Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem a media player plugin defektes az FF3-ban, a jelenség a következõ:
Elindítok valami tartalmat ahol media playert használ a bömgészõben és nem jön be a nyomógomb sáv, csak egy üres fehér csík, de a hang az jön, csak nem tudok tekerni,megállítani szóval semmit.
igy néz ki
Tud valaki valami magyarázatot adni? Újra raktam, kikapcsoltam bekapcsoltam FF-ben, de így is szar. Vagy lehet alternatív megoldás is, csak jó legyen.
http://loal.atw.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A bookmarks.html -t átraktam, de mégse látni. Mást is kellene?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Illetve nem tudja vki h a media.proxnet.hu miért nem mûködik ff 3 al ?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
miután kipróbáltam az operát bebizonyosodott számomra amit ~4éve tudok csak nem sejtek: firefox a legjobb böngészõ <#eljen>#eljen>
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ha nem megy, akkor passz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy sorban hogy lehet?😊
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Lenne egy olyan kérdésem hogy a mellékelt képnél, hogy lehet megcsinálni, hogy az sg,freemail...stb több sorban legyenek??
kép
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(És többsoros szöveget is be lehet illeszteni egysoros szövegmezõkbe, ami pl megkönnyíti a keresést, vagy több sorra töredezett linkek megnyitását...)