Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah hogy eltudja kezdeni, értem, hát még egy oylan proba hogy flash és egyébb pluginokat elszed és ujra felrak hátha, ha ez se akkor az szvsz nem a ff sara hanem valami más gáz lessz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

passz, ennyire nem merültem bele, de gondoltam hátha jó, jobbat nemtok igy hirtelen sajna :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

desigo
kösz...
ez nem az állapotsoron jelzi ki hanem létrehoz egy újat
mini módban meg nem jelzi...
H0ri
köszi de nem nagyon oldozza meg a problémát :S elkezdni lejátszani megy 2másodpercet de nem játsza le rendesen... hangja sincs szóval nagoyn fura ha beletekerek akkor is csak 1-2 mpig megy de hang nélkül... nemértem

flash plugint frissitsd / rakd fel ff alá

download statusbar:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/26

H0ri
hello, nekem az a problémám hogy mióta feltettem a legújabb FF-et nemjátsza le egyik böngészõ se a videókat( pl youtube stb) nemtudom mivel probálkozzak h helyre jöjjön a dolog😞 és fogalmam sincs h mi okozhatja elõre is kösz

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

desigo
alul az állapotsoron,hogy tudom megjeleníteni az éppen aktuális letöltést?
kirol
Én hogy most visszaraktam a 2-t, a helyesírás ellenõrzõ szerintem nem magyar, mert mindent aláhúz. Ezt hol lehet állítani?

Titan
Skacok! A helyesírás ellenõrzõt hogyan lehet elõcsalogatni? Vagy én értettem félre valamit? (FF3)

Flamer
szintugy ittse.
gyorsabb az már feltünt, és a fontosabb (számomra) kiegészítõk mennek vele.

http://loal.atw.hu

modellmaker
A 9.5-ös elsõ blikkre nem is oylan rossz. Mondom én, aki világ életében FF-ot használt/használ.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Neeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
folyamatosan kivág az asztalra, az elõbb is szó nélkül leállt <#shakehead>
Opera lesz ebbõl..

próbáltam, de lófing ami infót szolgáltat az ff3 így.

nesto
nem próbáltad még a címsorban az oldal címe mellett bal oldalon a kis ikonnal? ott is van egy csomó minden, címek, url, rss...

én asszem visszaváltok ff2-re az alábbi miatt:
adott egy oldal tele RS linkekkel, eddig ff2-ben az 'oldal tulajdonságai-hivatkozások'-ból kimásoltam õket , majd beledobtam a rapget-be.
az ff3-ban viszont nem túl bõbeszédû az 'oldal tulajdonságai' opció :/
vagy van erre is vmi plugin ? ;-)

Benny04
nekem 2 tabbal 73..

Benny04
akkor nem tudom, hogy mi lehet a probléma.

lck
Passz
Ki van...
lck
Nézet - Karakter kódolás - Automatikus felismerés - Kikapcsolva
Csak 1 kérdésem lenne: hoigy lehet beállítani a Firefoxban hogy ne változtassa meg a karakterkódolást amikor 1 oldalra lépek? Mert alapból ISO-n van de néha csak úgy átvált Unicodera
Kaszi46
Nálam 5 füllel, a képen látható kiegekkel 114-et fogyaszt. Fagyás még nem volt, én meg lenni vele elégedve nagyon.😊

*Posse*T.W.D*

urbijoe
itt eg linkification ami megy a firefox 3 -al

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

lck
Aha - asszem nekem is elõször a 134 b volt fenn elõször, aztán arra ment rá a 133. Igy most azzal is megy.
FZoleee
Most nézem, van 1.3.4 beta is belõle, felraktam azt, az megy vele 😊
kirol
Köszi

lck
kirol
Honnan lehet leszedni a 2-t?

