19494
  • [Jakuza]
    Kicsit pontositok.
    Az adressbart legorgetve megjelenik benne az oldalnev az ikonnal es alatta az url cime pl http://www.sg.hu

A regi FF2-ben nem volt oldalnev az ikonnal csak az url cime.
    Azt szeretnem elerni, hogy az oldalnev az ikonnal eltunjon, csak az urlcim maradjon.

Az userChrome.css-ben a /* Remove FAVICON and FAVICON PLACEHOLDER from URLBAR */
    #page-proxy-deck { display: none !important; } verziot mar probaltam de ujrainditas utan is ugyanugy megmaradnak az ikonok.
  • [Jakuza]
    Tudja valaki, hogy lehet az url cimmezoben az ikonokat eltuntetni, hogy csak ugy jelenitse meg a firefox a webcimeket, mint a regi FF2-ben ?
  • harlond
    sziasztok! tud vki olyan firefox pluginról ami egyszerre több kezdőlapot is megnyit??? mint amilyen az IEben is van, de ezért nem akarok áttérni arra a fostalicskára, de azért jól jönne. Előre is köszi!!
  • qetuol
    nekem olyan problémám van a firefox 3-mal, hogy legtöbbsz=or összemlik ha a böngészőben akarom megnyitni a quicktimemal mp3-at, videot, vagy pdf-t az adobbeal. =otlet mért van ez?
  • Narxis
    Megfázott. :D
  • Cyrus666
    A windows meghajtón van még 16GB. Ill felraktam a legújabb Flasht. Lehet csak megfázott...
  • Narxis
    FF 3.1b2-őt nem lehet uninstallálni Vista 64bitről.
  • gameplusz
    Esetleg nincs hely a gyorsítótáradnak (tele a vinyó?)
  • Narxis
    Flash playered elavult vagy sérült.
  • Cyrus666
    Hali! Itt páran küzdenek Youtube vs videók problémával, de ők HD dolgokkal! Nálam a YouTubeon szitnte alig van videó ami bejön, a 80% egyszerűen leaáll a betöltés elején, jobbik esetben elmegy a feléig. Vmi plugin hiányzik?
  • Narxis
    Shockwave Flash Player, azaz. Kiegészítők, Bővítmények részénél található.
  • Epikurosz
    Van, aki tudta telepíteni FF 3.0.7 alá az Adobe Flash Playert?

Mert nekem nem megy, vagy nem látom a kiegészítők listáján. Igaz ott van egy olyan hogy Shockwave Flash Player...
  • Narxis
    Ja, azt elfelejtették odaírni, hogy a Mozilla javítja a leghamarabb a bugokat, szar fos zsindex. A téves cikkeik/híreik mellett már csak a bulváros címeik a szarabbak.

Itt van erről egy korrektebb hír: Klikk!
  • gameplusz
    roflmao
  • lck #10588
    M$ fan klubb.
  • gameplusz
    3.0.7 <3
  • PrisonMan
    Az túl egyszerű lett volna... :)

Na szóval a probléma még mindig fenn áll. Megnéztem máshol is, más Firefoxon, ott rendesen működik. Nálam nem mutatja ki a HD jelet.
    http://www.youtube.com/watch?v=1hIdYOhWf6w
  • FZoleee
    igazából nem érdekel, hogy hogyan nevezik :DDD
  • DjDano
    Hihetetlen, pont ma jutott eszembe, hogy átnevezhetnék 3.5-re mivel úgyis késik és legfeljebb hozzácsapnak pár featuret :))
  • BB7
    Ez most érdekesen jött hír számomra! :D
    Félek a kompatibilitástól! 2hét minimum kell az átállásig! Minél több újdonság, annál több hibalehetőség!
  • Narxis
    Nagy ugrás: jön a Firefox 3.5
  • detoxic
    Sziasztok!
    Mit kell csinálni a firefox-al,hogy ne terhelje annyira a cpu-t?
    Sokszor 90százalékon használja :(,főleg ha megy a winamp is.....Választ előre is köszi ;)
  • piamania
    Hi!

Hol tudom beállítani,hogy az olyan oldalak,amiket található egy bizonyos szó,azt ne engedje megnyitni?köszi
  • modellmaker
    Köszönöm! (Y)

Pedig jártam itt is, csak én Thunderbird-öt kerestem, nem mailto-t. :)
  • Icebarney
    Eszközök->Beállítások->Alkalmazások->mailto kikeres, gmail használata beállít. Kész. Nem kell addon
  • Malakai
    Akkor vmi más addon kavar be valszeg, esetleg maga a levelező programod, talán...
  • modellmaker
    Igen, mondták máshol, de csak nem adja. :| Be van állítva a manager pedig. :|
  • Malakai
    Gmail Manager is tudja, ha azt amúgy használod.
  • Hmuda
    Tényleg a fontokkal lehetett valami. Egyszerűen átraktam Arial Black-re, majd vissza és megjavult. Kösz mindenkinek a javaslatokat. :)
  • modellmaker
    Van olyan kieg, hogy a mailto-s linkekre ne a levelező klienst nyissa meg, hanem a webes gmail-t egy új fülön mondjuk?
  • modellmaker
    Aha, nekem is van ilyen. Bár nálam csoportos font telepítés után lett, szal gyanítom az a baja.
  • Sil78
    Szoktad időnként üríteni a Letöltések előzményeit?
  • Sil78
    Kapcsold ki és nézd meg. ;)
  • PrisonMan
    Hy! Az utóbbi pár napban érdekes problémát észlelek. A youtube-on nem jeleníti meg a HD/HQ videókat.

Pl ez a videó tuti biztosan HD, régebben is néztem, és most is leenőriztem IE-vel. Az Adblock Plus bekavarhat?
  • Malakai
    Nézd meg milyen betütípust használnak azok az oldalak, lehet az sérült meg a winfosban, ilyen nekem is volt már.
  • Marvi
    már megoldodott...
  • Marvi
    Hy all!
    nekem az lenne a problémám hogy mikor megprobálom elinditatni a firefox-ot azt irja ki, hogy a program már fut, zárjam be vagyinditsam ujra...de a feladatkezelőbe az alkalmazások és a folyamatok közt sem találom hogy futna, ha ujrainditom a gépet pedig nem történik semmi ugyanezt a hibát kapom. eddig a kettes firefoxot használtam, most letöltöttem a hármast és felraktam azt, de nem szünt meg a hiba...valaki tudna valamit mondani erre?
  • Hmuda
    Érdekes dolog állt elő. FF 3.0.6-ot használok és tegnap estefelé egy újraindítás után minden írás félkövér lett. Nézegettem a beállítások között, de ott sok mindent lehet állítani a betűkön, csak a félkövér/dőlt/miegymás dolgokat nem. A méret a régi, csak félkövér lett. Először azt hittem, hogy az SG buherált valamit, mert egyes oldalak normálisan jelennek meg, de például a wikipedia is bold lett. Direkt megnéztem IE-ben is, ott meg minden betű félkövér helyett dőlt lett.

Az oldalak többsége teljesen normálisan jelenik meg, csak egy-két kivétel van.
  • NiGhTM4R3
    Hali
    Lenne egy gondom a letöltésekkel kapcsolatban.

Szóval van ez a kis letöltés ablak, ahol jelzi hol tart a letöltés. Most ez az utóbbi időben (2 hete,vagy több?) meghülyült, vagy lefagy.
    Ugyanis kijelzi hogy 45%, és 8 perc van még hátra. 5 perc múlva úgy 50%-on van, és mindig kiír pár percet.
    Rá egy percre pedig befejezi a letöltést

Gondolom összefüggéssel van azzal, hogy letöltés közben másodpercről másodpercre eddig mutatta hány kb/sec-el töltök le. Ez megszűnt, kb percenként mutatja hány kb/sec-el töltök 'pillanatnyilag'

Ez miért van? megoldás?
  • Zathan
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Arról lenne szó, hogy tetszik nagyon az új Safari nyitólapja, ami hasonló a FireFox-os SpeedDial-hoz csak ez látványosabb. Van a Foxra hasonló addons? A Foxtab nagyon tetszik, de sehogy sem tudom beállítani, hogy az legyen a kezdőlapom, mondjuk sztem nem is lehet. Köszönöm a segítséget!