb kiadást szeretném tesztelni 64bites rendszeren akkor ezt kell letöltenem?

firefox-3.1b3pre.en-US.win64.installer.exe
  • Sil78
    Azt nem lehet oldalanként vagy pluginonként letiltani, csak teljesen. Az about:config-ban kell átállítani a plugins.hide_infobar_for_missing_plugin preferenciát true-ra.
  • modellmaker
    Van egy oldal, ahol vmi bővítményt akarnak állandóan rámsózni. De nekem az nem kell. Le lehet tiltani, hogy azon az egy oldalon ne jelenjen meg az a kis sárga, figyelmeztető csík?
  • Thanatos
    nm :)
  • fery02
    Jól tippelted köszi a segítséget, működik. :)
  • Aquir
    köszi:)
  • Thanatos
    nem probáltam, csak a leírás alapján tippelek, magában a könyvjelző descriptionjában tárolja az infot, foxmark meg hasonlok gondolom azt is syncelik
    ergo a két ext együtt használatával szerintem megoldódik amit szeretnél, legalábbis ez a teória
  • fery02
    Értelek, köszi. Majd próbálgatom.
  • Thanatos
    ha a foxmark synceli a bookmarkokat...
  • fery02
    Igen, de ezeket egy másik gépről elérhetem? Mert szerintem nem.
  • Thanatos
    STORAGE:
    ========
    Your Notes are stored in the description fields of your bookmarks.
    If no bookmark has been set for the current website it is automatically added to a customizable bookmarks folder.
    Websites with Notes are automatically tagged with a customizable, comma-separated list of tags (the default tag is "Note").

ergo ha a bookmarkjaidat lemented mentődnek ezek is...
  • fery02
    Köszi, de az internote az a régi Firefoxokhoz van.
    Ezt a net notest használom most pár napja, de ehelyett szeretnék valami más megoldást, mert ez szerintem semmi online mentést nem biztosít. Ugyanis nem kell regisztrálni sehova, semmi felhasználónév, semmi jelszó nincs. Abból kiindulva, hogy hasonló elvű működést képzelnék el, mint a Foxmarks kiegészítő.
  • ProGabe #10363
    net notes
    internote