lck
Nálatok is a hármasnál sok lapot nem lehet addig görgetni amíg majdnem teljesen betöltõdött. Amelyiken sok kép van, fõleg ott zavaró.
A kettesben azért elõbb volt gördíthetõ. ( Vagy csak nálam ? )
lck
Megy a hármassal. 2 x rakd rá egymás után. ( Ne kérdezd mért )
Narxis
Szinte biztos, hogy nem a böngészõ hibája hanem valaelyik kiegészítõé vagy bõvítményé. Nálam egyszer se omlott össze pedig csak ezt használom jelenleg 7 kiegészítõvel. Az is biztos, hogy sokan a 3.1-esre várnak mert, hogy az lesz a "kiforrott" verzió. Én azonban nekiállnék megkeresni a hiba okát mert ha nem a böngészõ hibája akkor 3.1 is össze fog omlani. Frissíteni java-t, flash playert, kiegészítõket, megnézni a windows eseménynaplóját. Registry cleaner futtatása, vírus, spyware keresése stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
Nekem is elég bugos... Nem tudtok egy olyan kiegészítõt, mint a linkification? Még mindig nem kompatibilis a 3-as verzióval 😞
Lunatic83
nálam is visszakúszott a FF2 - eddig bírta a FF3
elindítom, Gratulálunk a FF összeomlott... jelentés küldése? FF bezárás? FF újraindítás?
egyik se hozott javulást...

jó lesz, csak még megvárok 1-2 javítást amíg újra fel nem rakom...

Xbox Live: Lunatic HUN

Picar77
ez mi ?😄

()() (^^)

kirol
Nálam is. Valami gáz van ezzel a firefox 3-al. Mindjárt vissza is rakom a 2-t. 😞

Nem arról beszélek. Tudom hogy "elfogy" a sávszél, de ez nem baj (már hozzászoktam) hanem maga a program mûködése lassul be. Olyan mint ha proci terhelés miatt lenne lassú, miközben csak 20-30%-on használja.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Benny04
valószínûleg a torrentkliens elveszi a sávszélességet, használj valami hálózatelosztót, pl. CfosSpeed

kirol
Tegnap felraktam, de valami kib@szott lassú a 2-höz képest és 100 MB-ramot használ. 😞

Kicsit érdekes!

Ha megy a torrent 😊 akkor érdekesen lefagy 10-20mp-re, vagy belassul az egész. pl rákattintok az eszközök menüre, és várni kell hogy lenyiljon. Az elõbb 10oldal ment 88megával. Most 4oldal megy 98-111megával<#confused>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Sordoran
sziasztok! van egy bajom, hogy ma már másodjára nem mûxik a myVIP, ezt írja ki: TXT_ERROR_DBERROR_HAPPENED TXT_ERROR_DBERROR_TRYAGAIN
na az egy dolog h nem mûxik, de eddig ilyet még nem írt ki
ez a myVIP szokásos szarságja, vagy a Firefox 3 miatt van? mert elõtte a 2-essel nem írt ilyet

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

detto, fagyni még nem fagyott egyszer se szerencsére, összes ext ami nekem létszügséglet tökéeltesen megy és 6 tabbal amiben van youtube és sima oldal is eszik 120 megát, de csak azért ennyit, mert a 6. tab az opera fast dial lekoppintásos ext épp és ahogy elnézem az nem tul emmóriagazdaságos... 😛

Marvi
legfeljebb 50megára van beállitva...ahoz nem nyultam

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Sil78
A Gyorsítótár ugye nincs teljesen kikapcsolva nálad?

These are my friends, see how they glisten...

Marvi
üdv mindenki....
nekem van egy olyan problémám hogy mikor firefox 2-t használtam és közeledett a 3 kijövetele nem tudták magukat frissiteni az addonok....gondoltam majd a három ezt kiküszöböli de csak nem igy lett.....mindig mikor megprobálom frissiteni õket ezt a hibaüzenetet(ugye addon névvel változoan😊 ) kapom:

Firefox nem tudja telepíteni a fájlt a következõ helyrõl:

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/addons/1865/adblock_plus-0.7.5.5-fx+tb+sm.xpi

mert: Letöltési hiba
-228
és nem értem miért?:S
segitsetek mit csináljak vele mert már nagyon idegesitett hogy folyton rinyált hogy frisités igy meg ugy ezért leálitottam az auto frissitést....de az is boszant hogy uj addonokat se tok felrakni mert ugyanezt irja ki.......és ez a legroszab:S
tudom hogy ezt már egyszer kérdeztem de akkor nem kaptam semmiféle választ:S

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Köszi! Bár nem akar mûködni.De majd még kisérletezek.
[HUN]FaTaL
Én passzolom, nem használok ilyen spywaret😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Benny04