Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Sziasztok!

A FF3-nál nem mûködik a google toolbar! Jelzi a frissítési lehetõséget, de hibával leáll! Másnak is van ilyen jellegû tapasztalata, esetleg megoldása?<#integet2><#fejvakaras>

Sil78
Alapból benne van a magyar nyelv, úgyhogy ha magyar nyelvû Firefoxra telepíted, a kiterjesztés is magyar lesz.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Mármint hogy ha beírsz valamit, ami nem webcím, és nem is kulcsszavas keresés, akkor nem keres rá, hanem hibaüzenetet dob, hogy ez nem érvényes cím? Állítsd át az about:config-ban a keyword.enabled értékét true-ra.

Hali! A forecast foxot hogy lehet magyar nyelvüre állítani?
Sil78
Nincsen lemaradva. Az elsõ az éppen aktuális mérés, a második az aznapi várható idõjárás. Be lehet állítani, hogy 15 órakor váltson át az aznap éjszakai várható idõjárásra, vagy a másnapira.

Palinko
köszi, ez hasznos volt. egyedül azzal nem barátkozom nagyon meg mikor írok be oldal címet akkor keresés megy nem úgy mint régen.
ProGabe
nekem nem szabálytalan mûvelet hiba jön elõ,hanem általában semmi.jobb eset az,amikor legalább a hibabejelentõ bejön <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
A gmail.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány csak a következõre érvényes: mail.google.com.
(Hibakód: ssl_error_bad_cert_domain)

hátmeg azanyád?😮

http://loal.atw.hu

Benny04
én még azt sose láttam 😛

Nekem is pedig csak "állt".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Malakai
Én csak akkor, amikor az FF2 maradványaira installáltam rá a 3-at, megmaradtak a beállítások, addonok, elsõnek el is indult, aztán kikapcsoltam az addon verzió ellenõrzést és többet nem indult el (hiába szedtem ki újra a beállítást a js fileból), hanem az összeomlás jelentõvel indított. 😛
Aztán inkább tisztán felraktam az FF3-at és feltelepítgettem a dolgokat. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FZoleee
Heh, én is már kétszer találkoztam az összeomlás jelentõ ablakkal vagy mi az 😞
Narxis
Valamelyik kiegészítés vagy bõvítmény esetleg a rendszer IS ludas lehet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Just B
Nálam 5 db oldal mellett 110 mb eszik. Crash még nem volt és a kieg.-ek is müködnek rendesen. (foxytunes, forecastfox,flashgot)

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

5c0rp330n
nálam is rengeteget eszik (szerencsére nem féltem tõle mert van bõven), és ugyanúgy belassul ha sok oldal nyitva van és rendszeresen szabálytalan mûveletet hajt végre és csesz ki az asztalra, ez utóbbiból iszonyatosan elegem lett, fogalmam nincs mi a baj, de ha ez így marad, asszem Opera lesz a nyerõ..

Benny04
ja tényleg, bocsi, most jövök rá, hogy ez jó <#idiota>
és köszi!! 😄D

Fenrir
Mi a baj ebben? Így mindig az aktuális idõjárást írja, nem pedig az aznapi átlagot.

A halál csupán a kezdet...

Benny04
de hogy ha kikapcsolom a mait, akkor így írja ki:

:S

Fenrir
Állítsd át mert nekem is így irta ki az elején.

Beállítottam neki, hogy a Jelenlegi idõjárást és a Távolabbinál +2 napig jelezze ki. A "Mai"-t kikapcsoltam mert azt hiszem, hogy az zavar így be.

Benny04
Amúgy ez a Forecastfox le van maradva egy nappal, nem?
Mert az elsõ az, hogy Ma, a második pedig csütörtök, holott ma van csütörtök o.0

Sziasztok! Az új firefoxon hogyan tudom beállítani hogy a legördülõ címmezõben csak az eredeti url-ek jelenjenek meg, és a könyvjelzõ ne szemetelje tele a menüt? ki kéne kapcsoljam a könyvjelzõt, de nem tudom. Kössz!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

ProGabe
javagyúgy!de,csak sima keresés ilyen,gyorskeresés meg term. olyan,mint az elsõ képen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sil78
És az biztos, hogy a Gyorskeresés? Azaz az Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános fülön a "Szöveg keresése a keresett szó beírásának elkezdésétõl" be van jelölve, és csak simán elkezdesz gépelni, és a keresés után el is tûnik a sáv magától? (Illetve gyorsbillentyûk hozzá: / vagy ', az egyiknél csak a linkek közt keres.) Nem a sima keresés (Szerkesztés / Keresés, vagy Ctrl+F3)?

acsati
kösz!
Fenrir
Mozilla - Összeomlás bejelentõ

Ilyen is van? 😊 Most volt alkalmam megnézni...

ivjoe
adblock-kal pl.
acsati
lehet hülye kérdés de hol tudok letiltani egyes oldalakat?

amúgy jó a banner
Benny04
jah, köszi <#alien>

ProGabe
kis ikonok használata...

Benny04
amúgy neked miért másak ezek a gombok? 😮

ProGabe

ProGabe
hm,nekem a teljesen szûz ff3-ban is ilyen.akkor ezért értetlenkedtem 😊

http://www.google.com/search?aq=f&num=50&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=K4F&q=firefox+3+features&btnG=Search

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Palinko
Van valami lista, hogy mik az újdonságok az FF3 ban?
na sztornó, már megtaláltam

Nem tudja valaki a Firefox, hova menti a témákat ? Vagy írom úgy hogy Szkint? Speciel msot a FF 3-ban érdekelne, lehet hoyg az FF 2 is ugyanoda tette, de azt sem tudom 😄.

Fenrir
Megy a Forecastfox is.

Amúgy ez egy idõjárás elõrejelzõ addon ha valaki nem ismerné 😊

Lunatic83
Kiegészítés FF3hoz

délután sokan sírtak, sírtunk ezért 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
lehet ott is csak "idegenlégiós" magyarok töltik a FFox-ot 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

DjDano
Ami igazán durva, hogy az oroszok és kínaiak alig elõznek meg minket, fõleg a népességhez viszonyítva 😊

Improved Memory Management

With all new management functions in place, Firefox 3 keeps memory usage under control. The XPCOM cycle collector continuously cleans up unused memory. Plus, hundreds of memory leaks are now remedied.
Faster JavaScript

Firefox now empowers even greater Web development, with JavaScript 1.8—including expression closures, generator expression and array reduce.
Smaller Memory Footprint

Short and sweet, Firefox now uses less of your computer’s memory while it’s running.
Faster Page Load

A redesigned page rendering and layout engine means you see Web pages faster—and in the way they were meant to be seen.
Graphics Engine Improvements

Improved text rendering is just the beginning of the benefits of an all new graphic engine for Firefox 3.

<#finom>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fillmore Dude
Thanatos: "ráadásul ha vennétek a fáradtságot ismerkedni az uj dolgokal akkor rájönnétek hogy 5 perc alatt rá lehet szokni és meg lehet érteni..."

Még te beszélsz? Akkor feküdj rá a helyesírásra inkább és utána visszatérhetünk az arcod méretéhez.

Sil78
Ez helyett ilyet.

desigo
Kínában is botrány kevesen
pedig vannak bõven...

de a best az a Falkland-szigetek
ott 2-en húzták le xDDDDDDDDDD
ibrik
Viszont Észak-Koreában senki sem töltötte le - pedig még Kubában is 1243-an letöltötték. <#vigyor>

Lehet, hogy Észak-Koreában árammentes nap van (na jó, ez nem volt vicces).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

desigo
Romániában meglepõen sokan töltötték le...

de azért durva,hogy mi többen töltöttük le mint az osztrákok vagy a portugálok ...
kösssz!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

bele, és nekem még igy is jóval kevesebb mint a 200-300 megát felfalo ff2, ráadásul ha jól rémlik hosszu folyamatos hazsnálat után is sokat romlott ff2-nél a helyzett , most meg ff3at nekem nem nagyon sikerült még 100-120 mega fölé nyomnom pedig gyk folyamatosan megy

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ibrik
De belefér a 2GB-ba (+pagefile)...

ibrik
Igaz.
110-130k