Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FF3-nál nem mûködik a google toolbar! Jelzi a frissítési lehetõséget, de hibával leáll! Másnak is van ilyen jellegû tapasztalata, esetleg megoldása?<#integet2>#integet2><#fejvakaras>#fejvakaras>
These are my friends, see how they glisten...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A tanúsítvány csak a következõre érvényes: mail.google.com.
(Hibakód: ssl_error_bad_cert_domain)
hátmeg azanyád?😮
http://loal.atw.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aztán inkább tisztán felraktam az FF3-at és feltelepítgettem a dolgokat. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
A halál csupán a kezdet...
Beállítottam neki, hogy a Jelenlegi idõjárást és a Távolabbinál +2 napig jelezze ki. A "Mai"-t kikapcsoltam mert azt hiszem, hogy az zavar így be.
Mert az elsõ az, hogy Ma, a második pedig csütörtök, holott ma van csütörtök o.0
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ilyen is van? 😊 Most volt alkalmam megnézni...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy ez egy idõjárás elõrejelzõ addon ha valaki nem ismerné 😊
Xbox Live: Lunatic HUN
Improved Memory Management
With all new management functions in place, Firefox 3 keeps memory usage under control. The XPCOM cycle collector continuously cleans up unused memory. Plus, hundreds of memory leaks are now remedied.
Faster JavaScript
Firefox now empowers even greater Web development, with JavaScript 1.8—including expression closures, generator expression and array reduce.
Smaller Memory Footprint
Short and sweet, Firefox now uses less of your computer’s memory while it’s running.
Faster Page Load
A redesigned page rendering and layout engine means you see Web pages faster—and in the way they were meant to be seen.
Graphics Engine Improvements
Improved text rendering is just the beginning of the benefits of an all new graphic engine for Firefox 3.
<#finom>#finom>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még te beszélsz? Akkor feküdj rá a helyesírásra inkább és utána visszatérhetünk az arcod méretéhez.
pedig vannak bõven...
de a best az a Falkland-szigetek
ott 2-en húzták le xDDDDDDDDDD
Lehet, hogy Észak-Koreában árammentes nap van (na jó, ez nem volt vicces).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
de azért durva,hogy mi többen töltöttük le mint az osztrákok vagy a portugálok ...
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent